-
Ο θεος μας λυπηθηκε και δε μπηκαμε στη σφαιρα επιρροης των Ρωσων.
-
Από ότι καταλαβαίνω αναφέρεσαι στην σφαίρα επιρροής των Σοβιετικών μετά τον Β' ΠΠ. Από την μία διαφωνώ, αλλά ούτως ή άλλως αναφερόμουν στο σήμερα.
-
Ναι στο παρελθον αναφερομαι βλεποντας το σημερα Αλεξανδρε.
-
Πάντως δεν νομίζω ότι στεναχωρήθηκαν κάτι Τσέχοι, Ουκρανοί, Σλοβάκοι κλπ που απέκτησαν βιομηχανία λόγω των Σοβιετικών-Ρώσων. Και έρχεται σήμερα το An-225 και μας το μοστράρουν οι Ουκρανοί. Ο δε Αντόνωφ ήταν Ρώσος, το γραφείο σχεδιασμού του ήταν έξω από την Μόσχα, και αποφάσισαν οι πολιτικοί να το πάνε στην Ουκρανία, για να υπάρχει ανάπτυξη σε όλη την ΕΣΣΔ, όχι μόνον στην Ρωσία. Ένα απλό παράδειγμα. Θα μου πεις ότι καταστράφηκαν μετά την πτώση του Υπαρκτού. Σύμφωνοι, αλλά σάμπως κι εμείς τι πάθαμε τα τελευταία χρόνια, που χάσαμε το 25% του ΑΕΠ μας;
-
Και εμείς λόγω της επικράτησης του ντόπιου Υπαρκτού μετά το 1981 , χάσαμε το 25 % του ΑΕΠ μας...
-
Πρέπει να είναι ωραία στον φανταστικό σου κόσμο κριούζερ... δες απλά πότε γιγαντώθηκε το χρέος.
-
Προφανώς για εσάς που ζείτε στο 1860, μια χαρά φανταστικό είναι το 2022....
-
Δεν μας είπες πάντως πότε γιγαντώθηκε το χρέος...
-
27 % του μικρού ΑΕΠ του 1981 το πήρε το πασοκ, 97 % του ΑΕΠ του 1989 που είχε μέσα και όλα τα λεφτά του πακέτου Ντελόρ, το έδωσε όταν έπεσε με τις κλεψιές και τα πάμπερς...
Μετά από αυτό , μόνο η εξυπηρέτηση του , μην ξεχνάμε ότι ήταν σε συνάλλαγμα μεγάλο μέρος του , μας οδηγούσε σε συνεχή αύξηση του.
Αυτή είναι η μόνη αλήθεια και τα άλλα τα πασοκοαριστερά είναι παραμύθια...
Είναι σαν να σε κλέβουν και μετά να πέφτεις στους τοκογλύφους για να ζήσεις και να λες ότι δεν φταίει ο κλέφτης που σου πήρε τα λεφτά...
-
Α δεν ήταν επί ΚΚ ΙΙ; Χαχαχα! https://www.tovima.gr/2016/08/12/politics/pws-i-politiki-karamanli-anoikse-ton-dromo-sti-xreokopia/
-
Τι θα έγραφε το Βήμα ?
Αυτοί στήριζαν τους κλέφτες του πασοκ και έφτιαχναν μέγαρα ...Το έχουμε πει άλλωστε.
Οι κλέφτες δεν μπορούν να λένε κλέφτες τους έντιμους....
-
@getzman said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
μα δεν ειμαι ευγενης
Δεν πειράζει, κι έτσι μπρουτάλ μάγκα της πιάτσας, πάλι σε αγαπάμε.
-
Το δεξιό Βήμα όλα αυτά; Κριουζερ προσφέρεις γέλωτα απόψε.
-
Ο ΔΟΛ , όπως και η Ελευθεροτυπία και το Εθνος και η Αυριανή κλπ , ήταν απλά πασοκ...
Τίποτα άλλο .
Μετά την πτώση του πασοκ, ήταν σε μεταβατική περίοδο , ενώ τώρα ο ΔΟΛ, έγινε ΔΟΜ.
Αλλά κάτι παπαχρήστοι εκεί είναι ακόμα...
-
Σε λίγο η Ελεύθερη Ώρα θα μας βγει Κομματικό Όργανο της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. Κριούζερ πραγματικά περνάω υπέροχα μαζί σου απόψε!!!
-
Ο Λιακόπουλος τώρα που το είπες ρε συ πως και δεν αξιοποιήθηκε από την μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη;
Χωρίς πλάκα ήταν πιο σοβαρός σε σχέση με το τρίο Στουτζες του Λάος που υπουργοποιήθηκε.
Μέχρι και ένας Ζερβουδάκης που πουλάει κάτι basic κινέζικα τηλέφωνα και ταμπλετ ως ελληνικά και refurbished apple 10ετιας μάλλον θα βρει στασίδι. -
@johanndelta said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Είναι και δικός μας αθρωπας:
Ροτοροδοτης, Βανκελιτης 2310521010
Όντως ο LoZER μια χαρά θα κούμπωνε εκεί μέσα...
Έλα ρε !
Ωραίος! Δεν του το ειχα! -
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Ο ΔΟΛ , όπως και η Ελευθεροτυπία και το Εθνος και η Αυριανή κλπ , ήταν απλά πασοκ...
Έθνος και Αυριανή ήταν μόνο ΠΑΣΟΚ. Ελευθεροτυπία ήταν πιο αριστέρα του ΠΑΣΟΚ. ΔΟΛ, ήταν στην μέση και υποστήριζε από όποιον έτρωγε. Ξέρω πολλά, δεν μπορώ να τα γράψω. Πάντως όλοι τρώγανε από τους εκδότες και μιλάμε για απίστευτη δύναμη και εξουσία.
-
Δεν μπορω να μη καυτηριασω το γεγονος πως οι Δυτικοι παρουσιαζουν συνεχως μια Ρωσια με επιθετικες διαθεσεις.
Μου θυμιζει τα χημικα του Σανταμ. Χρονια μετα ο Μπλερ παραδεχτηκε οτι ολα ηταν προπαγανδα στηριζομενη απο την Δυση.
Δεν με εχουν πεισει οι προθεσεις των Αμερικανων. Να γινω πιο σαφης? Τα τελευταια 50 χρονια δεν υπηρξε ...Δημοκρατικος Προεδρος που να μην ειχε ενα πολεμο στο ενεργητικο του. Ο... χειροτερος ολων, ο Συντηρητικος Ρεπουμπλικανος Τραμπης δεν εκανε ουτε εναν. Αντιθετα τα μαζεψε απο Αφγανισταν, Συρια.
Οχι πως ο Πουτιν ειναι παναγιτσα. Τελος το εχω ξαναπει. Η φιλοσοφια των Σπαρτιατων ταιριαζει στους Ρωσους. Η φιλοσοφια των Αθηναιων στους Αμερικανους. -
Τα πράγματα στην τωρινή κρίση Ρωσίας - Ουκρανίας είναι απλά: Δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο Πούτιν να αφήσει την Ουκρανία να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ. Έχει τραβήξει κόκκινη γραμμή και έχει και απόλυτο δίκιο! Μήπως άφησαν οι Αμερικάνοι πριν 60 χρόνια τους ρώσικους πυραύλους στην Κούβα; Στο παρά πέντε φτάσαμε στο μπαμ τότε...
Η αντιστοιχία της προ 60ετίας κρίσης της Κούβας με την τωρινή κρίση της Ουκρανίας είναι απόλυτη, με τους ρόλους των υπερδυνάμεων αντεστραμμένους!
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]