-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
Για να μη μακρυγορούμε, τέλειο μεταχειρισμένο δεν υπάρχει, όποιος ψάχνει το 'τέλειο' θα απογοητευτεί και καλό είναι να πάρει κάτι πιο 'απλό' αλλά καινούργιο.Εγώ πάντως έχω αγοράσει δύο αυτοκίνητα που μπορούν να θεωρηθούν μεταχειρισμένα αλλά ήταν με ελάχιστα χιλιόμετρα. Το ένα ήταν με 4800χλμ και το άλλο με 11400χλμ. Και τα δύο ήταν 'τέλεια'.
Και ομολογώ ότι ήταν ποιο 'καινούρια' σε σχέση με καινούρια που έχω αγοράσει.Ωστόσο έτυχε μάλλον και έπεσα σε δύο περιπτώσεις μάλλον πολύ σπάνιες.
Ναι δε διαφωνω, κατι τετοια ειναι τα καλυτερα...!
Δυστηχως ομως ποκυ συχνα πουλιουνται σε τιμες 2000 ευρω κατω απο το καινουριο...(οποτε απλα καλυτερα να παρεις το καινουριο)...
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
ακομα πιο κορυφαιο σκηνικο ενα αλλο 'αριστο'... που δεν ειχε 2 τζαμια με την ιδια ημερομηνια..! ολα ειχαν διαφορετικη!
(τα κρυσταλα στα αμαξια εχουν πανω με μικρα γραμματα ημερομηνιες... ειναι ενα ευκολο και γρηγορα τρικ για να τσεκαρεις αν καποιο εχει σπασει και να μπαινεις σε υποψιες)Είσαι σίγουρος;
Έτσι ακριβώς όπως τα λέει είναι. τα τζάμια έχουν ημερομηνίες και έυκολα βλέπεις αν είναι πρώτης τοποθέτησης ή αλλαγμένα. Άλλο να είναι ένα τζάμι αλλαγμένο και άλλο ΟΛΑ. Και πάλι μιλάμε για ενδείξεις. Η τελική ετυμηγορία βγαίνει απο ενεδελεχή έλεγχο.
Μόλις πήγα στο αμάξι μου seat inca και δεν γράφει ημερομηνία,dot κάτι -Ε κάτι -tinted .
Σε τι αμάξι το έχετε δει;
Στις ζωνες ξέρω ότι γράφει ημερομηνία (μήνα και έτος αν θυμάμαι καλά) .Αλλά και πάλι δεν είναι απαραίτητο ότι είναι όλα τα ανταλλακτικά της ίδιας ημέρας .
ναι σιγουρα δε γραφει 25/10/1998...
λεει '. . . 5' που συμαινει 2005 (πχ)αργοτερα θα αναιβασω φωτο με παραδειγμα
Ημερομηνία δεν είναι το έτος.Είναι πολύ γενικό για να το χαρακτηρίσεις ημερομηνία.
Βάλε όμως καμια φωτό ,ετσι απο περιέργεια .Ναι δεν ειπα οτι ειναι βαρομετρο κρισης για την επιλογη καποιου... ειναι απλα μια ενδειξη που μπορει να σε βαλει σε σκεψη.. αν πχ 2 πλαινα ειναι αλλαγμενα...!
Οριστε ενα παραδειγμα ' . . . 5' δλδ 2005
http://www.jaguarforums.com/forum/attac ... screen.jpg
-
Ο χρήστης PrimoGusto έγραψε:
...
Για να μη μακρυγορούμε, τέλειο μεταχειρισμένο δεν υπάρχει, όποιος ψάχνει το 'τέλειο' θα απογοητευτεί και καλό είναι να πάρει κάτι πιο 'απλό' αλλά καινούργιο.Εγώ πάντως έχω αγοράσει δύο αυτοκίνητα που μπορούν να θεωρηθούν μεταχειρισμένα αλλά ήταν με ελάχιστα χιλιόμετρα. Το ένα ήταν με 4800χλμ και το άλλο με 11400χλμ. Και τα δύο ήταν 'τέλεια'.
Και ομολογώ ότι ήταν ποιο 'καινούρια' σε σχέση με καινούρια που έχω αγοράσει.Ωστόσο έτυχε μάλλον και έπεσα σε δύο περιπτώσεις μάλλον πολύ σπάνιες.
Ναι δε διαφωνω, κατι τετοια ειναι τα καλυτερα...!
Δυστηχως ομως ποκυ συχνα πουλιουνται σε τιμες 2000 ευρω κατω απο το καινουριο...(οποτε απλα καλυτερα να παρεις το καινουριο)...
2000euro κάτω;
Νομίζω ότι αναφέρεσαι σε μεταχειρισμένα που είναι μερικών μηνών. -
Ναι δεν ειπα οτι ειναι βαρομετρο κρισης για την επιλογη καποιου... ειναι απλα μια ενδειξη που μπορει να σε βαλει σε σκεψη.. αν πχ 2 πλαινα ειναι αλλαγμενα...!
Aυτό είναι δικό σου συμπέρασμα ή το έχεις βρει κάπου ;Εννοω εχεις καποιο λινκ που να λεει τι είναι το κάθε σύμβολο κλπ;Πχ το DOT 682 τι σημαίνει;
-
This post is deleted! -
Ο χρήστης Mastoras78 έγραψε:
Ναι δεν ειπα οτι ειναι βαρομετρο κρισης για την επιλογη καποιου... ειναι απλα μια ενδειξη που μπορει να σε βαλει σε σκεψη.. αν πχ 2 πλαινα ειναι αλλαγμενα...!
Aυτό είναι δικό σου συμπέρασμα ή το έχεις βρει κάπου ;Εννοω εχεις καποιο λινκ που να λεει τι είναι το κάθε σύμβολο κλπ;Πχ το DOT 682 τι σημαίνει;
Το DOT ούτε εγώ ξέρω τι είναι, ίσως κωδικός της εταιρίας που παράγει το προιόν για δικούς της λόγους ίσως και όχι. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οι τελίτσες και το τελευταίο ψηφίο που σίγουρα δηλώνει χρονολογία κατασκευής. Επίσης τα τζάμια πρώτης τοποθέτησης θα είναι απο την ίδια εταιρία με ίδια χρονολογία. Το αλλαγμένο κάνει μπαμ αν κοιτάξεις τα στοιχεία μιας και logo,κατα πάσα πιθανότητα μάρκα έτος θα είναι διαφορετικό. Α και δε σημαίνει οτι το αλλαγμένο είναι κακής η 2ης ποιότητας, μια χαρά είναι. Απλά μας προειδοποιεί ότι κάτι έχει 'παιχτεί' εκεί..
Bρήκα το http://www.carwindshields.info/windshieldmarkings
Για ημερομηνία λέει ότι την δίνουν διαφορετικά you may see the month and year of production, possibly at the bottom of the windshield marking,λεει και για μήνα όχι μονο έτος.
Ψιλά γράμματα -
γεια και χαρα σε ολους,μιας και και εχω αλλαξει (ουτε λιγα ουτε πολλα) 11 αυτοκηνιτα, εκ των οποιων τα 9 ηταν μτχ. λεω να καταθεσω την εμπειρια μου, προς συζητιση, και ετσι ισως κατι θετικο βγει και για μενα που ψαχνω (παλι) αλλα και για τους αλλους.
παντα αγοραζα μτχ επιμενοντας με πισμα σε ιδιωτες (με εξερεση το τωρινο μου αμαξι). (μιλαω τωρα για εποχες εφημεριδας... προ car.gr...)
μετρητα οσο να ναι υπηρχαν τοτε σε ΠΟΛΥ μεγαλυτερο βαθμο αποτι τωρα... δε θα ξεχασω ποτε προ κρισης οταν πουλησα το τοτε αμαξι μου 12500 ευρω μετρητα..! (περασμενα μεγαλεια)επι του θεματος τωρα, ειληκρινα, ΕΛΑΧΙΣΤΑ αμαξια πουλιουνται πλεον απο ιδιωτες σε σχεση με το παρελθον.
[spoiler=:xp5hhutq]και λογικο βεβαια, γιατι σχεδον κανενας δεν εχει μετρητα, και τα 'πουλα παρε' ειναι πλεον ζορικα!και αν ηταν με την προσφορα του τοτε δυσκολο να βρεις εναν ιδιωτη να συνενοηθεις, τωρα αγγιζει το αδυνατο!
δλδ και να βρεις το αμαξι που θες, και να το πουλαει και ενας λογικος ανθρωπος!!αναγκαστικα οι περισσοτεροι λοιπον,. παιρνουν το δρομο της μαντρας,ετσι και εγω λοιπον στην φετινη μου αναζητιση.
εχω δει απο αμαξια... 'φαντασματα'... μεχρι 'μπαμπουλες' μεχρι 'δρακουλες'...
παραλληλα κολλητος μου φιλος πειρε ενα πετρελαιο του 2011 με 60.000χλμ σε καλη κατασταση εξωτερικα... στο πρωτο μαζεμα που πηγε να κανει μολις το 'μπριζοσαν' του ειπαν οτι σε αντιπροσοπια της χωρας απο οπου ηρθε το αμαξι ειχε κανει τελευταια φορα σερβις στα 130.000χλμ το 2013... οποτε τα πραγματικα χλμ στην τα αφινω στην χειμαρωδη φαντασια του καθενος..
τραγικο...
κορυφαιο σκηνικο σε μια μαντρα που πηγα, ελεγε ο 'επαγγελαματιας' 80.000χλμ και οπου ακουμπαει ανθρωπος μεσα στο αμαξι ηταν λιωμενο...
ακομα πιο κορυφαιο σκηνικο ενα αλλο 'αριστο'... που δεν ειχε 2 τζαμια με την ιδια ημερομηνια..! ολα ειχαν διαφορετικη!
(τα κρυσταλα στα αμαξια εχουν πανω με μικρα γραμματα ημερομηνιες... ειναι ενα ευκολο και γρηγορα τρικ για να τσεκαρεις αν καποιο εχει σπασει και να μπαινεις σε υποψιες)καταλιγω λοιπον στο οτι η καλυτερη περιπτωση για μτχ ειναι οι μεγαλες εταιριες...(βλ. avis hertz sfakianakis κλπ) απο οπου και πειρα το τωρινο μου αμαξι πριν 2-3 χρονια και μου εχει βγει λουλουδι,(δεν θελω να αναφερωτην εταιρια για ευνοητους λογους) μετα απο παροτρινση επαγγεματικου συνεργατη μου που εργαζοταν εκει, ο οποιος ξεκαθαρα μου ειπε οτι ολα τα σαπακια φευγουν οσο οσο επιτοπου σε μικρες μαντρες, και μικρες εταριες ενοικιασεις.
ξεκαθαρα λοιπον τοτε πριν το παρω μου ειπαν οι ανθρωποι, οτι το αμαξι για το οποιο ενδιαφερεστε εχει μια ζημια εκει 700 ευρω, μια ζημια εκει 300, ενα σπασμενο πισω φυλιστρινη απο αποπειρα κλοπης, και απο βλαβες εναν αισθητηρα...
fare and square που λενε και οι αγγλοι!
περα απο αυτα και με βαση τη λογικη δε βρισκω κανενα λογο μια μεγαλη εταιρια, η οποια πολλες φορες ειναι και επισημος εμπορος καποιας μαρκας, και εχει βγαλει τα λ7 ενος αμαξιου 5 φορες τουλαχιστον, να χαλκευσει νουμερα και να πει ψεματα για την κατασταση του οχηματος... ετσι ειναι τοσο αξιζει παρτο.
στα αρνητικα το οτι τα αμαξια τους ειναι συχνα ακριβα σε σχεση με τα αλλα, και οτι δεν υπαρχει και καμια τρομερη ποικηλια...
τωρα αυτα που λενε καποιοι οτι 'ολα τα λιζινκ ειναι λιωμενα' δε με αγγιζουν και τοσο γιατι ωραιοτα λιωμενο μπορει να ειναι το καθενα... τουλαχιστον το λιζινκ οταν ηταν να κανει σερβις εκανε, και οταν ηταν να επισκευστει, επισκευαζοταν, γιατι πρωτα απολους ενδιαφερει την εταιρια να διατηρησει οσο το δυνατον καλυτερα την αξια το οχηματος που ειναι στην τελικη δικο της!
τωρα θα μου πειτε, ωραια τα ευλογας τα γενια σου! και θα πω εχετε δικιο...
αλλα με τον ενα η τον αλλο τροπο εκει εχω καταληξει!![/spoiler:xp5hhutq]Οι ιδιώτες πωλητές γιατί είναι παράλογοι κλπ; Εγώ δύο αυτοκίνητα που αγόρασα από ιδιώτες ήταν συνεργάσιμοι. Αντίθετα 2 αμάξια που πούλησα σε ιδιώτες οι περισσότεροι μου βγάλανε το λάδι. Καχύποπτοι, ψάχνανε να βρούνε κάτι για να κόψουν τιμή και άλλοι ξεχνούσαν πως πουλούσα μεταχειρισμένο. Από την πλευρά μου ήμουν διατεθειμένος να το πάμε το αμάξι όπου ήθελαν να το κοιτάξουν. Δηλαδή δεν τους έφερνα αντίρρηση σε ελέγχους που ήθελαν να κάνουν. Και η τιμή που πουλούσα ήταν πολύ καλή.
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
γεια και χαρα σε ολους,
μιας και και εχω αλλαξει (ουτε λιγα ουτε πολλα) 11 αυτοκηνιτα, εκ των οποιων τα 9 ηταν μτχ. λεω να καταθεσω την εμπειρια μου, προς συζητιση, και ετσι ισως κατι θετικο βγει και για μενα που ψαχνω (παλι) αλλα και για τους αλλους.
παντα αγοραζα μτχ επιμενοντας με πισμα σε ιδιωτες (με εξερεση το τωρινο μου αμαξι). (μιλαω τωρα για εποχες εφημεριδας... προ car.gr...)
μετρητα οσο να ναι υπηρχαν τοτε σε ΠΟΛΥ μεγαλυτερο βαθμο αποτι τωρα... δε θα ξεχασω ποτε προ κρισης οταν πουλησα το τοτε αμαξι μου 12500 ευρω μετρητα..! (περασμενα μεγαλεια)επι του θεματος τωρα, ειληκρινα, ΕΛΑΧΙΣΤΑ αμαξια πουλιουνται πλεον απο ιδιωτες σε σχεση με το παρελθον.
[spoiler=:25awvzy8]και λογικο βεβαια, γιατι σχεδον κανενας δεν εχει μετρητα, και τα 'πουλα παρε' ειναι πλεον ζορικα!και αν ηταν με την προσφορα του τοτε δυσκολο να βρεις εναν ιδιωτη να συνενοηθεις, τωρα αγγιζει το αδυνατο!
δλδ και να βρεις το αμαξι που θες, και να το πουλαει και ενας λογικος ανθρωπος!!αναγκαστικα οι περισσοτεροι λοιπον,. παιρνουν το δρομο της μαντρας,ετσι και εγω λοιπον στην φετινη μου αναζητιση.
εχω δει απο αμαξια... 'φαντασματα'... μεχρι 'μπαμπουλες' μεχρι 'δρακουλες'...
παραλληλα κολλητος μου φιλος πειρε ενα πετρελαιο του 2011 με 60.000χλμ σε καλη κατασταση εξωτερικα... στο πρωτο μαζεμα που πηγε να κανει μολις το 'μπριζοσαν' του ειπαν οτι σε αντιπροσοπια της χωρας απο οπου ηρθε το αμαξι ειχε κανει τελευταια φορα σερβις στα 130.000χλμ το 2013... οποτε τα πραγματικα χλμ στην τα αφινω στην χειμαρωδη φαντασια του καθενος..
τραγικο...
κορυφαιο σκηνικο σε μια μαντρα που πηγα, ελεγε ο 'επαγγελαματιας' 80.000χλμ και οπου ακουμπαει ανθρωπος μεσα στο αμαξι ηταν λιωμενο...
(τα κρυσταλα στα αμαξια εχουν πανω με μικρα γραμματα ημερομηνιες... ειναι ενα ευκολο και γρηγορα τρικ για να τσεκαρεις αν καποιο εχει σπασει και να μπαινεις σε υποψιες)καταλιγω λοιπον στο οτι η καλυτερη περιπτωση για μτχ ειναι οι μεγαλες εταιριες...(βλ. avis hertz sfakianakis κλπ) απο οπου και πειρα το τωρινο μου αμαξι πριν 2-3 χρονια και μου εχει βγει λουλουδι,(δεν θελω να αναφερωτην εταιρια για ευνοητους λογους) μετα απο παροτρινση επαγγεματικου συνεργατη μου που εργαζοταν εκει, ο οποιος ξεκαθαρα μου ειπε οτι ολα τα σαπακια φευγουν οσο οσο επιτοπου σε μικρες μαντρες, και μικρες εταριες ενοικιασεις.
ξεκαθαρα λοιπον τοτε πριν το παρω μου ειπαν οι ανθρωποι, οτι το αμαξι για το οποιο ενδιαφερεστε εχει μια ζημια εκει 700 ευρω, μια ζημια εκει 300, ενα σπασμενο πισω φυλιστρινη απο αποπειρα κλοπης, και απο βλαβες εναν αισθητηρα...
fare and square που λενε και οι αγγλοι!
περα απο αυτα και με βαση τη λογικη δε βρισκω κανενα λογο μια μεγαλη εταιρια, η οποια πολλες φορες ειναι και επισημος εμπορος καποιας μαρκας, και εχει βγαλει τα λ7 ενος αμαξιου 5 φορες τουλαχιστον, να χαλκευσει νουμερα και να πει ψεματα για την κατασταση του οχηματος... ετσι ειναι τοσο αξιζει παρτο.
στα αρνητικα το οτι τα αμαξια τους ειναι συχνα ακριβα σε σχεση με τα αλλα, και οτι δεν υπαρχει και καμια τρομερη ποικηλια...
τωρα αυτα που λενε καποιοι οτι 'ολα τα λιζινκ ειναι λιωμενα' δε με αγγιζουν και τοσο γιατι ωραιοτα λιωμενο μπορει να ειναι το καθενα... τουλαχιστον το λιζινκ οταν ηταν να κανει σερβις εκανε, και οταν ηταν να επισκευστει, επισκευαζοταν, γιατι πρωτα απολους ενδιαφερει την εταιρια να διατηρησει οσο το δυνατον καλυτερα την αξια το οχηματος που ειναι στην τελικη δικο της!
τωρα θα μου πειτε, ωραια τα ευλογας τα γενια σου! και θα πω εχετε δικιο...
αλλα με τον ενα η τον αλλο τροπο εκει εχω καταληξει!![/spoiler:25awvzy8]Οι ιδιώτες πωλητές γιατί είναι παράλογοι κλπ; Εγώ δύο αυτοκίνητα που αγόρασα από ιδιώτες ήταν συνεργάσιμοι. Αντίθετα 2 αμάξια που πούλησα σε ιδιώτες οι περισσότεροι μου βγάλανε το λάδι. Καχύποπτοι, ψάχνανε να βρούνε κάτι για να κόψουν τιμή και άλλοι ξεχνούσαν πως πουλούσα μεταχειρισμένο. Από την πλευρά μου ήμουν διατεθειμένος να το πάμε το αμάξι όπου ήθελαν να το κοιτάξουν. Δηλαδή δεν τους έφερνα αντίρρηση σε ελέγχους που ήθελαν να κάνουν. Και η τιμή που πουλούσα ήταν πολύ καλή.
Νομιζω πως ο Ελληνας το εχει μεσα του να κανει παζαρια αυτο ειναι ολο. Δυστυχως πολλοι δεν καταλαβαινουν πως το δικο τους κερδος ειναι δικη σου χασουρα και εκει μαμιεται λιγο το θεμα.
-
καπου πηρε το ματι μου μια εταιρεια που ελεγχει μεταχειρισμενα
δεν ξερω αν κανουν σωστη δουλεια ή οχι, αλλά τετοιες εταιρειες δεν θυμαμαι να υπηρχαν παλιοτερα
https://www.spotmechanic.gr/(αν θεωρειται διαφημιση παρακαλω να σβηστει το λινκ)
-
Να μην σβηστεί το link!
Alex πολύ καλό το site!!! Προσωπικά θα το χρησιμοποιήσω!!!!
Thanks! -
**Ας προσπαθήσουμε όμως να κρατήσουμε το παρόν θέμα Οn Τopic παρακαλώ.
@Storm -ως έμπειρος στο forum- άνοιξε αν θες στους 'Κατασκευαστές' ένα θέμα με αναζήτηση μεταχειρισμένου. **
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
καπου πηρε το ματι μου μια εταιρεια που ελεγχει μεταχειρισμενα
δεν ξερω αν κανουν σωστη δουλεια ή οχι, αλλά τετοιες εταιρειες δεν θυμαμαι να υπηρχαν παλιοτερα
https://www.spotmechanic.gr/(αν θεωρειται διαφημιση παρακαλω να σβηστει το λινκ)
Αν κανουν σωστα αυτα που λενε,ειναι πραγματι μια καλη περιπτωση.Μπαινει παντως και ο παραγωντας του κοστους που δεν γνωριζω ποιο ειναι.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Alex πολύ καλό το site!!! Προσωπικά θα το χρησιμοποιήσω!!!!
Thanks!Αν κανουν σωστα αυτα που λενε,ειναι πραγματι μια καλη περιπτωση.Μπαινει παντως και ο παραγωντας του κοστους που δεν γνωριζω ποιο ειναι.
το γραφει στο σιτε αν κοιταξεις
παντως κι εγω παιδια, αν και δεν εχω αγορασει μεταχειρισμενο ποτε, πρωτα θα κοιταγα απο ιδιωτες και μετα σαν λυση αναγκης απο μαντρα
-
οι spot mechanic χρεωνουν 45ε τον ελεγχο, και 100 το πακετο για 3.
ΠΟΛΥ καλη τιμη νομιζω...
-
Πρόσφατα μπήκα κ γω στη διαδικασία πώλησης παλαιου/αγοράς μεταχειρισμένου. Επειδή το μτχ. που πουλούσα είχε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ζήτηση, διαπίστωσα 1-2 σημεία ελέγχου απο μηχανικούς και 'μηχανικούς' που πέρασαν να δουν το αμάξι (Νissan Micra '03 1.0cc, όχι o βάτραχος) και για αυτό τα παραθέτω και σε σας:
Για τον έλεγχο τρακαρίσματος ανοίγαν το πορτ παγκαζ, σηκωναν τη μοκέτα και μελετούσαν προσεκτικά το πάτωμα. Η σκουριά που υπήρχε εκεί έδειχνε οτι το αμάξι είχε τρακάρει. Ομοίως, παρατηρούσαν το χρώμα στο άνοιγμα των πίσω πορτών όπως και των κολώνων. Ένας μηχανικός, μάλιστα, τράβηξε το λάστιχο απο το εσωτερικό των πίσω πορτών ωστε να δει το χρώμα (φρίκαρα λίγο με την κίνηση αλλά όντως επανέρχονταν στη θέση τους κανονικά). Συνολικά, οπότε, σε όσα εσωτερικά μέρη υπάρχει σκουριά ή αλλοίωση/μίξη χρώματος, έχει πέσει φτιάξιμο. Αυτό για τα 'ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΑ'...
Ένας πρακτικός τρόπος για τον έλεγχο του συστήματος διεύθυνσης, ήταν οι εκκινήσεις με το τιμόνι εντελώς αριστερά και αντίστοιχα εντελώς δεξιά. Έτσι βρήκε(ο τελικός αγοραστής του) το πρόβλημα σε μπιλιοφόρο (πολύ χαρακτηριστικός και έντονος θόρυβος απο μπροστινή ρόδα) που χρειαζόταν αλλαγή.
Ζητώ συγνώμη για το off-topic..Το ενδιαφέρον μου τράβηξε η πληροφορία του PrimoGusto για τα παράθυρα!
Για το θέμα μας και κατα τη γνώμη μου πάντα, ο χειρότερος/πιο δύστροπος/πιο περίεργος ιδιώτης πουλάει κατα πάσα πιθανότητα καλύτερο αυτοκίνητο απο τον καλύτερο μαντρά στη Γρηγορίου Λαμπράκη -
Ο χρήστης Panteleimonic έγραψε:
ο χειρότερος/πιο δύστροπος/πιο περίεργος ιδιώτης πουλάει κατα πάσα πιθανότητα καλύτερο αυτοκίνητο απο τον καλύτερο μαντρά στη Γρηγορίου ΛαμπράκηMένω με την απορία. Τι έχει ο δρόμος και συγκεντρώνει τόσες ενστάσεις (να μην το πω διαφορετικά) για την αξιοπιστία των εμπόρων μτχ. που εδρεύουν εκεί; Φταίει το νερό της περιοχής;
-
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
ο χειρότερος/πιο δύστροπος/πιο περίεργος ιδιώτης πουλάει κατα πάσα πιθανότητα καλύτερο αυτοκίνητο απο τον καλύτερο μαντρά στη Γρηγορίου Λαμπράκη
Mένω με την απορία. Τι έχει ο δρόμος και συγκεντρώνει τόσες ενστάσεις (να μην το πω διαφορετικά) για την αξιοπιστία των εμπόρων μτχ. που εδρεύουν εκεί; Φταίει το νερό της περιοχής;
Τοσο οι πωλητες οσο οι αγοραστες και οι μαντραδες κοιτανε ολοι την τσεπη τους...Λογικο λοιπον να υπαρχουν τετοια θεματα και σιγουρα οχι μονο στην Γρηγοριου Λαμπρακη....Απλα εκει υπαρχουν μαλλον περισσοτεροι απο οτι σε αλλα μερη.
-
Ποια περιοχή ειναι αυτή παιδιά που λέτε;
-
Είσαι και γαύρος.
-
Έλααα,λίγα λόγια για Κορυδαλλάρα,Κερατσινάρα
Έμποροι μεταχειρισμένων