-
Όλα αυτά που γράφεις για τη συμπεριφορά τους είναι αποτέλεσμα της γραμμής ΠΦΑ............. Εννοείται ο πιτσιρικάς των 800€ που βλέπει να φεύγουν οι συνάδελφοι του για hotspot και φύλαξη VIP,δεν θα κάτσει να βγάλει το φίδι από την τρύπα μόνος!
Και εννοείται πως κάποιοι υψηλόβαθμοι έχουν προτεραιότητα το πολιτικό τους αύριο.......... -
Ωχαδελφισμός είναι αυτό. Από τη στιγμή που εχεις αυτή τη δουλειά - λειτούργημα θα βγάλεις και το φίδι από την τρύπα. Αλλιώς πήγαινε γίνε κλητήρας.
Τελωσπαντων κοινά φαίνομενα όχι μόνο στο δημόσιο αλλά σε όλη τη χώρα.
ΠΦΑ μας αξίζει ως νοοτροπία λαού γι αυτό και τους βγάλαμε και μπορεί να τους ξαναψηφίσει κόσμος. Άλλωστε και οσοι δεν τους ξαναψηφίσουν δεν θα το κάνουν για το σωστό λόγο αλλά γιατί θα θεωρούν οτι τους κορόιδεψαν που δεν έσκισαν τα μνημόνια και δεν κατάργησαν τον ενφια. κανεις δεν πρόκειται να μην τους ξαναψηφίσει για το πραγματικό κακό που έκαναν στη χώρα.Ηθική κατάπτωση στο μέγιστο βαθμό. Κακομαθημένοι άνθρωποι και συμπεριφορές.
Όσοι μπορούν να μεταναστεύσουν δεν πρέπει να το σκέφτονται. -
σημερινό 100% αληθινό περιστατικό , σε μνημόσυνο σήμερα γνωστού στο Α νεκροταφείο αθηνών 11 το πρωί ,φθάνουμε 5 αμάξια στο parking ( ελεύθερο και εξωτερικό απο τήν εισοδο τής κεντρικής πύλης τού νεκροταφείου ) δηλ. τελείως ελεύθερο για τον κόσμο χωρίς πληρωμή και τέτοια , με το πού φθάνουμε εκεί ηταν 3 γύφτοι (ρομά δηλαδή ???? ) οι οποίοι εκαναν χρέη τροχονόμου ,καί σε βοηθούσαν δήθεν να παρκάρεις κλπ καί μετά σού απλωναν το χέρι για φιλοδώρημα αφού δήθεν σε βοήθησαν επιτακτικά ομως και σε ενοχλητικό εως απειλητικό βαθμό για τούς ηλικιωμένους , ξέρω μέχρι τώρα αυτό επαιζε εξω από νυχτερινά κεντρα ....τώρα εχουμε και εξω απο νεκτροταφεία ...πήρα αμέσως τηλ. το 100 και ανέφερα το περιστατικό ...θα ερθουμε μού ειπαν ,σε 2 ωρες πού μείναμε εκεί δέν φάνηκε ουτε το 100 ουτε το 200 ...υπήρχαν πολλοί ιδιοκτήτες πού εδιναν λεφτά γιατί προφανώς φοβόντουσαν μην κάνουν ζημιά στά αμάξια τους απ οτι μού απάντησαν σε ερώτησή μου ,σχετικά με εμάς εμεινε ενα ατομο καί φύλαγε τα αμάξια μας
για να μήν μάς κάνουν κάποια ζημιά - γρατζουνιά κλπ ,ενώ ενας από εμάς ειχε σχετικά ακριβή mercedes και εδωσε 5 euro από φόβο .... ελλάδα 2018 - χώρα τής ευρώπης ...και μη χειρότερα ... -
Κλασσική περίπτωση χώρας μπο@ρδέλο.
-
Τα μπουρδέλα έχουν και τους νταβατζήδες τους. Τον ρόλο αυτό στις λαϊκές περιοχές τον έχουν οι γύφτοι.
-
Είναι που υπάρχει αστυνομία κατά τα αλλά !
Σαν την Αμερική με τα όπλα στη ζώνη θα κυκλοφορούμε σε λίγο. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Κλασσική περίπτωση χώρας μπο@ρδέλο.+1
Τα μπουρδέλα έχουν και τους νταβατζήδες τους. Τον ρόλο αυτό στις λαϊκές περιοχές τον έχουν οι γύφτοι.
+1
Όχι γύφτοι, Ρομά. (μη σε πουν και οπισθοδρομικό,ρατσιστή,κ.τ.λ.)Είναι που υπάρχει αστυνομία κατά τα αλλά !
Σαν την Αμερική με τα όπλα στη ζώνη θα κυκλοφορούμε σε λίγο.+1
Κι όποιος επιζήσει στο νόμο της ζούγκλας των 'γκέτο' της Ελλάδας και της κάθε λογής μαφίας που διοικεί τμήματα της ελλην. επικράτειας. -
Δημοτική αστυνομία θέλει εκεί, αλλά που να ασχοληθεί ο δήμος...
-
Ο χρήστης emil έγραψε:
Δημοτική αστυνομία θέλει εκεί, αλλά που να ασχοληθεί ο δήμος...Ποιος δήμος, ποια πόλη, ποια χώρα.......
-
Προχθές, στη σήραγγα στα τέμπη, ΚΤΕΛ Λάρισσας πήγαινε με 110-120. Ελπίζω να μην δούμε σύντομα σχετικό σχόλιο στο νήμα περί ατυχημάτων...
-
Σήμερα κατά τις 11 το πρωί στην πόλη, είμαι με την πάπια, με πλησιάζει και με περνάει και με ακουμπάει ένας από αριστερά, χτυπάει ο καθρέπτης της πάπιας τον καθρέπτη του συνοδηγού του, τον κορνάρω (κλειστά τα παράθυρά του λόγω κλιματισμού μάλλον), δεξιά μου αυτοκίνητα παρκαρισμένα και ευτυχώς ο πίσω τον κόρναρε συνέχεια και εγώ μπόρεσα και του χτύπησα απαλά με το χέρι τον ουρανό του αυτοκινήτου και σταμάτησε....
Ήμουν μπροστά του. Δεν πήγα ενώ αυτός ήταν μπροστά να περάσω από δεξιά. Ήμουν μπροστά του και δεξιά και με πέρασε. Δεν με είδε; Δεν υπολόγισε απόσταση; Δεν ξέρω....Δεν άκουσε τους καθρέπτες που χτύπησαν; Έβαλε πρώτη σαν να μην τρέχει τπτ (δεν του είπα τπτ) και συνέχισε για να 'ξυρίσει' κανέναν άλλον.... -
Παρόμοιο περιστατικό έτυχε σε μια φίλη μου, η οποία μάλιστα του έκανε και χώρο να περάσει, με τη διαφορά οτι εκείνη την έριξε... Εννοείται βέβαια, οτι ούτε καν σταμάτησε...
-
Είναι νέο φρούτο αυτό με τους καθρέπτες παραμαζωμα και ούτε να σταματάνε;
Συνέβη πριν το Πάσχα και ατη γυναίκα μου και ευτυχώς τη βγάλαμε με 20 ευρώ το πλαστικό κάλυμμα του φλας του καθρέπτη παρότι πέταξε και το μεγάλο πλαστικό κάλυμμα κάτω ! Ποσο ξύλο θέλουν! -
Ξεκίνησαν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Γούναρη στη Γλυφάδα αλλά έχει ασφαλτοστρωθεί μόνο ο μισός δρόμος επειδή βρίσκεται στα όρια με το δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης!
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Ξεκίνησαν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Γούναρη στη Γλυφάδα αλλά έχει ασφαλτοστρωθεί μόνο ο μισός δρόμος επειδή βρίσκεται στα όρια με το δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης!Ξέρεις εσύ ή κάποιος άλλος τα κόμματα με τα οποία εκλέχθηκαν δαύτοι; Ποντάρω σε διαφορετικά αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
-
Ο χρήστης p__nat έγραψε:
Παρόμοιο περιστατικό έτυχε σε μια φίλη μου, η οποία μάλιστα του έκανε και χώρο να περάσει, με τη διαφορά οτι εκείνη την έριξε... Εννοείται βέβαια, οτι ούτε καν σταμάτησε...Δεν νοιάζονται. Δεν θέλουν να μπλέξουν. Δεν ξέρω...Αν ήταν βράδυ θα έλεγα ότι μπορεί να είχε πιεί. Πρωί ήτανε, οδηγούσε μεσίληκας με 4 άτομα μέσα...Μπορεί να κάποιοι να έχουν τεντωμένα νεύρα..Στα 14 οδηγούσα τα παπάκι του πατέρα μου. Στα 16 με υπογραφή γονέων έβγαλα δίπλωμα για 50άρι και σήμερα είμαι 44 χρονών και ακόμη έχω παπάκι και πίστας. Το 1990 λίγες γυναίκες οδηγούσαν μηχανή και ήταν διαφορετική η ψυχολογία σε οδηγούς 2τροχων και 4τροχων. Σήμερα ίσως επειδή γίναμε πάρα πολλοί μέσα στην πόλη, τα νεύρα τσιτώσαν, αστυνομία δεν υπάρχει και όταν δεν φοβάσαι μην σε τσιμπήσουν, έχεις και νεύρα τσιτωμένα, τότε....
Παλιά δλδ πριν 20 χρόνια υπήρχε η τροχαία με τις μηχανές που ας πούμε όργωνε, έκανε μπλόκα. Σήμερα, με το κιάλι τους ψάχνεις. Προχθές μου είπε ένας γνωστός, ότι το πρωί βγήκαν παγανιά και γράφανε για κράνος και ασφάλεια. Εχθές και σήμερα, εξαφανίστηκαν πάλι... Θυμάμαι την δεκαετία του 90 αρκετές φορές να με πλευρίσει τροχονόμος με την μηχανή του, μέσα στην πόλη, ενώ πήγαινα με νορμάλ ταχύτητα με τη μηχανή και εγώ και να με σταματήσει για έλεγχο. Σε πολλούς το έκαναν, να τους σταματάνε εν κινήσει. -
Συμφωνώ απόλυτα Σαράντη.
Το οτι χρειαζόμαστε αστυνόμευση για να συμπεριφερθούμε σωστά όμως, μου φαίνεται πολύ πιο ανησυχητικό απο τις παραβάσεις του κ.ο.κ., αυτές καθεαυτές...
-
Ο χρήστης p__nat έγραψε:
Συμφωνώ απόλυτα Σαράντη.Το οτι χρειαζόμαστε αστυνόμευση για να συμπεριφερθούμε σωστά όμως, μου φαίνεται πολύ πιο ανησυχητικό απο τις παραβάσεις του κ.ο.κ., αυτές καθεαυτές...
Παντού έτσι είναι, και Ευρώπη κτλ έχουν σύννομη συμπεριφορά γιατι τους κόβουν τον κωλο διαφορετικά. Βάλε και εδώ ισχυρή αστυνόμευση με μηδέν ανοχή, άσε να τρέξει το σύστημα 1-2 γενιές και μετά μιλάμε και για οδηγική παιδεία και απ'όλα.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Συμφωνώ απόλυτα Σαράντη.
Το οτι χρειαζόμαστε αστυνόμευση για να συμπεριφερθούμε σωστά όμως, μου φαίνεται πολύ πιο ανησυχητικό απο τις παραβάσεις του κ.ο.κ., αυτές καθεαυτές...
Παντού έτσι είναι, και Ευρώπη κτλ έχουν σύννομη συμπεριφορά γιατι τους κόβουν τον κωλο διαφορετικά. Βάλε και εδώ ισχυρή αστυνόμευση με μηδέν ανοχή, άσε να τρέξει το σύστημα 1-2 γενιές και μετά μιλάμε και για οδηγική παιδεία και απ'όλα.
Σωστή προσέγγιση kilo.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Δε νομίζω ότι είναι απλά θέμα βαριών προστίμων. Όταν ο άλλος σου δίνει χώρο, προτεραιότητα και γενικά σε διευκολύνει σημαίνει ότι δεν είναι παρτάκιας. Εδώ ισχύει το ακριβώς αντίθετο, ο καθένας τον εαυτό του με ότι αυτό συνεπάγεται...
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]