-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
**Κλασσικοί τύποι-ελληνάρες, που στην επιστροφή στην Αθηνών-Κορίνθου χρησιμοποιούσαν τη ΛΕΑ για να δείξουν σ'εμάς τους υπόλοιπους πόσο πιο έξυπνοι είναι...
Είδα τουλάχιστον 20-30 τέτοιους 'υψηλού IQ' οδηγούς. **
Aλλά η απόλαυση ήταν όταν ένα περιπολικό πλησίασε με τους φάρους αναμμένους,αλλά χωρίς σειρήνα ένα τέτοιο 'ζώο' και δεν κατάλαβε τίποτα ο τύπος,μέχρι που ξαφνικά του πατάει τη σειρήνα κι έπαθε ταράκουλο!
Μετά -όσο πρόλαβα να δω-, τον πήγε στην δεξιά λωρίδα και του τά'χωνε ο αστυνομικός.Ελπίζω και να τον έγραψε...Υ.Γ. Αν δεν κάνω λάθος,για άσκοπη κίνηση ή στάθμευση σε ΛΕΑ το πρόστιμο είναι και αφαίρεση πινακίδων.Ευκαιρία για αποσυμφόρηση των δρόμων για λίγο καιρό από δαύτους
Ακριβώς τα ίδια και χθες το απόγευμα στην Κορίνθου-Αθηνών...εν μέσω πολύ πυκνής ροής, εξυπνάκηδες διαφόρων κατηγοριών(Smart, Cayenne, Astra, Accent, Xtrail κ.ο.κ.)στη Λ.Ε.Α και με τις φωτεινές πινακίδες από πάνω να γράφουν με τεράστια γράμματα ότι αυτό απαγορεύεται.Πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε ότι αυτά (και πολλά άλλα χειρότερα) τα περιστατικά στη χώρα μας δε θα εκλείψουν ποτέ...
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
**Κλασσικοί τύποι-ελληνάρες, που στην επιστροφή στην Αθηνών-Κορίνθου χρησιμοποιούσαν τη ΛΕΑ για να δείξουν σ'εμάς τους υπόλοιπους πόσο πιο έξυπνοι είναι...
Είδα τουλάχιστον 20-30 τέτοιους 'υψηλού IQ' οδηγούς. **
Aλλά η απόλαυση ήταν όταν ένα περιπολικό πλησίασε με τους φάρους αναμμένους,αλλά χωρίς σειρήνα ένα τέτοιο 'ζώο' και δεν κατάλαβε τίποτα ο τύπος,μέχρι που ξαφνικά του πατάει τη σειρήνα κι έπαθε ταράκουλο!
Μετά -όσο πρόλαβα να δω-, τον πήγε στην δεξιά λωρίδα και του τά'χωνε ο αστυνομικός.Ελπίζω και να τον έγραψε...Υ.Γ. Αν δεν κάνω λάθος,για άσκοπη κίνηση ή στάθμευση σε ΛΕΑ το πρόστιμο είναι και αφαίρεση πινακίδων.Ευκαιρία για αποσυμφόρηση των δρόμων για λίγο καιρό από δαύτους
Ακριβώς τα ίδια και χθες το απόγευμα στην Κορίνθου-Αθηνών...εν μέσω πολύ πυκνής ροής, εξυπνάκηδες διαφόρων κατηγοριών(Smart, Cayenne, Astra, Accent, Xtrail κ.ο.κ.)στη Λ.Ε.Α και με τις φωτεινές πινακίδες από πάνω να γράφουν με τεράστια γράμματα ότι αυτό απαγορεύεται.Πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε ότι αυτά (και πολλά άλλα χειρότερα) τα περιστατικά στη χώρα μας δε θα εκλείψουν ποτέ...
Στα π@π@ρια του ο ελληναρας. Αν με πιασουν γαμω το συστημα, την τυχη μου, το κρατος και που βρεθηκαν εδω οι μπατσοι ΑΝ δεν με πιασουν ειμαι μαγκας ωραιος και τι κοροϊδο ειμαι να περιμενω....
Καμερες παντου για να εξαφανιστούν αυτα τα ζωαδια.... -
Στις αργίες βρίσκουν αφορμή όλα τα ζώα να ξεχυθούν στους δρόμους.
Είτε σε ανοιχτούς δρόμους, είτε στα άδεια αστικά κέντρα, τα ζώα κάνουν ότι μπορούν για να κάνουν αισθητή την ύπαρξή τους.
Την Δευτέρα ζώο είχε πιάσει και τις δύο λουρίδες από την Λεωφόρο Καποδιστρίου στην Νέα Ιωνία μέχρι την Δουκίσσης Πλακεντίας στο Χαλάνδρι και δεν επέτρεπε σε κανέναν να τον περάσει.
Όποιος τόλμαγε να πάει να τον περάσει τον έκλεινε για να τον ρίξει είτε στα πεζοδρόμια δεξιά, είτε στο μεσαίο διαχωριστικό. Ήμουν και εγώ μέσα σε αυτούς που πήγε να τολμήσει να περάσει. Με έκλεισε και με κατεύθυνε προς το πεζοδρόμιο. Τελευταία στιγμή σταμάτησα ακαριαία και δεν έσκασα στον προφυλακτήρα του.
Καθόταν ο τύπος μέσα με την γκόμενα, τσιγάρα στα χέρια και κοίταγαν διαρκώς στον καθρέπτη ποιος θα κάνει κίνηση να τους περάσει.
5 χιλιόμετρα διήρκεσε αυτή η ιστορία στις δύο λουρίδες κυκλοφορίας σε κεντρικές λεωφόρους.
Μέχρι που κάποια στιγμή βαρέθηκε, σταμάτησε πάνω στην διασταύρωση στην πλατεία Κέννεντυ, πέρασε με κόκκινο και έφυγε προς Δουκίσσης Πλακεντίας.Όλοι οι ψυχάκιδες και οι μαστούρηδες σε αυτή τη χώρα έχουν μαζευτεί.
υ.γ. Προσοχή! Είναι ένα παλιό λευκό Passat τίγκα στα σημάδια από τρακαρίσματα και με 3 τάσια.
-
Αν είχες την καραμπίνα όμως και του έσκαγες κανά δυο βόλια στο κούτελο,ίσα που θα πιανόταν για νόμιμη άμυνα.
Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην 'υπανάπτυκτη' Σόφια...παντού αστυνομία,οι πεζοί περιμένουν το πράσινο για να διασχίσουν το δρόμο ενώ οι οδηγοί μόλις δουν πεζό κοκκαλώνουν....μεγάλη υπόθεση να περνάς έναν δρόμο χωρίς να χρειάζεται να κοιτάξεις 5-6 φορες μήπως έρχεται κάποιος.... -
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Αν είχες την καραμπίνα όμως και του έσκαγες κανά δυο βόλια στο κούτελο,ίσα που θα πιανόταν για νόμιμη άμυνα.
Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην 'υπανάπτυκτη' Σόφια...παντού αστυνομία,οι πεζοί περιμένουν το πράσινο για να διασχίσουν το δρόμο ενώ οι οδηγοί μόλις δουν πεζό κοκκαλώνουν....μεγάλη υπόθεση να περνάς έναν δρόμο χωρίς να χρειάζεται να κοιτάξεις 5-6 φορες μήπως έρχεται κάποιος....Το ιδιο και στη Ρουμανια.Ολοι στην διαβαση πεζων ΚΟΚΚΑΛΩΝΑΝ,ασχετως αν ερχονταν με λιγα η πολλα...
Μονο στην Ελλαδα γραφουμε στ'@%#!^!@ μας τις διαβασεις πεζων... -
Προσπαθώ να περάσω διάβαση με τον ενός έτους γιο μου στην αγκαλιά που μόλις είχε φάει τα μούτρα του σε μια παιδική χαρά και είναι ο μπάρμπας που προσπαθεί να με πατήσει για να μην χάσει,δεν ξέρω εγώ τι.....τον έχω αρχίσει στα καντήλια και είχε το θράσος να απαντήσει...έχω ακουμπήσει τον μικρό κάτω μέσα στα αίματα και τον έχω αρπάξει από τον λαιμό....για πότε πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε ο κωλόγερος....ακόμα θα πονούσε αν έμενε εκεί....
-
Παιδιά, όσο χοντροκομμένα και αν τα λέμε εδώ,είναι ίσως το μοναδικό thread στο οποίο είμαστε και επιεικείς στους χαρακτηρισμούς/κρίσεις μας συγκριτικά με αυτά που γίνονται καθημερινά στους δρόμους.
Δυστυχώς πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτό και αφενός να οδηγούμε αμυντικά, αφετέρου να δείχνουμε περισσότερη υπομονή και ανεκτικότητα σε όλη αυτή την παράνοια γύρω μας διότι αποτελεί εδώ και χρόνια μια διόλου ευκαταφρόνητη μειοψηφία την οποία δεν έχουμε τη δυνατότητα να εξαλείψουμε...ούτε εμείς, ούτε οι νόμοι, ούτε κανείς...προς το παρόν τουλάχιστον. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Στις αργίες βρίσκουν αφορμή όλα τα ζώα να ξεχυθούν στους δρόμους.Είτε σε ανοιχτούς δρόμους, είτε στα άδεια αστικά κέντρα, τα ζώα κάνουν ότι μπορούν για να κάνουν αισθητή την ύπαρξή τους.
Την Δευτέρα ζώο είχε πιάσει και τις δύο λουρίδες από την Λεωφόρο Καποδιστρίου στην Νέα Ιωνία μέχρι την Δουκίσσης Πλακεντίας στο Χαλάνδρι και δεν επέτρεπε σε κανέναν να τον περάσει.
Όποιος τόλμαγε να πάει να τον περάσει τον έκλεινε για να τον ρίξει είτε στα πεζοδρόμια δεξιά, είτε στο μεσαίο διαχωριστικό. Ήμουν και εγώ μέσα σε αυτούς που πήγε να τολμήσει να περάσει. Με έκλεισε και με κατεύθυνε προς το πεζοδρόμιο. Τελευταία στιγμή σταμάτησα ακαριαία και δεν έσκασα στον προφυλακτήρα του.
Καθόταν ο τύπος μέσα με την γκόμενα, τσιγάρα στα χέρια και κοίταγαν διαρκώς στον καθρέπτη ποιος θα κάνει κίνηση να τους περάσει.
5 χιλιόμετρα διήρκεσε αυτή η ιστορία στις δύο λουρίδες κυκλοφορίας σε κεντρικές λεωφόρους.
Μέχρι που κάποια στιγμή βαρέθηκε, σταμάτησε πάνω στην διασταύρωση στην πλατεία Κέννεντυ, πέρασε με κόκκινο και έφυγε προς Δουκίσσης Πλακεντίας.Όλοι οι ψυχάκιδες και οι μαστούρηδες σε αυτή τη χώρα έχουν μαζευτεί.
υ.γ. Προσοχή! Είναι ένα παλιό λευκό Passat τίγκα στα σημάδια από τρακαρίσματα και με 3 τάσια.
Κατι τετοιο εκανε ενας τυπος με κοκκινο παλιο bmw με αεροτομη την Μ. Πεμπτη. Λ Καβαλας προς εθνικη πηγαινε στην αριστερη λωριδα με το πασο του. Μεσαια και δεξια ειχαν αμαξια, οχι συμφορηση αλλα δεν ηταν και ανετα.
Ε οταν περναγε αμαξι στη μεσαια διπλα του ο τυπος το πλησιαζε σε ελαχιστη αποσταση λες κι επαιζε στοιχημα αν θα τρακαρει ή οχι.... Ενω ειχε μπλοκαρει τη λωριδα λιγο παρακατω μπορεσαμε και τον περασαμε.
Ψυχακιας.2ο σκηνικο στην επιστροφη λιγο πριν απο διοδια. Τυπος με Amarock κυνηγαει suv. Μιλμε τον πηγαινε σε αποσταση αναπνοης. Ο τυπος με το suv αλλαζω λωριδες να 'ξεφυγει' ο αλλος κολημενος πισω του. Φτανουμε στα διοδια και βλεπω ενα μαλακισμενο με 3 κοπελες μεσα να περιμενει τη σειρα του και να ωρυεται.
Δεν ξερω τι του χε κανει ο αλλος αλλα η συμπεριφορα του ηταν εγκληματικη!!! Μολις πληρωσε εφυγε με τα οσα για να τον προλαβει.....Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Παιδιά, όσο χοντροκομμένα και αν τα λέμε εδώ,είναι ίσως το μοναδικό thread στο οποίο είμαστε και επιεικείς στους χαρακτηρισμούς/κρίσεις μας συγκριτικά με αυτά που γίνονται καθημερινά στους δρόμους.
Δυστυχώς πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτό και αφενός να οδηγούμε αμυντικά, αφετέρου να δείχνουμε περισσότερη υπομονή και ανεκτικότητα σε όλη αυτή την παράνοια γύρω μας διότι αποτελεί εδώ και χρόνια μια διόλου ευκαταφρόνητη μειοψηφία την οποία δεν έχουμε τη δυνατότητα να εξαλείψουμε...ούτε εμείς, ούτε οι νόμοι, ούτε κανείς...προς το παρόν τουλάχιστον.+1. Αυτό ακριβώς.
Υπομονή & ανεκτικότητα.
-
Σημερα στην δυτικη Θεσσαλονικη εχω μπροστα μου ενα ασημι φορτηγακι (κλουβα) αλλα με παραθυρα.Φωτα πισω ολα σπασμενα,καθρεπτες ουτε για δειγμα,το STOP φυσικα δεν αναβε το ιδιο και τα φλας.Καποια στιγμη βλεπω σηματακι ΚΤΕΟ,τελευταιος ελεγχος επρεπε να γινει το 2010 Ρε γαμωτο αυτους δεν τους σταματαει κανενας? Και αν τους σταματαει και τους γραφει πληρωνουν?Δεν ξερω τι να πω κινητες νεκροφορες.....
-
Μέλος κοινωνικά ευαίσθητης ομάδας; Αυτοί πληρώνουν για ΚΤΕΟ και ασφάλεια του αυτοκινήτου τους όσα και ΔΕΗ για το σπίτι τους.
-
Ο χρήστης astra_n έγραψε:
Μέλος κοινωνικά ευαίσθητης ομάδας; Αυτοί πληρώνουν για ΚΤΕΟ και ασφάλεια του αυτοκινήτου τους όσα και ΔΕΗ για το σπίτι τους.Απ οτι ειδα ναι Μ.Κ.Ε.Ο...Βεβαια καθημερινα απο επαγγελματιες μεχρι απλους οδηγους δεν εχουν ουτε τα βασικα φωτα.Για φλας εννοείται οτι δεν υπαρχει οι κατασκευαστές το εβαλαν ετσι για να γεμίσουν τις γωνίες απο τα αυτοκίνητα
-
Τελικά το να είσαι ζώο και αδιάφορος για την ξενη περιουσία είναι ίδιον του λαού μας ότι οικονομικό επίπεδο και να έχεις.
Παρκάρισμα (με το yaris της συζύγου) καθόλα νόμιμο έξω από γνωστό μαγαζί με ξένη κουζίνα στα Βριλήσια.
Μάλιστα είχα αφήσει και πελώριο διάδρομο μπροστά από την είσοδο να περνάνε όλοι κανονικά (καρότσια κλπ).
Το συγκεκριμένο μαγαζί δεν κάνει κρατήσεις οπότε πας και περιμένεις.
Οσοι περίμενεναν θεωρούσαν βολικό αντί να στέκονται όρθιοι ή να κολοκάθονται έστω στο περβάζι της εξέδρας του μαγαζιού να βάζουν την κολάρα τους πάνω στο δεξιό μπροστά φτερό και καπώ! (ευτυχώς κατά μήκος του υπόλοιπου αμαξώματος είχε κασπώ με λουλούδια και δεν μπορούσαν να αράξουν ολόκληροι).
Ευτυχώς που το τραπέζι που έτρωγα είχε θέα έξω και πεταγόμουν κανοντας παρατηρήσεις!
Μα τόσο κάφροι επιτέλους; -
Φεύγω εξωτερικό και αφήνω 4 μέρες το αυτοκίνητο κάτω ακριβώς από το πατρικό,τότε δεν είχα πυλωτή. Απέναντι ακριβώς το ψαράδικο έκανε εγκαίνια. Τα ζωάδια το είχαν κάνει τραπέζι όπως και τα άλλα αυτοκίνητα εκεί μπροστά. Μου σπάσαν την κεραία ενώ ήταν απαθείς προς τον συναγερμό γιατί έπαιζε δυνατά η μουσική και δεν ακουγόταν τόσο.
Ευτυχώς το πήρε ο θείος μου από εκεί και το πήγε πιο πέρα. Είναι απίστευτο το πόσο δεν ενδιαφέρονται για οτιδήποτε δεν είναι δικό τους. -
-
Ο μοτοσικλετιστής που δεν κάλεσε την τροχαία δεν είναι και αυτός υπεύθυνος που αφήνει τον δημόσιο κίνδυνο ελεύθερο; Ας έβγαζε μία φωτογραφία, ένα βίντεο και στην αστυνομία να το έδινε. Ρε παιδιά που ζούμε; Πόση ποια αναισθησία; Είναι δυνατόν να την βοηθήσει να σηκωθεί να φύγει; Αν αύριο αυτή/αυτός δεν ξέρω τι φύλλο ήταν ο οδηγός, αυτόν τον μοτοσικλετιστή τύχει και τον χτυπήσει, γιατί παραβίασε (αυτός με το micra) STOP ποιος θα φταίει; Είναι δυνατόν τον ανίκανο να τον βοηθάς να συνεχίσει να νομίζει ότι οδηγάει;
Αλλά τι το ψάχνω; Όταν σπούδαζα στις εστίες μεσημέρι όποιος ήθελε έβαζε τέρμα την μουσική και κανένας δεν τον έλεγε τίποτα. Εγώ δεν έμενα στις εστίες αλλά είχα φίλους και πήγαινα. Μια μέρα ρώτησα έναν φίλο μου, γιατί δεν βγαίνει κάποιος να γκαζώσει αυτόν που βάζει μεσημεριάτικα μουσική; Μου λέει γιατί οι περισσότεροι βάζουν ότι ώρα τους κατέβει οπότε πως να βγει και να του την πει; -
Στο Ελλάντα, το κυριότερο θέμα που έχουμε είναι μακράν το «εγώ να είμαι καλά και ο άλλος να πάει να γαμηθεί». Θες στο παράδειγμα της μουσικής μεσημεριάτικα που είπες; Θες στους κάγκουρες με τον απίστευτο θόρυβο; Θες στους κάφρους που πάνε στην ΛΕΑ; Θες στον ελεύθερο επαγγελματία που δεν κόβει απόδειξη και σε εμάς που το αποδεχόμαστε για να πληρώσουμε λιγότερα (ναι, βάζω και εμένα μέσα); Τα παραδείγματα είναι άπειρα...
-
Ο χρήστης emil έγραψε:
Στο Ελλάντα, το κυριότερο θέμα που έχουμε είναι μακράν το «εγώ να είμαι καλά και ο άλλος να πάει να γαμηθεί». Θες στο παράδειγμα της μουσικής μεσημεριάτικα που είπες; Θες στους κάγκουρες με τον απίστευτο θόρυβο; Θες στους κάφρους που πάνε στην ΛΕΑ; Θες στον ελεύθερο επαγγελματία που δεν κόβει απόδειξη και σε εμάς που το αποδεχόμαστε για να πληρώσουμε λιγότερα (ναι, βάζω και εμένα μέσα); Τα παραδείγματα είναι άπειρα...Δυστυχώς έτσι είναι και για αυτό πάμε από το κακό στο χειρότερο.......
-
Ζωακι γυρω στα 68 70 ετων.
Κανει ποδηλαταδα στο ενα τριτο του δρομου διπλης κυκλοφοριας και κλεινει τον δρομο καθοτι απο το αλλο ρευμα ερχονται αυτοκινητα και εχει διπλη διαχωριστικη γραμμη.
Κορναρω, τιποτα.
Ξανακρναρω, τιποτα
Τελικα βρισκω κενο και τον περναω, καθως τον περναγα του λεω
1ον δεν ειναι ποδηλατοδρομος ο δρομος εδω και
2ον κλεινεις την κυκλοφορια.Απαντηση:βρε αντε πνιξου ρε μ@@@α! που θα μου πεις εμενα που θα πηγαινω.
Αντε με τις υγειες μου σκεφτηκα,
Την ιδια μερα παω σε πολυκαταστημα το οποιο εχει διαβαση να περνουν οι πεζοι απο το παρκινγκ.
Ζωακι βλεπει την μανα του να βγαινει απο το καταστημα και ξεκινα με το αυτοκινητο να παει κοντα της και περναει στα δυο εκατοστα μπροαστα απο εμενα την ωρα που την διεσχιζα. Κατατρομαξα!
Δεν τον ειδα καθοτι ηρθε σπινιαροντας απο πισω μου και εστρειψε μπροστα μου περνοντας πανω απο την διαβαση.
Του λεω παραλιγο να με πατησεις, την ωρα που εμπαινε η μανα του στο αμαξι, ειμαι σιγουρος δεν πειρε χαμπαρι οτι υπηρχα, ουτε και με ακουσε...αμπλα ουμπλας ενα πραγμα -
Αναφορικά με το ποδήλατο, το ζώο είσαι εσύ. Συγγνώμη αν σε προσβάλλω αλλά αυτή είναι η αλήθεια και μου κάνει εντύπωση που δεν το καταλαβαίνεις.
Για να δούμε τι λέει ο ΚΟΚ:
- Το ποδήλατο έχει δικαίωμα να βρίσκεται στο οδόστρωμα ή πρέπει να κινείται μόνο σε ποδηλατοδρόμο; Εφόσον δεν υπάρχει ποδηλατόδρομος, το ποδήλατο μπορεί να κινείται στο δρόμο (εκτός αυτοκινητοδρόμων).
- Πρέπει να κινείται στο δεξί τμήμα της λωρίδας. Σύμφωνα με όσα γράφεις (πιάνει το δεξί ένα τρίτο), αυτό κάνει.
- Έχεις λοιπόν ένα ποδηλάτη που κινείται απόλυτα νόμιμα και σωστά. Επειδή έρχονται αυτοκίνητα από απέναντι, αντί να κάνεις το λογικό/νόμιμο/σωστό, δηλαδή να περιμένεις να αδειάσει και να προσπεράσεις με ασφάλεια, αρχίζεις να κορνάρεις. Έχεις την απαίτηση να σταματήσει δεξιά για να περάσει ο βασιλιάς της ασφάλτου. Το κάνεις μία, τίποτα. Το κάνεις δεύτερη, τίποτα.
- Οπότε όταν περνάς, αρχίζεις τα άκυρα σχόλια, σαφώς εκνευρισμένος. Κι άντε κι έκανες όλα τα παραπάνω. Πας και τα γράφεις κιόλας; Για να βρεις το δίκιο σου;
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]