Navigation

    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    K
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 9319
    • Best 1
    • Groups 0

    kacey

    @kacey

    1
    Reputation
    10
    Profile views
    9319
    Posts
    0
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online
    Website www.tfrc.gr Location Σπιτι του.

    kacey Unfollow Follow

    Best posts made by kacey

    • RE: Έμποροι μεταχειρισμένων

      Ο χρήστης conkal έγραψε:

      Τέλος έχει ο έμπορος αντικειμενικό λόγο να μη σου δώσει το αμάξι για έλεγχο? Αυτό που λένε ότι δεν έχει ασφάλιση και πινακίδες ισχύει? Οι πινακίδες ΔΟΚ τι ακριβώς είναι και γιατί κάποιοι τις φοράνε και κάποιοι όχι?

      Στη merc το κρατανε στα κεντρικα. Ισχυει πως αν δεν εχουν πινακιδες ΔΟΚ που μπαινουν σε οποιοδηποτε αμαξι εκτος Σαββατου και Κυριακης, δεν μπορουν να στο δωσουν. Κοστιζει η ασφαλιση της πινακιδας ΔΟΚ. Αν το αμαξι ειναι οπως στα λεει ο εμπορος δεν εχει να φοβηθει τπτ.
      http://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=7609

      εκτος βεβαια απο τη πιθανοτητα καποιος απο τους 3-4-5-10-20 αγνωστους που θα το παρουν να το οδηγησουν να στο επιστρεψει τσαλακωμενο (εως διαλυμενο), ακομα και χωρις δικη του ευθυνη.

      ας ερθει υπαλληλος του μαζι που να οδηγαει εκεινος το αυτοκινητο και στην τελικη ας εχει ασφαλεια και κομπλε

      το να εχει ασφαλεια, δεν λεει τιποτα ουτε για οταν κανει ο πελατης-οδηγος ζημια (γιατι test drive και να εισαι συνοδηγος δεν εχει και πολυ νοημα), ουτε αν γινει καμμια στραβη και φταιει ο αλλος (τι θα κανει, θα επισκευαζει καθε φορα το αμαξι που θελει να πουλησει).

      εγω απλα βαζω στη συζητηση μια ακομα συνιστωσα: το να μοιραζεις το εμπορευμα σου στο καθε τυχοντα για δοκιμη (και δεν μιλαμε για demo αντικειμενο - κατι που εχεις δηλαδη για αυτη τη δουλεια - αλλα για το ιδιο το εμπορευμα που θες να πουλησεις), δημιουργει κινδυνους για αυτο.

      Κατά καιρούς θα πρέπει να υπενθυμίζουμε ότι το παρόν θέμα είναι 'Έμποροι μεταχειρισμένων με καλές συστάσεις'.
      Οποιαδήποτε ανάρτηση μέλους που δεν έχει σχέση με τον συγκεκριμένο τίτλο θα σβήνεται άμεσα.
      Για αρνητικά περιστατικά και προβλήματα υπάρχουν άλλοι εξειδικευμένοι δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς που μπορούν άμεσα να λάβουν γνώση και να επιληφθούν των θεμάτων.

      μαλιστα, δηλαδη να μην αναφερουμε εμπορους που ειναι γνωστοι απατεωνες ωστε να τους ξερουν οι συμφορουμιτες να μη τη πατησουν?

      posted in Περί αυτοκίνησης
      K
      kacey

    Latest posts made by kacey

    • RE: Capitalism vs Communism Mother of all topics

      Edit [Mod]

      posted in Αντίλογος
      K
      kacey
    • RE: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ

      Ο χρήστης iceman7 έγραψε:

      Αναλογικός πρέπει να είναι ο φόρος. Όχι όσοι βγάζουν 50 να δίνουν τα 40 για να ζουν οι υπόλοιποι. Δεν παίζει έτσι γιατί στο τέλος αυτός που βγάζει 50 θα πάει αλλού και θα μείνεις από πελατες (όπως γίνεται με τις εταιρείες).
      Το δημόσιο ας κόψει από αλλού για να κάνει κοινωνική πολιτική ώστε να ζουν όλοι και βασικά να κόψει τη μικροπολιτικη και τα συνθήματα με τις επενδύσεις ώστε να δημιουργήσει νέο πλούτο όχι να με εξισώνει με όποιον δεν μπορεί για να έχουμε μετά όλοι μαζί το κόμμα ανάγκη για ελεημοσύνη.
      Όταν ο φόρος μου δεν γίνεται έργο ή επένδυση αλλά επιδόματα και χάντρες για ιθαγενεις θα φωνάζω γιατί μου περιορίζει και το μελλοντικό εισόδημα (άλλο να πληρώνεις με προοπτική μελλοντικής ανάπτυξης κι άλλο για αριστερές ελεημοσύνες)

      Πρώτα από όλα είναι λαϊκισμός να λέμε ότι από τα 50 καθαρά, πληρώνει κάποιος τα 40. Πληρώνει 29% αν είναι Ε.Ε. (ο ΕΦΚΑ εγγράφεται στα Βιβλία, άρα δεν εμπίπτει στα καθαρά κέρδη), λιγότερα σαν μισθωτός λόγω αφορολογήτου. Δεύτερον τα πληρώνει α) για τις ανάγκες πληρωμής των δανείων και τοκοχρεολυσίων και β) για τις τρέχουσες ανάγκες του Κράτους.

      Και φυσικά δεν μπορεί να είναι αναλογικός ο φόρος σε μια δίκαια κοινωνία. Δεν μπορεί να πληρώνει 10% όποιος βγάζει 10.000 (του μένουν 9000 για να ζήσει) και 10% όποιος βγάζει 1.000.000 (του μένουν 900.000 για να ζήσει). Στις περισσότερες χώρες ισχύei αυτό.

      Επίσης πρέπει να καταλάβετε κάποια στιγμή ότι ζείτε σε μια κοινωνία και ότι το όποιο εισόδημά σας προέρχεται από αυτήν. Ανάλογα λοιπόν των απολαβών σας, θα δώσετε πίσω κάποιο ποσοστό.

      προσπαθειτε
      α) να εξηγησετε στο κομμουνιστη,
      β) ο οποιος πραγματικα πιστευει οτι βαζοντας το κοσμο στο mode 'θα εργαζεσαι συμφωνα με τις ικανοτητες σου ΑΛΛΑ θα αμοιβεσαι συμφωνα με τις αναγκες σου - που το κρατος πατερουλης αποφασιζει οτι εχεις', αυτος ο κοσμος που πετυχαινει διαφορα πραγματα στη ζωη του και ταυτοχρονα προκαλει προοδο και της κοινωνιας, και της ανθρωποτητας γενικα, θα συνεχισει να κανει οσα κανει σημερα που τα κανει για να εχει μεγαλυτερα κερδη,
      γ) οτι δεν γινεται να γδερνεις οποιον βγαζει περισσοτερα (και μαλιστα να τον γδερνεις ολο και περισσοτερο για καθε μεγαλυτερο εισοδημα που μετα απο κοπο βγαζει), γιατι αυτος ο καποιος θα ριξει μια μουτζα και θα παει να συνεχισει καπου που θα σεβονται το κοπο του, και μεχρι να το κανει αυτο πολυ απλα δεν θα προσπαθει να δημιουργησει περισσοτερα (ή θα το κανει μαυρα...)

      δεν παω να συζητησω για το νοημα της ζωης με τις δυο γατες μου καλυτερα?

      posted in Αντίλογος
      K
      kacey
    • RE: External Wastegate σε Turbo

      Ο χρήστης Pantelakis12 έγραψε:
      Καλησπέρα... Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματά Όσον αφορά την external wastegate σε turbo αυτοκίνητο...

      1. Τι κανει ακριβως;
      2. Άκουσα ότι κάνει πρόβλημα στο turbo.Αληθεύει;
        3)Αν πράγματι κάνει πρόβλημα στο turbo γιατί την βάζουν;

      Αυτές είναι οι ερωτήσεις μου... Σας ευχαριστώ έκτον πρότερον.

      1. ειναι μια 'εξοδος' των καυσαεριων που παρακαμπτει τη φτερωτη των καυσαεριων, ετσι ωστε αυτα να μη περνανε απο αυτη = να μη τη γυρνανε = να μην της ανεβαζουν παραπανω στροφες απο αυτες που - κουνωντας αντιστοιχα και τον συμπιεστη, μεσω του κοινου αξονα - θα δημιουργησουν την επιθυμητη πιεση. Τοποθετειται στους αυλους της πολλαπλης εξαγωγης ωστε να δημιουργει αυτη τη παρακαμψη της τουρμπινας απο τα καυσαερια:

      1. Για να απαντηθει αυτο, πρεπει να μας πεις ΤΙ προβλημα ακουσες οτι δημιουργει. Αλλα υποψιαζομαι μπαρουφα αυτου που το ειπε, για τον εξης απλο λογο: ενα τουρμπο με δικια του εσωτερικη wastegate, ΔΕΝ χρειαζεται ΚΑΙ εξωτερικη (για την ακριβεια δεν θα δουλεψει), οποτε δεν τη βαζεις ---> no problem. Ενα τουρμπο που δεν εχει δικια του εσωτερικη wastegate, ΑΠΑΙΤΕΙ εξωτερικη (θα ανεβαζει πιεση συνεχεια, μεχρι να φτασει στο θεο) και ειναι σχεδιασμενο για να λειτουργει με τετοια ---> no problem.

      Πιθανολογω οτι το 'προβλημα' ειναι σε κατι πατεντες τυπου 'παιρνουμε τουρμπο με εσωτερικη' (βλεπε φωτο παρακατω, ειναι αυτο το 'πορτακι' στα δεξια της φτερωτης), τη ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΛΛΗΣΗ ωστε να μην ανοιγει, και βαζουμε εξωτερικη.

      1. η εξωτερικη, εκει που μπαινει σωστα και προβλεπομενα, επιτυγχανει καλυτερο ελεγχο της ροης των καυσαεριων = καλυτερο ελεγχο της πιεσης του τουρμπο. Ειδικα σε κατι μοτερ - τερατα που μια εσωτερικη πολυ απλα δεν θα ειχε το μεγεθος που χρειαζεται ωστε να χρειαστει να απελευθερωνει μεγαλες μαζες καυσαεριων για να ελεγξει την ανοδο της πιεσης.
      posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
      K
      kacey
    • RE: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ

      @realzeus

      α) ενταξει, σε πιστεψαμε οτι ξαφνικα σε επιασε πρεμουρα με τη πολιτικη ορθοτητα και με το 'σεβασμο που αξιζει ο ΠΘ, που τον αξιζει μαλιστα 'επειδη ειναι το 2ο σημαντικοτερο προσωπο στη χωρα'.
      β) ειστε ακριβως το ιδιο με τους ναζι και λοιπους φασιστες δολοφονους γενοκτονους κλπ κπ, απλα απο την αναποδη. Κ εσυ κατσε να χτυπιεσαι κατω οτι δεν ειστε.

      posted in Αντίλογος
      K
      kacey
    • RE: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ

      Ναι ναι, οτι πεις. Οταν οι ΚΚΕδες ελεγαν ξεδιαντροπα οτι η χουντικη κυβερνηση των σαμαροβενιζελων ειναι υπευθυνη για θανατους και αυτοκτονιες, μαλλον δεν ηταν Τεταρτη οπως χθες ή ειχες δουλειες.

      Περιεργο ομως ρε πστ μου, να σε πιανει ξαφνικα πρεμουρα για τη πρεπουσα γλωσσα του δημοσιογραφου απεναντι στη πρωθυπουργαρα μας, οταν την ιδια στιγμη δεν εχεις κανενα προβλημα οι συντροφοι σου πχ να τον εσφαζαν ή να τον 'αυτοκτονουσαν' αν εξεφραζε αντιθετες προς το καθεστως αποψεις, επι κομμουνισμου.

      #γιατι_μας_νοιαζει_η_ελευθεροτυπια
      #ελευθερια_της_εκφρασης_(αμα_γουσταρουμε_τις_αποψεις_του)
      #γιαλαντζι_αντιφασιστες

      ΥΓ ο '2ος σημαντικοτερος ανθρωπος στη χωρα, ο ΠΘ', για τον οποιο και καλα σε νοιαζει τι λεγεται 'γιατι δεν ειναι πρεπον' , εβαλε 2ο αντιπροεδρο της βουλης τον Δημητρη Καμμενο. Εναν αντισημιτικο, ομοφοβικο, σχεδονναζι ακροδεξιο φασιστα. Και εσυ ΜΟΚΟ. Η γλωσσα του Μπογδανου εναντιον του σε μαρανε καημενε.

      posted in Αντίλογος
      K
      kacey
    • RE: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ

      Ασε μας ρε δια που σε επιασε καψα τωρα για το politically correct ρεπορταζ. Στο ειπα και πριν, ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ.

      ΥΓ Καθε φορα που ενας σαμαροβενιζελος πολιτικος εκανε βασιμοτατη μηνυση σε διαφορους 'δημοσιογραφους' της πορδης, ολοι εσεις οι αριστεροι σκουζατε για χουντα και λογοκρισια και εκφοβισμο. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΔΙΑ.

      posted in Αντίλογος
      K
      kacey
    • RE: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ

      Ενταξει, υποθετω θα μπορουσαν να εχουν στησει το Μνημειο Αγνώστου Εικονολήπτη, στη πλαινη εισοδο της Βουλης...

      ΥΓ Στο 4:50 βλεπουμε αποκλειστικα πλανα απο την ομιλια του Τσιπρα στο συνεδριο του ΣΥΡΙΖΑ, και το κοινο να τον παρακολουθει.

      Youtube Video

      posted in Αντίλογος
      K
      kacey
    • RE: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ

      Ειπαμε, οταν εισαι αριστερος, τα παντα ειναι αλλιως. ή δεν ειναι ετσι οπως φαινονται. ή ειναι προβοκατσια. ή φταινε οι κακοι ξενοι. ή τελος παντων, η πραγματικοτητα ειναι αλλη. Γιατι στη μαχη 'αριστερος' vs πραγματικοτητα, ας προσεχε η πραγματικοτητα.

      in other news:

      Δεν μπορω να πω, ειναι οντως ΜΝΗΜΕΙΟ:

      'Είναι να μην τρουπώσω. Άμα τρουπώσω, τρούπωσα...'. Το μνημείο του αγνώστου αργόμισθου στο δημόσιο...Ο καλλιτέχνης το έχει πιάσει σωστά...

      posted in Αντίλογος
      K
      kacey
    • RE: Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....

      Ο χρήστης criuser έγραψε:
      Πως ; Οταν ειχαν την καλυψη πολιτικων , συδικαλιστων , μμε και ηταν πολλοι ψηφοι και ειχαν και διακοπτες να κατεβασουν ;

      δεν σε αναγκασε (ουτε εσενα, ουτε τη συντριπτικη πλειοψηφια του λαου που σημερα θυμηθηκε οτι 'προδοθηκε' απο τους 'προδοτες' πολιτικους) κανεις να τους ψηφιζεις.

      posted in Αντίλογος
      K
      kacey
    • RE: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ

      δεν μπορει, πρεπει να ειμαστε μεσα στο Matrix. Δεν εξηγειται αλλιως.

      posted in Αντίλογος
      K
      kacey
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
      • ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ
      • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
      • ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
      • ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
      • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
    • VIDEO
      • 4TTV
      • ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
      • ΑΓΩΝΕΣ
      • CANDID CAMERA
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
      • ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
      • ΛΕΞΙΚΟ
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
      • ΔΟΚΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
      • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • ΑΓΩΝΕΣ
      • FORMULA 1
      • WRC
      • ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
      • ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
    • ΤΙΜΕΣ
    • 4T CLASSIC
      • ΜΟΝΤΕΛΑ
      • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
      • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
      • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
      • ΑΓΩΝΕΣ/ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
    • ΑΓΟΡΑ
      • ΠΩΛΗΣΕΙΣ
      • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
      • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ
    • 2ΤΡΟΧΟΙ
      • ΟΔΗΓΟΥΜΕ
      • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΑΓΩΝΕΣ
      • CLASSIC
    • ΑΡΧΕΙΟ ΤΕΥΧΩΝ
    • MENU
    • ΤΙΜΕΣ
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • ΣΥΓΚΡΙΣΗ
    • ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
    • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
    • ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
    • ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
    • ΚΟΚ

    logo footer

    coty











    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • FORUM
    4T FORUM
    4T LIBRARY
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
    • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ FORUM
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ 4TROXOI.GR
    Powered by nxcode.gr