-
Ω ρε , τι μου θυμισαταν.....
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/15035587-peugeot-306
Ανεκπλήρωτος ερωτας
Αυτό σε Maxi με είχε στοιχειώσει...
Kαλορίζικο Dr !
-
Και ύστερα ήρθαν, οι ημιάκαμπτοι......
Καλοτάξιδος ο παππούς , με γειά, με σωστά αλλαγμένη τη φλάντζα θα καταφέρει να γίνει μαθουσάλας.
-
Βρε τι έχουμε πάθει με αυτά τα λιονταράκια...
[YouTube]9qCmwCnNeMA[/YouTube]
-
To είδες το άλλο με 9000 ευρώ;
-
To είδες το άλλο με 9000 ευρώ;
Και γω αυτά κοιτάζω...μου μπαίνουν πονηρές ιδέες.....
-
Χεχε όλοι το ίδιο σκεφτήκαμε μου φαίνεται. Εγώ πάντως κοίταξα τον λογαριασμό μου. Μπας και...
Μιας και σε βρήκα, να πας για γρασομα των ρουλεμάν στον πίσω αξονα. Θα ξέρουν.
-
Χεχε όλοι το ίδιο σκεφτήκαμε μου φαίνεται. Εγώ πάντως κοίταξα τον λογαριασμό μου. Μπας και...
Μιας και σε βρήκα, να πας για γρασομα των ρουλεμάν στον πίσω αξονα. Θα ξέρουν.
Ναι το βάζω στα υπόψιν...Thanks...
-
9 χιλιάρικα βέβαια είναι σκάνδαλο. Αν λατρεύεις τόσο πολύ τα γρήγορα γαλλικά...
Παίρνεις τούτο δω για τάβλες:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/312796194-renault-megane
Και τούτο για χαμάλη:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/34317762-renault-megane
-
-
Τούμπανο η ti.
Δυο φορές έφτασα κοντά στην αγορά της αλλά δεν έκατσε. Μεταχειρισμένη φυσικά. Και τις δύο φορές ηταν η m pack εκδοση. Δεν ήξερα ότι υπήρχε και τόσο luxurious έκδοση.
-
9 χιλιάρικα βέβαια είναι σκάνδαλο. Αν λατρεύεις τόσο πολύ τα γρήγορα γαλλικά...
Παίρνεις τούτο δω για τάβλες:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/312796194-renault-megane
Και τούτο για χαμάλη:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/34317762-renault-megane
Ναι Ζικο μου, το ξέρω αλλά είναι ότι το αυτοκινητο είναι επικό και συλλεκτικό. Είναι από αυτά που θες να λες πως το είχες στο γκαράζ σου. Είναι το τελευταίο μιας συγκεκριμένης αυτοκινητιστικηα παράδοσης
Βεβαια δεν είναι για τα δόντια μου, διοτι είμαι ταπεινό χαμομηλάκι, και αυτά τα οχηματα έχουν υψηλό κόστος συντήρησης, και τα ανταλλακτικά πλέον σπανίζουν, αλλά πραγματικά αν ήμουν σαν κάποιους συμφορουμιτες εδώ μέσα που ειναι ψηλό άνετοι οικονομικά θα το έπαιρνα.
Παιδιά κάντε την τρέλα...
-
Τούμπανο η ti.
Δυο φορές έφτασα κοντά στην αγορά της αλλά δεν έκατσε. Μεταχειρισμένη φυσικά. Και τις δύο φορές ηταν η m pack εκδοση. Δεν ήξερα ότι υπήρχε και τόσο luxurious έκδοση.
BMW είναι, ότι θες κάνεις με εξοπλισμό και πολυτέλεια. Μεταχειρισμένη την είχα πάρει, ήταν με σχεδόν όλο τον κατάλογο του έξτρα εξοπλισμού. Δεν είχε Navi & ηλεκτρικά καθίσματα, όλα τα άλλα τα είχε! Μερικές -άχρηστες- λεπτομέρειες:
-
Είχε κασετόφωνο (!!!) και CD Changer στο χώρο αποσκευών.
-
Ήταν μοντέλο 2004 (στην άδεια) αλλά ουσιαστικά ήταν παραγωγή του 2001 και καθόταν στο εργοστάσιο 3 χρόνια σχεδόν και την 'φόρτωσαν' στην BMW Hellas. Για αυτό και ήταν 5τάχυτη και όχι 6τάχυτη.
-
Είχε της 'μαμά' 16αρες ζάντες, με 192 άλογα...το λέω που τώρα βάζουμε 18αρες στα 1.000αρια!!
-
Καινούργια με αυτό τον εξοπλισμό (Xenon, δέρμα, ηλιοροφή, σπορ καθίσματα κλπ.) κόστιζε €52.000 στην Ελλάδα...απαγορευτική τιμή (για αυτό και πουλήθηκαν μόνο 16 συνολικά). Την αγόρασα μεταχειρισμένη με 5.500χλμ στις €26.500 και την πούλησα 18 μήνες μετά (με 20.000χλμ περίπου) για €25.000.
-
-
Πανάκριβη.
Πρέπει να ασχολείσαι με το σπορ για να τα ψάχνεις αυτά.
Ωραιος μπράβο. Και ωραίο αυτοκίνητο.
Βγήκε αξιόπιστο;
Υ. Γ Αυτή που κοιτούσα για αγορά είχε 180.000 χλμ
Καμια σχέση σε τιμή που κοιτούσα εγώ με αυτή που λες εσύ.
-
Πανάκριβη.
Πρέπει να ασχολείσαι με το σπορ για να τα ψάχνεις αυτά.
Ωραιος μπράβο. Και ωραίο αυτοκίνητο.
Βγήκε αξιόπιστο;
Υ. Γ Αυτή που κοιτούσα για αγορά είχε 180.000 χλμ
Καμια σχέση σε τιμή που κοιτούσα εγώ με αυτή που λες εσύ.
Οι τιμές που λέω είναι 2004 και εγώ την πήρα αρχές 2005. Ααα είχε και το Hi-Fi system με 10 ηχεία και Sub στον χώρο αποσκευών!
Αξιόπιστη ναι, γιατί την κράτησα λίγο, έκανα 15.000χλμ, τι να βγάλει!?!?! Βέβαια είχε ένα τρίξιμο στην κρεμαγιέρα, η οποία αλλάχτηκε εντός εγγύησης (€1.600 συνολικό κόστος). Ίσως επειδή είχε κάτσει ακίνητη 3 χρόνια σχεδόν.
-
Ουάου, είχες αμαξάρες ρε Φάνη!
Λάπη, να σου πω ότι θα προτιμούσα ένα δίλιτρο Clio; Μια γενιά μεταγενέστερο, πιο ασφαλές σε στούκες (νομίζω ότι το 306 θα είναι τελείως χάρτινο κι ανασφαλές). Τέλος πάντων, θεωρητικά είναι όλα αυτά τα ερωτήματα, γιατί αν ήθελα οδηγοκεντρικό όχημα, δε θα κοιτούσα με τίποτα μπροστινή κίνηση. RX-8 ή MR2 ή Miata (μάλλον όχι, μιας κι είχα τρία, να δω και κάτι διαφορετικό) θα ήταν η λίστα μου σε λογικά βαλάντια.
Αλλά περί ορέξεως...
-
Ουάου, είχες αμαξάρες ρε Φάνη!
Ευχαριστώ, αλλά δεν τα θεωρώ αμαξάρες για εκείνη την εποχή (των παχιών αγελάδων)...ήταν καλά αυτοκίνητα. Είχα και ένα MCS R56 (δεν βρίσκω φώτο) και μια ταπεινή 116i F20 και μια 318i e36. Από το Golf το πάλε ποτέ δεν υπάρχει καμία φώτο.
Η 116 είχε περί τα €10.000 έξτρα εξοπλισμό....κλασσική BMW!!
-
To 306 GTi ήταν καταπληκτικό για την εποχή του, αλλά η εποχή του ήταν αυτή του Κολοκοτρώνη. Σαφώς καλύτερο (και πολύ ασφαλέστερο) hot hatch το Megane που έβαλε ο dimsabas. Βέβαια κι εγώ συμφωνώ μαζί του ότι θα προτιμούσα πισωκίνητο (ή μπορεί και τετρακίνητο, με την πρόσφυση των δρόμων εδώ πάνω), αλλά δεν με χαλάει κι ένα καλό προσθιοκίνητο.
-
Πάντως με 9 χιλιάρικα βλέπω να πωλούνται 530 δεκαπενταετίας. Ή μάλλον να μην πωλούνται, κρίνοντας από το πόσες είναι στις αγγελίες...
-
Για κοιταξτε ποσο πωλουνται τα 306 gti/race και στο εξωτερικο
-
Επρεπε να είναι απόγευμα. Το πρωινό εδώ τέτοια εποχή βγαίνουν οι δροσουλίτες...
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!