-
Βλάση,
το πληκτρολόγιό σου έχει ένα τεράστιο πλήκτρο ονόματι ENTER. Χρησιμοποιείται ευρέως στους text editors για να αφήνουν κενά και να δημιουργούν παραγράφους.
Μίλησα στη γλώσσα σου, ελπίζω να κατάλαβες τώρα.
Όταν σου λένε κάτι παραπάνω από ένας τότε σημαίνει ότι κάτι δε κάνεις σωστά και δε το λέμε απλώς για να σου την 'πούμε'.
-
ok θα το διωρθωσω.
-στο θεμα μας τωρα ο δημητρης ραζης εγραψε οτι φταιω εγω και οτι επρεπε να σταματησω (παρολο που ειχα δυο αμαξια απο πισω) για να στριψει ο αλλος, επειδη δεν ξερω γιατι το λεει πχ για πλακα ή για ειρωνια ή αν θεωρη οτι αυτο επρεπε να κανω, θα απαντησω οτι οταν ειμαστε στο δρομο αλλα ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚ KATA ΓΡΑΜΜΑ.
παραδειγμα και εγω ειμαι ευγενικος, αλλα σκεψου να ειμαστε μαζι στο δρομο να εχουμε πρασινο φαναρι και εγω να μην ξεκιναω απο ευγενεια για να περασουν οι αλλοι με το κοκκινο ή να στατησω πατωντας αποτομα φρενο στη μεση του δρομου για να περαση μια κοπελα απεναντι (παντα απο ευγενεια), επειδη το να μεταφερω με τα λογια το ολο συμβαν ειναι δυσκολο αυτο που εκανα και τον προσπερασα δεν ηταν και τοσο ριψοκινδυνο γιατι η μηχανη του (ειδες ευγενεια) ηταν στη μεση του δρομου χωρις αλαρμ και οι ροδες της πατουσαν την διαχωριστικη γραμμη, ακομη αν σταματουσα υπηρχε περιπτωση οι αλλοι που με ακολουθουσαν να πεσουν επανω μου και τελος τον προσπερασα οπως λες αλλα η ταχυτητα μου ηταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ για αυτο το λογο με ακουσε που μουρμουρισα. -
YES!!! Τρεις προτάσεις! Βελτιώνεται!
(Βέβαια, η μία πρόταση είναι 'ok θα το διωρθωσω.').
-
Ο χρήστης vlasis-b έγραψε:
επειδη καθε μερα κανω πανω απο 100χλμ καταλαβαινεται ολοι οτι βλεπουν πολλα τα ματια μου, σημερα ομως εφτασα στα ορια μου με δυο περιστατικα. ξεκιναω με το πρωτο ,ειμαι λοιπον σε φαναρι σταματημενος πρωτος στη σειρα με τρια αμαξια πισω απο εμενα και αναβει πρασινο ξεκιναω κανονικα με πρωτη και πανω που παω για την δευτερη περναει διπλα μου ενα clio με μια γκομενα (αλλη λεξη ηθελα να γραψω αλλα θα με λογοκρινουν οι διαχειριστες) συριζα διπλα απο το δικο μου αμαξι και απο τα ΑΡΙΣΤΕΡΑκαι δεν φτανει αυτο με κλεινει κιολας απο πανω παλι συριζα ( να τονισω οτι ο δρομος σε εκεινο το σημειο ειναι στενος δυο αμαξια διπλα χωρανε ισα-ισα και ειναι μονο για το φαναρι γιατι υπαρχει εισοδος για ενα χωριο μετα γινεται παλι μια λωριδα κυκλοφοριας για καθε κατευθυνση).Τουλάχιστον ξέρεις τι ψηφίζει.
ΥΓ: ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτό.
-
Ο χρήστης vlasis-b έγραψε:
ok θα το διωρθωσω.
-στο θεμα μας τωρα ο δημητρης ραζης εγραψε οτι φταιω εγω και οτι επρεπε να σταματησω (παρολο που ειχα δυο αμαξια απο πισω) για να στριψει ο αλλος, επειδη δεν ξερω γιατι το λεει πχ για πλακα ή για ειρωνια ή αν θεωρη οτι αυτο επρεπε να κανω, θα απαντησω οτι οταν ειμαστε στο δρομο αλλα ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚ KATA ΓΡΑΜΜΑ.
παραδειγμα και εγω ειμαι ευγενικος, αλλα σκεψου να ειμαστε μαζι στο δρομο να εχουμε πρασινο φαναρι και εγω να μην ξεκιναω απο ευγενεια για να περασουν οι αλλοι με το κοκκινο ή να στατησω πατωντας αποτομα φρενο στη μεση του δρομου για να περαση μια κοπελα απεναντι (παντα απο ευγενεια), επειδη το να μεταφερω με τα λογια το ολο συμβαν ειναι δυσκολο αυτο που εκανα και τον προσπερασα δεν ηταν και τοσο ριψοκινδυνο γιατι η μηχανη του (ειδες ευγενεια) ηταν στη μεση του δρομου χωρις αλαρμ και οι ροδες της πατουσαν την διαχωριστικη γραμμη, ακομη αν σταματουσα υπηρχε περιπτωση οι αλλοι που με ακολουθουσαν να πεσουν επανω μου και τελος τον προσπερασα οπως λες αλλα η ταχυτητα μου ηταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ για αυτο το λογο με ακουσε που μουρμουρισα.Δεν το έγραψα για πλάκα ούτε για ειρωνία.
Απο οτι καταλαβαίνω είσαι σαν τις καλές κυρίες που συναντάω κάθε πρωι και δεν αφήνουν ποτέ μα ποτέ κάποιον να βγεί στον κεντρικό δρόμο απο μικρότερο κάθετο, διότι προφανώς ακολουθούν σαν και εσένα τον ΚΟΚ κατα γράμμα... Για αυτό είμαστε μια ωραία ζούγκλα, θα χαρώ πολύ να σε δω σε αντιστοιχη περίπτωση να περιμένεις κανα 5λεπτο μέχρι να τελειώσει η ουρά για να μπορέσεις να βγείς...
Επίσης είμαι σίγουρος από αυτά που γράφεις οτι κάθε μέρα ακολουθείς τον ΚΟΚ κατα γράμμα σε κάθε περίπτωση και δεν έχεις περάσει ποτέ το όριο ταχύτητας, δεν έχεις πατήσει διπλη διαχωρηστική κλπ κλπ αλλά παρόλα αυτά προσπέρασες ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ τον μοτοσυκλετιστή σε δρόμο με μια λωρίδα ανα κατεύθυνση!!!
Τέλος η ευγένεια σου (που διαφημίζεις στο post σου) φαίνεται και απο τον τρόπο που αντιμετωπίζεις όλους όσους προσπαθούμε να σε διαβάσουμε και σε πρακαλούμε να βάζεις σημεία στίξης και παραγράφους! -
Πλεον ο κοσμος εχει τρελαθει τελειος....Ας πω σημερα στη ζουγκλα του Αιγιου που ζω.
Πρωτο ζωο πεταχτηκε απο τυφλο σημειο ενω εγω κατεβαινα με το σκουτερακι μου με 60χλμ μιλωντας στο κινητο...
Δευτερο ζωο πηγε να πεταχτει σε κεντρικο δρομο ενω παλι πηγαινα με 60χλμ και να με σκοτωσει με αγροτικουρα...
Τριτο ζωο με εκανε να ανεβω κεντρικο δρομο με 20χλμ πιανοντας πραγματικα ΟΛΟ τον δρομο να μη μπορω να προσπερασω...Αφου ειμαι καρφωμενος απο πισω εχοντας απιυδησει απο τη καροτσα και στα αριστερα της αποφασιζει να στριψει αριστερα σε στενο χωρις να αναψει φλας και χωρις να δουλευει καποιο φως στοπ εκτος απο το κεντρικο....Οταν χτυπησα τη κορνα κοιταξε τον κεντρικο και εστριψε χωρις πολλα πολλα....Επισης τα καθημερινα ζωα ειναι οι καγκουρεοι που ανεβαινουν μονο με πρωτη ολον αυτον τον κεντρικο δρομο κανοντας θορυβο απο την εξατμιση πηγαινοντας με μισο χλμ....
-
Tραγική και η κατάσταση με αυτά που είδα σήμερα στο Διαβαλκανικό Θεσ/νικης. Σε δρόμο με 4 λωρίδες ανα κατεύθυνση είδα 3 αυτοκίνητα να κάνουν όπισθεν, ο ένας γιατί ήθελε να επιστρέψει πίσω στη νησίδα για να πάει από την άλλη κατεύθυνση, ο άλλος γιατί σταμάτησε λίγο πιο κάτω από κει που τον περίμενε η γκόμενα οπότε γύρισε πίσω για να σταματήσει ακριβώς μπροστά της και ο άλλος επειδή δεν ήξερε τι ήθελε.
Επίσης 2 φορές σφάξαν κόκκινο από τους παράδρομους και για λίγο αποφεύχθηκαν μικρο συγκρούσεις. -
Για έναν καφέ είπες να πας κι εσύ
-
Στις τελευταίες σελίδες διάβασα κάμποσα σχόλια για τους ποδηλάτες. Επειδή και εγώ χρησμιοποιώ το ποδήλατο μου για τις μετακινήσεις μου έχω να πω τα εξής:
- Δεν είναι όλοι οι ποδηλάτες κομπλεξικοί ηλίθιοι που θέλουν να σπάσουν τα @ρ****@ των υπολοίπων.
- Πολλοί (αν όχι οι περισσότεροι) κινούνται στην δεξιά λωρίδα, ή στις λεωφορειολωρίδες εφόσων υπάρχουν.
- Δεν περνάνε όλοι οι ποδηλάτες με κόκκινο.
- Δεν είναι όλοι απρόσεχτοι και στα @ρ****@ τους.
- Ναι και το ποδήλατο από τον ΚΟΚ θεωρείται όχημα. Για αυτό οφείλει να τηρεί ο ποδηλάτης τον ΚΟΚ και να τσεκάρει ότι μπορεί να αλλάξει λωρίδα χωρίς να ενοχλεί.
- Το ποδήλατο είναι μια χαρά γυμναστική ακόμα και στο κέντρο. Αρκεί να μην είσαι πίσω από λεωφορείο ή ταξί...
- Είναι οικονομικότατος τρόπος μετακίνησης. Και πολύ γρήγορος. Νονέ μου για να πάω Άνω Γλυφάδα από Γλυκά Νερά χρειάζεται να αλλάξω 4 συγκοινωνίες και δεν θέλω ούτε να φανταστώ το πόσες ώρες (ανάλογα με την μέρα, και την ώρα τα δρομολόγια που περνάνε από Γλυκά Νερά δεν είναι καθόλου τακτικά). Με το ποδήλατο χρειάζομαι περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά για να πάω και 1 ώρα και 30 λεπτά για να γυρίσω. Με το αμάξι σε φυσιολογικές συνθήκες κίνησης δεν κάνω πολύ λιγότερο (μέρα δηλαδή, χωρίς να μπορώ να τρέξω).
Μπορεί οι περισσότεροι να βαριέστε οτιδήποτε έχει να κάνει με άσκηση. Μπορεί να μην μπορείτε να αντιληφθείτε τι πάει να πει να μην έχεις δουλειά και άρα ούτε λεφτά για βενζίνες. Παρόλα αυτά πρέπει να δεχτείτε τα ποδήλατα ως μέσα μετακίνησης (και όχι και καλά οικολογικά) όπως είναι εξάλλου σχεδόν παντού στο εξωτερικό. Σίγουρα υπάρχουν και μ@λ@κες ποδηλάτες. Αλλά εξάλλου μ@λ@κες δεν υπάρχουν παντού? Και με αυτοκίνητα και μηχανές?
Είναι κρίμα να τσουβαλιάζετε τους πάντες.
-
Δεν έχεις άδικο, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Ξεκαθαρίζω ότι δηλώνω φανατικός λάτρης του ποδηλάτου, κάνω 150 με 200 χλμ την εβδομάδα (κυρίως για δουλειές, όχι για βόλτα ή προπόνηση).
Όμως, η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλοί ποδηλάτες που χαλάνε την πιάτσα. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι πραγματικοί/γνήσιοι ποδηλάτες, αλλά περιστασιακοί τύποι που μυρίστηκαν οικονομία/γκομενάκια/φιγούρα και μπήκαν στο χορό. Οι υπόλοιποι χρήστες των δρόμων έχουν δίκιο να τους κατηγορούν (χωρίς να προωθώ το τσουβάλιασμα).
Γενικώς, έχω καταλήξει σε μια κατηγοριοποίηση:
- αν ο ποδηλάτης είναι μόνος του, τότε σπανίως θα γίνει ενοχλητικός. Αν υποθέσουμε ότι δεν είναι τελείως βλάκας/αγενής ώστε να κινείται επίτηδες στη μέση του δρόμου, τότε το χειρότερο που μπορεί να κάνει είναι να μην πηγαίνει τέρμα δεξιά. Κάποτε κατηγορούσα τους κουρσάδες για αυτή τη συμπεριφορά, τώρα που βλέπω πόσο έντονα ακολουθεί τις ανωμαλίες/νεροφαγώματα/λακκουβίτσες το λεπτότατο ελαστικό μιας κούρσας, τους δικαιολογώ που δεν είναι κρατιούνται τέρμα δεξιά όπως τα ΜΤΒ. Το ίδιο να κάνετε κι εσείς, ξέροντας ότι αναγκαστικά πρέπει να αφήσουν μια κάποια απόσταση από τη δεξιά μεριά του δρόμου. Δεν το κάνουν από κακία ή έλλειψη σεβασμού προς τα αυτοκίνητα.
- αν οι ποδηλάτες είναι δύο, τότε πάει να πει ότι θέλουν παρεούλα. Κι εκεί αρχίζει το πρόβλημα, αφού θα κινηθεί ο ένας δίπλα στον άλλο. Και σπάσιμο για τους οδηγούς και μεγάλος κίνδυνος για τους ποδηλάτες και παρανομία βάσει του ΚΟΚ. Το υπέρτατο έκτρωμα που έχω πετύχει ήταν η κίνηση τριών ποδηλατών σε αυτή τη διάταξη, μέσα στην παραλιακή, στο ύψος της Βούλας. Ο αριστερότερος είχε εισχωρήσει στην άκρη της μεσαίας λωρίδας.
- αν οι ποδηλάτες είναι μπουλούκι (κι όχι οργανωμένη ομάδα που πάει μαλλιοκούβαρα και ακολουθώντας κάποιους κανόνες, όπου απλώς γίνεται κατάληψη μιας λωρίδας χωρίς να ενοχλεί την κυκλοφορία και χωρίς να πηγαίνει πολύ πιο αργά από αυτήν), τότε το πρόβλημα μεγαλώνει. Συχνά είναι έκδηλο ένα συγκεκριμένο υφάκι ('ο δρόμος μάς ανήκει') και συνήθως ανήκει σε μεσήλικες ή γυναίκες και όχι σε αυτούς που όντως έχουν γράψει χλμ στα πετάλια τους.
- αν οι ποδηλάτες είναι εκατοντάδες, όπως τις Παρασκευές στις αντίστοιχες νυχτερινές συγκεντρώσεις, τότε μιλάμε για την υπέρτατη ξεφτίλα. Κάποιοι πηγαίνουν σε αυτές τις συγκεντρώσεις μόνο και μόνο για να τσακωθούν/βριστούν με τους οδηγούς των αυτοκινήτων. Κάποιοι για να βγάλουν γυναίκα. Κάποιοι για τον χαβαλέ και την παρέα. Πάντως, κανείς σοβαρός ποδηλάτης δεν πάει εκεί για να κάνει ποδήλατο. Το μόνο σίγουρο... Όπως αντίστοιχα σίγουρο είναι πως θα σπάσουν τα νεύρα των οδηγών που θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι στο ίδιο σημείο για μισή ώρα. Δίτροχη χούντα...
-
Περι τσουβαλιασματος:
ρε παιδες, οταν λεμε 'οι ποδηλατες (-ταξιτζηδες-λεωφορειατζηδες-μηχανακηδες-ΙΧηδες-πεζοι-ντελιβεραδες-μπατσοι-εφοριακοι-πολεοδομοι) τον παιρνουν γιατι κανουν το ΤΑΔΕ πραγμα', δεν εννοουμε οτι ΟΛΟΙ οι παραπανω κανουν το ταδε πραγμα. Ξεκολλειστε πια. ΟΣΟΙ απο αυτους το κανουν, ΤΟΣΟΙ τον παιρνουν επειδη το κανουν. Δεν χρειαζεται καθε φορα να το λεμε.
ΥΓ Επισης κραταω αυτο που ειπε ο σαμπας για τη διτροχη χουντα. Ο χαρακτηρισμος ειναι απολυτως πετυχημενος.
-
Πολλα τα ζωα στους δρομους τις τελευταιες μερες εχω την εντυπωση οτι αυξανονται...
Βαζω τους Top καφρους..
Number one o τυπος με το χρυσαφι Vectra 2ης γενιας και πινακιδες ΝΕΑ- ο οποιος για να γλυτωσει τη κινηση περασε στο αντιθετο ρευμα της 'Αγγελου Σικελιανου'(ειναι ο δρομος στη πισω μερια του Υπ.Εθν.Αμυνας).Μαλιστα περιμενε λιγο και στο φαναρι ενω ηταν στο αντιθετο ρευμα,και φυσικα τοτε αρχισαν να ερχονται τα αυτοκινητα απο το αντιθετο ρευμα κυκλοφοριας οι οποιοι τα ειδαν ολα και δε το πιστευαν.
Δευτερος ο τυπος με τη 5αρα GT!(Ηταν δωρο... ) της Ελληνικης Ολυμπιακης επιτροπης ο οποιος στην ανοδο της Κηφισίας στο φαναρι της Αγ.Κωνσταντινου εγραψε κανονικα τους μαλακες που περιμεναν δυο σειρες για να στριψουν αριστερα και εστριψε παρακαμπτοντας τους παντες απο το μεσαιο σχεδον ρευμα της Κηφισίας. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Περι τσουβαλιασματος:ρε παιδες, οταν λεμε 'οι ποδηλατες (-ταξιτζηδες-λεωφορειατζηδες-μηχανακηδες-ΙΧηδες-πεζοι-ντελιβεραδες-μπατσοι-εφοριακοι-πολεοδομοι) τον παιρνουν γιατι κανουν το ΤΑΔΕ πραγμα', δεν εννοουμε οτι ΟΛΟΙ οι παραπανω κανουν το ταδε πραγμα. Ξεκολλειστε πια. ΟΣΟΙ απο αυτους το κανουν, ΤΟΣΟΙ τον παιρνουν επειδη το κανουν. Δεν χρειαζεται καθε φορα να το λεμε.
+1
Δυστυχώς όμως οι ποδηλάτες που δεν σέβονται καθόλου τον κοκ είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.
Δεν είναι λίγοι βέβαια και οι οδηγοί αυτοκινήτων που λειτουργούν με αδιαφορία απέναντι τους.
Στην κουλτούρα μας τώρα (για τους περισσότερους) μπαίνει το ποδήλατο ως μέσο μεταφοράς και όχι απλά σαν διασκέδαση.
Σε αυτό πιστεύω ότι οφείλεται, κατά ένα μεγάλο βαθμό, η χαλαρότητα που υπάρχει από τους ποδηλάτες στους κανόνες κυκλοφορίας. Δεν έχουν μάθει να αντιμετωπίζουν οι ίδιοι το ποδήλατο ως ''σοβαρό'' μέσο μεταφοράς, έτσι αναπόφευκτα (κακώς)εισπράττουν και την ίδια αντιμετώπιση από ορισμένους οδηγούς.
Θα πρέπει όσο αυξάνεται η ανάγκη της χρήσης του ποδηλάτου και πολλαπλασιάζονται στους Ελληνικούς δρόμους, να βοηθήσει η πολιτεία με διαφημίστηκες καμπανιες και με εκπαιδευτικά σεμινάρια, τους επίδοξους ποδηλάτες αλλά και τους οδηγούς ώστε να μην χρειαστεί να θρηνούμε κάθε εβδομάδα και από 5-6 νεκρούς για να ευαισθητοποιηθούμε όλοι για το θέμα.
Έστω και για μια φορά θα πρέπει να λειτουργήσει η πρόληψη. -
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Στις τελευταίες σελίδες διάβασα κάμποσα σχόλια για τους ποδηλάτες. Επειδή και εγώ χρησμιοποιώ το ποδήλατο μου για τις μετακινήσεις μου έχω να πω τα εξής:- Δεν είναι όλοι οι ποδηλάτες κομπλεξικοί ηλίθιοι που θέλουν να σπάσουν τα @ρ****@ των υπολοίπων.
- Πολλοί (αν όχι οι περισσότεροι) κινούνται στην δεξιά λωρίδα, ή στις λεωφορειολωρίδες εφόσων υπάρχουν.
- Δεν περνάνε όλοι οι ποδηλάτες με κόκκινο.
- Δεν είναι όλοι απρόσεχτοι και στα @ρ****@ τους.
- Ναι και το ποδήλατο από τον ΚΟΚ θεωρείται όχημα. Για αυτό οφείλει να τηρεί ο ποδηλάτης τον ΚΟΚ και να τσεκάρει ότι μπορεί να αλλάξει λωρίδα χωρίς να ενοχλεί.
- Το ποδήλατο είναι μια χαρά γυμναστική ακόμα και στο κέντρο. Αρκεί να μην είσαι πίσω από λεωφορείο ή ταξί...
- Είναι οικονομικότατος τρόπος μετακίνησης. Και πολύ γρήγορος. Νονέ μου για να πάω Άνω Γλυφάδα από Γλυκά Νερά χρειάζεται να αλλάξω 4 συγκοινωνίες και δεν θέλω ούτε να φανταστώ το πόσες ώρες (ανάλογα με την μέρα, και την ώρα τα δρομολόγια που περνάνε από Γλυκά Νερά δεν είναι καθόλου τακτικά). Με το ποδήλατο χρειάζομαι περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά για να πάω και 1 ώρα και 30 λεπτά για να γυρίσω. Με το αμάξι σε φυσιολογικές συνθήκες κίνησης δεν κάνω πολύ λιγότερο (μέρα δηλαδή, χωρίς να μπορώ να τρέξω).
Μπορεί οι περισσότεροι να βαριέστε οτιδήποτε έχει να κάνει με άσκηση. Μπορεί να μην μπορείτε να αντιληφθείτε τι πάει να πει να μην έχεις δουλειά και άρα ούτε λεφτά για βενζίνες. Παρόλα αυτά πρέπει να δεχτείτε τα ποδήλατα ως μέσα μετακίνησης (και όχι και καλά οικολογικά) όπως είναι εξάλλου σχεδόν παντού στο εξωτερικό. Σίγουρα υπάρχουν και μ@λ@κες ποδηλάτες. Αλλά εξάλλου μ@λ@κες δεν υπάρχουν παντού? Και με αυτοκίνητα και μηχανές?
Είναι κρίμα να τσουβαλιάζετε τους πάντες.
Μα και εμεις που τα γραφουμε ποδηλατες ειμαστε.Δε καταλαβαινω το σκεπτικο σου.Δηλαδη δε πρεπει να γραφουμε για τα ζωα που χρησιμοποιουν ποδηλατο? Οπως εγραψαν και τα παιδια δε γινετε κανενος ειδους τσουβαλιασμα.
-
@ pro_crossaro
Συμφωνώ μαζί σου και έχω να ανφέρω πολλά παραδείγματα ποδηλατών με άψογη συμπεριφορά. Επιπλέον, φροντίζω να μην τους κολλάω ή να τους ζορίζω, προσπερνώντας μόνο όταν αυτό μπορεί να γίνει με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να επηρεάσω την κίνησή τους. Όμως, θα σου φέρω ενα παράδειγμα:Κυριακή πρωϊ, γύρω στις 11. Περιμένω στο φανάρι της Ερμού στη διασταύρωσή της με την Κορίνθου(πιο κέντρο Πάτρας, δεν γίνεται). Η κίνηση στους δρόμους ήταν εξαιρετικά αραιή. Ανάβει πράσινο και ξεκινάω με το πάσο μου. Ξαφνικά, βλέπω ποδηλάτη να κατεβαίνει από τη ράμπα του πεζοδρομίου και να διασχίζει τον δρόμο κάθετα, χωρίς καν να κοιτάξει. Αν είχα ξεκινήσει κάποια msec νωρίτερα, θα είχε περάσει μια ευχάριστη Κυριακή στο νοσοκομείο
-
@dimsabas: Ακριβώς αυτό. Το πρόβλημα με τους βλάκες που αποφασίζουν να πάνε ομαδική βόλτα είναι πολύ μεγάλο. Δεν έχουν το δικαίωμα ούτε να κλείνουν το δρόμο ούτε να ενοχλούν. Βέβαια όποτε κάποιος μαθαίνει ότι μετακινούμε κυρίως με το ποδήλατο, με ρωτάνε αν συμμετέχω σε αυτές τις 'εκδρομές' ποζεράδων...
Η αρνητική μου απάντηση και η δικαιολόγηση αυτής τους αφήνει με το στόμα ανοιχτό.
Όποιος θέλει παρεούλα να πάει σε κλειστό χώρο (πχ Ολυμπιακό Στάδιο) και ας πιάσει και ψιλοκουβεντούλα αν γουστάρει.@kacey: Έχεις δίκιο. Απλά στις τελευταίες σελίδες βγαίνει μία γενική αρνητική εικόνα για όλους.
@cruzakias: Φίλε μου βασικά χρειάζεται να γίνουν κινήσεις για να αποκτήσουμε γενικά οδική παιδεία. Έχω πει πολλάκις ότι κανονικά στο σχολείο θα πρέπει να γίνονται μαθήματα οδικής παιδείας, και σεξουαλικής διαπεδαγώγησης. Ούτε τα 20 μαθήματα των σχολών οδήγησης φτάνουν, ούτε η ψεύτική εικόνα από τα 'ντοκιματέρ'...
@kostis20: Και εσύ έχεις δίκιο. Όπως είπα και στον kacey, απλά στις τελευταίες σε,λίδες είδα μία γενικά αρνητική εικόνα.
@kouliscd: Δυστυχώς υπάρχουν. Αυτός αν δεν είχε το ποδήλατο και είχε το αυτοκίνητο το ίδιο θα έκανε.
-
Φυσικα pro_crossaro θα βγει μια αρνητικη εικονα για ολους οπως υπαρχει και για τους καγκουρεους.Υπαρχουν καποιοι που ειναι κυριλε,καλα ατομα και μορφωμενοι που ουτε ενοχλουν με τις εξατμισεις τους μεσα στη πολη και μαζευονται σε κοντρομεροι!Ενω καποιοι που θα σου σπασουν τα @@ και στο τελος θα θελουν να σου βγουν και απο πανω!
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
κοντρομεροι!
Το ''καγκουρέους'' το αφήνω απ'έξω γιατί είναι φτιαχτή λέξη.
Ε ενταξει ενα λαθος εγινε..
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
κοντρομεροι!
Το ''καγκουρέους'' το αφήνω απ'έξω γιατί είναι φτιαχτή λέξη.
Κοντοί και τρομεροί?
-
Σήμερα πέτυχα τουλάχιστον 4 μηχανάκηδες (σκουτεράκια, παπιά κ.λπ. κ.λπ.) να κινούνται χαλαρά πάνω στο πεζοδρόμιο στην Εθν. Αντιστάσεως στην Καισαριανή, σε διάστημα 10 λεπτών.
Καμμιά φορά με εξοργίζει πιο πολύ η ανοχή του υπόλοιπου κόσμου σε αυτό το φαινόμενο...
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]