-
Κατά πώς φαίνεται, όντως έχει τόσα χιλιόμετρα:
-
Έναν βιολογικό (100€) φανοποιείο - βαφείο (500€) ταπετσέρη (250€) και ένα σέρβις, με ένα χιλιάρικο Μαξ έτοιμο για να σπάσει το φράγμα του 1Μ χλμ.
Ας πάρει κάποιος τηλ να τον ρωτήσει , έχει αλλάξει μοτέρ , έχει πλανησει καπάκια , αλλάξει βαλβίδες λόγω αερίου;
-
Πήρα τηλέφωνο εγώ αλλά δεν το σηκώνει. Προφανώς και θα έχει αλλάξει πολλά πολλά πράγματα με τόσα χιλιόμετρα.
-
https://www.car.gr/33850543-citroen-saxo-vts
Παναθεμα σε...μακράν ω καλιταιρως.
-
...πρόβατο σερβις...
Car.gr - Volkswagen Golf '15 1.4 Bi fuel NGT
-
Και εχει και φωτογραφια του αυτοκινητου απο το 2010.
Εκει εχει μεινει αυτος,χαμενος στο χωροχρονο...
-
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/313159046-suzuki-vitara
Υπάρχει περίπτωση να είναι αυτόματο, όπως λέει η αγγελία?
Επίσης 1/2005?
-
Στις αγγελίες, όλα τα Grand Vitara που είναι αυτόματα είναι δίλιτρα και πάνω. Αλλά τι περιμένεις, από τη στιγμή που δεν έχει πετύχει καν σωστό το όνομα του μοντέλου; Τέλος πάντων, αν όντως ενδιαφέρεσαι σοβαρά, πάρε ένα τηλέφωνο να είσαι σίγουρος.
-
Δεν ενδιαφέρομαι...απλά μου έκανε εντύπωση και αναρωτήθηκα μην έχω πέσει τόσο έξω...
Είχα το Grand Vitara 2.5 v6 από το 2004 μέχρι το 2011 και από το 2017 μέχρι τώρα το 1.6 με τα αργά και πιστεύω ότι ξέρω όλες τις εκδόσεις του Vitara από το 1988 που κυκλοφόρησε.
Παρεμπιπτόντως, επειδή δεν κάνω χρήση (10.000 χλμ σε 4,5 χρόνια) και είναι σε άριστη κατάσταση για 16 ετών αμάξι, σκέφτομαι να το δώσω.
-
τα πρόβατα και ο αλβανός είναι μέσα στην τιμή;
-
Μερικοί λένε ότι το να γνωρίσεις τον πρώην ιδιοκτήτη είναι πιο σημαντικό από το ίδιο το όχημα. Ιδού λοιπόν:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/315063864-jeep-cherokee
-
Κλάμα!!!
-
Χαχα! Άρχοντας!
-
Φίλε δεν ξέρω τί εννοείς... πέρα απ το ότι θίγουμε υπαρκτό πρόσωπο, έστω ότι εξέθεσε ο ίδιος τα προσωπικά δεδομένα του και δεν κάνουμε κατάχρηση...
Εγώ βλέπω πάντως, έναν κανονικό Λαρισαίο αγοραστή Τσερόκι, που δεν του έφταναν τα λεφτά να πάρει Καγιέν.
Απ αυτά που βλέπω, το αμάξι ίσως να ναι κι ευκαιρία. Σίγουρα δεν έχει βγει ποτέ off-road, μόνο πεζοδρόμια. Άντε κάνα χιλιόμετρο αγροτικού δρόμου εκεί προς Τερψιθέα που είχε κάτι ωραία στέκια. Τα πολλά χλμ θα τα χει κάνει σε αυτοκινητοδρομο για το Σαντάνσκι που εικονίζεται, αν δεν κάνω λάθος. Αν δεν μυρίζει έντονα μυρωδιά από πούρο και δεν έχει σοβαρό τρακάρισμα, πιστεύω είναι μια χαρά αμάξι για όποιον θέλει τα κυβικά του.
-
Με έντονη διάθεση χιούμορ δεν γνωρίζουμε το βασικότερο για τον άνθρωπο.. Αν είναι ή όχι ΝεοΔημοκράτης
-
Με έντονη διάθεση χιούμορ δεν γνωρίζουμε το βασικότερο για τον άνθρωπο.. Αν είναι ή όχι ΝεοΔημοκράτης
Δηλαδή Λαρισαίος με Τσερόκι, με γκάζι, στη ΛΑΡΙΣΑ!1!!
Τί άλλο θα μπορούσε να είναι; Ακόμη κι αν διπλοζύγιζε την καρότσα με τα τευτλα επί ΠΑΣΟΚ, στα κρυφά ψήφιζε Σουφλιά δαγκωτό.
-
-
Mastoras78 wrote:
Τί άλλο θα μπορούσε να είναι; Ακόμη κι αν διπλοζύγιζε την καρότσα με τα τευτλα επί ΠΑΣΟΚ, στα κρυφά ψήφιζε Σουφλιά δαγκωτό.
Κάργα Συριζαίος είναι .
Αν ήταν νδτης , δεν θα έβαζε Γκάζι και θα πήγαινε στο Γκστάαντ ....
-
piliourits wrote:
Mastoras78 wrote:
Κάργα Συριζαίος είναι .
Αν ήταν νδτης , δεν θα έβαζε Γκάζι και θα πήγαινε στο Γκστάαντ ....
Σιγά μην έπαιρνε το λίαρτζετ ο Νεοδημοκράτης. Εσύ πιστεύεις πως βγάζουν αυτοδυναμία απ τους πελούσιους μπίζνεσμεν με old money κι έτσι; οι περισσότεροι Νεοδημοκράτες 15 χρόνια κολλάνε αφίσες περιμένοντας διορισμούς στην Αγροφυλακή. Γουστάρουν τα λούσα αλλά με δανεικά.
-
Δεν μιλάμε για νδτες . Για Λαρσαίους μιλάμε που παίζουν τα στρέμματα στα χαρτιά ...
Μην κοιτάς εσείς εκεί στην Νέα Ιωνία που να τα ζήσετε αυτά ...
Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα