-
ωραία και αυτή αλλά πιο κούκλα η 159 κατά τη γνώμη μου!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
ωραία και αυτή αλλά πιο κούκλα η 159 κατά τη γνώμη μου!+1
-
Βέβαια να προσθέσω Βασίλη πως είναι η 159 από εκείνες τις περιπτώσεις που τόσο το στήσιμο όσο και η θωριά του αυτοκινήτου απαιτούν κινητήρες ανω των 160 ίππων σε δύναμη. Οι 140 του 1.8 απλά κατάφερναν να τσουλά το όχημα.
-
ωραία και αυτή αλλά πιο κούκλα η 159 κατά τη γνώμη μου!+1
Βέβαια να προσθέσω Βασίλη πως είναι η 159 από εκείνες τις περιπτώσεις που τόσο το στήσιμο όσο και η θωριά του αυτοκινήτου απαιτούν κινητήρες ανω των 160 ίππων σε δύναμη. Οι 140 του 1.8 απλά κατάφερναν να τσουλά το όχημα.
+1
-
Παιδιά θα διαφωνήσω μαζί σας, θεωρώ την facelift 156 μακράν την ομορφότερη alfa romeo. Δε βάζω δίπλα της ούτε Ιουλιέτα ούτε 159. Η τζούλια μου αρέσει εξίσου.
-
Ο χρήστης Georgemit έγραψε:
Παιδιά θα διαφωνήσω μαζί σας, θεωρώ την facelift 156 μακράν την ομορφότερη alfa romeo. Δε βάζω δίπλα της ούτε Ιουλιέτα ούτε 159. Η τζούλια μου αρέσει εξίσου.To αστείο είναι πως εμένα μου άρεσε η πρώτη!!! Η αλήθεια είναι πως η επέμβαση από Φαρίνα σε δικαιώνει καθώς πολύ περισσότερες πουλήθηκαν νομίζω με το facelift.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Βέβαια να προσθέσω Βασίλη πως είναι η 159 από εκείνες τις περιπτώσεις που τόσο το στήσιμο όσο και η θωριά του αυτοκινήτου απαιτούν κινητήρες ανω των 160 ίππων σε δύναμη. Οι 140 του 1.8 απλά κατάφερναν να τσουλά το όχημα.Πρέπει να βρεθώ κάποια στιγμή πίσω από το τιμόνι μιας καλής άλφα...
Για την ώρα αναμένω το test drive με την m2 -
Για την ώρα αναμένω το test drive με την m2Και μετά θα ξεχάσεις και Alfa και Βήτα και όλα τα άλλα!!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Για την ώρα αναμένω το test drive με την m2
Και μετά θα ξεχάσεις και Alfa και Βήτα και όλα τα άλλα!!
λες να ...ξεχάσω και το γράμμα Χ???
Θα με χωρίσει η γυναίκα μου!! -
λες να ...ξεχάσω και το γράμμα Χ???
Θα με χωρίσει η γυναίκα μου!!Δεν ξεχνιέται αυτό....once you go 'X' you never turn back!!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Τελικά αυτό που συμβαίνει με τις ALFA ROMEO είναι λίγο ...κάπως.
Αυτοί που δεν τις συμπαθούν ασχολούνται περισσότερο μαζί τους από αυτούς που τις συμπαθούν
Το γιατί βέβαια δεν το ξέρω και δε με απασχολεί να το μάθω
Εγώ 7 χρονάκια που είχα την 'ΙΜΟΛΑ' φχαριστήθηκα οδήγηση! Κάτι 'έλικες' και κάτι 'κυκλάκια' (της εποχής) τα είχε για...breakfast, στις στροφούλες...
Για τα υπόλοιπα καλύτερα να μην αναφερθώ, δεν χρήζουν ιδιαίτερης μνείας...
Μπορεί βέβαια να μην 'έσκασε από το κακό του ο γείτονας' αλλά εγω καλοπέρασαΑν και πέρασε πάνω από μια δεκαετία από το παραπάνω ποστ και σχεδόν συμπληρώνονται 1000 σελίδες, τα γνωστά κολλήματα παραμένουν για τον κλασσικό Έλληνα… και άντε την κυρά μπορείς να την καταφέρεις με τον γείτονα τι κάνεις!;
-
Όπα! Καλό!! Πως γκέγκεν αυτό; Μέσω του joy tour ή κάπως αλλιώς; Δώσε καμιά πληροφορία αν γίνεται γιατί αυτά είναι εμπειρίες ζωής...
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Όπα! Καλό!! Πως γκέγκεν αυτό; Μέσω του joy tour ή κάπως αλλιώς; Δώσε καμιά πληροφορία αν γίνεται γιατί αυτά είναι εμπειρίες ζωής...
κάνει tour πάλι η bmw στην Ελλάδα. Μου έστειλαν email...δήλωσα και...αναμένω!
-
...και το καλά κρατεί! Συνεχιστείτε ακάθεκτοι
-
Και εμένα μου έστειλαν και δήλωσα συμμετοχή αλλά δεν είδα/ήξερα για Μ2.
...και το καλά κρατεί! Συνεχιστείτε ακάθεκτοι
Κάτσε βρε φίλε, εδώ σου λέει για Μ2. Ακόμα και οι Alfa αν μπορούσαν να μιλήσουν θα έλεγαν να συνεχίσουμε...
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Μέχρι να οδηγήσει Giulia QV και να ξεχάσει όλες τις Μ!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Και μετά θα ξεχάσεις και Alfa και Βήτα και όλα τα άλλα!! [emoji38]
Έτσι είναι Δία.
nickthetrib from tapatalk
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δογματικός δεν υπήρξα ποτέ! Είμαι πρόθυμος να γευτω όλους τους καρπούς της γνώσης!
-
-
Είδα μια Τζούλια προχθές στο δρόμο! Εντυπωσιακό αυτοκίνητο!!! Πανέμορφο. Μακάρι να είναι και αξιοπιστο να κάνει χαρούμενος τους ιδιοκτήτες της
ΑLFA ROMEO FORUM