-
Αυτή η διαφορά 11°C στην ανοχή μεταξύ δύο πόλεων πώς εξηγείται ενώ μιλάμε για το ίδιο καύσιμο;
-
Μάλλον έχει να κάνει με μοτοροιλ-ελπε .
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Αυτή η διαφορά 11°C στην ανοχή μεταξύ δύο πόλεων πώς εξηγείται ενώ μιλάμε για το ίδιο καύσιμο;Αυτην την απορια εχω και εγω...
Ποιος ξερει μηπως βαζουν αντιπαγωτικα προσθετα σε μεγαλυτερο ποσοστο?? Δεν ξερω τι αλλο να φανταστω..
Αλλα απο την αλλη στην βορεια Ελλαδα επρεπε να αντεχε σε χαμηλοτερες θερμοκρασιες απο την Αττικη για παραδειγμα.. Τι να πω.. -
Εγω περυσι το χειμωνα Θεσσαλονικη με Vpower πηρε και με -10 κανονικα.Σε εταιρικο της avin μου ειπαν για -15 το best action αλλα πιστευω ειναι ρισκο...
-
Εγω πέρυσι στη θεσσαλονικη με -12 πηρε κανονικά, χωρίς προβλήματα Elin Crystal diesel.
-
Μάλιστα... από την αλλη αν το αυτοκίνητο κινείται και δεν έχει κάποια μεγάλη στάση η διαδρομή, μπορεί το πετρέλαιο να παγώσει εν κινήσει ή τα αυτοκίνητα διαθέτουν κάποιο σύστημα που κρατάει το καύσιμο “ζεστό”;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Τα τελευταία 6-7,000 χλμ με εκο avio.
Απόλυτα ικανοποιημένος.
Κυρίως λόγω του φίλτρου που υπάρχει έξω από τη δεξαμενή. Έχω αλλάξει 3 φορές φίλτρο πετρελαίου και κάθε φορά βγαίνει και χειρότερο, δοκιμάζοντας άλλα πετρέλαια. Βαρέθηκα να δίνω 60-άρια και να το βλέπω χάλια.Εκο avio αυστηρά και προκαθορισμένα. Τιποτα άλλο.
-
Ο χρήστης fotismt έγραψε:
Μάλιστα... από την αλλη αν το αυτοκίνητο κινείται και δεν έχει κάποια μεγάλη στάση η διαδρομή, μπορεί το πετρέλαιο να παγώσει εν κινήσει ή τα αυτοκίνητα διαθέτουν κάποιο σύστημα που κρατάει το καύσιμο “ζεστό”;;
Sent from my iPhone using TapatalkΌσο το καύσιμο κινείται παγώνει εύκολα. Το καύσιμο τραβιέται από την αντλία του αυτοκινήτου και ότι δεν χρησιμοποιήσει το γυρίζει πίσω. Αν δεν κινείται υπάρχει περίπτωση αλλά έχουν φροντίσει οι πετρελαιοβιομηχανίες για αυτό. Για να σου φύγει το άγχος βάνεις 5% περίπου βενζίνη μέσα και είσαι ό.κ. Αλλά και πάλι οι σκανδιναβικές χώρες τι να λένε τότε που οι θερμοκρασίες είναι πολικές; Προσωπικά δε θα το σκαφτόμουν καθόλου.
-
Ο χρήστης veider έγραψε:
εχει δοκιμάσει κανει το νεό diesel της BP που υποσχεται ότι καθαρίζει το κινητηρα απο κατάλοιπα και βρωμιές?
Επίσεις αν και έψαξα δε μπορω να βρω κάποια λίστα με εταιρικά πρατήρια της ΒΡ για να είμαι λίγο πιο σίγουρος για το τι βάζωΤα τελευταία 8000 χλμ με το απλό active. Απροβλημάτιστο και μάλλον καλύτερο από vpower
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Σήμερα πήγα σε κατάστημα Shell για v-power και μου είπαν πως αντέχει δοκιμασμένα μέχρι -18 και πως φέτος το ενίσχυσαν να αντέχει μέχρι -20. Όπως κ να έχει, ηρέμησα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Στη Βουλγαρια καθε εταιρια εχει κι ενα πετρελαιο που αντεχει σε πολυ χαμηλες θερμοκρασιες, νομιζω ηταν 3-5 λεπτα πιο ακριβο.
Φανταζομαι κατι αντιστοιχο θα εχουν και οι υπολοιπες -βορειοτερες απο μας- χωρες.
Ή θα βαζουν περισσοτερο αντιψυκτικο σε ολα τα πετρελαια
-
Τι σας φαίνεται περίεργο με το πετρέλαιο και τον χειμώνα;
Η ευρωπαϊκή προδιαγραφή έχει και κατηγορίες για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. -
Αξιόπιστο πρατήρειο στην Αλεξανδρούπολη;
-
Μόνο περιξ της πόλης ή και παραέξω;
-
Αν έχεις και από τα δύο δεν θα έλεγα όχι. Αν και περισσότερο προς την πόλη θα κινηθώ.
-
Στο δρόμο προς αεροδρόμιο στο απέναντι ρεύμα έχει ένα avin εταιρικό, χρόνια βάζω εκεί χωρίς πρόβλημα.
-
Μετά το αεροδρόμιο με κατεύθυνση προς λουτρό έχει ένα Shellστο αριστερό σου χέρι. Όταν πηγαίνω προς τα εκεί πάντα φουλάρω για την επιστροφή. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα.
-
Ο χρήστης veider έγραψε:
εχει δοκιμάσει κανει το νεό diesel της BP που υποσχεται ότι καθαρίζει το κινητηρα απο κατάλοιπα και βρωμιές?
Επίσεις αν και έψαξα δε μπορω να βρω κάποια λίστα με εταιρικά πρατήρια της ΒΡ για να είμαι λίγο πιο σίγουρος για το τι βάζωΜπορείς να κοιτάξεις στο fuelprices.gr ακριβώς για την περιοχή που σε ενδιαφέρει καθώς και αναλυτικά τις τιμές των καυσίμων.ΕΚΟ- ΚΑΛΥΨΩ ειναι τα εταιρικά.
-
Το qashkai j10 καίει τόσο λίγο που εγώ δεν ασχολούμαι με τις τιμές diesel , παλιά
είχα όλα τα application και έψαχνα για την φθηνότερη βενζίνη , από πείρας πάντως λέω ότι καλύτερο να ψάχνεις για ποιότητα παρά για ποσότηταSent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
-
Εννοειται την ποιοτητα,απλα εκει εχεις πολλες επιλογες.
Καύσιμα Diesel: Απόψεις;