-
ρε συ bebe, οπως το είχατε ανοιχτό γιατι δεν τραβηξατεε λάστιχο το πετρέλαιο να αφήσετε μεσα 10 λιτρα περίπου και να το φτιάξει επιτόπου.το μαστορι;
-
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
bebe,για τι αμάξι μιλάμε;
φοβερές εικόνες πάντως,σε ευχαριστούμε.
Καθαρός είσαι ,αυτά τα μαυρακια τα πιάνει το φίλτρο,δεν υπάρχει λόγος καθαρισμού.
Με μπερδεψες με τα φλοτερ. Αυτο που κρατάς είναι το δεύτερο...το πρώτο δε φαίνεται ή κανω λάθος;Subaru Outback
Ο άξονας που δινει κινηση πισω 'χωριζει' το ρεζεβουαρ στα δυοΤο κυριο φλοτερ ειναι αυτο που βγηκε, το δευτερο φαινεται στο πανω μερος της φωτογραφιας, ασπρο στρογγυλο
-
Είπες τη μαγική λέξη subaru.
Αδερφέ το μαστορι ξέρει απο subaru ή νομίζει οτι ξέρει;
Είναι εξουσιοδοτημένος; Γιατί μόνο qualified personnel πιάνει το αμάξι.Μην ξεχνας το αυτοκόλλητο όταν ανοίγεις καπω,αυτό.που γράφει fuji heavy industries.
Εύχομαι να λυθεί γρήγορα.το πρόβλημα. -
το έχει παρατηρήσει και ο Στέφανος στο qq forum:
το vpower κρεμάει στις ψηλές στροφές.
αρέσκεται στις χαμηλές και μεσαίες.το εκο avio δυναμώνει στις ψηλέςστροφές,ακόμα και μετα το μέγιστο της ροπής. Υψηλότερος αριθμός κετανιων; δεν ξέρω.
Απο την αλλη vpower και avin είναι το ιδιο πετρέλαιο. Το έχουμε ξαναγράψει εδώ.
-
αρέσκεται στις χαμηλές και μεσαίες.το εκο avio δυναμώνει στις ψηλέςστροφές,ακόμα και μετα το μέγιστο της ροπής. Υψηλότερος αριθμός κετανιων; δεν ξέρω.
Εγώ με το εκο είδα πιο αθόρυβη λειτουργία σε σχέση με το vpower
-
Εγω που εχω δοκιμασει και τα 2 (vpower & avin best action) ΔΕΝ εχουν καμμια σχεση μα καμμια......Δοκιμασε avin και ξανα ελα να μας πεις αν ειναι ιδιο , τωρα αν βγαινουν ολα απο τα ελληνικα διυλιστηρια ναι αλλα εχουν διαφορες μεταξυ τους....
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Εγώ με το εκο είδα πιο αθόρυβη λειτουργία σε σχέση με το vpower
Σε 3 diesel, δύο euro5 και ένα παλαιάς κοπής (δεκαετία 90) γεμίζω avio και vpower. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως το vpower έχει ελαφρώς καλύτερο τράβηγμα. Από ήχο δεν έχω παρατηρήσει κάτι.
Ενίοτε βάζω και το crystal της ΕΛΙΝ το οποίο μου φαίνεται εξίσου καλό. -
αδερφέ και συναγωνιστή λεμουζ,
έβαλα avin απο 2 πρατήρια και δεν πήγαινε βήμα.
Χειρότερο πετρέλαιο ever!
Ναι το vpower αρπάζει χαμηλά και μεσαία πιο δυνατά απο avio,αλλά στα ψηλά κρεμάει και βγάζει μόνο θόρυβο.
Συζήτηση κάνουμε ετσι; μην ξεχνάμε ποτέ πως ο πρατηριουχος είναι το α και το ω στο diesel και όχι η μάρκα του diesel. -
Χαμηλά, μεσαία και ψιλά πως τα ορίζεις σε ένα diesel μοτερ;
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Χαμηλά, μεσαία και ψιλά πως τα ορίζεις σε ένα diesel μοτερ;2000-2200-2500
-
Συμφωνώ και γω για το avin.Τραβαει καλύτερα,μία σχέση επάνω.Ποιο ήσυχος κινητήρας.Δυστυχως πολύ λίγα εταιρικά πρατήρια για αυτό ξαναγύρισα στη shell.
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
χαμηλά 1500-2000
Μέση 3000
ψηλά 4000-4500
κοφτης στις 5000 -
Avin απλό diesel από το πρατήριο στην ΕΟ ΣΠΑΡΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ πολύ καλό, άμεση εκκίνηση κινητήρα, αθόρυβο και σαφώς αρκετά πιο οικονομικό από shell fuelsave diesel
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Προσωπική παράκληση, όταν συστήνουμε πρατήρια καυσίμων πιστεύω θα ήταν χρήσιμο να βάζαμε και το link από το
https://fuelgr.gr/web/
Έτσι γίνεται πολύ εύκολο να καταλάβει κάποιος για ποιο μιλάμε, το 3ο πρατήριο στα δεξιά μετά την εκκλησία του τάδε είναι λίγο δύσχρηστο για κάποιον που δεν γνωρίζει την περιοχή.
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω καμιά σχέση με την παραπάνω σελίδα, ούτε κάνω προώθηση.
Για να βρούμε το link του πρατηρίου πατάμε πάνω στο πρατήριο και μετά στο τελευταία εικονίδιο (αστεράκι) μας βγάζει το απευθείας link και το κάνουμε copy-paste -
αδερφέ και συναγωνιστή λεμουζ,
έβαλα avin απο 2 πρατήρια και δεν πήγαινε βήμα.
Χειρότερο πετρέλαιο ever!
Ναι το vpower αρπάζει χαμηλά και μεσαία πιο δυνατά απο avio,αλλά στα ψηλά κρεμάει και βγάζει μόνο θόρυβο.
Συζήτηση κάνουμε ετσι; μην ξεχνάμε ποτέ πως ο πρατηριουχος είναι το α και το ω στο diesel και όχι η μάρκα του diesel.Φιλε μου καλε μαλλον κατι αλλο εβαλες και οχι avin best action Εγω βαζω σε 2 εταιρικα (οδο Λαγκαδα πριν την γεφυρα Σταυρουπολης και απο Νεα Μοναστηριου κοντα στα διυληστηρια)...Δεν ειδα ποτε διαφορα σε γεμισματα (αποδοση) ιδια πανω κατω καταναλωση ,πολυ καλο αρπαγμα...Χαιρομαι που επιτελους μετα απο δοκιμες καταλαβες οτι ρολο παιζει το πρατηριο και μετα το καυσιμο.... Α να κανονισουμε κ για κανενα καφεδακι....
-
Συμφωνώ ! Εγώ βάζω πλέον απλό avin πετρέλαιο και έχει καλύτερο άρπαγμα από χαμηλά εκεί που με v-powe κοιμόταν ! Βαρέθηκα το marketing της shell
-
avin και v-power από το ίδιο διυλιστήριο έρχονται νομίζω... Εγώ πρώτα επιλέγω avio έπειτα avin και πλέον πρέπει να έχει ανάψει η ρεζέρβα και στα 50 χλμ γύρω να υπάρχει μόνο πρατήριο της shell. Είναι ψυχολογικό όμως και μόλις ο δείκτης φτάσει στην μέση 'ξαναγεμίζω'
Πάντως επειδή avin βάζω σε καινούργιο βενζινάδικο της Εταιρείας στη Μαραθώνος μόνο καλές εντυπώσεις έχω. Ο κινητήρας δεν γουργουρίζει χλιμιντρίζει ή ότι άλλο και όπως έχω ενημερωθεί ενδελεχώς το best action έχει πολύ καλή περιεκτικότητα σε καθαριστικά χημικά του κινητήρα. -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Είναι ψυχολογικό όμως και μόλις ο δείκτης φτάσει στην μέση 'ξαναγεμίζω'Βασικά δεν είναι μόνο ψυχολογικό αλλά και πρακτικό. Δεν ταλαιπωρείς την τρόμπα και δεν έχεις φόβο να τραβήξει κάτι από τον πάτο του ρεζερβουάρ.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
avin και v-power από το ίδιο διυλιστήριο έρχονται νομίζω... Εγώ πρώτα επιλέγω avio έπειτα avin και πλέον πρέπει να έχει ανάψει η ρεζέρβα και στα 50 χλμ γύρω να υπάρχει μόνο πρατήριο της shell. Είναι ψυχολογικό όμως και μόλις ο δείκτης φτάσει στην μέση 'ξαναγεμίζω' [emoji38]
Πάντως επειδή avin βάζω σε καινούργιο βενζινάδικο της Εταιρείας στη Μαραθώνος μόνο καλές εντυπώσεις έχω. Ο κινητήρας δεν γουργουρίζει χλιμιντρίζει ή ότι άλλο και όπως έχω ενημερωθεί ενδελεχώς το best action έχει πολύ καλή περιεκτικότητα σε καθαριστικά χημικά του κινητήρα.Εγω Σπυρο δεν εχω εχω δοκιμασει αλλο περα απο το best action της avin επειδη πηρε πρατηριο ενας συγγενης και αν δεν ειμαι κοντα του βαζω απο ενα εταιρικο της avin επισης. Επισης κερδιζω 3% εκπτωση με την πιστωτικη της πειραιως οποτε ερχεται στην τιμη του απλου. Δε γνωριζω απο αλλα πετρελαια πως συμπεριφερονται παρα μονο απο αυτα που ακουω (διαβαζω) εδω μεσα. Τωρα προβληματιζομαι για Αθηνα στα νοτια προαστια που θα βρω αξιοπιστο βενζιναδικο. Μπλεξαμε με το πετρελαιο ενω με τη βενζινη στα π@π@ρι@ μας!!!
-
Εγώ πάλι επειδή κινούμαι μέσω eurobank με εξυπηρετούσε εξαρχής να βάζω avio όμως είναι τόσο καλή η συμπεριφορά του κινητήρα μου με το best action που συχνά γεμίζω και στην AVIN ανεξάρτητα από το ότι δεν έχω κάποιο άλλο όφελος. Μου αρκεί που βγάζει πολλά και ήρεμα χλμ. Την τελευταία φορά που γέμισα νόμισα μάλιστα πως μου χάλασε το φλοτέρ γιατί μετα 900 + χλμ είχα ακόμη βάσει του υπολογιστή ταξιδίου περίπου άλλα 300 να διανύσω. Εντάξει όλα τα ντίζελ έχουν μεγάλη αυτονομία αλλά πλέον έχω εξασφαλίσει με ποιες ποιότητες ο κινητήρας μου λειτουργεί απροβλημάτιστα!!!
Καύσιμα Diesel: Απόψεις;