-
@mastoras78 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Το τοπίο με νυχτερινή λήψη
κονβόι μέρος 1
κονβόι μέρος 2
Η θέα του Βόλου από ψηλά
Από Δράκεια η φωτογραφία; -
Καλά ε!! Είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως ο μάστορας κατά το offroading του πήγε και έπεσε πάνω στο off roading του γάτου. Δηλαδή από ολόκληρη τη χώρα έπεσε ο ένας πάνω στον άλλον την ίδια ώρα.
Παίξτε τζόκερ
-
@lap said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Καλά εντυπωσιακό το γεγονός πως στο offroading του μάστορα πήγε και έπεσε πάνω στο off roading του γάτου. Δηλαδή από ολόκληρη τη χώρα έπεσε ο ένας πάνω στον άλλον την ίδια ώρα.
Παίξτε τζόκερ
Μάλλον πήγαν μαζί για την κοπή της πίτας...
-
@teo-mak said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Δράκεια
πανω απο τη δρακεια, στον χωματοδρομο πανω απο το παρατηρητηριο βολου
-
@georgekn Ωραίο τοπίο και ωραίο το kona! Η ζάντα από τις αγαπημένες μου.
-
Όντως, γενικά το Kona είτε ομορφαινει όσο περνούν τα έτη ειτε τα υπόλοιπα αυτοκίνητα ασχημαινουν.
-
Όντως, γενικά το Kona είτε ομορφαινει όσο περνούν τα έτη ειτε τα υπόλοιπα αυτοκίνητα ασχημαινουν.
Το συνηθίζει το μάτι μετά από λίγο καιρό...
-
@georgemit said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@georgekn Ωραίο τοπίο και ωραίο το kona! Η ζάντα από τις αγαπημένες μου.
800μ υψόμετρο... πηγαίνοντας για εργασία...
-
ξομολογημενη αμαρτια, δεν ειναι αμαρτια...
λοιπον το κονα το παω. οπως πηγαινα τα πρωτα ριτμο.
εχουν κατι διαφορετικο απο την σκατογαλλομουρακλα, το φριτσοειδες εκτρωμα ή το σχιστοματικο βαρεμαροκαρο -
-
Καλά ε!! Είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως ο μάστορας κατά το offroading του πήγε και έπεσε πάνω στο off roading του γάτου. Δηλαδή από ολόκληρη τη χώρα έπεσε ο ένας πάνω στον άλλον την ίδια ώρα.
Παίξτε τζόκερ
Δεν έκανα offroading, οτοστόπ έκανα και με μαζέψανε. Μου άρεσε τόσο πολύ που το έκαμα φορές δύο..
-
-
@cybernaut ωραίο το ΤΤ... μετά τα χιόνια και τα SUV πιο πάνω θα περίμενα να βάλεις μια φωτογραφία με κατεβασμένη οροφή σε καμμιά ηλιόλουστη παραλία... έτσι για σπάσιμο!
-
@georgekn said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@cybernaut ωραίο το ΤΤ... μετά τα χιόνια και τα SUV πιο πάνω θα περίμενα να βάλεις μια φωτογραφία με κατεβασμένη οροφή σε καμμιά ηλιόλουστη παραλία... έτσι για σπάσιμο!
Χαχα .
-
Μεσαία Τρίκαλα
Ρίζα
Καθώς ανέβαινα Τρίκαλα στις ανηφόρες το πλάκωσα λίγο και μόλις σταμάτησα μύριζε καμένο, θέλω να πιστεύω πως είναι λόγω καινουργίλας, καίγονταν τίποτα κεριά.
-
Τούμπανο το i30. Πολύ όμορφο.
-
Ευχαριστώ πολύ! Τώρα που το έχω μάθει και το αισθάνομαι δικό μου το έχω αγαπήσει, πάλί αυτό θα αγόραζα.
-
Έτσι βγαίνει το N Line;
Μου φαίνεται πολύ ποιο όμορφο το δικό σου με αυτά που βλέπω στο hyundai.gr.
Το δικό σου φαίνεται πολύ ποιο σπορ και επιθετικό. -
Τελείως μαμά είναι, ίσως είναι το χρώμα, είναι καινούριο και δεν έχει κυκλοφορήσει πολύ.
-
Ωραιο πολυ ωραιο μπραβο
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!