-
_
Οι νεότεροι δε θα καταλάβουν ποτέ τη συνεισφορά του Καββαθά σε πολλά πράγματα. Είναι αδύνατον πλέον.
Ας γνωρίζουν όμως ότι πολλά οφείλονται σε αυτόν τον άνθρωπο, και όχι μόνο σε ότι αφορά την αυτοκίνηση.
Είναι άτυχος γιατί γιγαντώθηκαν τελικά κάτι ανθρωπάκια όπως ο Κωστόπουλος και ο Λυμπέρης και τον έπνιξαν όπως φαντάζομαι έπνιξαν και άλλους αξιόλογους ανθρώπους.
Θεοποίηση ή αγιοποίηση δεν ταιριάζει -κατά την άποψή μου- σε κανέναν. Ο Καββαθάς όμως είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος.
Ενδεχομένως να μην είχε την πολυτέλεια των επιλογών κάποια στιγμή και αυτό να ήταν η καταδίκη των δημιουργημάτων του.
Θα παραθέσω το μήνυμα του criuser γιατί θεωρώ ότι αντανακλά μεγάλο μέρος της αλήθειας:
Ο χρήστης ο cruiser [url=http έγραψε:
εδώ[/url:1v1cumjv]':1v1cumjv]Μπράβο . Μεγάλο Μπράβο στον Γρηγόρη Κίκιζα .Ετσι είναι όπως τα λέει . Τώρα ότι μερικοί δεν μπορούν να το καταλάβουν , είναι ίσως λόγω μικρής ηλικίας και έλλειψης εμπειριών .
Σε αυτή την χώρα όταν έχεις μία επιχείρηση , πολλές φορές δεν είναι εύκολο να αποφασίσεις εσύ το μέγεθος της , κρατώντας την σε ένα μικρό εύκολα διαχειρίσιμο επίπεδο . Διότι σε αυτήν την χώρα κάνει κουμάντο ο κομματικός στρατός κατοχής που ελέγχει τα πάντα από το δημόσιο , μέχρι το χρηματοπιστωτικό σύστημα .
Μπράβο . Μεγάλο Μπράβο στον Γρηγόρη Κίκιζα .Ετσι είναι όπως τα λέει . Τώρα ότι μερικοί δεν μπορούν να το καταλάβουν , είναι ίσως λόγω μικρής ηλικίας και έλλειψης εμπειριών .
Σε αυτή την χώρα όταν έχεις μία επιχείρηση , πολλές φορές δεν είναι εύκολο να αποφασίσεις εσύ το μέγεθος της , κρατώντας την σε ένα μικρό εύκολα διαχειρίσιμο επίπεδο . Διότι σε αυτήν την χώρα κάνει κουμάντο ο κομματικός στρατός κατοχής που ελέγχει τα πάντα από το δημόσιο , μέχρι το χρηματοπιστωτικό σύστημα .
Οταν το 70 υπήρχαν 2 περιοδικά αυτοκινήτου και αργότερα 3 , τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα .
Οταν άρχισαν οι επιδοτήσεις και οι λαμογιές και ξαφνικά δημοσιογράφοι της πλάκας , που έγραφαν τα φαρμακεία , βρέθηκαν να γίνουν εκδότες περιοδικών και εφημερίδων , γιατί το κόμμα έδινε εντολή στην τράπεζα και τους δάνειζε εκατομμύρια και η διαφήμιση ήταν συνεχής , τότε γιά να ανταγωνιστείς τα λαμόγια , ή θα πρέπει να προσπαθήσεις να μεγαλώσεις , η να κλείσεις .
Πηγαίνετε σε ένα μεγάλο περίπτερο και αναρωτηθείτε πως αυτή η μικρή χώρα , μπορούσε να έχει 400 τίτλους περιοδικών και εφημερίδων με μηδενική αναγνωσιμότητα και διαφήμιση και παρ' όλα αυτά να επιβιώνουν .
Η απάντηση είναι επιδοτήσεις , κρατική διαφήμιση και θαλασσοδάνεια .Αν όμως δεν έχεις την προστασία του νταβατζή , συγνώμη του κόμματος ήθελα να πω , τότε ξαφνικά οι τράπεζες μπορούν να σου τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια .
Ετσι ο ΚΚ , δεν κατάφερε να μεγαλώσει αυτόνομα και αναγκάστηκε να πουλήσει την ιδιοκτησία των ΤΕ στις ΕΛ . Επειδή όμως το όνομα του και η ιστορία του είχε εμπορική αξία , η νέα διοίκηση τον έβαλε σε θέση που είχε λόγο στην ύλη των περιοδικών , αλλά όχι στην οικονομική διαχείριση της εταιρείας .
Αυτό τελικά είναι δύσκολο να το καταλάβουν μερικοί .Αντίθετα ξεχνάνε και κάτι βασικό .
Κάποιο υπαλληλάκι στον δημόσιο , που σήμερα έπρεπε να είναι απολυμένο, έβγαλε ένταλμα σύλληψης εναντίον κάποιου , που ήταν ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΑΘΩΟΣ και τον υπέβαλλε σε μεγάλη ψυχική ταλαιπωρία . Κάποτε σε αυτή την χώρα πρέπει να αρχίσουν να πέφτουν αποζημιώσεις που θα κόβουν το κώλο σε τέτοια άτομα .Προσέξτε , εδώ δεν έχουμε σαν τις άλλες συλλήψεις που χρωστάνε και πάνε κάνουν ρύθμιση και φεύγουν , αλλά έχουμε την ΑΝΑΙΤΙΑ σύλληψη ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΘΩΟΥ . Αρα πρέπει να τιμωρηθούν ΑΜΕΣΑ αυτοί που δεν έκαναν καλά την δουλειά , γιά την οποία πληρώνονται ΑΔΡΟΤΑΤΑ .
Πρίν 4 μέρες , ήμουνα σε μιά ΔΟΥ . Περιμένοντας έξω από το γραφείο του προισταμένου , άκουσα την εξής ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ιστορία .
Μιά γυναίκα είχε συνταξιοδοτηθεί και ο υπάλληλος του ΙΚΑ που έβγαλε την σύνταξη της , έκανε λάθος και της έδιναν 31 € τον μήνα παραπάνω . Μετά από χρόνια , ανακάλυψαν το λάθος και ζήτησαν από την γυναίκα να επιστρέψει πίσω 3000 € και τα έστειλαν στην εφορία . Η γυναίκα ζήτησε να τα επιστρέψει σε αρκετές δόσεις , γιατί η σύνταξη της είναι χαμηλή και δεν της φτάνει να ζήσει .
Επειδή όμως το οικογενειακό της εισόδημα ήταν κοντά στις 20000 € , δεν μπορούσε νομικά η εφορία να της κάνει πάνω από 15 δόσεις .
Το θέμα εδώ δεν αφορά την εφορία , η οποία δεν έχει ευθύνη .Το θέμα είναι ότι ο πολίτης ασχολείται με κερατιάτικα και δεν έχει την απλή δυνατότητα , να πάει σε ένα εισαγγελέα και να καταθέσει μήνυση , κατά του ΙΚΑ , διότι οι υπάλληλοι του , οι οποίοι πληρώνονται ΑΔΡΟΤΑΤΑ γιά αυτή την δουλειά , έκαναν λάθος στον υπολογισμό της σύνταξης της γυναίκας .
Κανονικά το ΙΚΑ θα έπρεπε αφού της ζητούσε συγνώμη γιά την ταλαιπωρία στην οποία την υπέβαλλε , να εισέπραττε το ποσό σε μικρές δόσεις , το πολύ των 31 € τον μήνα , η ακόμα λιγότερο .
Αντίθετα συμπεριφερόμενο σαν στρατός κατοχής , φορτώνει το δικό του λάθος στον πολίτη .
Αυτό το κράτος , πρέπει να αλλάξει .
Οταν το 70 υπήρχαν 2 περιοδικά αυτοκινήτου και αργότερα 3 , τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα .
Οταν άρχισαν οι επιδοτήσεις και οι λαμογιές και ξαφνικά δημοσιογράφοι της πλάκας , που έγραφαν τα φαρμακεία , βρέθηκαν να γίνουν εκδότες περιοδικών και εφημερίδων , γιατί το κόμμα έδινε εντολή στην τράπεζα και τους δάνειζε εκατομμύρια και η διαφήμιση ήταν συνεχής , τότε γιά να ανταγωνιστείς τα λαμόγια , ή θα πρέπει να προσπαθήσεις να μεγαλώσεις , η να κλείσεις .
Πηγαίνετε σε ένα μεγάλο περίπτερο και αναρωτηθείτε πως αυτή η μικρή χώρα , μπορούσε να έχει 400 τίτλους περιοδικών και εφημερίδων με μηδενική αναγνωσιμότητα και διαφήμιση και παρ' όλα αυτά να επιβιώνουν .
Η απάντηση είναι επιδοτήσεις , κρατική διαφήμιση και θαλασσοδάνεια .Αν όμως δεν έχεις την προστασία του νταβατζή , συγνώμη του κόμματος ήθελα να πω , τότε ξαφνικά οι τράπεζες μπορούν να σου τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια .
Ετσι ο ΚΚ , δεν κατάφερε να μεγαλώσει αυτόνομα και αναγκάστηκε να πουλήσει την ιδιοκτησία των ΤΕ στις ΕΛ . Επειδή όμως το όνομα του και η ιστορία του είχε εμπορική αξία , η νέα διοίκηση τον έβαλε σε θέση που είχε λόγο στην ύλη των περιοδικών , αλλά όχι στην οικονομική διαχείριση της εταιρείας .
Αυτό τελικά είναι δύσκολο να το καταλάβουν μερικοί .Αντίθετα ξεχνάνε και κάτι βασικό .
Κάποιο υπαλληλάκι στον δημόσιο , που σήμερα έπρεπε να είναι απολυμένο, έβγαλε ένταλμα σύλληψης εναντίον κάποιου , που ήταν ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΑΘΩΟΣ και τον υπέβαλλε σε μεγάλη ψυχική ταλαιπωρία . Κάποτε σε αυτή την χώρα πρέπει να αρχίσουν να πέφτουν αποζημιώσεις που θα κόβουν το κώλο σε τέτοια άτομα .Προσέξτε , εδώ δεν έχουμε σαν τις άλλες συλλήψεις που χρωστάνε και πάνε κάνουν ρύθμιση και φεύγουν , αλλά έχουμε την ΑΝΑΙΤΙΑ σύλληψη ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΘΩΟΥ . Αρα πρέπει να τιμωρηθούν ΑΜΕΣΑ αυτοί που δεν έκαναν καλά την δουλειά , γιά την οποία πληρώνονται ΑΔΡΟΤΑΤΑ .
Πρίν 4 μέρες , ήμουνα σε μιά ΔΟΥ . Περιμένοντας έξω από το γραφείο του προισταμένου , άκουσα την εξής ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ιστορία .
Μιά γυναίκα είχε συνταξιοδοτηθεί και ο υπάλληλος του ΙΚΑ που έβγαλε την σύνταξη της , έκανε λάθος και της έδιναν 31 € τον μήνα παραπάνω . Μετά από χρόνια , ανακάλυψαν το λάθος και ζήτησαν από την γυναίκα να επιστρέψει πίσω 3000 € και τα έστειλαν στην εφορία . Η γυναίκα ζήτησε να τα επιστρέψει σε αρκετές δόσεις , γιατί η σύνταξη της είναι χαμηλή και δεν της φτάνει να ζήσει .
Επειδή όμως το οικογενειακό της εισόδημα ήταν κοντά στις 20000 € , δεν μπορούσε νομικά η εφορία να της κάνει πάνω από 15 δόσεις .
Το θέμα εδώ δεν αφορά την εφορία , η οποία δεν έχει ευθύνη .Το θέμα είναι ότι ο πολίτης ασχολείται με κερατιάτικα και δεν έχει την απλή δυνατότητα , να πάει σε ένα εισαγγελέα και να καταθέσει μήνυση , κατά του ΙΚΑ , διότι οι υπάλληλοι του , οι οποίοι πληρώνονται ΑΔΡΟΤΑΤΑ γιά αυτή την δουλειά , έκαναν λάθος στον υπολογισμό της σύνταξης της γυναίκας .
Κανονικά το ΙΚΑ θα έπρεπε αφού της ζητούσε συγνώμη γιά την ταλαιπωρία στην οποία την υπέβαλλε , να εισέπραττε το ποσό σε μικρές δόσεις , το πολύ των 31 € τον μήνα , η ακόμα λιγότερο .
Αντίθετα συμπεριφερόμενο σαν στρατός κατοχής , φορτώνει το δικό του λάθος στον πολίτη .
Αυτό το κράτος , πρέπει να αλλάξει .Ίσως και να μας αξίζει αυτή η κακόμοιρη και μίζερη σκατούλα που βιώνουμε. Ο Καββαθάς έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του να μην είναι έτσι τα πράγματα.
_
-
Νομίζω η δίκαιη κριτική που αξίζει στον KK είναι για τα ακόλουθα:
-
Που άφησε την ποιότητα του περιοδικού να πέσει μετά το 98 (και σημαντικούς συνεργάτες να αποχωρήσουν, θα πρόσθετα, αν και φυσικά κάποιες φορές κάποιος θεωρεί ότι δεν έχει να δώσει κάτι άλλο σε κάποιο εργασιακό χώρο και θέλει μια αλλαγή κτλ. κτλ. αυτό είναι ανθρώπινο και κατανοητό). @kpsig δεν θα έλεγα 'τυχαίο', θα έλεγα ότι συμπίπτει με την έναρξη ενασχόλησης του ΚΚ με αλλότρια θέματα όπως το ΧΑΑ. Η οποία ενασχόληση όμως σε καμία περίπτωση δε θεωρώ ότι ήταν τυπική 'αρπαχτή' στυλ Λαναρά αλλά από ειλικρινή διάθεση μεγαλώματος και βελτίωσης των ΤΕ.
-
Που, ασχέτως ποινικών ευθυνών, τις οποίες δεν είμαι σε θέση να εξετάσω, επένδυσε τα χρήματα του 'κοσμάκη' από το ΧΑΑ σε μία όπως αποδείχθηκε επισφαλή και κακά διαχειρισμένη υπόθεση της Alpha Press (και πάλι με καλή πρόθεση, το αναγνωρίζω). Το 'ήμουν διακοσμητικός Πρόεδρος ΔΣ' και 'έδωσα τα λεφτά μου/μας εν λευκώ να τα τρέχουν' δεν υπάρχει, τουλάχιστον ηθικά, είχε υποχρέωση να εξετάζει την πορεία της επένδυσης. Μην ξεχνάμε ότι εκείνη την εποχή έφτιαξε το κτίριο της Υμηττού, που σίγουρα ήταν θετική εξέλιξη/επιλογή για την εταιρεία του.
-
Που έκανε κακή επιλογή συνεργατών, στον Αντίλογο βασικά. Δεν μπορείς να αντικαθιστάς μια πένα όπως το ΝΔ (με όλες τις ιδεοληψίες και ενδεχομένως αντιπάθειές του) με λαμόγια όπως το ΘΑ, τι στο καλό, έβγαζε μάτι από την εποχή της 'Μαύρης Τρύπας' ο τύπος
-
EDIT Που παρά τη δική του πρωτοπορεία στο θέμα (Techlink ISP 1994 και πιο πριν σε μορφή BBS) απέτυχε να αναγνωρίσει τη δυναμική του Internet και άφησε το περιοδικό να πάρει την κατρακύλα όλων πρακτικά των έντυπων ειδικού τύπου (εδώ έκλεισε το 'BYTE' και ανέστειλε την έντυπη έκδοση ο Economist, τι να λέμε...) χωρίς Plan B (κανάλια στο YouTube, ενεργή συμμετοχή στο παρόν Forum των συντακτών του περιοδικού, το ό,τι δε συμβαίνει είναι απαράδεκτο και αδικαιολόγητο, και δε συμμαζεύεται).
Ολα τα παραπάνω με κάθε καλόπιστη διάθεση και αγάπη προς ένα ΔΑΣΚΑΛΟ της νεανικής μου ηλικίας, ο οποίος ΕΙΝΑΙ δεκτικός σε τέτοια κριτική, απόδειξη προς αυτό το παρόν θέμα και γενικότερα το παρόν Forum, το οποίο, αν θυμόμαστε, πληρώνει ο ΚΚ (και έχει κάνει τρελές 'πλάτες' ο ΣΧ, να τα λέμε αυτά...), για να μπαίνουμε εδώ και να τους τα 'χώνουμε'. Αναρωτιέμαι πόσοι από τους παραπάνω 'δημοκράτες' θα ανέχονταν κάτι τέτοιο σε δικό τους χώρο πχ. blog (έχουμε ήδη δει πως αντιδρούν στο Forum διάφοροι παπαρολόγοι πανεπιστήμονες και άλλα τέτοια φρούτα όταν πιαστούν φάουλ).
Αυτό που είναι γελοίο είναι η εύκολη, ανιστόρητη, ειρωνική έως κακεντρεχής, κακόπιστη κριτική σε φάση 'δρυός πεσούσης', που βέβαια είναι χαρακτηριστική της ελληνικής μαγκιάς-ψυχής-DNA.
-
-
@ Nass
+1000000 απειρο..
-
+οο στον Nass.
Σαφώς και μεγάλη η προσφορά του ΚΚ και όποιος τον διάβασε, επηρεάστηκε ή κάτι έμαθε φυσικά και δεν χάνονται αυτά. Από κει και πέρα δεν είναι σωστό ούτε να μηδενίζουμε την όποια προσφορά του (για κάποιους μεγάλη, για κάποιους μικρή) αλλά ούτε και να τον έχουμε στο απυρόβλητο.
-
+++ στον Nass
-
nass, σωστά είναι τα περισσότερα από αυτά που γράφεις. Ιδιαίτερα το:
'Αυτό που είναι γελοίο είναι η εύκολη, ανιστόρητη, ειρωνική έως κακεντρεχής, κακόπιστη κριτική σε φάση 'δρυός πεσούσης', που βέβαια είναι χαρακτηριστική της ελληνικής μαγκιάς-ψυχής-DNA'
Συχνά αυτά που δεν μπορούν να πουν κάποιοι όταν ο άλλος είναι δυνατός βρίσκουν την ευκαιρία να τα πουν (τα φύλαγαν μέσα τους τόσον καιρό, άλλωστε) όταν ο άλλος πέσει κάτω. Από την εποχή του Μένανδρου δεν έχουν αλλάξει και πολλά...
Jacob
-
Θα μπορούσε κάποιος (νομικός; ) με υπέυθυνο τρόπο να μας ενημερώσει ακριβώς για το τί έχει συμβεί, μεχρι που είναι η ευθύνη του ΚΚ και τι συνέπειες θα έχει από εδώ και στο εξής αυτή κατάσταση.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι θα μπορούσε κανείς να πει πολλά για τον ΚΚ θετικά και αρνητικά (αυτό δείχνει άλλωστε και την έντονη προσωπικότητα που έχει). Το ότι το περιοδικό την τελευταία δεκαετία κατρακύλησε στη λογική του lifestyle τύπου και τα ρίσκα που αναγκάστηκε να πάρει (αποσκοπώντας κάπου ή από ανάγκη λόγω του ανταγωνισμού) είναι εντελώς άλλη υπόθεση από το αν είναι υπόλογος για παραβάσεις ή όχι. Στο κάτω κάτω, επιχειρηματίας είναι, όχι η Μητέρα Τερέζα και αποφάσισε να πάρει τα ρίσκα του. Όσοι κρίνετε και κατακρίνετε τις ενέργειές του βάσει των όσων έγραφε κατά καιρούς κάντε λίγο την αυτοκριτική σας πρώτα, εστιάζοντας κυρίως στη δική σας ικανότητα να αναγνωρίζετε τις ιστοριούλες από την πραγματικότητα...
Αυτό που έχει σημασία εδώ είναι η αλήθεια και (για εμένα) η πρόθεση.Η κουβέντα γύρω από την άποψη του καθενός για τον ίδιο και την πέννα του νομίζω δεν έχει νόημα τώρα και, άλλωστε, είναι εξαιρετικά αγενές τη στιγμή που δεν είναι εδώ να ανταπαντήσει.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Η κουβέντα γύρω από την άποψη του καθενός για τον ίδιο και την πέννα του νομίζω δεν έχει νόημα τώρα και, άλλωστε, είναι εξαιρετικά αγενές τη στιγμή που δεν είναι εδώ να ανταπαντήσει.Σε αυτό το τελευταίο θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω αγαπητέ, εδώ είναι 'σπίτι του', δες: www.4tforum.gr. Το ό,τι ο ίδιος (και οι λοιποί 4Τ) έχουν επιλέξει να μη συμμετέχουν και να θεωρήσουν το παρόν ένα χαμένο δωμάτιο του σπιτιού με ξεχωριστή είσοδο είναι δική του/τους επιλογή.
-
+1 και στα δύο σου post nass
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Η κουβέντα γύρω από την άποψη του καθενός για τον ίδιο και την πέννα του νομίζω δεν έχει νόημα τώρα και, άλλωστε, είναι εξαιρετικά αγενές τη στιγμή που δεν είναι εδώ να ανταπαντήσει.
Σε αυτό το τελευταίο θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω αγαπητέ, εδώ είναι 'σπίτι του', δες: www.4tforum.gr. Το ό,τι ο ίδιος (και οι λοιποί 4Τ) έχουν επιλέξει να μη συμμετέχουν και να θεωρήσουν το παρόν ένα χαμένο δωμάτιο του σπιτιού με ξεχωριστή είσοδο είναι δική του/τους επιλογή.
Όπως και να έχει, ακόμα και έτσι δεν αναιρείται το γεγονός ότι είναι αγενές να σχολιάζεις κάποιον όταν δεν είναι εδώ να σου απαντήσει .
Έτσι πιστεύω, προσωπικά.
Αν μας κάνει την τιμή να έρθει με πρόθεση να συζητήσουμε τότε ό καθένας ας βγάλει αυτά που έχει μέσα του (και εγώ μαζί). -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Η κουβέντα γύρω από την άποψη του καθενός για τον ίδιο και την πέννα του νομίζω δεν έχει νόημα τώρα και, άλλωστε, είναι εξαιρετικά αγενές τη στιγμή που δεν είναι εδώ να ανταπαντήσει.
Σε αυτό το τελευταίο θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω αγαπητέ, εδώ είναι 'σπίτι του', δες: www.4tforum.gr. Το ό,τι ο ίδιος (και οι λοιποί 4Τ) έχουν επιλέξει να μη συμμετέχουν και να θεωρήσουν το παρόν ένα χαμένο δωμάτιο του σπιτιού με ξεχωριστή είσοδο είναι δική του/τους επιλογή.
Όπως και να έχει, ακόμα και έτσι δεν αναιρείται το γεγονός ότι είναι αγενές να σχολιάζεις κάποιον όταν δεν είναι εδώ να σου απαντήσει .
Έτσι πιστεύω, προσωπικά.
Αν μας κάνει την τιμή να έρθει με πρόθεση να συζητήσουμε τότε ό καθένας ας βγάλει αυτά που έχει μέσα του (και εγώ μαζί).Μεταξύ κρατητηρίου-αυτοφώρου-τρεξίματος να σώσει το περιοδικό, όλο και θα βρει χρόνο για να απολογηθεί και στο φόρουμ...
-
Σωστά εδώ δεν το έκανε ποτέ όταν οι αγελάδες ήταν παχιές το ΧΑΑ κάλπαζε και λεφτά υπήρχαν.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έτσι πιστεύω, προσωπικά.
Αν μας κάνει την τιμή να έρθει με πρόθεση να συζητήσουμε τότε ό καθένας ας βγάλει αυτά που έχει μέσα του (και εγώ μαζί).Μεταξύ κρατητηρίου-αυτοφώρου-τρεξίματος να σώσει το περιοδικό, όλο και θα βρει χρόνο για να απολογηθεί και στο φόρουμ...
Λογικότατο αυτό που λες αλλά δε θυμάμαι και άλλο θέμα που να έχει δεχθεί τόσο σκληρή κριτική (ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο). Ας του δώσουμε λίγο χρόνο τότε...
Ξαναλέω, δεν υπαρασπίζομαι ούτε την προσωπική ηθική του καθενός ούτε τις επιλογές του. -
http://www.cretadrive.gr/news/agora-tim ... i-dimosio/
-
Ο χρήστης nikos_jdm έγραψε:
http://www.cretadrive.gr/news/agora-times-nea-montela/silipsi-kosta-kavatha-4-trohoi-hrei-dimosio/Α επίσης βούλιαξε ο Τιτανικός αν δεν το άκουσες...
-
Α επίσης βούλιαξε ο Τιτανικός αν δεν το άκουσες...καλό...
-
Α επίσης βούλιαξε ο Τιτανικός αν δεν το άκουσες...
Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι ως γνωστον ολα τα αλλα ειναι απλα μπουρδες.........
-
Μάλλον κι εσύ ξέρεις περισσότερα από το δικαστήριο που τον αθώωσε!!!
-
Μάλλον κι εσύ ξέρεις περισσότερα από το δικαστήριο που τον αθώωσε!!!Να σου φερω εναν κουβα γιατι γεμισες τον τοπο σαλια απο το γλυψιμο.....
«Αθωώθηκα πριν από μια ώρα από το δικαστήριο, Με έπιασαν χθες το βράδυ στο Κορωπί στο σπίτι μου. Τα χρέη δεν είναι δικά μου, εγώ στην εταιρεία που τα έχει δημιουργήσει είχα μόνο το όνομά μου, δεν έχω την ευθύνη της οικονομικής διαχείρισης», δήλωσε ο Κώστας Καββαθάς.
4 τροχοι ο ορισμος της υπευθυνοτητας....
-
Ο χρήστης nikos_jdm έγραψε:
Μάλλον κι εσύ ξέρεις περισσότερα από το δικαστήριο που τον αθώωσε!!!
Να σου φερω εναν κουβα γιατι γεμισες τον τοπο σαλια απο το γλυψιμο.....
«Αθωώθηκα πριν από μια ώρα από το δικαστήριο, Με έπιασαν χθες το βράδυ στο Κορωπί στο σπίτι μου. Τα χρέη δεν είναι δικά μου, εγώ στην εταιρεία που τα έχει δημιουργήσει είχα μόνο το όνομά μου, δεν έχω την ευθύνη της οικονομικής διαχείρισης», δήλωσε ο Κώστας Καββαθάς.
4 τροχοι ο ορισμος της υπευθυνοτητας....
Το θέμα είναι πως αθωώθηκε πριν γραφτεί η είδηση που πόσταρες... Οπότε και το Cretadrive που παραθέτεις δεν είναι και ο ορισμός της έγκαιρης, έγκυρης και κυρίως υπεύθυνης ενημέρωσης
Σύλληψη Κ.Καββαθά (πρώην ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ )