-
Στέφανε, σε αυτό που είπε ο Κώστας. Νηνεμία...απλά τέλειο για οικογένειες. Βασικά ειναι μονο για οικογένειες...τελειο για παιδιά!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Στέφανε, σε αυτό που είπε ο Κώστας. Νηνεμία...απλά τέλειο για οικογένειες. Βασικά ειναι μονο για οικογένειες...τελειο για παιδιά!Ένα με σπιτάκια σε μια απότομη κατηφόρα προς το ποτάμι δεν είναι ; Το είχα δει το 2014 που είχα πάει τελευταία φορα και έμεναν κάποιοι γνωστοί αλλά μου είπε ότι βρίσκεις δύσκολα και είναι αγροτουριστική η φάση. Παντως έδειχνε κουκλίστικο!
Εγώ είμαι περισσότερο φάση all inclusive, 4* + resort. Και το Αμφίκαια στην Αμφίκλεια που με έψησαν και πήγα πέρυσι το Πάσχα πολύ χωριό μου έκανε άσε τον καρόδρομο για να πας [emoji107] -
εγω γατος, εσεις γατακια...
http://www.7ouranoi.gr/welcome_gr.htm
απιστευτο, σε απιστευτο μερος. καρπενησια κλπ, μηδεν χωρις καλιακουδα μάουντεν
...και χειμωνα με χιονι - πολυ χιονι και καλοκαιρι για εκδρομουλα στο πανταβρεχει
και στο χωριο εχει αγριογουρουνο στην αντιγονη. την οριτζιναλε ουχι τη φέικ στο γαυρο, ειναι της κορης της αυτη
αλλα, το χειμωνα για να περασεις απο το ρανταρ, θελει το αψηλο του και ενιοτε τα χιονολαστιχα και ενιοτε και το τετρα και ενιοτε ιμαντα να σε δεσουν ή να δεσεις... απο τα ιδια και απο ψηλο σταυρο μερια
για πανταβρεχει αν δεν το λυπασαι το αψηλο περιπτερο, καλοκαιρι, φτανει και δικουνα. χειμωνα και να φτασει δεν γυρναει, το αφηνεις να ξεχειμωνιασει στη γεφυρα και το παιρνεις πρωτομαγιαΑρΕς
λογω μεγεθους προσφερεται για μαζοματοεκδρομες
ΑρΕς βερ 2.0
Βρε λες? ιμαντα εχω, τετρα εχω, λαστιχα εχω... ειναι και αψηλο. -
Ο χρήστης lefteris-g έγραψε:
εμενα μου βγαζει αυτοYou'll be pleased to hear your Maps software is already up-to-date!
lefteris-g, εχεις κάνει την αναβάθμιση 3.0_3.0.18025 ? και αν ναι εχεις ανεβάσει το log file που δημιουργήθηκε στο στικάκι σου ή έστω να συνδεθείς με wi-fi στο αμάξι και να το ανεβάσει μόνο του. Γιατί έχω την πεποίθηση ότι τότε θα σου κάνει διαθέσιμους τους χάρτες στο site www.ford.co.uk/owner/resources-and-support/sync-bluetooth/update#/
-
δεν την εχω κανει ακομα σε 3.0
-
Καλησπέρα στην παρέα, κάτοχος Νissan qashqai 2008 και υποψήφιος αγοραστής Ford Kuga , το Kuga το πρωτοείδαμε στην μαρίνα του φλοίσβου σας επισυνάπτω την προσφορά που έχει στην μαρίνα του φλοίσβου για το αυτοκίνητο, η ερώτηση μου είναι η εξής στο πακέτο περιλαμβάνει και το σύστημα Active City Stop ενώ ο αντιπρόσωπος που πήγα για προσφορά μου είπε και ποιο ακριβή τιμή και χωρίς το παραπάνω σύστημα, με 6 αερόσακους και χωρίς τον εσωτερικό κρυφό φωτισμό Led. τα δικά σας πακέτα τα περιελάμβαναν ?
Σας ευχαριστώ ! -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Στέφανε, σε αυτό που είπε ο Κώστας. Νηνεμία...απλά τέλειο για οικογένειες. Βασικά ειναι μονο για οικογένειες...τελειο για παιδιά!
Ένα με σπιτάκια σε μια απότομη κατηφόρα προς το ποτάμι δεν είναι ; Το είχα δει το 2014 που είχα πάει τελευταία φορα και έμεναν κάποιοι γνωστοί αλλά μου είπε ότι βρίσκεις δύσκολα και είναι αγροτουριστική η φάση. Παντως έδειχνε κουκλίστικο!
Εγώ είμαι περισσότερο φάση all inclusive, 4* + resort. Και το Αμφίκαια στην Αμφίκλεια που με έψησαν και πήγα πέρυσι το Πάσχα πολύ χωριό μου έκανε άσε τον καρόδρομο για να πας [emoji107]Αυτό είναι .Πολύ ωραίο το συστήνω.Το μόνο μειονέκτημα που βρήκα προσωπικά ήταν οτι το βράδυ ερημώνει λίγο η περιοχή .Τα εστιατόρια πχ ήταν ελάχιστα.
-
Η προσφορά που έχει στην μαρίνα του φλοίσβου.
-
Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, active city stop είναι στάνταρ σε όλα τα Κούγκα ενώ κρυφό φωτισμό έχει στάνταρ η st line έκδοση.Τουλαχιστον έτσι ήταν το 17
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, active city stop είναι στάνταρ σε όλα τα Κούγκα ενώ κρυφό φωτισμό έχει στάνταρ η st line έκδοση.Τουλαχιστον έτσι ήταν το 17Σωστά! Αυτό ίσχυε το 2017 που πήρα το δικό μου και επιβεβαιώνω ότι έχει ACS η έκδοση business (έχει ενεργοποιηθεί σε εμένα 2-3 φορές).
-
Άρα ο συγκεκριμένος αντιπρόσωπος προσπαθεί να μου φορτώσει ένα αυτοκίνητο ποιο ακριβά από την τιμή που ορίζει η αντιπροσωπεία και με λιγότερα αξεσουάρ,
Σήμερα θα επισκεφτώ και δεύτερο αντιπρόσωπο να δω τι θα μου πει και αυτός και θα σας ενημερώσω.Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
-
Οταν ψαχνουμε ενα αυτοκινητο παμε σε αρκετες και παιρνουμε προσφορες>Ο χρήστης katrisk έγραψε:
Άρα ο συγκεκριμένος αντιπρόσωπος προσπαθεί να μου φορτώσει ένα αυτοκίνητο ποιο ακριβά από την τιμή που ορίζει η αντιπροσωπεία και με λιγότερα αξεσουάρ,
Σήμερα θα επισκεφτώ και δεύτερο αντιπρόσωπο να δω τι θα μου πει και αυτός και θα σας ενημερώσω.Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
-
Επιτέλους ξεκαθάρισε το θέμα, ο δεύτερος αντιπρόσωπος τα έδωσε όλα αναλυτικά, και περιλαμβάνει τα πάντα.
Το μόνο που με στεναχώρησε είναι τα τέλη κυκλοφορίας που από 260€ που ήταν για τον βενζινοκινητήρα πάνε στα 460€ για τα αυτοκίνητα από τον Ιούλιο και πέρα .
-
Ο χρήστης katrisk έγραψε:
τέλη κυκλοφορίας που από 260€ που ήταν για τον βενζινοκινητήρα πάνε στα 460€ για τα αυτοκίνητα από τον Ιούλιο και πέρα .Και κάπου εδω δυστυχώς σιγά σιγα τελειώνει η καλη εμπορικη πορεία του κούγκα στο Ελλάντα.....
Εκτός εαν αλλάξει κάτι στα τέλη... ή βγαλει η φορντ κάποιον πιο συγχρονο κινητήραΤουλάχιστον, για πρώτη φορά λένε απο πριν πόσο θα πάνε τα τέλη.::
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
τέλη κυκλοφορίας που από 260€ που ήταν για τον βενζινοκινητήρα πάνε στα 460€ για τα αυτοκίνητα από τον Ιούλιο και πέρα .
Και κάπου εδω δυστυχώς σιγά σιγα τελειώνει η καλη εμπορικη πορεία του κούγκα στο Ελλάντα.....
Εκτός εαν αλλάξει κάτι στα τέλη... ή βγαλει η φορντ κάποιον πιο συγχρονο κινητήραΤουλάχιστον, για πρώτη φορά λένε απο πριν πόσο θα πάνε τα τέλη.::
Ο κινητήρας είναι μια χαρά. Απλά εδώ στο Ελλάντα οι κυβερνήσεις βαράνε στα τέλη γιατί ξέρουν την κ@ύλα του Έλληνα με το αμάξι και σου λέει 'θα του τα πάρουμε από εκεί (τέλη κυκλοφορίας, φόρο στη βενζίνη). Στη Μ. Βρετανία τα ετήσια τέλη για αυτόν τον κινητήρα είναι £140 (δλδ 160€).
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
τέλη κυκλοφορίας που από 260€ που ήταν για τον βενζινοκινητήρα πάνε στα 460€ για τα αυτοκίνητα από τον Ιούλιο και πέρα .
Και κάπου εδω δυστυχώς σιγά σιγα τελειώνει η καλη εμπορικη πορεία του κούγκα στο Ελλάντα.....
για τον 1,5 βενζινη πιστευω ναι... βεβαια υπαρχει και ο μικρος Diesel 1,5 για καποιον που θελει βεβαια πετρελαιο
αυτο με τ τελη πραγματικα ειναι θηλια στο λαιμο... το λεω γιατι σκεφτομουν και εγω στην αρχη για βενζινη και για κουγκα και για κοντιακ και μολις ειχα δει τα τελη εκανα πισω(ειδικα τα 4Χ4 πριν εναμιση χρονο δεν πλησιαζοντουσαν στα 1,4 και 1,5 για σκοντα και το φορντ αντιστοιχα) -
Καλησπέρα στην παρέα !
Και εγώ πήγαινα full για Kuga αλλά μόλις άκουσα για τα τέλη ……… έκανα πίσω, σκαφτόμουν για πετρέλαιο, (εγώ δεν κάνω πολλά χιλιόμετρα) αλλά όποιους και να ρώτησα μου είπαν μακριά από πετρέλαιο (μηχανικούς – εμπόρους) κάτι ατιμάζουν μου είπαν τα λαμόγια που μας κυβερνούν. -
Ο χρήστης tsak1982 έγραψε:
εμενα μου βγαζει αυτο
You'll be pleased to hear your Maps software is already up-to-date!
lefteris-g, εχεις κάνει την αναβάθμιση 3.0_3.0.18025 ? και αν ναι εχεις ανεβάσει το log file που δημιουργήθηκε στο στικάκι σου ή έστω να συνδεθείς με wi-fi στο αμάξι και να το ανεβάσει μόνο του. Γιατί έχω την πεποίθηση ότι τότε θα σου κάνει διαθέσιμους τους χάρτες στο site http://www.ford.co.uk/owner/resources-a ... h/update#/
Επιβεβαιώνω ότι για να γίνουν διαθέσιμες οι ενημερώσεις χαρτων στο γνωστό site https://www.ford.co.uk/owner/resources-and-support/sync-bluetooth/update#/
πρέπει πρώτα κάποιος να έχει αναβαθμίσει σε 3.0_3.0.18025 και να ενημερώσει το site της Ford ότι το έκανε.
Αυτό γίνεται με 2 τρόπους , ό ένας να συνδεθείς με wi-fi στο αμάξι και να κάνεις check for updates , ο άλλος να ανεβάσεις στο site της Ford το αρχείο που δημιουργείται στο στικάκι μετά την αναβάθμιση.Σε εμένα παρόλο που έκανα 3-4 φορές την αναβάθμιση ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες αρχείο τέτοιο δεν δημιουργήθηκε ( η πρώτη πήρε 20-30 λεπτά οι υπόλοιπες 5 λεπτά και μου εβγαλε μηνυμα ότι είναι already updated). Κάνω παράθεση τι γράφει ο οδηγός
Q; The update in the vehicle was successful but I cannot find the log file that I shall upload back to the Ford server?
Α: The update information is stored in the SyncMyRide folder on the USB Flash Drive. The filename includes SYNC + serial number + VIN and has the extension .xml.
If the file was deleted by mistake, please plug-in the USB Stick into your vehicle’s USB Port again and start the Update Process again according to the instructions..
If this file was not created after a successful update, the USB Flash Drive was probably not in the expected format. Please format the USB Flash Drive to exFat (all data on the USB stick will be deleted) and start the Update Process
again according to the instructions.
In both cases, the SYNC 3 system recognizes that the update is already stored and will interrupt the update after a few minutes with writing back the feedback file onto the USB flash drive.Έτσι συνέδεσα το sync με το hotspot του κινητού μου και σε μια διαδρομή έκανα check for update. Την επόμενη στο site της Ford για την αναβάθμιση του sync μου έβγαλε Your software is already up-to-date. No action is required.και μου έκανε διαθέσιμη την αναβάθμιση των χαρτών Your Maps software needs updating. Approx. 22.1GB.
Μόλις κάνω ένα μεγαλύτερο ταξίδι θα βάλω τους χάρτες. Είμαι πολύ περίεργος να δω αν καταλαβαίνει τις φωνητικές εντολές στα ελληνικά που διάβασα κάπου. Θα μου πείτε τώρα γιατί καταλαβαίνει τα υπόλοιπα στα ελληνικά?
-
Ο χρήστης katrisk έγραψε:
Το μόνο που με στεναχώρησε είναι τα τέλη κυκλοφορίας που από 260€ που ήταν για τον βενζινοκινητήρα πάνε στα 460€ για τα αυτοκίνητα από τον Ιούλιο και πέρα .
Ειναι τα νέα πρότυπα...και το tiguan κάπου εκει θα πάει. Τα περισσότερα SUV πλήτονται απο αυτή την αλλαγή.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Ειναι τα νέα πρότυπα...και το tiguan κάπου εκει θα πάει. Τα περισσότερα SUV πλήτονται απο αυτή την αλλαγή.
Και ποιος λεει οτι και τα προηγουμενα δε θα ανεβουν;;;
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ford Kuga