-
Φίλε lemouz, είναι κάποιες φορές που κάθομαι και αναρωτιέμαι, αφού πατήσω το κουμπί 'Υποβολή', την ποιότητα αυτών που γράφω στο φόρουμ ...
H coral μας παραμυθιάζει κανονικά. Αν ψάξετε εδώ, σε αυτό το thread, θα δείτε πως σε άλλες απαντήσεις έχει δώσει το -15, σε άλλες το -10 και γενικά επικρατεί μια σύγχυση. Όσον αφορά την οδηγία να κινούμε όσο το δυνατόν περισσότερο το αυτοκίνητο, ο Tkin, το είχε κινήσει για 10 χλμ, πριν πάθει τη ζημιά. Στο κενό και αυτή η οδηγία.
Το ρεζερβουάρ του tkin, είχε πιάσει μούργα,πριν την παγωνιά. Με την παγωνιά, και τη διαδρομή των 10 χλμ, ξεκόλλησαν κομμάτια ολόκληρα παγωμένης λάσπης, τα οποία φράκαραν το μπέκ και την αντλία υψηλής. Vpower και avin , από το ίδιο διυλιστήριο, βαρδινογιάννης.
Ηρακλής, είπαμε ο ελίν ο κρυσταλάτος.
-
Ως «αντιπαγωγικό» υπάρχει και η λύση 5% περίπου βενζίνη στο ρεζερβουάρ.
-
Ηρακλή η ΕΛΙΝ από πιο διυλιστήριο είναι??
Κατά πάσα πιθανότητα από αυτό των ΕΛ.ΠΕ. αλλά δεν το ξέρω σίγουρα -
Ο χρήστης ohristou έγραψε:
Εγώ θέλω να ρωτήσω αν έχει βάλει κάποιος από σας πετρέλαιο cyclon drive max. Σε όσα φόρουμ διαβάζω για πετρέλαια δεν έχω δει ούτε μία αναφορά σε πετρέλαιο της cyclin. Εντάξει έχει λίγα πρατήρια αλλά ούτε μία αναφορά πουθενα; Εντύπωση μου κάνει. Έχω δει για shell,bp,avin,eko,aegean,elin,jetoil μέχρι και kaoil. Cyclon drive max ούτε ένα.Up.
-
Δεν μπορώ να ξέρω αν το ντεμπούτο μου είχε πιάσει βιολασπη εκείνο που ισχύει σίγουρα είναι ότι βάζω σταθερα εδώ και +2,5 χρόνια τον πρώτο χρόνο μόνο vpower και τον υπόλοιπο μόνο Best action avio από 2 συγκεκριμένα πρατήρια. Κάθε δεύτερο γέμισμα έριχνα για τους μύκητες το προϊόν της wurth. Όπως είπα μόνο όταν έπαθα την ζημιά ήμουν πρώτη φορά με απλό πετρέλαιο! Δλδ όσοι βάζουν μόνιμα απλό πόσες φορές πρέπει να έχουν πάρει τις αντλίες στο χέρι;
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Κάθε δεύτερο γέμισμα έριχνα για τους μύκητες το προϊόν της wurth.Μήπως το πρόβλημα είναι αυτό??
-
Ναι Ανδρέα, είναι των ΕΛΠΕ το elin crystal.
Tkin, αν μου επιτρέπεις μια ερώτηση: όταν έβαλες απλό πετρέλαιο, είχες λαμπάκι αναμμένο στο ρεζερβουάρ;
Δηλαδή ποια η αναλογία παλιού vpower ή avin best με το απλό πετρέλαιο που έβαλες;
Σε ευχαριστώ. -
http://www.b2green.gr/el/post/42394/to- ... res-ntizel
Σφίγγει ο κλοιός! -
Για Ελλαδισταν ας κανουν πρωτα καθαρα καυσιμα μετα ας κανουν ελεγχο ποιοι εχουν βγαλει το Dpf ταξι λεωφορεια κλπ και τελος ας μειωσουν την τιμη πετρ.θερμανσης για να μην καιει ο καθενας οτι βρει στο τζακι του κ στο τελος ας βαλουν απαγορευση...Ηρακλη φιλε μακαρι το ελιν να ειναι τζαμι αλλα δεν εχω εμπιστοσυνη σε ιδιωτες.Σε ποιο βαζεις δυτικα?
-
Με το ελιν ήταν πιο ήσυχος ο κινητήρας, αλλά υστερούσε σε ισχύ από το bp ultumate. Βέβαια αν δεν γίνει μέτρηση ισχύος με μηχάνημα , τα υπολοιπα αποτελούν εικασίες μέσου οδηγού.
Ψάχνομαι να δοκιμάσω revoil καύσιμο. Έχει κάποιος αποψη;Στάλθηκε από το Tab2A7-10F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για τον ohristou πιο πάνω, φίλε δεν έχω ιδέα για το cyclon.
Φίλε lemouz, δυτικά πάω στον Λαγκαδά, στον Μακρή (είναι στο δρόμο για λαγκαδά, στη διασταύρωση για περιβολάκι).
Κάθε μέρα βάζουν πετρέλαιο πάνω από 10 λεωφορεία euro 4 και euro 5. Τα φίλτρα τους βγαίνουν πεντακάθαρα.revoil,δεν το ξέρω.
-
crystal σε ένα elin στη Σταυρούπολη, εδώ και 10.000 χλμ, κανένα πρόβλημα..εκει βάζουν και πολλά ταξί.
-
Ο χρήστης geo76 έγραψε:
crystal σε ένα elin στη Σταυρούπολη, εδώ και 10.000 χλμ, κανένα πρόβλημα..εκει βάζουν και πολλά ταξί.Εχω ακουσει και εγω καλα λογια απο ταριφες.....
-
Ο χρήστης dexter130101 έγραψε:
Με το ελιν ήταν πιο ήσυχος ο κινητήρας, αλλά υστερούσε σε ισχύ από το bp ultumate. Βέβαια αν δεν γίνει μέτρηση ισχύος με μηχάνημα , τα υπολοιπα αποτελούν εικασίες μέσου οδηγού.
Ψάχνομαι να δοκιμάσω revoil καύσιμο. Έχει κάποιος αποψη;Στάλθηκε από το Tab2A7-10F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μου κάνει εντύπωση ο αριθμός πρατηρίων BP με κατηγορίες νοθείας.....
-
Έχει καιρό να δημοσιοποιηθεί ενημερωμένος κατάλογος με πρατήρια που νοθεύουν(ή γενικότερα παρανομούν) ή εγώ δεν έχω πετύχει κάτι;Ή μήπως απλά δε γίνονται έλεγχοι,οεο;
-
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
Ναι Ανδρέα, είναι των ΕΛΠΕ το elin crystal.Tkin, αν μου επιτρέπεις μια ερώτηση: όταν έβαλες απλό πετρέλαιο, είχες λαμπάκι αναμμένο στο ρεζερβουάρ;
Δηλαδή ποια η αναλογία παλιού vpower ή avin best με το απλό πετρέλαιο που έβαλες;
Σε ευχαριστώ.Είχα περίπου 7λτ action και έβαλα αλλά 40lt απλό. Το θέμα βγήκε ενώ ήμουν στην μέση περίπου
[quote='japanese1'] -
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Κάθε δεύτερο γέμισμα έριχνα για τους μύκητες το προϊόν της wurth.
Μήπως το πρόβλημα είναι αυτό??
Τι να πω δεν νομίζω η αλήθεια είναι ότι τελευταίο εξάμηνο το είχα αραιωσει και αυτό ίσως κάθε τρίτο γέμισμα έβαζα και μη φανταστείς ποσότητα όσο 2/3 φιντζανακι του μονου ελληνικού καφέ.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Στη Ford όταν ρώτησα από που να βάζω πετρέλαιο μου είπαν στην Πρώτη BP της Αμφιθέας στο ρεύμα από Συγγρού προς Παραλιακή (Λ. ΑΜΦΙΘΕΑΣ 32). Μου είπαν ότι εκεί βάζουν σε όλα τα εταιρικά τους χρόνια τώρα και δεν είχαν πρόβλημα. Κάτι μου είπε επίσης ο πωλητής για τον ιδιοκτήτη αλλά δεν έδωσα σημασία. Τώρα που το ξανακοίταξα το πρατήριο είναι στο όνομα 'Μαρία Ζάγκα'. Η οποία είναι η πρόεδρος της ένωσης βενζινοπωλών Αττικής. Εκτός βέβαια και αν πρόκειται για συνωνυμία.
-
Liqui moly common rail
Αυτό βάζω και μέχρι στιγμής όλα δείχνουν οκ.
Ποιο βελούδινη λειτουργία, καλή κατανάλωση, και καλή απόδοση,και λίπανση της τρόμπας/μπεκ,
Καύσιμο μόνο V-Power από καινούργιο και σε ένα μόνο πρατήριο.
Αναγέννηση το Dpf 4 φορές στης 8000 χλμ που έχω τώρα. -
Ο χρήστης Psilos1972 έγραψε:
Liqui moly common railΑναγέννηση το Dpf 4 φορές στης 8000 χλμ που έχω τώρα.
Πως ξέρεις ότι έχει κάνει 4 φορές αναγέννηση το dpf;;;;
Αν σε 8000χλμ έχει κάνει 4 φορές ενεργητική αναγέννηση κάτι δεν κάνεις καλά η κάτι συμβαίνει με το αυτοκίνητο.Για να ξεκινήσει η ενεργητική αναγέννηση πρέπει το φίλτρο να φτάσει σε πληρότητα 30% περίπου.Με τα χλμ αυτά που έχεις θεωρώ απίθανο να έκανε αναγέννηση αν δεν υπάρχει πρόβλημα.
Καύσιμα Diesel: Απόψεις;