Επιτέλους το Kuga πήρε μια γεύση από το τι το περιμένει στο νησί και μάλιστα με δρόμους σε χειρότερη κατάσταση, λόγω βροχών, νεροφαγωμάτων, μικρών κατολισθήσεων, και γενικά ότι συμβαίνει το χειμώνα σε κακούς και ασυντήρητους δρόμους. Και πέρασε με flying colors, που λένε και οι Fordαίοι Προφανώς δεν εξαφανίζει ανωμαλίες, δεν καταπίνει λακούβες και δεν ισιώνει πέτρες και σαμαράκια όπως η C5, ή ακόμα και το CX7, αλλά σε καμία στιγμή δεν ένιωσα ότι δεν 'τους έχει' τους δρόμους, ή ότι ένιωθε άβολα. Μάλιστα πήγαμε μέχρι Συκαμιά (ίσως ο χειρότερος δρόμος στη Τζια, μαζί με το Σπαθί) και, πέραν του ότι πήγα προσεκτικά και αργά, δεν ζορίστηκε πουθενά, πέρασε πάνω από χαντάκια, κοτρώνες, λάσπες, λακούβες, δεν βρήκε πουθενά και δεν μας ενόχλησε ούτε στιγμή. Και μάλιστα φορτωμένος με 4 ενήλικες, και σε πολύ άσχημους 'δρόμους', χειρότερους από ότι το καλοκαίρι, όσοι είναι από νησί με καταλαβαίνουν. Job well done!
Το αστείο είναι ότι οι επιβάτες μου είπαν όλοι τι καλά που πάει στους καρόδρομους και ότι είναι πολύ μαλακό , ενώ ο ένας συνεπιβάτης που έχει το προηγούμενο Χ3, μου είπε ότι είναι αρκετά πιο μαλακό από το δικό του
Ο χρήστης konpandim έγραψε:
...Στο εσωτερικό υπάρχουν φώτα εμπρός στην θήκη των γυαλιών και πίσω πάνω από τους πίσω επιβάτες. Το θέμα είναι ότι δεν έχω ανακαλύψει πως γίνεται να μην ανάβουν αυτόματα όταν ξεκλειδώνω ή όταν ανοίγω τις πόρτες...
Άρα θέλεις να μην ανάβουν καθόλου οι πλαφονιέρες, δηλαδή το παλιό καλό κουμπάκι Off. Δεν το έχω δοκιμάσει αυτό που θες, αλλά σύμφωνα με το manual απλώς πατάς το αντίστοιχο πλήκτρο.
ΕΣΩΤΕΡΙΚΌΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ
A Λειτουργία ανάμματος με το άνοιγμα πόρτας.
B Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση όλων των φώτων.
C Μεμονωμένα φώτα.
D Μεμονωμένα φώτα.
Edit: ΜΕΓΑΛΗ ευκολία το AA, το navi του SYNC3 δεν είχε τη Συκαμιά, και φυσικά δεν είχε καν ένα συγκεκριμένο συγκρότημα σπιτιών που ψάχναμε, οπότε το βρήκα στο Maps, το συνέδεσα με ΑΑ, και πήγαμε καρφί και ολόσωστα