FSword wrote:
konstantinosnov wrote:
Η απάντηση της επίσης αντιπροσωπείας και η κοροϊδία τους στο θέμα αυτό (ενώ Ιταλία που το είδα από κοντά φοράει νέο infotainment σαν του QQ ) και η επιμονή τους στο θέμα του tan leather ήταν αυτά που με έκαναν να μην το παραγγείλω δυστυχώς.
Από περιέργεια, ποιο είναι το θέμα του tan leather;
azk342 wrote:
Μίλησα με τον Θεοχαράκη (με το τμήμα υποστήριξης) και μου απέκλεισαν το ενδεχόμενο να γίνει οτιδήποτε (είτε αναβάθμιση, είτε αλλαγή σε after Market). Επίσης είναι κάθετοι στο ότι στην Ευρώπη δεν φέρνουν το αναβαθμισμένο σύστημα. Ενώ Ασία και Αμερική μου λένε ότι έχει άλλες προδιαγραφές το x trail και γι αυτό δεν μπορούν να το παραγγείλουν. Αυτά από επίσημα χείλη. Ούτε αναλαμβάνουν την ευθύνη για αλλαγή. θασ χαθεί μου είπαν η εγγύηση.
Αν και δε νομίζω να γίνει κάτι, είναι πολύ εύκολο να τους αντικρούσεις. Στείλε απλά ένα link από οποιαδήποτε ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία που θα το δείχνουν με το καινούριο infotainment. Γιατί δεν το κάνεις να δούμε τι θ' απαντήσουν; Όχι τίποτε άλλο, είναι εκνευριστικό να σου απαντάντε σα να είσαι άσχετος.
Βοηθήστε με να βρω τα link και θα τους τα στείλω. Κόπτονται ότι στην nissan europe δεν εισάγεται x trail με το αναβαθμισμένο σύστημα.Όχι τίποτε άλλο, αλλά αν είναι αλήθεια αυτό που λέτε τότε θα ........
Έχουν το qq που πουλάει σαν ζεστό ψωμί κ δεν ασχολούνται...Το tan leather είναι το εσωτερικό δέρμα σε χρώμα καφέ / ταμπα κ πάει στην έκδοση tekna