-
-
Ρώτησα κάποιον που πετάει και είδε το βίντεο και είπε πως
ο πρώτος πιλότος το έκανε σωστά κρατήθηκε λίγο ψηλότερα και ήρθε στην διαγώνιο έτσι ώστε η δική του ταχύτητα να είναι μέσα στον φάκελο πτήσης αλλα η σχετική του ταχύτητα να είναι οσο κοντά σε αυτήν του reaper .Ο δεύτερος τα έκανε όλα λάθος και να είναι χαρούμενος που ζει
-
Βασικά κρίμα που δεν το έριξαν με το 30άρι πυροβόλο. Θα είχε πιο πολύ πλάκα.
ΥΓ: Ο Παντελάτος έχει μείνει στα F4...
-
Εχει πιο πολύ πλάκα ότι στέλνονται ρωσικά μαχητικά για να αναχαιτίσουν αμερικανικά UAV. Και μετά κοροιδεύουμε την HAF γιατί κάνει κάτι αντίστοιχο στα τουρκικά UAV. Αντε εμείς είμαστε η μικρή Ελλάδα. Οι ρούσκι; Μου κάνει εντύπωση η έλλειψη σοβαρού UAV από την ρωσική βιομηχανία. Εχει; Γιατί και στην Ουκρανία διαβάζω ότι από Ιράν ψωνίζουν κάτι ελεεινά τύπου καμικάζι.
-
Elteo σταμάτα να λες χαζομάρες. Τα UAV δεν αναχαιτίζονται από άλλα UAVs.
-
Για εκείνο το ένταλμα σύλληψης, δεν θα πείτε κάτι ?
-
Τι να πούμε; Πολύ γέλιο!!!
Βγάζει ένα δικαστήριο ένταλμα για ηγέτη χώρας που δεν είναι καν συμβαλλόμενο μέρος.
-
Μα αυτό το δικαστήριο το αναγνωρίζουν μόνο οι μικρές χώρες.
Αμερική, Ρωσία, Κίνα κα δεν το αναγνωρίζουν... -
Θα βγάλω κι εγώ ένταλμα...
-
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Για εκείνο το ένταλμα σύλληψης, δεν θα πείτε κάτι ?
Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να συνεχίσει η κουβέντα περί Ρωσίας;
Δεν βλέπεις τι γίνεται;Πιάσε το βελονάκι και τα νήματα και ξεκίνα το πλέξιμο για να περνάς την ώρα σου, γιατί κυκλοφορεί ανάμεσά μας... το ξανθό το γένος...
-
Ασχέτως αυτών storm (αν θες πιάνουμε τις ευθύνες των ΗΠΑ στην Χούντα του 1967), εσένα δεν σου φαίνεται αστείο να βγάζει ένα δικαστήριο (μη αναγνωρισμένο) ένταλμα για τον Αρχηγό Κράτους της μεγαλύτερη πυρηνικής δύναμης του κόσμου; Υπάρχει περίπτωση ποτέ να εκδώσει η Ρωσία τον Πούτιν; Είναι καθαρά συμβολική κίνηση, αλλά και γελοία ταυτόχρονα!
-
Αυτό ακριβώς. Σα τις κρεμάλες που έστηναν οι διαδηλωτές κατά καιρούς στον κόσμο για να κρεμάσουν ομοιώματα Αμερικανών Προέδρων. Ανευ αξίας αν και στην περίπτωση των διαδηλωτών φαίνονται οι επιθυμίες απλών ανθρώπων ενώ με μια τέτοια απόφαση προβάλλονται τα θέλω ενός γεροξεκούτη και των συν αυτώ.
-
Προσωπικά με απασχολούν περισσότερο οι εκλογές στις ΗΠΑ. Με ενδιαφέρει να δω αν με ρεπουμπλικάνους θα επέλθει ισορροπία ή θα δοθεί συνέχεια στο θέατρο των Δημοκρατικών που όποτε κυβερνούν η υφήλιος πέφτει από Ανοιξη σε Ανοιξη Αραβική ... και κρίσεις ενεργειακες και χρηματιστηριακές και πάσης φύσης.
Ακόμη κυνηγούν τον μοναδικό τους πρόεδρο που δεν ξεκίνησε κανένα πόλεμο ενώ σφύριξε και έληξαν ένα δυο. -
@realzeus said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Ασχέτως αυτών storm (αν θες πιάνουμε τις ευθύνες των ΗΠΑ στην Χούντα του 1967), εσένα δεν σου φαίνεται αστείο να βγάζει ένα δικαστήριο (μη αναγνωρισμένο) ένταλμα για τον Αρχηγό Κράτους της μεγαλύτερη πυρηνικής δύναμης του κόσμου; Υπάρχει περίπτωση ποτέ να εκδώσει η Ρωσία τον Πούτιν; Είναι καθαρά συμβολική κίνηση, αλλά και γελοία ταυτόχρονα!
Δυστυχώς για σένα ποιο πολύ αστείο μου φαίνεται το παρακάτω βίντεο.
Και εδώ βάζω μία τελεία. Δεν θα εκφέρω άλλη άποψη περί Ρωσίας, Ρώσων κλπ... Στην Ελλάδα δεν είναι φρόνιμο να εκφράζονται απόψεις για αυτή τη χώρα. -
@storm said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
@realzeus said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Δυστυχώς για σένα ποιο πολύ αστείο μου φαίνεται το παρακάτω βίντεο.
Και εδώ βάζω μία τελεία. Δεν θα εκφέρω άλλη άποψη περί Ρωσίας, Ρώσων κλπ... Στην Ελλάδα δεν είναι φρόνιμο να εκφράζονται απόψεις για αυτή τη χώρα.Για μένα γιατί δυστυχώς; Είπα κάτι διαφορετικό. Ότι είναι αστείο ένα δικαστήριο, που δεν το αναγνωρίζει μια χώρα, να βγάζει ένταλμα για τον ηγέτη της. Είναι σαν να βγάζω εγώ σαν relazeus ένταλμα. Τη ίδια ισχύ έχει και το δικό μου "ένταλμα"...
-
Ειναι πολυ αστειο το ενταλμα οσο ο Πουτιν ειναι προεδρος της Ρωσιας. Οταν βεβαια θα παψει να ειναι και τυχον θελησει να παει να φαει τα εκατομμυρια πιυ απεκτησε σε καποια χωρα απο τις 123 που αναγνωριζουν το δικαστηριο, μαλλον δεν θα ειναι τοσο αστειο.
-
@fiverg said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Ειναι πολυ αστειο το ενταλμα οσο ο Πουτιν ειναι προεδρος της Ρωσιας. Οταν βεβαια θα παψει να ειναι και τυχον θελησει να παει να φαει τα εκατομμυρια πιυ απεκτησε σε καποια χωρα απο τις 123 που αναγνωριζουν το δικαστηριο, μαλλον δεν θα ειναι τοσο αστειο.
Ο Πούτιν πέρασε Νόμο όπου θα είναι ισόβιο μέλος της Δούμας, όταν πάψει η θητεία του. Οπότε διπλωματική ασυλία για πάντα. Επίσης, για ποιον λόγο να θέλει να πάει κάπου αλλού; Στην Ρωσία είναι βασιλιάς. Θα πάει να αράξει σε κάποια ντάτσα απλά.
-
Το θέμα είναι αν κάποιος άλλος παραδώσει τον Πούτιν στο δικαστήριο...
Γίνονται αυτά; Δεν γίνονται. Ή έχουν γίνει σε άλλη χώρα; Μπορεί και ναι. Μπορεί και όχι.
Για την ώρα αυτή η απόφαση απλά είναι ένα μήνυμα προς τον Πούτιν ότι μπήκε και αυτός επίσημα στη λίστα...εγκληματιών πολέμου.
-
Αυτή η λίστα δεν έχει καμία νομική ισχύ στην Ρωσία, Ούτε στις ΗΠΑ, ούτε καν στην Ουκρανία (δεν έχει υπογράψει)... Είναι απλά αστεία.
Η Ρωσία, οι ΗΠΑ, η Κίνα και άλλες μεγάλες δυνάμεις δεν εκδίδουν καν τους απλούς πολίτες τους σε διεθνή δικαστήρια. Όχι να εκδώσουν πρώην Αρχηγό Κράτους...
-
Εγώ αν ήμουν Πούτιν θα έβγαζα εντάλματα για όλους αυτούς τους δικαστικούς.
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]