-
200.000χλμ λέει κι έχει βάλη φωτογραφία με 400 χιλιάδες!
-
https://www.car.gr/8845335-opel-mokka-c ... xtra-clima
Μονο 205 χιλιαδες ευρω ΕΥΚΑΙΡΙΑ τρεχατε να προλαβετε
-
Jaguar κομπρέσορ με υγραέριο + διπλωματικές πινακίδες + μόστρα μπούτια γκόμενας για subliminal message οτι με τη Τζαγκ κάνεις δουλειά
Τι άνθρωποι υπάρχουν γαμώτο και γιατί να ζω σ αυτό τον κόσμο
-
Το αμάξι είναι σε άριστη κατάσταση. Πραγματική ευκαιρία
-
Ασχολήθηκα λίγο (κακώς) με την αγορά μεταχειρισμένων και κοντέυω να τραβήξω τα μαλλιά μου. Οι περισσότεροι συν-άνθρωποί μας (ο θεός να τους κάνει) είτε έχουν πάθει εγκεφαλικό είτε ζουν σε παράλληλο σύμπαν.
Δύο αστείες ιστορίες ως τώρα:
-
Τύπος έχει αγγελία αμάξι 2 ετίας, εκτός εγγύησης πλέον, με 8.000 χλμ για 13.500 ακατέβατα. Πάω στην αντιπροσωπεία με το ίδιο ακριβώς spec και παίρνω τιμή 14.300. Το λέω στον τύπο και του δίνω προσφορά 12.500 και μου λέει όχι. Η δικαιολογία του ήταν ότι 800 ευρώ είναι πολύ καλός σκόντος στις μέρες μας για άριστο αμάξι πανομοιότυπο σε κατάσταση με το καινούριο. Ναι αλλά η ταλακία σου δεν έχει ούτε εγγύηση! Άντε καλή τύχη πούλα το (Α να σημειώσω ότι ο τύπος ισχυρίζεται ότι το χε αγοράσει 15.000+ που σύμφωνα με τον πωλητή δεν παίζει να ισχύει)
-
Τύπος έχει αντίστοιχο αμάξι με αγγελία που δηλώνει 9.000 χλμ. Παίρνω τηλέφωνο μου λέει είναι 12.000 χλμ. Κανονίζω 5 μέρες μετά το βλέπω από κοντά, σχεδόν 14.000 χλμ. Του λέω σα γρήγορα δε τα ανεβάζεις τα χλμ ρε φίλε; Τουλάχιστον ανανέωνε την αγγελία και κόβε τιμή. Απάντηση: έπρεπε να τα γυρίζω πίσω όπως κάνουν όλοι και να στο δώσω με όσα έγραφε η αγγελία.
Μάλλον θα σταματήσω να κοιτάζω μτχ και θα πάω σε καινούριο πάλι, είναι πολύ ψυχοφθόρο και χάσιμο χρόνου να ασχολείσαι με ελληναράδες
-
-
Αντίστοιχα βέβαια έρχονται και υποψήφιοι αγοραστές και σου λένε ένα σωρό μαλακιες. Από νουθεσίες πως και ποσο να πουλάς, ποσο χάνεις μόλις το αμάξι βγει από την έκθεση, ποσο το βρίσκουν ως καινούργιο το αμάξι (2-3 επιπέδων εξοπλισμού πιο κάτω ομως), πως λογαριάζουν την ηλικία του αμαξιού υπολογίζοντας αριθμητικά κάθε χρόνο κατοχής (αμάξι αγορά 11/2014, τον 1/2016 ήταν ήδη 3 ετών )
Γενικά είναι τραγικό να προσπαθείς να συνεννοηθείς με νεοέλληνα. -
Το ποστ του iceman7 θα μπορούσε άνετα να είναι ο αντίλογος στον kapami. Για την ακρίβεια μου μοιάζει για την άλλη πλευρά του ίδιου νομίσματος.
-
Εγώ πάντως που προσπάθησα να πουλήσω το 17 μηνών και με 23000χλμ αυτοκίνητο μου, διαπίστωσα ότι και ειλικρινής να είσαι θα έρθει ο ....νεοέλληνας να πει τη χαζομάρα του. Το τι άκουσα,δεν περιγράφεται. Και φυσικά απέσυρα την πώληση. Το πιο ενδιαφέρον ήταν ότι κανένας δεν ρώτησε για το αυτοκίνητο παρά μόνο για την τιμή. Βέβαια όλοι χουβαρντάδες,αγορασμένο 17589 με τιμολόγιο να το αποδεικνύει,η καλύτερη προσφορά ήταν 12000.
-
H αγορά και πώληση του μεταχειρισμένου θέλει πολύ υπομονή και γερά νεύρα!!
Έκανα 2.5 μήνες να πουλήσω την 116 μου και το τι άκουσα δεν περιγράφεται. Αντίστοιχα έκανα πάνω από 3 μήνες να βρω ένα αξιοπρεπές Fiat Panda (πάλι άκουσα τα απίστευτα...'ατρακάριστο' έλεγε ο άλλος, 4 φορές δήλωση σε ασφαλιστική για τρακάρισμα μου έλεγε ο ασφαλιστής μου!!).
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
...'ατρακάριστο' έλεγε ο άλλος, 4 φορές δήλωση σε ασφαλιστική για τρακάρισμα μου έλεγε ο ασφαλιστής μου!!).
Έχω κάνει δύο φορές δήλωση σε ασφαλιστική για τρακάρισμα με συνολικό κόστος 100€ (2 φορές από 50€, τοπική επισκευή).
Κι εγώ όταν το πουλήσω, ατρακάριστο θα γράψω στην περιγραφή. -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Έχω κάνει δύο φορές δήλωση σε ασφαλιστική για τρακάρισμα με συνολικό κόστος 100€ (2 φορές από 50€, τοπική επισκευή).
Κι εγώ όταν το πουλήσω, ατρακάριστο θα γράψω στην περιγραφή.Πταίσματα είναι αυτά...αλλά εάν σε ρωτήσει ο αγοραστής εύκολα το εξηγείς. Εγώ μιλάω για μεγάλες ζημιές, η μία ήταν για €1.500 (σε Fiat Panda = φτηνά ανταλλακτικά).
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Κι εγώ όταν το πουλήσω, ατρακάριστο θα γράψω στην περιγραφή.Πταίσματα είναι αυτά...αλλά εάν σε ρωτήσει ο αγοραστής εύκολα το εξηγείς. Εγώ μιλάω για μεγάλες ζημιές, η μία ήταν για €1.500 (σε Fiat Panda = φτηνά ανταλλακτικά).
Α! Φαίνεται και το ύψος της ζημιάς;
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Α! Φαίνεται και το ύψος της ζημιάς;Στις περισσότερες περιπτώσεις ναι. Εμένα επειδή ο ασφαλιστής είναι συγγενείς, όταν του λέω να ελέγξει παίρνει τηλέφωνο και την εμπλεκόμενη ασφαλιστική και μαθαίνει και άλλες λεπτομέρειες.
-
Κοντεψα να δακρυσω απο συγκινηση
https://www.car.gr/10526113-alfa-romeo- ... s-sky-view
Πωλείται το αγαπημένο μου αυτοκίνητο.
10+ χρόνια μετά την κυκλοφορία του, συνεχίζει να είναι το ομορφότερο αυτοκίνητο της Alfa Romeo και ένα από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα που σχεδιάστηκαν ποτέ.
Καθώς γράφω αυτές τις γραμμές, σκέφτομαι όλες τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί και πως ποτέ του δεν με απογοήτευσε. Κάθε φορά που παίρνει μπροστά και ακούγεται ο γλυκός ήχος των 2.2 κυβικών εκατοστών, μου δίνει ακριβώς ότι ζητάω από ένα αυτοκίνητο και αυτό θα έπρεπε να είναι αρκετό για να σβήσω αυτή τη στιγμή αυτό το κείμενο, να κλείσω το car.gr και να κατέβω στο γκαράζ για να πάω μια βόλτα μαζί του στην πόλη ή ακόμα καλύτερα, να το βγάλω έξω, στην Εθνική, εκεί όπου του αρέσει να ζει.
Παρόλαυτα, ένα κοριτσάκι που σε λίγο καιρό θα έχει το δικό του όνομα, το δικό μου επίθετο, το δικό του δωμάτιο (μαζί με το αδερφάκι του), θα θέλει και το δικό του κάθισμα αυτοκινήτου και λίιγο μεγαλύτερο χώρο αποσκευών.
Προσπάθησα να πείσω την σύζυγο πως το Brera, το δικό μας Brera, είναι ένα καθαρόαιμο οικογενειακό ΣΠΟΡ αυτοκίνητο.
Με πραγματικά χιλιόμετρα και όλα του τα service στην επίσημη αντιπροσωπεία Θεσσαλονίκης - Σφακιανάκης, είχε την τύχη να μην τρακάρει ποτέ. Τι καλύτερο για 2 παιδάκια;
Το κόκκινο σαλόνι κάνει μια όμορφη αντίθεση με το εξωτερικό ασημί χρώμα του, ενώ η επιπρόσθετη οθόνη αφής SPH-DA120 της Pioneer σε κάνει να ευχαριστιέσαι ακόμα περισσότερο τις διαδρομές. Έχει και κουμπάκια να κάνεις μπρος πίσω το κάθισμα, έχει και κάμερα για να βλέπεις όταν παρκάρεις, κάνει και μπιπ μπιπ να σε προειδοποιεί όταν πλησιάζεις το πίσω αυτοκίνητο για να μην το γρατσουνίσεις.
Τα λάστιχα του και οι 18' ζάντες του, οκ μπορεί να είναι λίγο άκυρος συνδιασμός για τις λακούβες τις πόλης, αλλά αν συμβεί κάτι στα παιδιά, δεν θέλεις να φτάσεις γρήγορα; Δεν θέλεις να παίρνεις τις στροφές λες και είναι ευθεία και με σταθερότητα που θα ζήλευε ένα intercity; Όποιος το έχει οδηγήσει ξέρει τι εννοώ.
Άρα δε θέλουμε μεγαλύτερο αυτοκίνητο, ε;
Τι;
Θέλουμε;
Fuck.Δεκτός κάθε τεχνικός έλεγχος, δεκτά μόνο μετρητά.
Η οικογένεια πάνω από όλα. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κοντεψα να δακρυσω απο συγκινησηhttps://www.car.gr/10526113-alfa-romeo- ... s-sky-view
...
καλά, πόσες ποτηροθήκες κρέμασε στους αεραγωγούς ο αθεόφοβος;
Εβαλε και για τα μπιμπερό;;; -
Εγώ γέλασα με αυτό: '10+ χρόνια μετά την κυκλοφορία του, συνεχίζει να είναι το ομορφότερο αυτοκίνητο της Alfa Romeo και ένα από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα που σχεδιάστηκαν ποτέ.'
Μάλλον το πιο άσχημο θέλει να πει...ειδικά για AR. Απορώ πως το σχεδίασαν και το άφησαν να βγεί και παραγωγή! -
Μουν@ρ@ ειναι... Και ειλικρινα δε θυμαμαι αλλο αμαξι να εχει διχασει τοσο αισθητικα εδω μεσα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μουν@ρ@ ειναι... Και ειλικρινα δε θυμαμαι αλλο αμαξι να εχει διχασει τοσο αισθητικα εδω μεσα.Γούστα είναι αυτά Χρήστο. Εγώ την βρίσκω όμορφη μπροστά και κακάσχημη πίσω...ένα hatchback κακοχυμένο. Ούτε να μου την χαρίζανε!!
ΥΓ: Τι σχέση έχει με την πανέμορφη GT Veloce ή την εξίσου πανέμορφη GTV. Μόνο τα γέλια με πιάνουν όταν την βάζω δίπλα σε αυτές. Ακόμα και η σύγχρονη GT πιο όμορφη από την Brera.
-
Φανη οτι και να μου πεις ειναι ενα απο τα πιο ποθητα αυτοκινητα για εμενα προσωπικα και απο τα λιγα τοσο ομορφα!
Instant ερωτας στην εκθεση στο ελληνικο οταν την πρωτοειδα κοκκινη τοτε -
Επισης πολυ ποθητο αυτοκινητο και απο τη γενικη γραμματεία εσοδων λογω των αυξημένων τελών, του φορου πολυτελειας, του φπα στη βενζίνη κ.α.
Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα