-
Μήπως έβλεπε πολύ εκείνες τις σειρές τύπου 'Λάμψη';
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Φανη οτι και να μου πεις ειναι ενα απο τα πιο ποθητα αυτοκινητα για εμενα προσωπικα και απο τα λιγα τοσο ομορφα!
Instant ερωτας στην εκθεση στο ελληνικο οταν την πρωτοειδα κοκκινη τοτεΚαμμία αντίρρηση Χρήστο! Για αυτό είπα ότι γούστα είναι αυτά.
-
-
+1 στο nono για τη Brera
Κι εμένα μου αρέσει -η αλήθεια είναι πως είμαι ιταλόφιλος και με ιδιαίτερη αδυναμία στις Alfa-,αλλά συνετέλεσαν ακόμη περισσότερο και τα παρακάτω βίντεο:https://www.youtube.com/watch?v=QQANXhKRvFA
Youtube Video -
Παιδιά έχω να σας εξομολογηθώ κάτι.
Είμαι ο Θανάσης
-
Ρε συ ακομα δε τη πηρες! Θυμασαι τι χαρες εκανα οταν τη πηρες και που σε πιεζα να την παρεις?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
:ysterical:Ρε συ ακομα δε τη πηρες! Θυμασαι τι χαρες εκανα οταν τη πηρες και που σε πιεζα να την παρεις?
Πως δεν το θυμάμαι...
Για να είμαι απολύτως ειλικρινής, συνεχώς ψάχνω λόγους να μην το δώσω. Δεν θέλω να το δώσω. Πόσο το έχω σχεδόν 2 χρόνια; Ακόμα δεν το χάρηκα. Κι εγώ by the way την κόκκινη είχα πρωτοδεί και είχα πάθει σοκ. Και το ασημί όμως της πάει πολύ. Και δεν μπορώ να καταλάβω όσους την βρίσκουν άσχημη, ρε παιδιά, ρε παιδιά...Παρόλαυτά, με το δεύτερο παιδί ένοιωσα την ανάγκη να είμαι λίγο πιο άνετος, οπότε κοιτάω προς Kodiaq μεριά, ( ξέρεις, οικογενειακά, πρακτικά, οικονομικά, όπως έχουν οι αμερικάνοι τα Volvo φαντάζομαι ) και ήδη έχουμε ένα οικογενειακό, οπότε 3ο αυτοκίνητο με τα έξοδα της Brera, το βρίσκω κάπως υπερβολικό, αλλά ρεαλιστικά μιλώντας...Το βλέπω πολύ δύσκολο. Το αυτοκίνητο δεν φεύγει εύκολα και δεν είμαι διατεθειμένος να το σκοτώσω για 3 και 4 χιλιάρικα που δίνουν οι λιγοστές μάντρες που μπαίνουν στον κόπο να συζητήσουμε, γιατί οι περισσότεροι μου λένε όχι ευχαριστώ από το άκουσμα των 2.2cc
Από την αγγελιά πάντως, με πήρανε 4-5 τηλέφωνο για να μου πούνε να μην το δώσω!
-
Και εγω να μην το δώσεις λέω
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Το προβλημα με τετοια αυτοκινητα ειναι το ρεαλιστικο κοστος χρησης κι οχι τοσο το κοστος αποκτησης.
Οταν μου ανακοινωσαν οτι εταιρικο γιοκ απο τον επομενο χρονο (χαρη στα καινουρια φοροχαρατσια που εβγαλαν το εξοδο εκτος προϋπολογισμου) κοιταζοντας τι αγοραζεις με 10-13Κ εκανα σκεψεις για τη Spider ή ΤΤ. Είχα ανοίξει κι ένα θέμα εδώ που το συζητήσαμε σύντομα. Βασικά όχι απλά έκανα σκέψεις, ξύπναγα κάθε μέρα με τη σκέψη 'σήμερα θα πάω να το κλείσω' Ώσπου έκατσα και έκανα τις πράξεις, τέλη+ασφάλεια+συντήρηση+κατανάλωση και είδα ότι το κόστος χρήσης στην 5ετία είναι πάνω-κάτω όσο το κόστος απόκτησης όπου και συνετίστηκα Με την αστάθεια που υπάρχει είναι πολύ δύσκολο να πάρει κανείς μια τέτοια απόφαση γιατί ακόμα κι αν τα χει τώρα, δύσκολα μπορεί να δώσει το commitment ότι θα μπορεί να το τροφοδοτεί με το χρήμα που απαιτεί για τα επόμενα χρόνια.
-
Σωστό. Εγώ βέβαια το έκλεισα εν πλήρει συνειδήσει, ήξερα τα κόστη και ήμουν οκ με αυτά. Το μόνο που άλλαξε ήταν το +1 family member
-
Αν ειναι αυτο το θεμα (σιγα το θεμα δηλαδη, ευτυχια ειναι!) συμβιβασου για 2-3 χρονακια με μπαγκαζιερα οροφης για τα μεγαλα ταξιδια. Αν φυσικα ειστε οκ με το κουραστικο μπες-βγες πισω. Αλλα απ οτι καταλαβα επεσε λιγο παντοφλιτσα.. Εχει κι αυτη τα δικια της βεβαια!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αν ειναι αυτο το θεμα (σιγα το θεμα δηλαδη, ευτυχια ειναι!) συμβιβασου για 2-3 χρονακια με μπαγκαζιερα οροφης για τα μεγαλα ταξιδια. Αν φυσικα ειστε οκ με το κουραστικο μπες-βγες πισω. Αλλα απ οτι καταλαβα επεσε λιγο παντοφλιτσα.. [emoji38] Εχει κι αυτη τα δικια της βεβαια!Θα ήταν τέλεια, και θα το κράταγε, αν είχε 5 πόρτες.
Δεν μπαίνει μωρό εύκολα στο κάθισμα του σε 3θυρο, πόσο μάλλον πολύ μωράκι που πρέπει να κάθεται και ανάποδα.
Σιχαμένα 3θύρα, γιατί να είστε όμορφα αυτοκίνητα;;;;
Χάθηκε να είστε σαν το νεο ignis, να μην ξεροσταλιάζουμε και εμείς οι πατεράδες οταν σας βλέπουμε.Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Παντως Νικο κι εγω οταν γινω πατερας ,ουτε που θα με νοιαζει η καθε BRERA πιστευω
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Παντως Νικο κι εγω οταν γινω πατερας ,ουτε που θα με νοιαζει η καθε BRERA πιστευωΠολύ σωστή και σοφή κουβέντα!! Εύγε νέε μου!
ΥΓ: Μιλάω εκ πείρας...
-
Θα την βλέπεις, θα την θέλεις, αλλά θα βολευτείς με τη ξανθιά ή την c5.
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αν ειναι αυτο το θεμα (σιγα το θεμα δηλαδη, ευτυχια ειναι!) συμβιβασου για 2-3 χρονακια με μπαγκαζιερα οροφης για τα μεγαλα ταξιδια. Αν φυσικα ειστε οκ με το κουραστικο μπες-βγες πισω. Αλλα απ οτι καταλαβα επεσε λιγο παντοφλιτσα.. Εχει κι αυτη τα δικια της βεβαια!Αυτό ακριβώς προσπάθησα να της πουλήσω κι εγώ και έχω καταλήξει στο ότι είμαι καλός πωλητής, δεν γέλασε ούτε με έβρισε. Απλά έφυγε και έκανε πως δεν το άκουσε.
Κάτι είναι και αυτό -
Ταλεντο!
-
Sold!
-
Ο χρήστης Thanoss έγραψε:
Sold!Χαρμολύπη???
Άντε με το κανό το Kodiaq Θάνο.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Sold!
Χαρμολύπη???
Άντε με το κανό το Kodiaq Θάνο.
Ευχαριστώ!
Ακριβώς Χαρμολύπη, ανάμεικτα συναισθήματα, πάει το Brera.
Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα