-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Για την μπαταρία μου το είπε και το παλικάρι στη Βελμάρ, όταν παρατήρησα πόσο χωμένη είναι και τι γίνεται στη περίπτωση που μείνω ή θελήσω να βάλω άλλη, μου λέει 'τη μπαταρία απλώς τη βλέπεις, δεν μπορείς να την αλλάξεις με τίποτα'.Για οτιδήποτε άλλο, πάνε πλέον οι εποχές που μπορούσες να κάνεις πολλές και διάφορες δουλειές μόνος σου, γρήγορα και εύκολα, στα αυτοκίνητα. Πλέον ακόμα και για αλλαγή λαμπτήρα, μπορεί να χρειαστεί να κατεβάσεις το μισό μηχανοστάσιο
καλη ωρα οπως ο φιλος μας ποιο πανω
οπως την παρατηρουσα εχθες μου φαινεται πως πρεπει να λυθουν μεχρι και οι υαλοκαθαριστηρες για να αλλαχτει
ενταξει δεν ειναι ολα τα καινουργια αυτοκινητα το ιδιο...υπαρχουν και πολλα που εχουν ποιο πολυ χωρο για τα βασικα !
βεβαια οπως πολυ σωστα ειπες χερι δεν βαζεις πλεον για πολλους λογους ... -
Έχω την εντύπωση ότι τα περισσότερα SUV/crossover, λόγω μικρού μήκους καπό, είναι περίπου έτσι πακτωμένα στο χώρο της μηχανής.
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Έχω την εντύπωση ότι τα περισσότερα SUV/crossover, λόγω μικρού μήκους καπό, είναι περίπου έτσι πακτωμένα στο χώρο της μηχανής.Για τα καινούρια δεν μπορώ να πω πολλά, δεν έχω ψάξει το θέμα χωροταξίας στο engine bay, αλλά στο CX7 μπορούσες μέχρι και να κάνεις αλλαγή καδένας μόνος σου αν ήθελες, είχε ΠΟΛΥ χώρο διαθέσιμο.
Καλά, αν είναι στριμωγμένο το Kuga, πως θα είναι το Ecosport ?
-
Για την μπαταρία μου το είπε και το παλικάρι στη Βελμάρ, όταν παρατήρησα πόσο χωμένη είναι και τι γίνεται στη περίπτωση που μείνω ή θελήσω να βάλω άλλη, μου λέει 'τη μπαταρία απλώς τη βλέπεις, δεν μπορείς να την αλλάξεις με τίποτα'.Απίστευτο...
Δηλαδή σε υποχρεώνει να βάζεις μπαταρία στη Ford;;
-
Για την μπαταρία μου το είπε και το παλικάρι στη Βελμάρ, όταν παρατήρησα πόσο χωμένη είναι και τι γίνεται στη περίπτωση που μείνω ή θελήσω να βάλω άλλη, μου λέει 'τη μπαταρία απλώς τη βλέπεις, δεν μπορείς να την αλλάξεις με τίποτα'.Για οτιδήποτε άλλο, πάνε πλέον οι εποχές που μπορούσες να κάνεις πολλές και διάφορες δουλειές μόνος σου, γρήγορα και εύκολα, στα αυτοκίνητα. Πλέον ακόμα και για αλλαγή λαμπτήρα, μπορεί να χρειαστεί να κατεβάσεις το μισό μηχανοστάσιο
Οκ αλλά άλλο να μη μπορείς να βάζεις χέρι κι άλλο για ένα φανάρι ή μια μπαταρία να πρέπει να κατεβάσεις το μισό αυτοκίνητο....
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Παιδιά εγώ δεν ξέρω πολλα αυτοκίνητα της τελευταίας δεκαετίας που να μην χρειάζεται να λύσεις μάσκα και λοιπά μπροστινά για να αλλάξεις φανάρι.
Ακόμη και λάμπες είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις στα περισσότερα αυτοκίνητα χωρίς να λύσεις κάποια πραγματακια για να έχεις πρόσβαση.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Για να μην δημιουργουνται εντυπώσεις. Βγήκαν:
- Πλαστική προστατευτική ποδιά μηχανής από κάτω.
- Πλαστικό κάλυμμα μηχανής (αυτό μπροστά μπροστά)
- Προφυλακτήρας με τα προβολάκια πάνω κομπλέ.
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Παιδιά εγώ δεν ξέρω πολλα αυτοκίνητα της τελευταίας δεκαετίας που να μην χρειάζεται να λύσεις μάσκα και λοιπά μπροστινά για να αλλάξεις φανάρι.Ακόμη και λάμπες είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις στα περισσότερα αυτοκίνητα χωρίς να λύσεις κάποια πραγματακια για να έχεις πρόσβαση.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
Ακόμα και στο φιέστα (το ακριβώς προηγούμενο), άνετα βγάζεις ΟΛΟ το φωτιστικό σώμα.
-
Αλλο Xenon αλλο απλα φωτα...
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Αλλο Xenon αλλο απλα φωτα...Ναι, αλλά για την αφαίρεση όλου του φωτιστικού σώματος δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο.
-
Οποτε αν καει λαμπάκι σε καμια εξόρμηση, περιμένεις γερανό να σε πάει στο συνεργείο να το αλλάξεις σε 1 βδομάδα .
Χαχαχαχα
Well done ford!Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Για να μην υπερβάλλουμε, επειδή έχω κάνει ήδη σχετική δουλίτσα στα φανάρια, όλες οι λάμπες μπορούν να αλλαχτούν από τον ιδιοκτήτη, αφού είναι -σχετικά εύκολα- προσβάσιμες από τα καπάκια στα φωτιστικά σώματα. Προφανώς αυτό δεν ισχύει για όσα είναι LED, αφού δεν μπορείς απλά να βάλεις μια LED του εμπορίου. Σημείωση ότι το manual (αυτό που έχουμε στα χέρια μας αλλά και αυτό του site) είναι του pre f/l (ή απλά δεν το έχουν διορθώσει πλήρως) και π.χ. στους τύπους λαμπτήρων και στη διαδικασία αλλαγής αυτών έχει αρκετά λαθάκια.
-
Σημείωση ότι το manual (αυτό που έχουμε στα χέρια μας αλλά και αυτό του site) είναι του pre f/l (ή απλά δεν το έχουν διορθώσει πλήρως) και π.χ. στους τύπους λαμπτήρων και στη διαδικασία αλλαγής αυτών έχει αρκετά λαθάκια.Το κατάλαβα όταν πήγα να αλλάξω λάμπες (με τις Philips που πήρα) και ενώ κατάφερνα να βγάλω το καπάκι, δεν κατάφερα με τίποτα να βγάλω την φίσα (έσπασα και ένα πολύ μικρό πλαστικό, άνευ ουσίας). Οπότε, σε 1 μήνα που θα πάω για service θα τους πώ να αλλάξουν τις λάμπες και θα είμαι μπροστά να δω πως το κάνουν!
Επίσης, δείχνει αντίθετα τις λάμπες, δηλαδή εκεί που δείχνει ότι είναι η μεσαία σκάλα, στο f/l είναι η μεγάλη και το ανάποδο! Προχειροδουλειά και απαράδεκτο!
-
Το ίδιο για τις οδηγίες για τα puddle lights, που είναι λάθος από την αρχή μέχρι το τέλος. Και επειδή η διαδικασία είναι λίγο 'μάντεψε-ποιος', αφού δεν βλέπεις τι κάνεις, και καθώς ΟΛΑ τα videos στο ΥΤ είναι για pre-f/l Kuga, τελικά πήγα με τις οδηγίες για το Focus RS (που είναι όλα εντελώς ανάποδα) και όντως δούλεψε....
-
YouTube video στο android auto
http://www.thekirankumar.com/blog/Παίζει και offline videos από την κάρτα μνήμης. Τώρα το μόνο που μου λείπει είναι να κάνω παιδιά για να τους βάζω video
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
YouTube video στο android auto
http://www.thekirankumar.com/blog/Παίζει και offline videos από την κάρτα μνήμης. Τώρα το μόνο που μου λείπει είναι να κάνω παιδιά για να τους βάζω video [emoji38]
Καλημεραααα εχει αγορασει κανεις καμια εφαρμογη connected car????
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
-
Όπως; Η μόνη εφαρμογή επι πληρωμή που παίζει με το sync3 (όχι το android auto) είναι το Sygic Car Navigation για iphone προς το παρον
https://www.sygic.com/blog/2017/connect-sygic-car-navigation-with-new-fords-sync3 -
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Όπως; Η μόνη εφαρμογή επι πληρωμή που παίζει με το sync3 (όχι το android auto) είναι το Sygic Car Navigation για iphone προς το παρον
https://www.sygic.com/blog/2017/connect-sygic-car-navigation-with-new-fords-sync3Δυστυχώς ναι. Και εγώ περιμένω πως και πως κάποια πιο 'επίσημη' έκδοση του Torque για AndroidAuto, γιατί μέχρι στιγμής υπάρχει μόνο μια pre-beta έκδοση, ή μάλλον ούτε καν pre-beta, ούτε καν alpha δεν είναι. Σιγά-σιγά θα προχωράει το πράγμα με ΑΑ και τις εφαρμογές του....
-
https://www.sygic.com/blog/2017/connect-sygic-car-navigation-with-new-fords-sync3Δυστυχώς ναι. Και εγώ περιμένω πως και πως κάποια πιο 'επίσημη' έκδοση του Torque για AndroidAuto, γιατί μέχρι στιγμής υπάρχει μόνο μια pre-beta έκδοση, ή μάλλον ούτε καν pre-beta, ούτε καν alpha δεν είναι. Σιγά-σιγά θα προχωράει το πράγμα με ΑΑ και τις εφαρμογές του....
Εννοω κατι τετοιο π.χ
-
Ο χρήστης apostolis_bjj έγραψε:
Εννοω κατι τετοιο π.χ
Αυτό που βλέπεις είναι ένα σύνολο τεχνολογιών (software και hardware) δεν είναι κάποιο πρόγραμμα. πχ. το kuga έχει το mykey για να περιορίσεις κάποια πράγματα. Έχει αυτόματη κλήση σε περίπτωση ατυχήματος. HUD θέλει προφανώς hardware. Στατιστικά οδήγησης θα μπορούσαν να μπουν στο android auto στο μέλλον. Ήδη το android auto διαβάζει στοιχεία από το αυτοκίνητο (ταχύτητα, στροφές κτλ) χωρίς καν obd adapter. Οπότε στο μέλλον μπορεί να βγει εφαρμογή για στατιστικά κατανάλωσης κτλ. Διαχείριση από μακρυά δεν είναι δυνατό γιατί δεν έχει το hardware το αμάξι, στην Αμερική το escape το έχει και υπάρχει εφαρμογή για απομακρυσμένο έλεγχο.
Ford Kuga