-
2.5 λτ κινητήρας; Θα μοσχοπουλησει στην Ελλάδα! Για πολύ συγκεκριμένα πορτοφόλια...
βάλε απευθείας το λινκ του drive ! Δίνουμε και κλικς στον βασιλιά της χειραγώγησης ....
Θα πρέπει κάποια στιγμή να κοπεί το αστείο με τα κυβικά, αλλά θα τα πούμε στα νήματα πολιτικής και για αυτή την Κυβέρνηση που θα εξορθολόγιζε υποτίθεται τη φορολογία, αλλά της φταίει η ΙΗΤΑ φαίνεται...
λίνκ έβαλα απ' το κινητό ότι έβγαζε το γούγλε..
-
Και μας έβγαλε στον ....εισαγγελατο....
-
Sorry για το off-topic αλλά αν με κάποιο 'ύποπτο θαύμα/παγίδα' αύριο το πρωί έληγε η τιμωριτική εισπρακτική πολιτική απέναντι στα 2l δύο θα ήταν τα πρώτα μεγάλα μπαμ. Ο 2.0 TDI του VAG θα πουλούσε πολύ (είδικα στα SUV & στο Octavia) και φυσικά κάθε εξαιρετικό Mazda...
Ας μην κάνουμε όνειρα όμως. Τέτοιες θετικές αλλαγές δεν παίζουν στην μπανανία...
-
Ο οποίος 2.0 TDi των 150 ίππων, στην τελευταία έκδοση του είναι και απίστευτα οικονομικός, με καταναλώσεις αντίστοιχες ή και μικρότερες 1500-1600αριών diesel του ανταγωνισμου με 120 ίππους! Η δε έκδοση του με τα 115 άλογα καταναλώνει σημαντικά λιγότερο από όλα τα παραπάνω προαναφερθέντα 1500-1600άρια με αντίστοιχες επιδόσεις.
-
Ο κινητήρας καλός είναι απλά εμείς ως Έλληνες απλά τον ακούμε και τον διαβάζουμε είναι μακρινό όνειρο λόγω τιμής κυρίως αλλά και φορολογίας.
-
Θα μπορούσε κάποιος να προτείνει ανταγωνιστικά μοντέλα στην συγκεκριμένη κατηγορία των C-SUV όσον αφορά ασφάλεια , οικονομία και χώρους σε συσχετισμό με την έκδοση ST-LINE 1.5 ECOBLUE 120PS AUTO (33.000 ευρώ);
-
Honda CRV elegance δικινητο. Δεν είναι πετρέλαιο βέβαια είναι βενζίνη με 192 άλογα το αυτόματο και 173 αν δε κάνω λάθος το χειροκίνητο.
Έχει πολύ καλό εξοπλισμό, πέραν του απαρχαιωμένου infotainment, και είναι μάλλον λίγο πιο ακριβό.
Επίσης έρχονται καινούρια Tuscon, Sportage και Xtrail τα οποία αξίζει να ψάξεις...
Τέλος αν υπάρχει δυνατότητα για 2λιτρο, το πετρελαιοκίνητο Kodiaq είναι φοβερό αμάξι.
-
Θα μπορούσε κάποιος να προτείνει ανταγωνιστικά μοντέλα στην συγκεκριμένη κατηγορία των C-SUV όσον αφορά ασφάλεια , οικονομία και χώρους σε συσχετισμό με την έκδοση ST-LINE 1.5 ECOBLUE 120PS AUTO (33.000 ευρώ);
Σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές και καλό είναι να τα δείς όλα ή να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος στις απαιτήσεις σου.
-
C5 Aircross, Grandland και 3008 (αυτά είναι facelift).
Να πω τα PSA γιατί βλέπω δεν τα λέει κανένας!
-
Θα το διατυπώσω ορθότερα. Ποιό suv θα διαλέγατε με εύρος τιμής 30.000-35.000 με γνώμονα ασφάλεια , οικονομία καυσίμου και χώρων άνεσης επιβατών. Κύρια χρήση εκτός πολής (εκδρομές-ταξίδια). Δεν δίνω ιδιαιτέρη σημασία σε επιδόσεις και ταχύτητα, μου αρκεί να ταξιδεύω με 130-140 χλμ και να μπορώ να προσπερνάω άνετα σε επαρχιακούς δρόμους.Εν ολίγοις είναι ορθή επιλογή το Kuga ST-LΙΝΕ 1.5 Εcoblue 120PS ;
-
Και πάλι πολλές οι επιλογές για αυτά που ζητάς. Kuga,3008/5008/Grandland/C5 Aircross,Tiguan. Στα 35κ GLA,DS7 . Καλύτερα να πάς να τα δείς όλα για να κατασταλάξεις.
Επίσης κατά τη γνώμη μου πρέπει να θέσεις περισσότερα κριτήρια ή ιδιαιτερότητες. Πχ εμφάνιση,κύρος,εγγύηση,χρηματοδοτικά,επίπεδα εξοπλισμού,τύπος καυσίμου κ.α.
-
Όπως λέει και ο Μάστορας, οι επιλογές σε αυτά τα χρήματα είναι πάρα πολλές και όλα είναι καλά αυτοκίνητα και καλύπτουν τα κριτήρια που θέτεις. Είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα (τι σου αρέσει, πόσο βάρος δίνεις στην οδική συμπεριφορά και ποιότητα κύλισης, τον εξοπλισμό, κλπ.). Προσωπικά θα είχα το Kuga στο Τοπ 3 των επιλογών μου.
-
kuga κόκκινο, βάζεις την ηλιοροφαρα, st line dieselaki.αρχοντας..
μη σου πω και st line x να χαϊδεύεις κάθισμα και να ακούς τις μουσικαρες.
-
Γιατί όχι και το AUDI Q3 35 TFSI;
-
Οταν φτανεις 35000 ανοίγουν πολυ οι επιλογες σε πιο λαικες μαρκες τα παιρνεις φορτωμένα εξοπλισμό και αυτοματα σε πριμιουμ τα παιρνεις με μετριο εξοπλισμό και όχι αυτοματα. Το κουγκα και εμένα θα ηταν στις τοπ 3 επιλογες μου. Συνδυάζει χωρους , οδηγικα χαρακτηριστικά , τεχνολογικά καλουδια, αποδεκτή εμφανιση και ποιοτητα, δεν είναι ζημιάρικο, εχει νορμαλ κοστη συντηρησης, αξιοπιστο μάλλον αυτοματο και εχει καλη κατανάλωση λογω ντιζελ.
Δλδ αν δεν εχεις εμπαθεια με την μαρκα ή το μοντελο δεν εχει πουθενά κουσουρι . Παντού περνά ευκολα ή δυσκολα τον μεσο όρο .
Το παιρνεις στα 33000 αν θες χωρις και να κοιταξεις τίποτα άλλο!!! δεν υπάρχει περιπτωση να πιασεις το αθροισμα προσοντων του με λιγοτερα . Ισως το μονο αυτοματο ντιζελ που είναι αισθητα φθηνότερο και αξιζει να το δεις γιατί πεφτει στα 32500 (χωρις έκπτωση) ειναι το γκραντλαντ business elegance ( που μάλλον είναι και πιο φορτωμένο από το st line). Είναι πιο οικονομικό απο το κουγκα , το κοντράρει σε χωρους εμφανιση ποιοτητα , αξιοπιστία , υπολειπεται στα οδηγικα χαρακτηριστικα αλλά θα σε πηγαίνει ωραια και απροβλημάτιστα με τα 130-140 που θες.
-
Οταν φτανεις 35000 ανοίγουν πολυ οι επιλογες σε πιο λαικες μαρκες τα παιρνεις φορτωμένα εξοπλισμό και αυτοματα σε πριμιουμ τα παιρνεις με μετριο εξοπλισμό και όχι αυτοματα. Το κουγκα και εμένα θα ηταν στις τοπ 3 επιλογες μου. Συνδυάζει χωρους , οδηγικα χαρακτηριστικά , τεχνολογικά καλουδια, αποδεκτή εμφανιση και ποιοτητα, δεν είναι ζημιάρικο, εχει νορμαλ κοστη συντηρησης, αξιοπιστο μάλλον αυτοματο και εχει καλη κατανάλωση λογω ντιζελ.
Δλδ αν δεν εχεις εμπαθεια με την μαρκα ή το μοντελο δεν εχει πουθενά κουσουρι . Παντού περνά ευκολα ή δυσκολα τον μεσο όρο .
Το παιρνεις στα 33000 αν θες χωρις και να κοιταξεις τίποτα άλλο!!! δεν υπάρχει περιπτωση να πιασεις το αθροισμα προσοντων του με λιγοτερα . Ισως το μονο αυτοματο ντιζελ που είναι αισθητα φθηνότεροτί και αξιζει να το δεις γιατί πεφτει στα 32500 (χωρις έκπτωση) ειναι το γκραντλαντ business elegance ( που μάλλον είναι και πιο φορτωμένο από το st line). Είναι πιο οικονομικό απο το κουγκα , το κοντράρει σε χωρους εμφανιση ποιοτητα , αξιοπιστία , υπολειπεται στα οδηγικα χαρακτηριστικα αλλά θα σε πηγαίνει ωραια και απροβλημάτιστα με τα 130-140 που θες.
γιατί όχι το C5? εμφανισιακά είναι ωραιότερο από το Opel και έχει τις αναρτήσεις και τα super comfort καθίσματα σε αυτά τα λεφτά έξτρα. Στο δρόμο παρόμοια είναι - με τις αναρτήσεις υπέρ του Citroen.
-
Τετρακίνητο χωρίς CVT υπάρχει το Kuga?
-
Τετρακίνητο χωρίς CVT υπάρχει το Kuga?
Ναι υπάρχει (CVT είναι μόνο το PHEV), 2λιτρο diesel με 190 άλογα και τιμή από €40.000.
-
Tkin73 wrote:
Το παιρνεις στα 33000 αν θες χωρις και να κοιταξεις τίποτα άλλο!!! δεν υπάρχει περιπτωση να πιασεις το αθροισμα προσοντων του με λιγοτερα . Ισως το μονο αυτοματο ντιζελ που είναι αισθητα φθηνότεροτί και αξιζει να το δεις γιατί πεφτει στα 32500 (χωρις έκπτωση) ειναι το γκραντλαντ business elegance ( που μάλλον είναι και πιο φορτωμένο από το st line). Είναι πιο οικονομικό απο το κουγκα , το κοντράρει σε χωρους εμφανιση ποιοτητα , αξιοπιστία , υπολειπεται στα οδηγικα χαρακτηριστικα αλλά θα σε πηγαίνει ωραια και απροβλημάτιστα με τα 130-140 που θες.
γιατί όχι το C5? εμφανισιακά είναι ωραιότερο από το Opel και έχει τις αναρτήσεις και τα super comfort καθίσματα σε αυτά τα λεφτά έξτρα. Στο δρόμο παρόμοια είναι - με τις αναρτήσεις υπέρ του Citroen.
Ναι και το c5 μέσα αλλά νομίζω η feel σε αυτά τα λεφτά έχει λιγότερο εξοπλισμό από το αντίστοιχο Όπελ στα 32500 ( σίγουρα δεν έχει την κάμερα 360 το Σιτροέν).
-
Χθές οδήγησα το 1,5 ecoboost titanium.
Ευέλικτο παρά το βάρος και τον όγκο του, ροπάτος δυνατός κινητήρας με 'άρπαγμα' από χαμηλά, συμπαθητικό κιβώτιο ταχυτήτων, εξαιρετικό δάγκωμα τα φρένα, ευρύχωρο. Μέτρια οθόνη με αγγλικό μενού και πλοήγηση, μετριότατο ηχοσύστημα, πίνακας οργάνων από fiesta του 2000. Περί τιμής, 900 ευρώ το λευκό. Αν θες led φώτα (κατά την γνώμη μου εκ των ουκ άνευ) 3600ευρώ! Άρα από τα 26500 πάμε στα 30600!!!! Ηχοσύστημα B&O δεν διατίθεται ως έξτρα παρά μόνο στο st line x μαζί με τα led στα 36500. Η περιβόητη οκταετής εγγύηση περιορίζεται στα μόλις 100000χλμ. Η επέκταση στα περισσότερο λογικά 160000χλμ διατίθεται στην προνομιακή τιμή των 2000 ευρώ!
Ford Kuga