-
θελω να αλλαξω το κινητο μου και να μην χασω τπτ απο οτι εχει μεσα.
Θα έλεγα iPhone αλλά με πρόλαβες (εγώ δεν το αλλάζω!). Οπότε μάλλον κάποιο note η fold! LG σταματάει τα κινητά.
Είχες και τον κουμπάρο για καφέ προχτές....δεν τον ρώτησες, αυτό είναι γκατζετάκιας και τα ξέρει όλα (μπορεί να είχε και 2-3 μοντέλα μαζί να σου δείξει...αχαχα!!). Σοβαρά, πάρτον ένα τηλέφωνο να σου πει, νομίζω τα έχει αλλάξει όλα τα κινητά και έχει πάντα ταυτόχρονα και αηφον και αντροιντ.
-
Εφόσον δεν έχει θέμα μπάτζετ, το S21 που είπες μικρές διαφορές έχει. Αλλά με λίγα επιπλέον χρήματα, θα πάρει περισσότερη ram κι αποθηκευτικό χώρο, μεγαλύτερη μπαταρία, θα χει και λίγο πιο ωφέλιμο πλάτος, λόγω μακρόστενων διαστάσεων στη λίγο μεγαλύτερη οθόνη και θα του μείνει και μια 'μοναδική' κάμερα δώρο.
Οι προτάσεις άλλων κατασκευαστων υστερούν και σε υποστήριξη & σέρβις σε σχέση με Samsung, είναι λίγο πιο δυσεύρετα τα περιφερειακά, θήκες κλπ. αφού δεν ενδιαφέρει η οικονομία, έχει ήδη Galaxy buds, ας πάρει το 'καλύτερο' (με το Dex, τη γραφίδα που υποστηρίζει νομίζω, θα πιάσουν τόπο τα χρήματα αν τα χει κάποιος να τα δώσει)
-
Το ξέρω νικ ότι ζητάει το αιλουροειδές ένα επαγγελματικό κινητό. Απλά του βάζω και την ιδέα της κάμερας μαζί με όλα τα άλλα, διοτι μετά απο χρόνια θα κοίτα βίντεο και φωτογραφίες της καθημερινης σημερινής ζωής του και αυτό πραγματικά είναι μια αξία ανεκτίμητη.
Ο χρόνος πίσω δεν γύρνα πάρα εγκλωβίζεται σε φωτογραφίες και βίντεο.
-
Το ξέρω νικ ότι ζητάει το αιλουροειδές ένα επαγγελματικό κινητό. Απλά του βάζω και την ιδέα της κάμερας μαζί με όλα τα άλλα, διοτι μετά απο χρόνια θα κοίτα βίντεο και φωτογραφίες της καθημερινης σημερινής ζωής του και αυτό πραγματικά είναι μια αξία ανεκτίμητη.
Ο χρόνος πίσω δεν γύρνα πάρα εγκλωβίζεται σε φωτογραφίες και βίντεο.
γυρε ειμαι σαν τη κατσικα που εχει φαει ενα δεματι χορτα αλλα δεν εχει χρονο να μηρυκάσει, αναμνησεις πολλαι, συγκινησεις παραπανω, χρονος ουτε για τιναγμα. ζητημα να εχω 100 φωτο στο κουνητο και με βαση οτι κουβαλαω τα παντα απο συκευη σε συσκευη, αυτες οι 100 ειναι απο την εποχη του htc diamond το 2009 μεχρι σημερα. αφηνω να βγαζουν οι αλλοι φωτο και εγω παιρνω την ουσια. ή τα μπολς μου. κατα περιπτωση.
-
Θα έλεγα iPhone αλλά με πρόλαβες (εγώ δεν το αλλάζω!). Οπότε μάλλον κάποιο note η fold! LG σταματάει τα κινητά.
Αηφον fanisboy έχεις και αυτοκόλλητο δαγκωμένο μήλο στο πορτμπαγκάζι?
-
https://m.youtube.com/watch?v=688gkCS9rUo
Ενταξει ένα μέτρο σε ολα είναι κάτι το καλό. Δεν είπαμε να κυκλοφορούμε με μια κάμερα αλλά μια στο τόσο σε κάποια παρέα, ένα ωραίο ταβερνάκι κτλ να βγει κάποια φωτο. Οι φωτογραφίες και τα βιντεο ξυπνούν αναμνήσεις που χωρίς αυτές τις ξεχνούμε.
Και εγω σαν εσενα δεν έβγαζα φωτογραφιες και τα σνονπαρα αυτά, και διαπίστωσα πως αν δεν έβλεπα φωτογραφιες που τραβούσαν τα αγαπημένα πρόσωπα γύρω μου και τις βλέπαμε μετά από χρόνια π.χ μαζεμενοι μπροστα σε καποια smart tv, θα ξεχνουσα τελείως το πως πέρασα εκείνες τις στιγμές. Δεν θα μπορούσα να τα φέρω στην μνήμη μου. Σταδιακά χάνονταν.
-
Οι φωτογραφίες και τα βιντεο ξυπνούν αναμνήσεις που χωρίς αυτές τις ξεχνούμε.
Και εγω σαν εσενα δεν έβγαζα φωτογραφιες και τα σνονπαρα αυτά, και διαπίστωσα πως αν δεν έβλεπα φωτογραφιες που τραβούσαν τα αγαπημένα πρόσωπα γύρω μου και τις βλέπαμε μετά από χρόνια π.χ μαζεμενοι μπροστα σε καποια smart tv, θα ξεχνουσα τελείως το πως πέρασα εκείνες τις στιγμές. Δεν θα μπορούσα να τα φέρω στην μνήμη μου. Σταδιακά χάνονταν.
Προσοχή Γύρε, αρχή αλτσχάιμερ προβλέπω. Πάντως αν όντως είναι σημαντικές ή όντως εντονες οι στιγμές δεν ξεχνιούνται!!!
Πλάκα κάνω για το αλτσχάιμερ!
-
Αηφον fanisboy έχεις και αυτοκόλλητο δαγκωμένο μήλο στο πορτμπαγκάζι?
Αχαχαχαχα....!!! Μπα....ποτέ δεν μου άρεσε να κάνω δωρεάν διαφήμιση σε εταιρείες!
-
σου εικοσι και μονας και κατι ακομη. s21+. στα 670. αρκει. εχει και ωραιες θηκες πηρα μια με ενα 40αρι που δειχνει αποξω ποιος σε καλει κλπ χωρις να την ανοιξεις. απο δευτερα θαρθουν. ελεγα θα ξεφυγω απο τους κορεατες με τις μετριες τσοντες, αλλα δεν τα καταφερα. σε 3-4 χρονια παλι οταν του πεσει και αυτουνου.
-
Πάρα πολύ καλή επιλογή και σε καλή τιμή. Wow!
Αυτα τα χαρακτηριστικά σε premium κατασκευαστή πριν δύο χρόνια που κοιτούσα κινητά κόστιζαν 1000 ευρω μες στο νερο
Μιλαμε για chipset με 5nm..... Απόλυτα οικονομικό στην χρήση ενέργειας.
Καλό OS με καλές ενημερώσεις και συχνές.
Βλεπω την καμερα..... Και πάλι wow! Εξαιρετικοι τουλαχιστον στα χαρτιά αισθητήρες... Πραγματικά θα βγάζουν εξαιρετικές φωτογραφίες αν αφιερώσεις ελάχιστο χρόνο.
Αντε με το καλο να το χαρείς..... Και να βγάζεις φωτογραφίες και βίντεο. Άκουσε με κάποτε θα λες πως είχα δίκιο.
-
Λοιπόν είμαι σε ένα κάπως δίλημμα.Είμαι ανάμεσα σε ipad και laptop(οθόνη αφής) για τον μικρό(5 ετών). Το μήλο θα το χαρεί σίγουρα περισσότερο γιατί θα το έχει στα χέρια του παραπάνω ώρα (άντε να του το παίρνεις) από ένα λάπτοπ.Είναι 200 ευρώ πιο φθηνό από το λάπτοπ, όμως θα είναι πιο εύκολο στο να σπάσει στα χέρια του.
Από την άλλη τα λάπτοπ που πουλάνε χαμηλά είναι τα εισαγόμενα σαπάκια με Ryzen 3 και I3 έχει και μερικά celeron.
Ανάμεσα σ αυτά τι θα επιλέγατε;
Ipad 10.2 8th gen vs lenovo Ideapad 5 flex R3-4300U/8gb ram
-
Το laprtop είναι σοβαρό μηχάνημα (υπολογιστής) και όχι ένα γκατζετάκι. Laptop από εμένα!
-
Εννοείται πως οποιοδήποτε παιδί 5 ετών πρέπει να έχει το ακριβότερο μηχάνημα με τον ισχυρότερο επεξεργαστή και υποσυστήματα που μπορούν να φτάσουν τα χρήματα των γονιών του, για αποκλειστικά προσωπική χρήση. Οτιδήποτε άλλο είναι συμβιβασμός.
-
Θέλω να διαγράψω έναν παλιό λογαριασμό Google, είχα δηλώσει παλιά όταν τον δημιούργησα έναν παλιό αριθμό κινητού τηλεφώνου και δεν με αφήνει να κάνω το παραμικρό αν δεν του γράψω τον αριθμό επιβεβαίωσης που έστειλε το google σε εκείνο τον αριθμό. Με τις ρυθμίσεις κατάφερα να τον αλλάξω τον αριθμό κινητού, να βάλω τον σημερινό, τα έκανε όλα αποδεκτά και τον νέο και την διαγραφή του παλιού αλλά εξακολουθεί να στέλνει τα πάντα στον παλιό αριθμό.
-
Λοιπόν είμαι σε ένα κάπως δίλημμα.Είμαι ανάμεσα σε ipad και laptop(οθόνη αφής) για τον μικρό(5 ετών). Το μήλο θα το χαρεί σίγουρα περισσότερο γιατί θα το έχει στα χέρια του παραπάνω ώρα (άντε να του το παίρνεις) από ένα λάπτοπ.Είναι 200 ευρώ πιο φθηνό από το λάπτοπ, όμως θα είναι πιο εύκολο στο να σπάσει στα χέρια του.
Από την άλλη τα λάπτοπ που πουλάνε χαμηλά είναι τα εισαγόμενα σαπάκια με Ryzen 3 και I3 έχει και μερικά celeron.
Ανάμεσα σ αυτά τι θα επιλέγατε;
Ipad 10.2 8th gen vs lenovo Ideapad 5 flex R3-4300U/8gb ram
Maximum 8 μήνες ζωής το πολύ , τσάμπα τα λεφτά πάρε κάτι ποιο 'νορμάλ' και μόλις το σπάσουν τα σπρώχνεις σε κάτι ποιο καλό!
Επίσης σιγά την διαφορά που θα καταλάβει το παιδί , αν είναι φτηνοκινεζιά ή ακριβοαμερικανάκη...
-
Βοήθεια! Αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν ο **καράβλαχος προϊστάμενος **περιμένει από τον υπάλληλο του να προσφέρει το δικό του εξοπλισμό για να εργασθεί εξ' αποστάσεως.
Δεν άντεξε το λαπτοπάκι μου. Ένα παλιό Toshiba 17άρη, του 2009. Τα έβλεπα τα σημάδια, αλλά ευχόμουν να μην σκάσει πάνω στην τηλεργασία.
Χθες ζήτησα να δουλέψω remote γιατί το AstraZeneca με έσκισε τελικά. Σηκώθηκα το πρωί μαύρο χάλι και δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω.
Remote εργασία από τον φορητό μου. Στις 3 το μεσημέρι έσκασε το κακόμοιρο. Δεν άντεξε.
Ξεκίνησε να κολλάει το πληκτρολόγιο, κολλάει και η κάρτα γραφικών, το Mouse και τα ανεμιστηράκια βαράνε υπερωρίες. Συνέχεια power on/off ώσπου τέλος... υπερθέρμανση! Τα έφτυσε. Έσωσα τον σκληρό δίσκο. Τον έβγαλα και είναι Ok.
Τώρα είμαι με ένα παλιό 12άρι λαπτοπάκι της Fujitsu με το οποίο εργασία εξ'αποστάσεως δεν παίζει αφού είναι με Windows XP.
Επειδή ο **αρχικαράβλαχος **προϊστάμενος δεν πρόκειται να με λυπηθεί για πείτε μου ποιο από τα παρακάτω αξίζει περισσότερο:
https://www.skroutz.gr/s/28270960/HP-17-ca1065cl-Ryzen-5-3500U-12GB-1TB-W10-Home.html
https://www.skroutz.gr/s/25821852/HP-17-by3053cl-i5-1035G1-12GB-1TB-FHD-W10.html
υ.γ.1. κατά τα άλλα όταν κάποιος εργάζεται από το σπίτι εξοικονομεί χρήματα.
υ.γ.2. τα έχω πάρει πάρα πολύ άσχημα. Και πρέπει την Δευτέρα το πρωί στις 10 να είμαι τηλεργασία συνάντηση Webex για νέο Project. Άι σιχτίρ όλοι τους.
-
O i5.
Δεν υπαρχή σύγκριση. Είναι πολύ καλυτερος σε memory latency, σε αποδοση μονού πυρήνα κτλ.
Απο την άλλη, σημαντικός παράγοντας είναι και το κουτί του laptop. Πολλά hp δνε φημίζονταν πως αντέχουν σε θερμοκρασίες πριν καμιά 4 με 5 χρόνια που τα έψαχνα. Τα Toshiba ήταν πολύ καλά σε αυτό τον τομέα. Δηλαδη έδιναν προσοχή στον εξαερισμό.
Για δες το λίγο αυτό το θέμα.
-
Βοήθεια! Αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν ο **καράβλαχος προϊστάμενος **περιμένει από τον υπάλληλο του να προσφέρει το δικό του εξοπλισμό για να εργασθεί εξ' αποστάσεως.
Δεν άντεξε το λαπτοπάκι μου. Ένα παλιό Toshiba 17άρη, του 2009. Τα έβλεπα τα σημάδια, αλλά ευχόμουν να μην σκάσει πάνω στην τηλεργασία.
Χθες ζήτησα να δουλέψω remote γιατί το AstraZeneca με έσκισε τελικά. Σηκώθηκα το πρωί μαύρο χάλι και δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω.
Remote εργασία από τον φορητό μου. Στις 3 το μεσημέρι έσκασε το κακόμοιρο. Δεν άντεξε.
Ξεκίνησε να κολλάει το πληκτρολόγιο, κολλάει και η κάρτα γραφικών, το Mouse και τα ανεμιστηράκια βαράνε υπερωρίες. Συνέχεια power on/off ώσπου τέλος... υπερθέρμανση! Τα έφτυσε. Έσωσα τον σκληρό δίσκο. Τον έβγαλα και είναι Ok.
Τώρα είμαι με ένα παλιό 12άρι λαπτοπάκι της Fujitsu με το οποίο εργασία εξ'αποστάσεως δεν παίζει αφού είναι με Windows XP.
Επειδή ο **αρχικαράβλαχος **προϊστάμενος δεν πρόκειται να με λυπηθεί για πείτε μου ποιο από τα παρακάτω αξίζει περισσότερο:
https://www.skroutz.gr/s/28270960/HP-17-ca1065cl-Ryzen-5-3500U-12GB-1TB-W10-Home.html
https://www.skroutz.gr/s/25821852/HP-17-by3053cl-i5-1035G1-12GB-1TB-FHD-W10.html
υ.γ.1. κατά τα άλλα όταν κάποιος εργάζεται από το σπίτι εξοικονομεί χρήματα.
υ.γ.2. τα έχω πάρει πάρα πολύ άσχημα. Και πρέπει την Δευτέρα το πρωί στις 10 να είμαι τηλεργασία συνάντηση Webex για νέο Project. Άι σιχτίρ όλοι τους.
Θές οπωσδήποτε 17άρι ? Αν επισκευαστεί το παλιό σε καλύπτει ? Ειδικά αν σε ενδιαφέρει η επισκευή στείλε μου ένα mail να συνεννοηθούμε μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος συνεργάτης μου.
-
Δύσκολα τα πράγματα. Ναι θέλω 17άρι γιατί είναι ο βασικός μου υπολογιστής. Με 15άρια άκρη δεν βγαίνει. Ειδικά Remote Desktop μέσω Firefox του υπολογιστή γραφείου και το 17άρι είναι οριακό.
Χθες το άφησα σε ένα μαγαζί εδώ στο Χαλάνδρι να δούνε τι έπαθε και πριν λίγο μου το έδωσαν πίσω όπως το άφησα. Μάλλον άρπαξε η motheboard (chipset; κάρτα γραφικών;). Υπερθέρμανση. Δεν άντεξε.
Μου είπαν να πάρω τηλέφωνο τη Δευτέρα σε ένα άλλο επισκευαστικό στο Μαρούσι μπας και... αλλά δεν νομίζω να το σώσω.
Θα το ψάξω όμως. Δεν πρόκειται να πάω να σκάσω ένα 1000ρικο.
-
Δύσκολα τα πράγματα. Ναι θέλω 17άρι γιατί είναι ο βασικός μου υπολογιστής. Με 15άρια άκρη δεν βγαίνει. Ειδικά Remote Desktop μέσω Firefox του υπολογιστή γραφείου και το 17άρι είναι οριακό.
Χθες το άφησα σε ένα μαγαζί εδώ στο Χαλάνδρι να δούνε τι έπαθε και πριν λίγο μου το έδωσαν πίσω όπως το άφησα. Μάλλον άρπαξε η motheboard (chipset; κάρτα γραφικών;). Υπερθέρμανση. Δεν άντεξε.
Μου είπαν να πάρω τηλέφωνο τη Δευτέρα σε ένα άλλο επισκευαστικό στο Μαρούσι μπας και... αλλά δεν νομίζω να το σώσω.
Θα το ψάξω όμως. Δεν πρόκειται να πάω να σκάσω ένα 1000ρικο.
Μάλλον δεν αξίζει τον κόπο η επισκευή του. Είναι και πολύ παλιό.
Εγώ ποτέ δε συμπάθησα τα 17αρια laptop. Πολύς όγκος, κακή φορητότητα. Έχουν νόημα για κάποιον που είναι υποχρεωμένος να δουλεύει το συγκεκριμένο μηχάνημα εκτός γραφείου ας πούμε.
Αν η δικιά σου χρήση είναι σε ένα γραφείο σταθερά και έχεις χώρο/δεν θές να το πηγαίνεις μπαλκόνι/καναπέ κτλ, μπορείς να πάρεις ένα μικρότερο σε διαστάσεις και να κουμπώσεις οθόνη/kb/mouse. Πολύ ανώτερο setup και εμπειρία χρήσης.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]