-
-
Είπαμε, αυτά μόνο για συνταξιούχους ή εισοδηματιες.
-
Να ένας καλός λόγος να γίνεις εισοδηματιας.
-
Λένε για τουρισμό στα νησιά και στην παραλιακή ακτογραμμή της χώρας μας. Μάλλον δεν έχουν πάει στα Μετέωρα για να έχουν μέτρο σύγκρισης. Έπαθα σοκ με τα άπειρα πούλμαν και τα άπειρα αυτοκίνητα με διάφορες ευρωπαϊκές πινακίδες καθώς και τα νοικιασμένα. Το βράδυ δε σε Καλαμπάκα και Τρίκαλα κακός χαμός! Πολύ το χάρηκα που το καλοκαίρι η ηπειρωτική χώρα δεν πεθαίνει.
-
@ggab said in Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές):
Λένε για τουρισμό στα νησιά και στην παραλιακή ακτογραμμή της χώρας μας. Μάλλον δεν έχουν πάει στα Μετέωρα για να έχουν μέτρο σύγκρισης. Έπαθα σοκ με τα άπειρα πούλμαν και τα άπειρα αυτοκίνητα με διάφορες ευρωπαϊκές πινακίδες καθώς και τα νοικιασμένα. Το βράδυ δε σε Καλαμπάκα και Τρίκαλα κακός χαμός! Πολύ το χάρηκα που το καλοκαίρι η ηπειρωτική χώρα δεν πεθαίνει.
Το ίδιο σοκ έπαθα κι εγώ την Πέμπτη που μας πέρασε σε Ιωάννινα και Μέτσοβο.
-
Δεν θυμάμαι σε ποιο νήμα το συζητουσαμε ,το γράφω εδώ, για εξοχικά και ταξιδιώτες (80€ τον χρόνο)
https://techmaniacs.gr/cosmote-mobile-internet-sim-only-pack/
-
Σιγά, εγώ την έβγαλα με 9.90. Για ένα μήνα όμως.
-
@dimsabas said in Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές):
Αυτό ήταν η προσφορά που γίνεται τα τελευταία καλοκαίρια.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται για όλο τον χρόνο, βγαίνει λιγότερο από 7€ το μήνα με 3 sim (αν κατάλαβα σωστά) για διαφορετικές συσκευές.
Ίσως και για αυτοκίνητα που παίρνουν sim card είναι καλή φάση. -
Wind και ξερό ψωμί!
Βασικά μόνο στις διακοπές χρειαζόμαστε απεριόριστα δεδομένα. -
Wind και ξερό ψωμί!
Βασικά μόνο στις διακοπές χρειαζόμαστε απεριόριστα δεδομένα.Αν πας συχνά στο εξοχικό όπως εγώ κάθε 2ο -3ο Σ/Κ τότε πάντα χρειάζεσαι απεριόριστα data .
-
Wind και ξερό ψωμί!
Βασικά μόνο στις διακοπές χρειαζόμαστε απεριόριστα δεδομένα.Cosmote για την ακρίβεια, γιατί στη Δυτική Κεφαλονιά υποφέρουν Wind-Vodafone.
-
Wind και ξερό ψωμί!
Βασικά μόνο στις διακοπές χρειαζόμαστε απεριόριστα δεδομένα.Cosmote για την ακρίβεια, γιατί στη Δυτική Κεφαλονιά υποφέρουν Wind-Vodafone.
Οκ,γιατί με το ίδιο αντίτιμο έβαλα απεριόριστα στη wind!
-
Μιας και μιλάγαμε για road trip δείτε και αυτή την ομάδα στο FB , δίνει live συμβουλές για ενναλακτικές διαδρομές και σύνορα .
Φαντάζομαι οι πολύωρες καθυστερήσεις στα σύνορα οφείλονται στους εκδρομείς του Αυγούστου που πάνε και έρχονται Γερμανία , λογικά τους υπόλοιπους μήνες εκτός εορτών θα είναι πιο λάσκα . -
ΣΥΡΟΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ 2023
Ενδεχομένως να συνδυάσουμε δουλειά/διακοπες (κομπακτ) αρχες/μέσα Ιουλίου στη Σϋρο.
Μιας και θα έχουμε και ένα (σχεδον) 4χρονο μαζί μας, υπάρχει κάποιο πρόταση για ξενοδοχείο/δωμάτια (οχι ερΒνΒ) δίπλα/πάνω στη θάλασσα; Ιδανικά να έχει το μέρος και κάποιο αξιοπρεπές εστιατόριο/ταβέρνα να μη παίρνουμε το αυτοκίνητο κάθε λίγο και λιγάκι.Ευχαριστώ
-
Μπράβο Αλέξανδρε που το προγραμματίζεις από τώρα...
Όντως έχεις ξεφύγει από τις ελληνικές συνήθειες
-
@antoniokon said in Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές):
Μπράβο Αλέξανδρε που το προγραμματίζεις από τώρα...
Όντως έχεις ξεφύγει από τις ελληνικές συνήθειες
Χαχα! Κάτσε, το έχουμε στη συζήτηση από τέλη Νοέμβρη και ακόμα δεν έχω κλείσει. Ολο το τρενάρω. Στα ταξίδια είμαι μόνο της τελευταίας στιγμής μιας και ασφυκτιώ με τη δέσμευση από καιρό πριν οτι "πρέπει να ειμαι εκεί τότε".
Αλλά με σύζυγο και μικρό παιδί, θέλει οργάνωση το θέμα. Ειναι οτι δεν ειναι και ευέλικτες οι ημερομηνίες λογω δουλειάς. -
Πολύ καλά κάνει και το ψάχνει από τώρα. Λοιπόν:
Γαλησσας.Έχει ακριβώς αυτό που ζητάς. Εναλλακτικα Κίνι (όμως αν ξεπαρκαρεις την έκανες), Βάρη. Όχι Αζολιμνο (αέρας κάργα) και όποτε θες να πας Ερμουπουλη παρκάρισμα σε ένα ιδιωτικό πάρκινγκ στην πύλη του Νεωρίου, τα άλλα είναι είτε δύσκολα, είτε μακριά, βέβαια έχει οθόνες με τον αριθμό ελεύθερων θεσεων. Οπωσδηποτε πρωινό καφέ στο καφέ που είναι κάτω από τον Αγ. Νικόλαο στα Βαπόρια.
Αν παρκάρεις εντός Ερμούπολης τα πάντα είναι πολύ κοντά με τα πόδια, κανένα απολύτως πρόβλημα. Άνω Σύρο δεν την συνιστώ με παιδάκι. Πλοίο αν βολεύει από Λαύριο αξίζει γιατί είναι πολύ φθηνότερο όμως φεύγει και έρχεται μια φορά τη βδομάδα. Άλλο όμως 430 και άλλο 280...Για φαγητό κτλ μου λες λίγο πριν πας. -
@johanndelta said in Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές):
Πολύ καλά κάνει και το ψάχνει από τώρα. Λοιπόν:
Γαλησσας.Έχει ακριβώς αυτό που ζητάς. Εναλλακτικα Κίνι (όμως αν ξεπαρκαρεις την έκανες), Βάρη.
Σε ευχαριστώ πολύ! Για το Κίνι, εννοείς οτι ειναι μικροί δρόμοι, τα ξενοδοχεία δεν έχουν κάποιο παρκινγκ και μαζεύει κόσμο, οπότε αν φύγεις δε ξαναβρίσκεις να παρκάρεις;
-
Ναι, αν κλείσεις κάπου δίχως πάρκινγκ δε θα σε βολεύει καλοκαίρι. Έχει δύο εστιατόρια πάνω στην παραλία που μαζεύουν κόσμο και γεμίζει γρήγορα. Επίσης Αγκαθωπές για μπάνιο που είναι ρηχά για το παιδί. Οι αποστάσεις γενικά είναι αστειες. Η πλατεία το βράδυ είναι υπέροχη και πεζοδρομείται το μισό λιμανι. Το βασικό: Μηδέν δηθενια, αρχοντιά και καθόλου "κακός" τουρισμός.
-
@alejandro said in Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές):
ΣΥΡΟΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ 2023
Ενδεχομένως να συνδυάσουμε δουλειά/διακοπες (κομπακτ) αρχες/μέσα Ιουλίου στη Σϋρο.
Μιας και θα έχουμε και ένα (σχεδον) 4χρονο μαζί μας, υπάρχει κάποιο πρόταση για ξενοδοχείο/δωμάτια (οχι ερΒνΒ) δίπλα/πάνω στη θάλασσα; Ιδανικά να έχει το μέρος και κάποιο αξιοπρεπές εστιατόριο/ταβέρνα να μη παίρνουμε το αυτοκίνητο κάθε λίγο και λιγάκι.Ευχαριστώ
Η λύση που ψάχνεις είναι εδώ:
dolphin-bay.gr
Για να έχεις τις ανέσεις του ξενοδοχείου και την παραλία στα πόδια σου.
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)