-
-edit-
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Δεν θέλω να τρολάρω, αλλά αν έχει κάποιος 25 στο χέρι, μπορεί να κτυπήσει μετάχειρα άλλου επιπέδου απ' τα ΣιντροενοΒαγκο-ειδή που αναφέρονται...Φυσικά πως τα συντηρεί μετά !
Οι Έλληνες έχουμε ένα κουσούρι με το καινούριο αυτοκίνητο και με το 'με καλύπτει η εγγύηση'. Πέρασα και εγώ απο εκεί αλλά πλέον το εχω αποδιωξει. Δεν κατηγορώ φυσικά όποιον θέλει παρθένο αυτοκίνητο.
(Σταλθέν εκ κινητού πληχτρολόι. Δείξατε ελαστικότητα εις ορθογραφικές αστοχίες.)
-
Εφόσον μπορείς να αγοράσεις αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας, τότε οπωσδήποτε Scirocco.
Στα 3dr μικρομεσαία δίνω το προβάδισμα στο Scirocco, στα 5dr στη Giulietta ενώ το Golf 160 DG7 δεν θα ήταν καθόλου κακή επιλογή, είτε ως 3dr είτε ως 5dr. -
Στα 20 παρα αγοράζεις το πολακι με Καλό εξοπλισμό και ΠΟΛΥ Καλό κιβώτιο -μοτέρ
Οικονμικο ,γρήγορο , ψιλοαδιαφορο για τα γούστα μου αλλα αρκετά ολοκηρωμενη επιλογη -
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Δεν θέλω να τρολάρω, αλλά αν έχει κάποιος 25 στο χέρι, μπορεί να κτυπήσει μετάχειρα άλλου επιπέδου απ' τα ΣιντροενοΒαγκο-ειδή που αναφέρονται...Φυσικά πως τα συντηρεί μετά !
Και μετα μπορει ωραιότατα να κυκλοφορεί με το μετρο Γιατί δεν του βγαίνει η βενζίνη τα τέλη και η συντηρηση ...
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Δεν θέλω να τρολάρω, αλλά αν έχει κάποιος 25 στο χέρι, μπορεί να κτυπήσει μετάχειρα άλλου επιπέδου απ' τα ΣιντροενοΒαγκο-ειδή που αναφέρονται...
Φυσικά πως τα συντηρεί μετά !
Οι Έλληνες έχουμε ένα κουσούρι με το καινούριο αυτοκίνητο και με το 'με καλύπτει η εγγύηση'. Πέρασα και εγώ απο εκεί αλλά πλέον το εχω αποδιωξει. Δεν κατηγορώ φυσικά όποιον θέλει παρθένο αυτοκίνητο.
(Σταλθέν εκ κινητού πληχτρολόι. Δείξατε ελαστικότητα εις ορθογραφικές αστοχίες.)
Η αίσθηση και η μυρωδιά της καινουργίλας δεν συγκρίνεται!
-
Παρε καλυτερα ενα mondeo να τελειωνει η υποθεση με τα τσιροτα τους και τις γαλλιδες.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Παρε καλυτερα ενα mondeo να τελειωνει η υποθεση με τα τσιροτα τους και τις γαλλιδες.Μπέρδεψες τα θέματα παλικάρι μου, εκεί ζητάνε οικογενειακό αυτοκίνητο, εδώ ο άνθρωπος ζητάει κουπέ-σβέλτο μικρό και συ του προτείνεις οικογενειακή μαούνα επειδή είναι Ford και ταιριάζει στο budget ? (ούτε καν Fiesta ) Σκεφτόμαστε και λίγο πριν πατήσουμε 'Υποβολή'
(Φιλικά)
-
Στα 25000 € νομίζω παίζει πλέον και η DS4 που είναι ανάλογου μεγέθους με το σιρόκο , αλλά αυτή έχει 200 αλογάκια .
-
αρχιζω να πιστευω οτι τελικα οι φιλοι μου εχουν δικιο. πιθανον για την περιπτωση μου το scirocco ειναι καλυτερη λυση.
το οτι το εχουν καγκουρες εχω αποφασισει να μην το δινω σημασια , τωρα εχω μια bmw και νομιζω οτι ειναι το πιο καγκουροαυτοκινητο. στα πατρια εδαφη (τρικαλα) υπαρχουν κατι χωρια με δεκαδες bmw, με αεροτομες, με τερμα τη μουσικη στα λαικα, οποτε δεν δινω σημασια ( προσπαθω τουλαχιστον)το ds3 θα βγει κανενα 3-4000 πιο φτηνο, αλλα οταν τα εχεις να τα δωσεις μαλλον πρεπει να στρεφεσαι σε μεγαλυτερο αμαξι.
-
Ο χρήστης fanis1972 έγραψε:
αρχιζω να πιστευω οτι τελικα οι φιλοι μου εχουν δικιο. πιθανον για την περιπτωση μου το scirocco ειναι καλυτερη λυση.
το οτι το εχουν καγκουρες εχω αποφασισει να μην το δινω σημασια , τωρα εχω μια bmw και νομιζω οτι ειναι το πιο καγκουροαυτοκινητο. στα πατρια εδαφη (τρικαλα) υπαρχουν κατι χωρια με δεκαδες bmw, με αεροτομες, με τερμα τη μουσικη στα λαικα, οποτε δεν δινω σημασια ( προσπαθω τουλαχιστον)το ds3 θα βγει κανενα 3-4000 πιο φτηνο, αλλα οταν τα εχεις να τα δωσεις μαλλον πρεπει να στρεφεσαι σε μεγαλυτερο αμαξι.
Φάνη συμφωνώ μαζί σου, όταν τα έχεις τα δίνεις. Απλά με αυτά τα 3-4 χιλιάρικα θα μπορούσες να κάνεις το ds3 του γούστου σου ακόμα και στις λεπτομέρειες. Άλλωστε η citroen σού δίνει τη δυνατότητα να το παραγγείλεις με exclusive εξτρά για να είναι μοναδικό...
-
Ο χρήστης fanis1972 έγραψε:
το ds3 θα βγει κανενα 3-4000 πιο φτηνο, αλλα οταν τα εχεις να τα δωσεις μαλλον πρεπει να στρεφεσαι σε μεγαλυτερο αμαξι.
Εγώ πάλι νομίζω πως τέτοιες εποχές, καλύτερα να μην τα δώσεις, αλλά δικά σου λεφτά είναι, οπότε κάνε ό,τι θέλεις!
Το βάρεσα με το Defy μου.
-
Αν σ αρεσει η σχεδιαστικη λογικη της ds3,δες και την ds4 156 που ειναι και μεσα στο budget σου και ανταγωνιζεται στα ισια το scirocco σαν κατηγορια.
-
μπραβο!! τι ηθελα και εγραφα?
τωρα που διαβασα τοσα μπερδευτηκα ακομη περισσοτερο.
να αγορασω και τα 2 να ησυχασωολος ο κοσμος σε διακοπες και εγω τρεχω στην citroen στη κηφισια να δω και το ds4 ( το οποιο ειναι πολυ ομορφο . αλλα στα parkers, autocar. autoweek το βαζουν μονο 3 αστερια
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
νομίζω ότι τα πίσω παράθυρα του ds4 δεν ανοίγουν......κάνω λάθος?Σταθερά είναι και δεν ανοίγουν.
Δεν χωράνε τα παραθυρα μέσα στις πόρτες ή ξέχασαν να βάλουν μανιβέλες στην εσωτερική πλευρά.
Παρόλ' αυτά είναι όμορφη. -
Γιατί τα ds είναι θυλικά ?
Sent from my LG-P500
-
Γιώργο απο συνήθεια λέω απο τα μικρομεσαία και πάνω 'η' Citroen ... και το μοντέλο.
-
δηλαδη ειναι η c4 , c5, αλλα το ... c2?
-
Το ...από ΤΟ κουβαδάκι ...
Sent from my Huawei IDEOS X5 using rice.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δηλαδη ειναι η c4 , c5, αλλα το ... c2?Και το C3 και το DS3. Υπάρχει επίσης και το C8 ... αλλα η C6!!!
ds3 vs scirocco