-
Εμένα μου αρέσει πάντως το ότι κάνουμε αναλύσεις και τους Ουκρανούς που πολεμούν για 8η μέρα τους ρώτησε κανείς για τι το κάνουν; Για το μεγαλείο του ΝΑΤΟ και του Μπάιντεν; Είναι τόσο συλλογικά ηλίθιοι και παραπλανημένοι; Πόσο λογικό είναι να πιστεύουμε κάτι τέτοιο;
-
βλεπω μια δεξα αναγνωση των καταστασεων επιπεδου λολα να ενα μηλο. κατι που παραπεμπει ή σε καλληματα ή μάικροσυμφεροντα ή στη χειροτερη, θεση δορυφορικη της οικογενειας ή μια καποια ελπίδα για αποκτηση της.
-
Έχουμε βλέψεις για bussiness στο USA και είπαμε να προπαγανδίσουμε υπέρ τους στα άξαφνα!
-
Αφού οι δεξιοί είναι πάντα με τη σωστή πλευρά της ιστορίας, όχι μόνο το αγαπάνε, τους πνίγει το δίκιο του cnn δεκαετίες τώρα.
-
αν ειχαμε την ικανοτητα για βαθια αναλυση δε θα μασταν δεξιοι αλλα αριστεροι
και phevgatoi -
Η αναγνώριση του που υστερείς, είναι το πρώτο βήμα για να μάθεις.
-
το επόμενο? τα ναρκωτικα ε?
-
Η Ουκρανία σβήνει από το χάρτη. Διαγράφηκε. Τέλος.
Όταν λέει ο Μακρόν ότι ο Πούτιν θέλει να καταλάβει όλη την Ουκρανία αυτό σημαίνει ότι η χώρα Ουκρανία τελείωσε. Οι Δυτικοί την παράτησαν, οι φασίστες της Ρωσίας πάνε για αιματοχυσία και ένας λαός 40 εκατομμυρίων θα παλέψει μόνος του και στο τέλος θα παραδοθεί στα χέρια των φονιάδων Ρώσων.
Φυσικά αναβιώνει το όνειρο της σύγχρονης Σοβιετικής Αυτοκρατορίας, οπότε πολλοί θα χασκογελάνε χαιρέκακα τώρα. Ειδικά στην Ελλάδα πιθανά να γίνουν και πορείες για την νίκη των Ρώσων.
-
@storm said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Φυσικά αναβιώνει το όνειρο της σύγχρονης Σοβιετικής Αυτοκρατορίας
στην οποια κανεις δε θα θελει να ζησει
και γαμω τις αυτοκρατοριες -
Μην το λες. Υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να ζήσουν σε ένα κομουνιστικό καθεστώς, αλλά θέλουν να είναι στην Ελλάδα, ώστε η λαϊκή επανάσταση να γίνει πραγματικότητα.
-
δεν αναφερομαι στους γιαλαντζι (νταξει-πλεονασμος) κομμουνιστες μας - αριστερους
αναφερομαι σε αυτους που ηδη ζουν στην 'αυτοκρατορια'
θα θελουν να φυγουν απο κει
οπως μετα την καταρρευση της εσσδ -
Τα ναρκωτικά απ ότι φαίνεται καλό είναι να κοπούν.
-
@getzman said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
δεν αναφερομαι στους γιαλαντζι (νταξει-πλεονασμος) κομμουνιστες μας - αριστερους
αναφερομαι σε αυτους που ηδη ζουν στην 'αυτοκρατορια'
θα θελουν να φυγουν απο κει
οπως μετα την καταρρευση της εσσδΓιατί να φύγουν; 7 εκατομυριάκα δίνει ο Πούτιν σε όποια οικογένεια χάνει κάποιον στο πόλεμο.
Έτσι γίνονται οι μπίζνες...
-
γιατι η οικονομια πηγαινει κατα διαολου
σαν αλλοτε -
τι συμβουλες εδινε ο χρουστσοφ για ελλαδα - νατο
ισως σας θυμισει κατι
https://www.istorikathemata.com/2010/09/1961.html -
Φινλανδία και Φινλανδοποίηση...
Μια χαρά τους έβγαλε μέχρι σήμερα...Τώρα συγκρίσεις με τα ελληνοτουρκικά είναι απλά προπαγάνδα...
Καμία σχέση . αφού όλα είναι διαφορετικά...
Από την άλλη , έχω ένα ερώτημα ...
Γιατί δεν μετέχει ο Δίας στην συζήτηση ?
Θέμα γραμμής...
Εχει δύο αγάπες ?
-
ειναι στο μετωπο και δεν εχει γουαι φαι
-
Όταν λέει ο Μακρόν ότι ο Πούτιν θέλει να καταλάβει όλη την Ουκρανία αυτό σημαίνει ότι η χώρα Ουκρανία τελείωσε. Οι Δυτικοί την παράτησαν, οι φασίστες της Ρωσίας πάνε για αιματοχυσία και ένας λαός 40 εκατομμυρίων θα παλέψει μόνος του και στο τέλος θα παραδοθεί στα χέρια των φονιάδων Ρώσων.
Φυσικά αναβιώνει το όνειρο της σύγχρονης Σοβιετικής Αυτοκρατορίας, οπότε πολλοί θα χασκογελάνε χαιρέκακα τώρα. Ειδικά στην Ελλάδα πιθανά να γίνουν και πορείες για την νίκη των Ρώσων.
Δεν λες που με υπουργό Άμυνας Καμμένο τα όπλα μάλλον θα τα στέλναμε στους Ρώσους.
-
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Από την άλλη , έχω ένα ερώτημα ...
Γιατί δεν μετέχει ο Δίας στην συζήτηση ?
Θέμα γραμμής...
Εχει δύο αγάπες ?
Δεν ξέρω γιατί δεν συμμετέχει, ξέρω όμως ότι η συμμετοχή του, εμένα τουλάχιστον, θα με βοηθούσε να ενημερωθώ για πράγματα που δεν γνωρίζω.
Αλλά έτσι όπως γίνεται η συζήτηση στο θέμα, ποιο πολύ θυμίζει καφενείο φιλάθλων παρά χώρο σοβαρής ανταλλαγής απόψεων. Οπότε αν απέχει για αυτό το λόγο, εγώ τον κατανοώ πλήρως.
-
@fiverg said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Δεν λες που με υπουργό Άμυνας Καμμένο τα όπλα μάλλον θα τα στέλναμε στους Ρώσους.
Ο Ζελένσκι πάντως ευχαρίστησε την Τουρκία για την παροχή των Drones.
Ο Τούρκικος παράγοντας είναι με όλους και με κανέναν.
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]