-
Το θεμα μου είναι απλο.
Διαθετω 25000 περιπου για να αγορασω ένα αμαξι.
Δεν με ενδιαφερουν οι χωροι για 4 ατομα, αλλα οι χωροι για 2 ( + 1 σκυλο
Με ενδιαφερει να είναι γρηγορο μιας και κάθε μηνα κανω 3000 χιλιομετρα τα 2900 από αυτό σε επαρχιακους δρομους και αυτοκινητοδρομους,αλλα και ανετο.fanis1972 λεει το νικ μου. Όχι fanis 1992,(η ηλικια θελει και μια σχετικη ανεση δηλαδη:-)
Ειχα κατασταλαξει στο ds3 με τα 150 αλογα , στα χρωματα δεν ειχα μονο αποφασισει.
Και τοτε οι φιλοι μου μου καναν το κακο!!
Θεωρουν και με πρηξαν ότι κανω χαζομαρα που ενώ μπορω να παρω το scirocco με τα 160 αλογα θελω να αγορασω το ds3
Θεωρειτε ότι κανω βλακεια?
Είναι δηλαδη το scirocco τοσο καλυτερο αμαξι? Ένα επιπεδο παραπανω όπως λενε?
Ή τελικα είναι πανω κατω το ιδιο οποτε να παρω το ds3 ? -
Το θεμα μου είναι απλο.
Με ενδιαφερει να είναι γρηγορο μιας και κάθε μηνα κανω 3000 χιλιομετρα τα 2900 από αυτό σε επαρχιακους δρομους και αυτοκινητοδρομους,αλλα και ανετο.fanis1972 λεει το νικ μου. Όχι fanis 1992,(η ηλικια θελει και μια σχετικη ανεση δηλαδη:-)
Ειχα κατασταλαξει στο ds3 με τα 150 αλογα , στα χρωματα δεν ειχα μονο αποφασισει.
Θεωρουν και με πρηξαν ότι κανω χαζομαρα που ενώ μπορω να παρω το scirocco με τα 160 αλογα θελω να αγορασω το ds3
Το θεμα μου είναι απλο.
παρε αυτο που κατα βαθος αρεσει σε σενα και γραψε τους αλλους, παρολα αυτα αν ησουν φιλος μου κι εγω θα στα πρηζα να παρεις scirocco (αν και αν ησουν φιλος μου κι εβλεπες τι ειχα τραβηξει εγω και γενικα οσοι ειχαμε psa δε θα κοιτουσες καν shitroen )
καλυτερα ομως να μετανιωσεις για κατι που επελεξες εσυ, παρα αυτο που επελεξαν οι αλλοι
το scirocco ειναι μια κατηγορια πανω παντως (μικρομεσαιο) με ο,τι αυτο συνεπαγεται για την ανωτεροτητα του γενικα και αοριστα
-
κανε ενα δωρο στον εαυτο σου και οδηγησε το σιροκο και τη mito πριν αποφασισεις
-
Υπάρχει άνθρωπος που να ενδιαφέρεται ακόμα για Scirocco?
Δηλαδή πόσο πιο σούπα πρέπει να γίνει ένα μοντέλο για να πάψουμε να το κοιτάμε?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
κανε ενα δωρο στον εαυτο σου και οδηγησε το σιροκο και τη mito πριν αποφασισειςμετα την Brera που την αλλαξα σε 2 μηνες μιας και δεν λειτουργουσε τιποτα δεν υπαρχει περιπτωση να παρω a.romeo.
-
-
Πρόσφατα μπήκα σε ds3 και το επεξεργάστηκα αρκετά.
Tα κιτς δαχτυλίδια στα όργανα και σχεδόν κάθε τί που προστέθηκε για αισθητικούς λόγους τα βρίσκω άκρως πρόχειρα και κακόγουστα, σε σημείο αντιπάθειας. Εξωτερικά δεν έχω αποφασίσει ακόμα πὠς το βρίσκω, ( σίγουρα τα led και τα χρώμια στις πόρτες θέλουν ξήλωμα πάντως). Επίσης, δεν είναι καθόλου ευρύχωρο.
Ξέρω πόσο μετράει η γνώμη μου ( ), αλλά το αναφέρω, καθώς είναι από τα ελάχιστα αυτοκίνητα που βλέποντας το πρόχειρα στο net το είχα κατασυμπαθήσει και με μία προσεκτικότερη ματιά άλλαξα άρδην γνώμη.
Δεν το έχω οδηγήσει ούτε μέτρο, μιλάω για το αισθητικό του εσωτερικού. -
Σίγουρα πιο ταξιδιάρικο το Scirroco. Προσωπικά αυτό θα διάλεγα μεταξύ των δύο, ειδικά για την χρήση που το προορίζεις.
-
το tsiroto καιει λάδια...?
δεν και την συντηρηση που θέλει το καθε αμαξι κλπ.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
παρε αυτο που κατα βαθος αρεσει σε σενα και γραψε τους αλλους, παρολα αυτα αν ησουν φιλος μου κι εγω θα στα πρηζα να παρεις scirocco (αν και αν ησουν φιλος μου κι εβλεπες τι ειχα τραβηξει εγω και γενικα οσοι ειχαμε psa δε θα κοιτουσες καν shitroen )καλυτερα ομως να μετανιωσεις για κατι που επελεξες εσυ, παρα αυτο που επελεξαν οι αλλοι
το scirocco ειναι μια κατηγορια πανω παντως (μικρομεσαιο) με ο,τι αυτο συνεπαγεται για την ανωτεροτητα του γενικα και αοριστα
+1...
-
Οδηγα και το scirocco και αποφασισε..3000km το μηνα ειναι πολλα για να παραβλεψεις και καποια κοστη χρησης-συντηρησης-παγια κτλπ..
Μεσα θεωρω απειρα βαρετο το scirocco..εχει παρα πολυ καλη θεση οδηγησης ωστοσο.. Πολυ ομορφο εξωτερικα οπως και η ds3 την οποια ωστοσο ή τη λατρευεις οπως εγω,υποθετω κι εσενα σ αρεσει, ή τη μισεις οπως πολλοι..
Στο δρομο ειναι πιο παιχνιδιαρικη η ds3..Ισορροπημενη μεταξυ κρατηματος και ανεσης.. Το scirocco πιθανοτατα ταξιδευει καλυτερα αφου ειναι μεγαλυτερο αυτοκινητο.
Αν θελεις την αποψη μου για το χρωμα της γαλλιδας -> κιτρινομαυρο..
Αν τωρα εισαι εδω γιατι τα φιλαρακια σου ,σου ειπαν 'με τι μπουρδελο γαλλικο πας να μπλεξεις,χαλανε αυτα ,παρε vw γιατι ειναι γερμανικο' απλα γραψτους οσο περισσοτερο γινεται και παρτη ds3 γιατι εκτος απ το οτι σου λενε φαινεται οτι τη γουσταρεις και εχει και παρα πολυ καλη τιμη γι αυτο που ειναι. -
Κοιτα και το πόλο gti ...
Κατα τα αλλα Ότι σου κάθεται καλύτερα ...
25 για ds3 πάντως μοιάζουν πολλα σε αυτές τις τιμές χτυπάς προφεις κουπερ -
Πως στο καλο το εφτασες 25 πλακα πλακα?
-
Το Πολο gti καλό, Χρυσο και αγιο (και ίσως bargain) αλλά δεν έχει το καλό πάτημα που έχει το σιροκο σε αυτοκινητόδρομο και επαρχιακό λόγω μεταξονιου.
Το σιροκο είναι πιο mainstream επιλογή. Όχι απαραίτητα καλύτερη αλλά πιο ´λογική ´.
Ποια σχολή συμπάθεις πιο πολύ; Τη γερμανική η τη γαλλική; Αν σκοπευεις να το κρατήσεις χρόνια αρκετά πιστεύω πρέπει να λαβεις σοβαρά υπόψη αυτή τη 'συμπάθεια'.
(Σταλθέν εκ κινητού πληχτρολόι. Δείξατε ελαστικότητα εις ορθογραφικές αστοχίες.)
-
Το polo gti δε θα ναι πιο κουραστικο απο αποψη αναρτησης σε ταξιδακια που θελει να κανει οπως λεει σε σχεση με την ds3? (δεν εχω καθολου εικονα απο το νεο polo gti), σε σχεση με το scirocco δε το συζητω...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το polo gti δε θα ναι πιο κουραστικο απο αποψη αναρτησης σε ταξιδακια που θελει να κανει οπως λεει σε σχεση με την ds3? (δεν εχω καθολου εικονα απο το νεο polo gti), σε σχεση με το scirocco δε το συζητω...μπορει να ειναι και πιο ανετο το πολο
το σιροκο σαφως καλυτερο απο ολα αυτα
-
παρε το τσιροτο και βγαλτο εθνικη/επαρχιακη και πες μας....
-
Ας μας πει ο φιλος ποσο κανει η ds3 ετσι οπως τη θελει και ποσο και το scirocco με τον ιδιο εξοπλισμο...Ξαναδιαβαζωντας το πρωτο ποστ συμπεραινω επισης οτι τελικα δεν εφτασε στα 25 τη citroen απλα μεχρι τοσα διαθετει για νεο αυτοκινητο.
ds3 vs scirocco