-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Πηγαινα με 55 στη βουλιαγμενης στη δεξια λωριδα και τυπος με ασπρο 206 κολλησε πισω μου στο 1 μετρο και μου επαιζε τα φωτα με μανια... τι φαση δηλαδη αν θελω να παω αργα πρεπει να εξαφανιστω τελειως απο το δρομο;Να εξαφανιστεις ή να πας στην αριστερή, όπως τόσα άλλα ζωαδια!!!
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Πηγαινα με 55 στη βουλιαγμενης στη δεξια λωριδα και τυπος με ασπρο 206 κολλησε πισω μου στο 1 μετρο και μου επαιζε τα φωτα με μανια... τι φαση δηλαδη αν θελω να παω αργα πρεπει να εξαφανιστω τελειως απο το δρομο;Φέρτον εδώ να οδηγήσει κάνα χρόνο να στρώσει:-)..
-
Σε τόσο επίμονο ...bullying, προσπαθώ πάντα να με πείσω πως ενδεχομένως μεταφέρει κάποιον ασθενή, ή προσπαθεί να φτάσει άμεσα στον προορισμό του, λόγω κάποιου κατεπείγοντος συμβάντος.
Έλα που δεν το καταφέρνω! -
Πριν από λίγο, στο φανάρι της Βουλιαγμενης με την ελευθέριου Βενιζέλου σταματάω στο πορτοκαλί για να κάνω αναστροφή προς Γλυφαδα. Είμαι κανονικά στην λωρίδα μου και ελαφρως μπροστά ώστε να μην χωράει να χωθεί κάποιο έξυπνο πουλί απ το πλάι.
Έρχεται απ το πλάι ταξιτζής ο οποίος βλέπει ότι δεν χωράει, βρίζει αισχρά, προσπαθεί να σταματήσει στην αριστερή, τρώει κορναρίσματα και χριστοπαναγιες από τους πίσω του και τελικά μπαίνει μπροστά από τη νησίδα και περνάει με κόκκινο:
Το ενδιαφέρον εδώ δεν ήταν τόσο ότι προσπάθησε να κλέψει την σειρά των άλλων, όσο ότι έβριζε και απειλούσε αυτόν που δεν του άφησε περιθώρια να το κάνει.
-
Ναι, γιατί ξέρει πως δεν υπάρχει περίπτωση για καμία τιμωρία για απολύτως τίποτα απ όσα αναφέρεις ότι έκανε.
Η ανοχή της κοινωνίας προς τέτοιες συμπεριφορές είναι που κάνει τους ηλίθιους αήτητους.
-
Μπαααα, ο ηλίθιος είναι ανίκητος, αξιωματικά!
-
Κλασσικό φανάρι που γίνεται της κακομοίρας... Εκεί θέλει ανισόπεδο κόμβο με τόσα φανάρια που έχει... Αλλά αυτά είναι μόνο για τα βόρεια προάστια. [emoji34]
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Ναι, γιατί ξέρει πως δεν υπάρχει περίπτωση για καμία τιμωρία για απολύτως τίποτα απ όσα αναφέρεις ότι έκανε.Η ανοχή της κοινωνίας προς τέτοιες συμπεριφορές είναι που κάνει τους ηλίθιους αήτητους.
Ο Kacey έλεγε ακριβώς αυτό. Επειδή βρίσκουν κάποιοι και εφαρμόζουν τόσο παραβατικές συμπεριφορές , χωρίς καμία αντίδραση, αποθρασύνονται παντελώς.
-
Θα σταθώ στο οτι καθημερινά βλέπω ιδιοκτήτες ή εργαζόμενους στις σχολές οδηγών που δεν φοράνε ζώνη που δεν ανάβουν φλας.Πολυ καλο παράδειγμα δίνουν....
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Θα σταθώ στο οτι καθημερινά βλέπω ιδιοκτήτες ή εργαζόμενους στις σχολές οδηγών που δεν φοράνε ζώνη που δεν ανάβουν φλας.Πολυ καλο παράδειγμα δίνουν....Όσο αφορά το θεμα ζωνη ακομα και αν ο εκπαιδευτής οδήγησης ειναι σωστος και βαζει ζωνη, στην ηλικία που παει κάποιος να μαθει οδήγηση αν δεν το εχει μάθει απο μικρος να βαζει ζωνη ειναι πολυ δύσκολο να μαθει μεγάλος.
Ενας τροπος μαθήσεις θα ηταν στα δημοτικά σχολεια ιδικά απο πρωτη ταξη μέχρι τετάρτη στο σχόλασμα η δασκάλα να λέει 'και τωρα παιδάκια που θα μπειτε στο αυτοκινητο της μαμας να πατε σπιτι να μην ξεχάσετε να βάλετε ολοι ζώνη'...στις μικρές ηλικίες μαθαίνει ο άνθρωπος οχι στα 18-20. -
Αν εχεις μυαλο, το μαθαινεις και μεγαλος
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Αν εχεις μυαλο, το μαθαινεις και μεγαλος+1
εγώ που στην οικογένεια δεν είχαμε αμάξι, δεν μπορώ ούτε να ξεπαρκάρω χωρίς να βάλω ζώνη.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Αν εχεις μυαλο, το μαθαινεις και μεγαλοςΣίγουρα κάποιοι μπορουν να μάθουν και σε μεγάλη ηλικία, αλλά είναι πιο εύκολο να μάθει ενα παιδί στα 7-10 παρά ενας ενήλικας στα 18-20.
-
Ανέκαθεν θυμάμαι σε όλα τα αυτοκίνητα που έμπαινα να είναι όλοι χωρίς ζώνη. Θυμάμαι το χαρακτηριστικο βάλτε ζώνη έχει τροχαία, αυτά από όλο το συγγενολοι οπότε ποτέ κανένας δε μου είχε μάθει να τη χρησιμοποιώ.
Κάπου στην 6η δημοτικού μας είχαν δείξει ένα βίντεο με τον Τσιβιλικα(?) για τα τροχαία ατύχημα και με είχε σημαδέψει. Σε συνδυασμό με τις εκπομπές που έβλεπα από εκείνες τις ηλικίες (supercar στο tv100, επιτροχων κλπ) κατάλαβα τι εστι ζώνη.
Γενικά δυστυχώς οι προηγούμενες γενιές (οι πλέον 50φευγα) δεν έχουν να υποδείξουν τίποτα σε θέματα παιδείας, συμπεριφοράς και μέτρων ασφαλείας πλην κάποιων εξαιρέσεων.Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης epicouros έγραψε:
Αν εχεις μυαλο, το μαθαινεις και μεγαλος
Σίγουρα κάποιοι μπορουν να μάθουν και σε μεγάλη ηλικία, αλλά είναι πιο εύκολο να μάθει ενα παιδί στα 7-10 παρά ενας ενήλικας στα 18-20.
Συμφωνω
Ευτυχως βοηθανε και τα νεα αυτοκινητα σε αυτο, που συνηθως σου σπανε τα νευρα με τα μπιπ μπιπ, αν δες φορεσεις ζωνη...Ανέκαθεν θυμάμαι σε όλα τα αυτοκίνητα που έμπαινα να είναι όλοι χωρίς ζώνη. Θυμάμαι το χαρακτηριστικο βάλτε ζώνη έχει τροχαία, αυτά από όλο το συγγενολοι οπότε ποτέ κανένας δε μου είχε μάθει να τη χρησιμοποιώ.
Και μολις πέρναγες το μπλοκο, την ξαναεβγαζαν
-
Συμφωνω αλλα δεν μπορείς να διδάσκεις οδήγηση και εσυ στην καθημερινότητα σου να μην φοράς ζώνη.Θεατρο του παραλόγου λέγεται....Εμενα ο πατέρας μου δεν έβαζε και δεν βάζει ζώνη εγω ομως έβαζα βάζω και θα βάζω το ιδιο έμαθα και στα παιδιά μου...
-
Και μολις πέρναγες το μπλοκο, την ξαναεβγαζαν [emoji38]
Εννοείται!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χθεσινοβραδινο:
Τυπος παρκαρει Τιγκουαν πανω στο πεζοδρομιο ενω εχει απειρες αδειες θεσεις γυρω
Περναω πεζος και εφοσον ειχε ανοιχτο παραθυρο ειπα να τον μπριζωσω λιγο-Εχει ενα σωρο αδειες θεσεις γυρω γιατι ειναι αναγκη να παρκαρετε στο πεζοδρομιο;
- -_- (κενη εκφραση, πηρε λιγα δευτερολεπτα στον χομο ερεκτους να το επεξεργαστει) με βολευει εδω
-και τους πεζους βολευει να μη πρεπει να κατεβουμε στο δρομο
-παρε τη τροχαια αν δεν εχεις τιποτα αλλο να κανεις
Σκεπτομενος οτι οι επιλογες ειναι να αυτοδικησω η να παρω για εκατομμυριοστη φορα τη τροχαια χωρις αποτελεσμα, συνεχισα το δρομο μου.
- -_- (κενη εκφραση, πηρε λιγα δευτερολεπτα στον χομο ερεκτους να το επεξεργαστει) με βολευει εδω
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Χθεσινοβραδινο:Τυπος παρκαρει Τιγκουαν πανω στο πεζοδρομιο ενω εχει απειρες αδειες θεσεις γυρω
Περναω πεζος και εφοσον ειχε ανοιχτο παραθυρο ειπα να τον μπριζωσω λιγο-Εχει ενα σωρο αδειες θεσεις γυρω γιατι ειναι αναγκη να παρκαρετε στο πεζοδρομιο;
Σκεπτομενος οτι οι επιλογες ειναι να αυτοδικησω η να παρω για εκατομμυριοστη φορα τη τροχαια χωρις αποτελεσμα, συνεχισα το δρομο μου.
Ακου απαντήσει ρε γαμωτη μου 'με βολευει εδω'
Φτες εσυ μετα αν επιστρέψεις με μια βαριοπούλα και του κάνεις μια ζημιά 1-2 χιλιάρικα για να σε θυμάται - -_- (κενη εκφραση, πηρε λιγα δευτερολεπτα στον χομο ερεκτους να το επεξεργαστει) με βολευει εδω
-
Ο χρήστης epicouros έγραψε:
Χθεσινοβραδινο:
Τυπος παρκαρει Τιγκουαν πανω στο πεζοδρομιο ενω εχει απειρες αδειες θεσεις γυρω
Ακου απαντήσει ρε γαμωτη μου 'με βολευει εδω'
Φτες εσυ μετα αν επιστρέψεις με μια βαριοπούλα και του κάνεις μια ζημιά 1-2 χιλιάρικα για να σε θυμάταιΔυστυχως δεν υπαρχει απολυτως κανενας προβλεπομενος μηχανισμος για να αντιμετωπιστει αυτου του τυπου η βλακεια, ειμαστε καταδικασμενοι.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]