-
-
-
Ξεφτυλισμένη ΔΟΕ…
-
Οι παλιοί -που αποδεικνύονται σοφότεροι κάθε μέρα που περνάει - ανέθεταν την φύλαξη των χαρεμιών τους σε ευνούχους , τους τρανς της τότε εποχής .
Ήξεραν πως ο οι γυναίκες κάνουν τις γυναικοκτονίες ρίχνουν τα βιτριόλια και κάνουν τα μάγια και καθε γυναίκα που θα τολμούσε να κάνει κατι απο τα παραπάνω θα πόναγε πολύ στα χέρια του τρανς ευνούχου. Επίσης και άντρες που θα βρίσκονταν κατά λάθος κοντά στο χαρέμι
Σοφοί ανθρώποι...
-
Πολλή κακή στιγμή και επιλογή της ΔΟΕ.
Με το ίδιο σκεπτικό να μη γίνεται καμία διάκριση στους αγώνες ούτε προς τα κιλά των αθλητών. Όλα χύμα στο κύμα.
Εάν θέλουν να σεβαστούν τους τρανσέξουαλ ως ένα από τα πολλά φύλα ας κάνουν ειδική κατηγορία. Αυτό που έκαναν είναι ασέβεια στην ίδια τη φυση των γυναικών και στο φύλο τους. Δηλαδή πράττουν αυτό που δεν θέλουν να τους κάνουν.
Δηλαδή η επιλογή τους θα στρέψει τον κόσμο ενάντια στο αφήγημα που προβάλουν. Ο ορισμός του ηλιθίου που κάνει ενέργειες και πράξεις χωρίς λογική αλληλουχία και που στρέφονται κατά των συμφερόντων του.
Σας το εχω πει το πρόβλημα του πλανήτη είναι οι ηλίθιοι που λόγω του ποσοστού τους σε συνάρτηση με την αύξηση του πληθυσμού δημιουργούν μια σημαντική μάζα που πλέον είναι εμφανής και δύναται να επηρεάζει.
-
@lap said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Πολλή κακή στιγμή και επιλογή της ΔΟΕ.
Με το ίδιο σκεπτικό να μη γίνεται καμία διάκριση στους αγώνες ούτε προς τα κιλά των αθλητών. Όλα χύμα στο κύμα.
σε εχουν προλάβει
“fatphobia” (or grossophobia)[1] ... it refers more generally to the systems of oppression that, in predominantly Western and patriarchal societies, affect fat people by devaluing and stigmatising them (ibid.), and in particular minoritized people ...
Εάν θέλουν να σεβαστούν τους τρανσέξουαλ ως ένα από τα πολλά φύλα ας κάνουν ειδική κατηγορία.
Ειδικές κατηγορίες γιατί είναι πολλοί/ες/α θα αρχίζουν οι αγώνες τον Ιουλ του 24 και θα τελειώνουν κάπου το 25...
-
Τα μπερδεύεις. Το ένα αναφέρεται σε απαξίωση με βάση το χαρακτηριστικό τους (δηλαδή πάχος τους) ενώ στους αγώνες γίνεται διαχωρισμός χωρίς κάποια απαξίωση του ατόμου καθαρά για αγωνιστικούς λόγους.
Το ένα είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο ανισότητας και το άλλο μια πρακτική οργάνωση των αγώνων.
Δυο τελείως διαφορετικές συνθήκες.
Όσο για τα φυλα οντως για να μην επικρατήσει ένα χάος, άνετα μπορεί να γίνει μια διάκριση σε 3. Όσοι έχουν αρσενικά θυληκα χρωμοσώματα και όσοι κάνουν ορμονοθεραπεία επειδή δεν νιώθουν καλά με το φύλο τους.
Οι σεξουαλικές προτιμήσεις και επιλογές των αθλητών δεν επηρεάζουν τη φυση του σώματος κατά το αγώνισμα. -
Αφού είμαστε Γκροσοφοβικοί -εξ ορισμού ως πατριαρχικοί λευκοί ετεροφυλόφιλοι ΑΝΤΡΕΣ- θα αφήσουν τα αγωνίσματα χωρίς διαχωρισμό βάρους ...
Γουστάρω να δώ σκηνικά όπως στην πρώτη αναμέτρηση σούμο μαχητή με κανονικό στο UFC
https://www.tiktok.com/@mma_highlight_reels/video/7113946155918167302?lang=el-GR
στα σοβαρά τώρα οταν πάθει βαριά διάσειση καμιά απο τις αθλήτριες και ξεφτιλιστούν αφού θέσουν σε κίνδυνο την ζωή κάποιου να δω τι θα πουν τα ΔΟΕ... δεν βλέπω να τελειώνουν καλά αυτοί οι αγώνες.
-
Γενικα είναι απαράδεκτοι. Το άλλο με τα βρωμονερα;;
Μια αθλήτρια λέει πως ειδε πράγματα που θέλει να ξεχάσει;;; Σαν τι δηλαδή;
-
Εντωμεταξύ και εμείς ως αμόρφωτοι τσοπάνηδες που είμαστε (βάζω και εμένα μέσα) αμέσως θεωρήσαμε πως το οντως κακόγουστο show με τις drag αναπαριστούσε το δείπνο του Ιησού. Δεν είχα εκφράσει άποψη όταν έγινε χαμός και ντόρος διότι έβλεπα πολλά αρχαιοελληνικά στοιχεία στο δρώμενο αυτό και είχα τις υποψίες πως κάτι άλλο ήταν και έτσι περίμενα να δω τι θα πουν. Τα διαφορά sites με τους αμόρφωτους δημοσιογράφους της πλάκας δεν έκαναν ούτε ένα δλ μια δημοσιογραφική έρευνα ώστε να μεταφέρουν την σωστή είδηση προς τους πολίτες, παρά ως πληρωμένοι ψεύτες εξυπηρετούσαν συμφέροντα. Εν τέλη όλο αυτό το δρώμενο που και εμένα δεν μου άρεσε ως παράσταση κυρίως λόγω κακής αισθητικης απόδοσης, ήταν αναπαράσταση αυτού του πίνακα που είναι καθαρά προέκταση ενός δικού μας παγανιστικού αρχαιοελληνικού συμβολισμού και ο οποιος είναι σημαντικός για τη Γαλλία.
https://en.wikipedia.org/wiki/Le_Festin_des_DieuxΚαμία προσπαθεια εξύβρισης της χριστιανοσύνης και αλλά τέτοια κουραφέξαλα.
Για αλλη μια φορά οι ηλίθιοι έδειξαν τι μάζα αποτελούν στις κοινωνίες μας και ποσο πολύ την επηρεάζουν καθώς οδήγησαν ολόκληρες χώρες και μεγάλους εταιρικούς κολοσσούς να δράσουν στην βάση της νοημοσύνης τους
-
Μην αποκλείεις το σενάριο να έψαξαν οι ίδιοι και να βρήκαν ότι ντεμέκ έκαναν αναπαράσταση ενός πίνακα ενός σχετικά αγνώστου καλλιτέχνη. Άλλωστε δεν νομίζω ότι η Γαλλική καθολική εκκλησία είναι τόσο οπισθοδρομική. Σημασία έχει όμως ότι το συγκεκριμένο τμήμα της τελετής ήταν εξευτελιστικό για την ανθρώπινη υπόσταση όπως και να το δεις.
-
Ο πίνακας από όσο διάβασα, δεν γνωρίζω για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι καθόλου άγνωστος αλλά πολύ διάσημος.
Μαλιστα οι τελευταίοι από όλον τον πλανήτη που θα έπρεπε να θιχτούν δεν είναι οι Γάλλοι αλλά οι.......Έλληνες.
Εαν έχεις διαβάσει για την αρχαία Ελλάδα, κάτι τέτοιο δεν ήταν εξευτελιστικό αλλά τιμητικό. Είναι εν ολίγοις τα Διονύσια. Ακόμα και σήμερα διασώζονται με διαφορες μορφές όπως στα καρναβάλια όπου δοξάζεται ο φαλλός σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας. Σκέψου τι θα έλεγε η καθολική εκκλησία για το ότι γιορτάζουμε και τιμούμε με γλέντι τον φαλλό!!! Ακόμα και σήμερα!
Ούτε εμένα μου αρεσει. Αλλά είναι μια ελληνική πραγματικότητα.
Η αρχαία Ελλάδα είχε πολλές πτυχές. Είχε τις στρατιωτικές επιτυχίες, την υψηλή παιδεία και υψηλές νοητικές έννοιες. Είχε φυσικά τις τέχνες αλλά είχε και αυτήν την διονυσιακή της πλευρά.
-
Για να καταλάβεις, αν τον πίνακα με τον μυστικό δείπνο τον ξέρουν 10, αυτόν τον ξέρει ένας…μάλιστα ο Ολλανδός που τον ζωγράφισε τον εμπνεύστηκε από τον πρώτο πίνακα!
Οι αρχαίοι μας είχαν πολλές ιδιαιτερότητες αλλά μουσάτη βυζαρού λίγο δύσκολο να δεις… -
Αρχαίοι Έλληνες και Ρωμαίοι είχαν πολλά βίτσια και ήταν γνωστά ανα τους αιώνες. Το θέαμα ούτε εμένα μου άρεσε. Αλλά γενικα το δρώμενο ήταν μια μεταφορά του συγκεκριμένου πίνακα.
Έχεις δει φαντάζομαι αρχαία κωμωδία. Σήμερα κάποιες σκηνές εξ αυτων θα είχαν κοπεί λόγω πρόκλησης της ηθικής. Ο κόσμος που δεν έχει κλασική παιδεία (με την έννοια της μελέτης του αρχαίου κόσμου) θεωρεί πως οι Έλληνες ήταν μόνο στρατηλάτες. Σόδομα και Γόμορρα ήταν η αρχαία Ελλάδα και απείρως πιο ελευθέρων ηθών.
Στα της τελετής έναρξης, μα και ο πιο αδαής με το που δει τον Διονυσο έτσι γυμνό στη μέση του συμποσίου αμέσως καταλαβαίνει ή υποψιάζεται πως οι Θεοί πίσω είναι του Ολύμπου. Οι Ολυμπιακοί αγώνες είναι άμεση συνέχεια της εποχής των Θεών του Ολύμπου. Αμέσως γίνεται μια λογική συσχέτιση.
Το θέμα μου είναι με τους δημοσιογράφους αλλά και με τις επίσημες θρησκείες, το πολιτικό τους σκέλος που δεν έχουν έναν λογικό και σχετικά καταρτισμένο περί τέχνης υπεύθυνο που να κάνει τον διαχωρισμό και έτσι οδηγούν με τις δηλώσεις τους ολόκληρη την ανθρωπότητα να μαλώνει και μάλιστα χωρίς κάποιο ουσιαστικό λόγο.
Όπως έχω πει, όλοι εξυπηρετούν συμφέροντα κυριως πολιτικά και κανεις την αλήθεια. Και οι ηλίθιοι που δεν μπορούν να κρίνουν σωστά είναι μια μεγάλη μάζα. Ο συνδυασμός αυτός οδηγεί την ανθρωπότητα σε σκοτεινές περιόδους.
-
@piliourits said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Πόσα χρόνια μπροστά ήταν οι τύποι του Southpark!!!!
Και είχαν βάλει και τον Cartman να υποδύεται τον ΑΜΕΑ και να κατεβαίνει σε αγώνες με άλλα παιδάκια ΑΜΕΑ και να σαρώνει μετάλλια και έπαθλα για να καταδείξουν εμφατικά την γελοιότητα με την "επιλογή" φύλου.
PS:
*Τελικά διαβάζω πως δεν έχει ψωλή αλλά αιδοίο και είναι γυναίκα βιολογικά η Αλγερινή απλά έχει κάποιο ορμονικό θέμα με παραπάνω τεστοστερόνη κλπ.
(Λίγο καλύτερα δηλαδή από την Πατουλίδου για όσους θυμούνται)
Έχει αγωνιστεί κανονικά και στους προηγούμενους ολυμπιακούς και δεν είναι αχαστος... άνδρας.Μου φαίνεται στημένο ήταν από την αθλήτρια της χώρας του φασιστομελονισμου , μέχρι και ο ξανθοκοκκινοτριχης χιτλερισκος έκανε σχόλιο οπότε καταλαβαίνουμε όλοι τι παίζεται.
Αγνός φρέσκος σανός για τα ακροδεξιά ζόμπι που στηρίζουν Ελον, Τραμπ και Βελόπουλος.*
-
Λαγός την φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του...
-
Η τεστοστερόνη -αν δεν κάνω λάθος- σε επίπεδα άνω του φυσιολογικού ορίου (αναλόγως για άνδρες ή γυναίκες),θεωρείται αναβολικό στεροειδές στο αντιντόπιγκ κοντρόλ κι ο αθλητής-τρια, κόβεται.
Π.χ. https://www.lifo.gr/now/sport/thetikos-se-elegho-ntopingk-o-pol-pogkmpa
Μ'αυτό τον έλεγχο -και με τον χρωμοσωμικό έλεγχο- η Διεθνής ομοσπονδία Βοxing τους-ις είχε αποκλείσει.Κι επειδή ένας αθλητής-τρια μπορεί εσκεμμένα να κατεβάσει τα επίπεδα τεστο καταναλώνοντας άλλες ουσίες(που χρησιμοποιούνται νομίμως στην ιατρική για γυναίκες που έχουν πρόβλημα),νομίζω υπάρχει η δυνατότητα ανίχνευσης και της εξαπάτησης.
-
Γνωστά αυτά από την περίπτωση Ζαγορακη. Τώρα πάμε παρακάτω. Είναι η εξέλιξη των ειδών.
-
Το ότι η ΔΟΕ δέχεται αθλητές που αποκλείουν οι Ομοσπονδίες κάθε αθλήματος, λέει πολλά...
-
Καλά γιατί στενοχωριέστε...
Το να δέρνει ένας άνδρας μία γυναίκα, είναι παράνομο στην Δύση, όχι στον υπόλοιπο κόσμο, οπότε μπορεί να γίνει και Ολυμπιακό Αθλημα...
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]