-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Όπως; Η μόνη εφαρμογή επι πληρωμή που παίζει με το sync3 (όχι το android auto) είναι το Sygic Car Navigation για iphone προς το παρον
https://www.sygic.com/blog/2017/connect-sygic-car-navigation-with-new-fords-sync3Δυστυχώς ναι. Και εγώ περιμένω πως και πως κάποια πιο 'επίσημη' έκδοση του Torque για AndroidAuto, γιατί μέχρι στιγμής υπάρχει μόνο μια pre-beta έκδοση, ή μάλλον ούτε καν pre-beta, ούτε καν alpha δεν είναι. Σιγά-σιγά θα προχωράει το πράγμα με ΑΑ και τις εφαρμογές του....
Εννοω κατι τετοιο π.χ
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Αυτό που βλέπεις είναι ένα σύνολο τεχνολογιών (software και hardware) δεν είναι κάποιο πρόγραμμα. πχ. το kuga έχει το mykey για να περιορίσεις κάποια πράγματα. Έχει αυτόματη κλήση σε περίπτωση ατυχήματος. HUD θέλει προφανώς hardware. Στατιστικά οδήγησης θα μπορούσαν να μπουν στο android auto στο μέλλον. Ήδη το android auto διαβάζει στοιχεία από το αυτοκίνητο (ταχύτητα, στροφές κτλ) χωρίς καν obd adapter. Οπότε στο μέλλον μπορεί να βγει εφαρμογή για στατιστικά κατανάλωσης κτλ. Διαχείριση από μακρυά δεν είναι δυνατό γιατί δεν έχει το hardware το αμάξι, στην Αμερική το escape το έχει και υπάρχει εφαρμογή για απομακρυσμένο έλεγχο.
Υπαρχουν ηδη στατιστικα
Με κατι ολιγα γιουρα, το torque pro, ενα obd και done....
https://forum.xda-developers.com/genera ... e-t3657805 -
Νομίζω παίδες ότι κάτι πήρε το μάτι μου για καινούρια συστήματα στο Kuga ST, ψάξτε λίγο τις ανακοινώσεις της Ford US για να δείτε τι θα προσθέσουν....όλα αυτά βέβαια είναι σουξου-μουξου από δελτία τύπου, αν δεν τα δω live δεν παίρνω και όρκο....
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Υπαρχουν ηδη στατιστικα
https://forum.xda-developers.com/genera ... e-t3657805Αυτό εννοούσα όταν έλεγα πιο πριν για το Torque, δυστυχώς είναι ακόμα σε πολύ πρώϊμη φάση εξέλιξης...
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Όπως; Η μόνη εφαρμογή επι πληρωμή που παίζει με το sync3 (όχι το android auto) είναι το Sygic Car Navigation για iphone προς το παρον
https://www.sygic.com/blog/2017/connect-sygic-car-navigation-with-new-fords-sync3Δυστυχώς ναι. Και εγώ περιμένω πως και πως κάποια πιο 'επίσημη' έκδοση του Torque για AndroidAuto, γιατί μέχρι στιγμής υπάρχει μόνο μια pre-beta έκδοση, ή μάλλον ούτε καν pre-beta, ούτε καν alpha δεν είναι. Σιγά-σιγά θα προχωράει το πράγμα με ΑΑ και τις εφαρμογές του....
Εννοω κατι τετοιο π.χ
Αυτό που βλέπεις είναι ένα σύνολο τεχνολογιών (software και hardware) δεν είναι κάποιο πρόγραμμα. πχ. το kuga έχει το mykey για να περιορίσεις κάποια πράγματα. Έχει αυτόματη κλήση σε περίπτωση ατυχήματος. HUD θέλει προφανώς hardware. Στατιστικά οδήγησης θα μπορούσαν να μπουν στο android auto στο μέλλον. Ήδη το android auto διαβάζει στοιχεία από το αυτοκίνητο (ταχύτητα, στροφές κτλ) χωρίς καν obd adapter. Οπότε στο μέλλον μπορεί να βγει εφαρμογή για στατιστικά κατανάλωσης κτλ. Διαχείριση από μακρυά δεν είναι δυνατό γιατί δεν έχει το hardware το αμάξι, στην Αμερική το escape το έχει και υπάρχει εφαρμογή για απομακρυσμένο έλεγχο.
Υπαρχουν ηδη στατιστικα
https://forum.xda-developers.com/genera ... e-t3657805Ναι το ξέρω αλλα μιλάμε για εργοστασιακή λύση χωρίς adaptoρες και τέτοια. Η υλοποίηση android auto από τη μάνα του υποστηρίζει επικοινωνία με το αυτοκίνητο, απλά είναι κλειδωμένο το SDK στους κατασκευαστές.
Η ford έχει βγάλει εφαρμογή ΑΑ μόνο για το ford GThttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.ford.performance.android.experience&hl=el
-
Πως βάζουμε το youtube Auto?
-
Ο χρήστης stelios ng έγραψε:
Πως βάζουμε το youtube Auto?To λέει στη σελίδα, το κατεβάζεις, εγκαθιστάς, ενεργοποιείς Developer στο ΑΑ, και μετά πατάς Send To Car μέσα από το Youtube
-
ok
-
Σε συνέχεια του θέματος ήχου, κάποιοι που έχουν δοκιμάσει την έκδοση 3.0 του sync3, λένε ότι κάτι άλλαξε (πιθανότατα στο equaliser) και έχει καλύτερο ήχο μετά. Μια άλλη αλλαγή είναι η μετάβαση από μέρα σε νύχτα, έχει γίνει καλύτερη.
Συν καλύτερη υποστήριξη android auto.http://ffclub.ru/topic/418797/jump_210/?pid=18484915#entry18484915
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Εννοω κατι τετοιο π.χ
Υπαρχουν ηδη στατιστικα
https://forum.xda-developers.com/genera ... e-t3657805Ωραίο κολπάκι για να έχεις κάποιους δείκτες του torque στην οθόνη σου. Βασικά δεν χρειάζεται και πολλά, θερμοκρασίες νερού , λαδιού , boost και πιέσεις για το turbo , άντε και κάποια στατιστικά ταξιδιού όλα μαζεμένα σε μια οθόνη.
https://youtu.be/H1YpjVTFQ4g
Πάντως εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επίσημα το AA δεν ενσωματώνει περισσότερες εφαρμογές όπως στο play store. Ζητάει πολλά από τους developers ; Θα μπορούσαν να μετακυλισουν το κόστος σε εμάς . Πιστεύω πως οι περισσότεροι θα ήταν διατεθημένοι να πληρώσουν επιπλέον μια ήδη αγορασμένη εφαρμογή για να μπορεί αυτή να λειτουργεί απρόσκοπτα στο AA.Γενικά το AA θα ήθελα και στη βάση της φιλοσοφίας που θέλει ( ή ήθελε μάλλον) να επικοινωνεί η Google ως πιο ελεύθερο λογισμικό σε σχέση με το IOS να είναι κάτι σαν ένα τέλειο mirroring της συσκευής τηλεφώνου στην οθόνη του αυτοκινήτου.
Δεν είπα να μπορείς να έχεις το Netflix , YouTube , και παιχνίδια στην οθόνη , αλλά εφαρμογές πλοήγησης, μουσικής , αυτοκινήτου κλπ θα έπρεπε να υπάρχουν περισσότερες και μάλιστα ειδικά optimized από τους developers για χρήση στο AA.Δεν ξέρω πού κολλάει αυτό και δεν γίνεται , ίσως κάνει ζημιά στα native συστήματα πλοήγησης κλπ. των αυτοκινητοβιομηχανιών που τα χρεώνουν extra, αλλά αν υιοθετούσε μια τέτοια στρατηγική θεωρώ πως θα έκανε και μεγάλη ζημιά προς την apple και το IOS καθώς θα έστρεφε πολλούς iPhone users προς το Android καθώς το car play είναι σκοτάδια μαύρα.
Α... επίσης απερίγραπτα απαράδεκτο είναι που ακόμη δεν έχουμε επίσημη έκδοση του AA για Ελλάδα.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
sorry ρε παιδια να ρωτησω κατι. τα βιντεο που εχω αποθηκευμενα στην μνημη του κινητου δεν μπορει να τα παιξει το youtube auto. ενω τα βλεπει κανω κατι λαθος?
-
Δεν το έχω δοκιμάσει στο αυτοκίνητο ακόμα, μόλις έρθει το φανάρι και το πάω στο service θα το δοκιμάσω
Το AA δεν έχει έρθει Ελλάδα γιατί η Google πρέπει να τσεκάρει με το νομικό τμήμα ξεχωριστά για κάθε χώρα τι λένε οι νόμοι και κατά πόσο η λειτουργία του ΑΑ συμβαδίζει με αυτούς. Ακόμα το ΑΑ είναι πρακτικά δοκιμαστή εφαρμογή, οπότε δεν το βγάζουν ταυτόχρονα σε όλες τις χώρες για να μην τους πρήζουν ταυτόχρονα χιλιάδες χρήστες για τα προβλήματα
-
Κ. σπέρα σε όλους τους κατόχους του FORD KUGA και καλά ταξίδια. Είμαι και εγώ εδώ και 10 μέρες κάτοχος ενός kuga st-line 2.0 dtci 180hp, το οποίο παρέλαβα από την car center. Μέχρι σήμερα όλα καλά, είμαι σε φάση στρωσίματος. Έχω μόνο 1 μικρό θέμα το οποίο δεν έχουν καταφέρει ακόμα να λύσουν ούτε από την αντιπροσωπεία. Το αυτοκίνητο έχει ηλεκτρική ηλιοροφή. Στο εσωτερικό υπάρχουν φώτα εμπρός στην θήκη των γυαλιών και πίσω πάνω από τους πίσω επιβάτες. Το θέμα είναι ότι δεν έχω ανακαλύψει πως γίνεται να μην ανάβουν αυτόματα όταν ξεκλειδώνω ή όταν ανοίγω τις πόρτες. Για κάποιο λόγο δεν έχει διακόπτη για απενεργοποίηση. Εγώ θέλω να μην ανάβουν όταν ανοίγουν οι πόρτες παρά μόνο αν κάποιος πατήσει το κουμπί. Έχει κάποιος αντίστοιχο όχημα με ηλιοροφή και έχει αντιμετωπίσει το ίδιο θέμα; Έχουν στείλει ήδη email από την car center αλλά ακόμα δεν έχουν λάβει απάντηση από τα κεντρικά. Σας ευχαριστώ.
-
Αυτό μου κάνει κάτι σε ιδιωτικό ντετέκτιβ κ νυχτερινές παρακολουθήσεις...
-
Εξαιρετικός κινητήρας για το Kuga!
Μα γιατί να μην ανάβουν τα φώτα?
-
Ο χρήστης konpandim έγραψε:
Κ. σπέρα σε όλους τους κατόχους του FORD KUGA και καλά ταξίδια. Είμαι και εγώ εδώ και 10 μέρες κάτοχος ενός kuga st-line 2.0 dtci 180hp, το οποίο παρέλαβα από την car center. Μέχρι σήμερα όλα καλά, είμαι σε φάση στρωσίματος. Έχω μόνο 1 μικρό θέμα το οποίο δεν έχουν καταφέρει ακόμα να λύσουν ούτε από την αντιπροσωπεία. Το αυτοκίνητο έχει ηλεκτρική ηλιοροφή. Στο εσωτερικό υπάρχουν φώτα εμπρός στην θήκη των γυαλιών και πίσω πάνω από τους πίσω επιβάτες. Το θέμα είναι ότι δεν έχω ανακαλύψει πως γίνεται να μην ανάβουν αυτόματα όταν ξεκλειδώνω ή όταν ανοίγω τις πόρτες. Για κάποιο λόγο δεν έχει διακόπτη για απενεργοποίηση. Εγώ θέλω να μην ανάβουν όταν ανοίγουν οι πόρτες παρά μόνο αν κάποιος πατήσει το κουμπί. Έχει κάποιος αντίστοιχο όχημα με ηλιοροφή και έχει αντιμετωπίσει το ίδιο θέμα; Έχουν στείλει ήδη email από την car center αλλά ακόμα δεν έχουν λάβει απάντηση από τα κεντρικά. Σας ευχαριστώ.Καλοτάξιδο!!! Κι εγω απο car center παρέλαβα το καλοκαίρι.
Στο business βενζίνη που εχω εχει διακόπτη νομίζω που απενεργοποιεί τον εσωτερικό φωτιςμο οταν ανοίγουν οι πόρτες.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Κ. σπέρα σε όλους τους κατόχους του FORD KUGA και καλά ταξίδια. Είμαι και εγώ εδώ και 10 μέρες κάτοχος ενός kuga st-line 2.0 dtci 180hp, το οποίο παρέλαβα από την car center. Μέχρι σήμερα όλα καλά, είμαι σε φάση στρωσίματος. Έχω μόνο 1 μικρό θέμα το οποίο δεν έχουν καταφέρει ακόμα να λύσουν ούτε από την αντιπροσωπεία. Το αυτοκίνητο έχει ηλεκτρική ηλιοροφή. Στο εσωτερικό υπάρχουν φώτα εμπρός στην θήκη των γυαλιών και πίσω πάνω από τους πίσω επιβάτες. Το θέμα είναι ότι δεν έχω ανακαλύψει πως γίνεται να μην ανάβουν αυτόματα όταν ξεκλειδώνω ή όταν ανοίγω τις πόρτες. Για κάποιο λόγο δεν έχει διακόπτη για απενεργοποίηση. Εγώ θέλω να μην ανάβουν όταν ανοίγουν οι πόρτες παρά μόνο αν κάποιος πατήσει το κουμπί. Έχει κάποιος αντίστοιχο όχημα με ηλιοροφή και έχει αντιμετωπίσει το ίδιο θέμα; Έχουν στείλει ήδη email από την car center αλλά ακόμα δεν έχουν λάβει απάντηση από τα κεντρικά. Σας ευχαριστώ.καλοτάξιδο!
Εξαιρετική επιλογή!
Αναμένουμε αναλυτικό review σύντομα!! -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Εξαιρετικός κινητήρας για το Kuga!Μα γιατί να μην ανάβουν τα φώτα?
Γιατί έτσι!
Ούτε εγώ θέλω Φανη γιατί μέχρι να βάλω το κλειδί αργεί η χρονοκαθυστέρησηΣτάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ένας πολύ απλός λόγος που σκέφτομαι : Κοιμούνται πίσω τα παιδιά, σταματάς στο περίπτερο - ανάβουν τα φώτα καθώς ανοίγεις τη πόρτα και ξυπνάνε
-
να πω και εγώ τη μαύρη αλήθεια, όταν είχα παίξει με τα κουμπάκια στην πλαφονιέρα (χωρίς ηλιοροφή), ούτε εγώ είχα καταλάβει πως δουλεύουν.
-
Επιτέλους το Kuga πήρε μια γεύση από το τι το περιμένει στο νησί και μάλιστα με δρόμους σε χειρότερη κατάσταση, λόγω βροχών, νεροφαγωμάτων, μικρών κατολισθήσεων, και γενικά ότι συμβαίνει το χειμώνα σε κακούς και ασυντήρητους δρόμους. Και πέρασε με flying colors, που λένε και οι Fordαίοι Προφανώς δεν εξαφανίζει ανωμαλίες, δεν καταπίνει λακούβες και δεν ισιώνει πέτρες και σαμαράκια όπως η C5, ή ακόμα και το CX7, αλλά σε καμία στιγμή δεν ένιωσα ότι δεν 'τους έχει' τους δρόμους, ή ότι ένιωθε άβολα. Μάλιστα πήγαμε μέχρι Συκαμιά (ίσως ο χειρότερος δρόμος στη Τζια, μαζί με το Σπαθί) και, πέραν του ότι πήγα προσεκτικά και αργά, δεν ζορίστηκε πουθενά, πέρασε πάνω από χαντάκια, κοτρώνες, λάσπες, λακούβες, δεν βρήκε πουθενά και δεν μας ενόχλησε ούτε στιγμή. Και μάλιστα φορτωμένος με 4 ενήλικες, και σε πολύ άσχημους 'δρόμους', χειρότερους από ότι το καλοκαίρι, όσοι είναι από νησί με καταλαβαίνουν. Job well done!
Το αστείο είναι ότι οι επιβάτες μου είπαν όλοι τι καλά που πάει στους καρόδρομους και ότι είναι πολύ μαλακό , ενώ ο ένας συνεπιβάτης που έχει το προηγούμενο Χ3, μου είπε ότι είναι αρκετά πιο μαλακό από το δικό του
...Στο εσωτερικό υπάρχουν φώτα εμπρός στην θήκη των γυαλιών και πίσω πάνω από τους πίσω επιβάτες. Το θέμα είναι ότι δεν έχω ανακαλύψει πως γίνεται να μην ανάβουν αυτόματα όταν ξεκλειδώνω ή όταν ανοίγω τις πόρτες...Άρα θέλεις να μην ανάβουν καθόλου οι πλαφονιέρες, δηλαδή το παλιό καλό κουμπάκι Off. Δεν το έχω δοκιμάσει αυτό που θες, αλλά σύμφωνα με το manual απλώς πατάς το αντίστοιχο πλήκτρο.
A Λειτουργία ανάμματος με το άνοιγμα πόρτας.
B Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση όλων των φώτων.
C Μεμονωμένα φώτα.
D Μεμονωμένα φώτα.Edit: ΜΕΓΑΛΗ ευκολία το AA, το navi του SYNC3 δεν είχε τη Συκαμιά, και φυσικά δεν είχε καν ένα συγκεκριμένο συγκρότημα σπιτιών που ψάχναμε, οπότε το βρήκα στο Maps, το συνέδεσα με ΑΑ, και πήγαμε καρφί και ολόσωστα
-
Χαίρομαι που το βολεύτηκες το αμάξι . Βέβαια σε Χ3 προηγούμενη , ειδικά με σπορ ανάρτηση , παίζουν να είναι πιο μαλακοί και οι βράχοι της παραλίας....
Ford Kuga