-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Για αρχή να προτείνω ένα, τσέκαρέ τον.Από αυτά που γράφει στο σαιτ όντως φαίνεται πιο αξιόπιστη από άλλες που είδα.
-
Είναι οικογενειακή επιχείρηση, γνωρίζω τον ένα αδελφό (είχα τα παιδιά του μαθητές μου), έχουν αγοράσει και έχουν κάνει ανταλλαγή δυο τρεις συναδελφοί μου οι οποίοι λένε τα καλύτερα λόγια, από ότι ακούγεται δεν γυρίζει ΚΜ, είναι καθαρά και ατρακάριστα,ΑΛΛΑ είναι αρκετά ποιό ακριβά από άλλους εμπόρους και δεν κόβει σχεδον καθόλου, πριν δύο χρόνια ενδιαφερόμουν για ένα w203 pfl και είχε κολλήσει στα 9000 Ε από 9500Ε (μετρητά) όταν άλλοι τα είχαν 8000-8500 max, πάντος από Ανατολική Θεσσαλονίκη μάλλον είναι ο πιο ''τίμιος''
-
Για αυτό τί λέτε από τον συγκεκριμμένο;
https://papadimitriou-cars.car.gr/cars/view/10464153/
Είναι αυτόματο, να το αποφύγω; Και τα χιλιόμετρα μπόλικα αλλα φαίνεται να ειναι αληθινά.
Όποιος ξέρει από Θεσσ και άλλους μαντράδες για τους οποίους εχει ακούσει καλά λόγια ας ενημερώσει. -
Καλό φαίνεται, τα ΚΜ για τον συγκεκριμένο κινητήρα δεν τα θεωρώ και λίγα, αλλά και το κιτ με παραπέμπει στον Θεοδώρου (αρνητικό κατα εμέ)εκτός αν το φοράει από την φίατ. Θέλεις με υγραέριο; στην Θεσσαλονίκη το κέρδος είναι μικρό 30% αν συνυπολογίσεις και κανένα καπάκι ίσως να είναι και 20%, panda βρωμάει ο τόπος από ιδιώτες, γιατί από μάντρα ανταλλαγή θέλεις; μακριά από τους γνωστούς μαντράδες μεταχειρισμένων που είναι στην θεσσαλονίκης Μουδανιών εθνικης αντιστάσεως και περιφεριακή, εναλλακτικά δες σε επίσημες αντιπροσωπείες Κατάκη, ρενό λαιον, τογιότα κ.τ.λ
-
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
Καλό φαίνεται, τα ΚΜ για τον συγκεκριμένο κινητήρα δεν τα θεωρώ και λίγα, αλλά και το κιτ με παραπέμπει στον Θεοδώρου (αρνητικό κατα εμέ)εκτός αν το φοράει από την φίατ. Θέλεις με υγραέριο; στην Θεσσαλονίκη το κέρδος είναι μικρό 30% αν συνυπολογίσεις και κανένα καπάκι ίσως να είναι και 20%, panda βρωμάει ο τόπος από ιδιώτες, γιατί από μάντρα ανταλλαγή θέλεις; μακριά από τους γνωστούς μαντράδες μεταχειρισμένων που είναι στην θεσσαλονίκης Μουδανιών εθνικης αντιστάσεως και περιφεριακή, εναλλακτικά δες σε επίσημες αντιπροσωπείες Κατάκη, ρενό λαιον, τογιότα κ.τ.λΑπό μάντρα ψάχνω λόγω χρηματοδότησης. Θα προτιμούσα ιδιώτη αν είχα να τα σκάσω μπραφ.
-
Ο Παπαδημητρίου έχει καλές αναφορές σαν μαντράς κι είναι άξιος εμπιστοσύνης για μένα. Τα αυτοκίνητα του όμως; είνια λιγάκι τσιμπημένα στις τιμές, αλλά είναι τίμια και χωρίς κοροιδία.
Προσωπικά, όταν έψαχνα μεταχειρισμένο είχα κοιτάξει και στον Πετρίδη επί της Θεσσαλονίκης-Μουδανιών. Έχει δικό του συνεργείο-βαφείο. Ούτε η φάτσα, ούτε τα λόγια του με έκαναν να τον εμπιστευτώ, αλλά όσα αυτοκίνητα είδα ήταν σωστά. -
Ο χρήστης Θερσίτης έγραψε:
Για παιζεις κορωνα γραμματα να σε σκισει σε ζημιες στο μοτερ και την διανομη-παροχη καυσιμων.
Κατάλαβα. Thanks Νονέ.
Και για να ξαναγυρίσουμε on topic έχει να προτείνει κανείς καμιά αξιόπιστη μάντρα στη Θεσσαλονίκη πού να μη γυρίζει χιλιόμετρα και να μην πουλάει χρέπια για ευκαιριες να πάμε να πάρουμε ένα αξιοπρεπές αμαξάκι;Το 2016 μετά από πολύ ψάξιμο σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες, επαφή με αρκετούς μαντράδες-γρασομαϊμούδες κατέληξα στα Γιαννιτσά από αγγελία στο car. Ο τύπος μου φάνηκε ειλικρινής και αφού τα βρήκαμε στην τιμή αγόρασα τελικά μεταχειρισμένο diesel βανάκι εισαγωγής. Μπορεί και να είναι τυχαίο αλλά 16 μήνες μετά και 30.000 χλμ δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα και μου έκανε εντύπωση η μηδενική κατανάλωση λαδιού.
https://auto-hellas.car.gr/cars/?ca=v -
Ο χρήστης Northjohn έγραψε:
Για παιζεις κορωνα γραμματα να σε σκισει σε ζημιες στο μοτερ και την διανομη-παροχη καυσιμων.
Κατάλαβα. Thanks Νονέ.
Και για να ξαναγυρίσουμε on topic έχει να προτείνει κανείς καμιά αξιόπιστη μάντρα στη Θεσσαλονίκη πού να μη γυρίζει χιλιόμετρα και να μην πουλάει χρέπια για ευκαιριες να πάμε να πάρουμε ένα αξιοπρεπές αμαξάκι;Το 2016 μετά από πολύ ψάξιμο σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες, επαφή με αρκετούς μαντράδες-γρασομαϊμούδες κατέληξα στα Γιαννιτσά από αγγελία στο car. Ο τύπος μου φάνηκε ειλικρινής και αφού τα βρήκαμε στην τιμή αγόρασα τελικά μεταχειρισμένο diesel βανάκι εισαγωγής. Μπορεί και να είναι τυχαίο αλλά 16 μήνες μετά και 30.000 χλμ δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα και μου έκανε εντύπωση η μηδενική κατανάλωση λαδιού.
https://auto-hellas.car.gr/cars/?ca=vΔεν είπε κανένας ότι όλοι είναι κλέφτες ή κοροϊδεύουν. Φυσικά θα υπάρχουν και καθαρά αυτοκίνητα σε μάντρες και καλοί επαγγελματίες...
-
Αυτο που εγραψες θα μπορουσα να στο γραψω εγω με το ιδιο νοημα αλλα με επιθετικη αντι αμυντικη διατυπωση προς τους μαντραδες...
Θα μπορουσα λοιπον να γραψω ''8 στους 10 μαντραδες ειναι απατεωνες αλλα υπαρχουν και μετρημενοι τιμιοι'' -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αυτο που εγραψες θα μπορουσα να στο γραψω εγω με το ιδιο νοημα αλλα με επιθετικη αντι αμυντικη διατυπωση προς τους μαντραδες...
Θα μπορουσα λοιπον να γραψω ''8 στους 10 μαντραδες ειναι απατεωνες αλλα υπαρχουν και μετρημενοι τιμιοι''Όπως και να το γράψεις το ίδιο πράγμα λέμε...
-
Ναι αλλα με προφανεστατη διαφορετικη διαθεση/αποψη για τους μαντραδες.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Ο Παπαδημητρίου έχει καλές αναφορές σαν μαντράς κι είναι άξιος εμπιστοσύνης για μένα. Τα αυτοκίνητα του όμως;** είνια λιγάκι τσιμπημένα στις τιμές, αλλά είναι τίμια και χωρίς κοροιδία**.Αυτός είναι ο βασικός λόγος που κατεβάζουν χιλιόμετρα και τα παρουσιάζουν ως ατρακάριστα οι περισσότεροι, σαφώς υπάρχουν και οι εκ φύσεως απατεώνες. Δε μπορεί εύκολα ένας μαντράς να ανταγωνιστεί τον ιδιώτη καθώς ο 1ος έχει και λειτουργικά έξοδα τα οποία φυσικά δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει ένας υποψήφιος αγοραστής.
-
Από προσωπική εμπειρία, πολλοί πάνε στην μάντρα γιατί την θεωρούν αξιόπιστη με το σκέπτικο 'αυτός έχει μαγαζί, αν χρειαστεί θα τον βρεις, τον ιδιώτη αν στο πουλήσει άντε βρες τον να σου μιλήσει'. Καλό σκεπτικό αν έχεις να κάνεις με σωστό επαγγελματία, πράγμα δύσκολο με τις μάντρες. Από την άλλη υπάρχει ακόμη ένας λόγος που διάβασα παραπάνω και είναι η χρηματοδότηση. Ξέρω άτομα που δεν είχαν ζεστό χρήμα στα χέρια τους και για αυτό αγόρασαν από μάντρα. Εγώ σε μηχανές όποτε πήρα από ιδιώτη δεν το μετάνιωσα. Από μάντρα δεν θα αγόραζα εύκολα. H spotawheel ίσως αξίζει κάποιος να ασχοληθεί από αυτά που υπόσχονται. Δεν έχω διαβάσει αξιολογήσεις όσων έχουν αγοράσει για να ξέρω αν όντως είναι ότι λένε.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ναι αλλα με προφανεστατη διαφορετικη διαθεση/αποψη για τους μαντραδες.Εγώ θα έλεγα ότι οι 9 στους 10 είναι απατεώνες,με αυτά που συνάντησα.
Ο ένας να επιμένει ότι το αμάξι είναι άβαφο όταν ακόμη και τα ελαστικά παρεμβύσματα θυρών και πορτμπαγκάζ είχαν χρώμα ενώ το αμάξωμα αν και 15ετίας δεν είχε γρατσουνιά (μόνο θαμπάδες στα δύσκολα σημεία).
Ο άλλος να επιμένει ότι η ιπποδύναμη του είναι είναι διαφορετική (+50%) από αυτήν που δηλώνει ο κωδικός του κινητήρα.
Ο τρίτος επέμενε ότι τα χιλιόμετρα είναι πραγματικά βάσει του βιβλίου service (ιδιόχειρο με σφραγίδες δικές του),παρόλο που τα πεντάλ το τιμόνι,ακόμη και ο λεβιές φώναζαν για τουλάχιστον 20πλάσια,και πολλά ακόμη που δεν θέλω να θυμάμαι.
Δοκίμασα επίσης να φέρω μέσω μαντρά αυτοκίνητο από έξω κι εκεί κατάλαβα πόσα περίπου κερδίζουν:από 3.000€ έως 5.000€ για οχήματα με τιμή πώλησης έως 12.000€ στην Ελλάδα.
Οι ελάχιστοι έντιμοι-τίμιοι είναι απλά η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα... -
Προφανως και ετσι ακριβως ειναι.
Ο Ελληναρας βεβαια ειναι τοσο κουτοπονηρος που νομιζει ''οτι την εφερε'' και στο μαντρα και το πηρε φτηνα -
Καλημέρα στην παρεα. Την τετάρτη ανεβαίνω Θεσσαλονίκη με ενα συγγενή μου που ψάχνει για αμάξι μεχρι 7000 € μοντ 9-10 ετών. Δεν έχω καμμιά εικόνα για την αγορά της Θεσσαλονίκης. Αλλά την Πέμπτη θα ξέρω σίγουρα πολλά περισσότερα και θα τα μοιραστώ εδώ μαζί σας. Πιστεύω θα έχουμε πολλα να πούμε. Το μόνο που μας κανει να πάμε με αρνητική διάθεση είναι ο κακος καιρος και η βροχή που δεν θα μας αφήσει να το ευχαριστηθουμε.
-
Ο χρήστης Sarantish έγραψε:
Από την άλλη υπάρχει ακόμη ένας λόγος που διάβασα παραπάνω και είναι η χρηματοδότηση.Είχα βάλει αγγελία το σκούτερ μου με τιμή 3500euro τιμή συζητήσιμη. Την αγγελία την είχα για 10 μέρες.
Σε αυτές τις 10 μέρες με πήραν τηλέφωνο αρκετοί ιδιώτες. Το μεγάλο πρόβλημα (για όλους) ήταν τα χρήματα.
Κανείς φυσικά δεν μου έδινε 3500euro.
Τα λεφτά που μου έδιναν ήταν από 2500euro μέχρι 3200euro.
Τα περισσότερα χρήματα τα έδινε σε μετρητά ένας συνταξιούχος.
Όλοι οι υπόλοιποι ήθελαν και να τους βάλω και δόσεις.Τελικά έκανα ανταλλαγή το σκούτερ σε εμπορία και πήρα καινούριο. Η εμπορία πήρε το σκούτερ 3200euro, όσο θα μου έδινε και ο ιδιώτης αν το αποφάσιζε.
Το κορυφαίο; Η εμπορία πούλησε σε δύο μέρες το σκούτερ 3800euro. Το πήρε κάποιος που με είχε πάρει τηλέφωνο και μου έδινε τηλεφωνικά μέχρι 2800euro...
Προτίμησε τις δόσεις της εμπορίας...και να σκάσει ακόμη 1000euro...Το ίδιο παίζει και στο χώρο του αυτοκινήτου και ίσως και χειρότερα.
-
http://www.iefimerida.gr/news/364451/ix ... -agora-toy
Ενδιαφέρουσα έκθεση!
Μπορεί να συνδυαστεί και με καφεδάκι στο mall για όποιον απο το φόρουμ έρθει! -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
http://www.iefimerida.gr/news/364451/ix-expo-i-nea-ekthesi-poy-erhetai-na-anatrepsei-ta-dedomena-stin-agora-toyΕνδιαφέρουσα έκθεση!
Μπορεί να συνδυαστεί και με καφεδάκι στο mall για όποιον απο το φόρουμ έρθει!Kαλήθεια η ιδέα αλλά μη μας λένε 'ειδικές τιμές' και φούμαρα. Και δεν είναι σαφές ποιοί πουλάνε. Μαντράδες που φιλοξενούνται μαζικά στην 'έκθεση' ή ιδιώτες; Λιγάκι ασαφή τα πράγματα...
-
Ολο το καλο σαπακι θα εκτεθει...
Προβλεπω τρομερα και εντυπωσιακα περιπτερα απο τους γνωστες απατεωνες.
Έμποροι μεταχειρισμένων