-
Εχει καποιος 'παραπονο' απο το αυτοματο κιβωτιο του κουγκα με τα 180 αλογα βενζινη???
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
-
τα φωτα στις πλαφονιερες δεν το εχω ψαξει ουτε εγω πως σβηνουν οπως παλια ...(το θετικο με ηλιοροφη ειναι πως πισω εχει δυο πολυ ομορφες πλαφονιερες και οτι σε καθε πλευρα εμπρος πισω ο επιβατης εχει την δικη του)πιστευω η στο syn3 η στην οθονη την μικρη αναμεσα στα οργανα νομιζω εχει επιλογη lights αλλα δεν εχω ψαξει αν ειναι και για τα εσωτερικα...
τωρα το αυτοματο powershift που φοραω εγω στο μικρο 1,5d πιστευω τον εχει αναβαθμισει παρα πολυ, μιας και αμεσο ειναι και πολυ ομαλο στις αλλαγες του,το αρνητικο ειναι τα τελη που ειναι 148 σε σχεση με τα 105 αν δεν κανω λαθος της χειροκινητης...και ισως η καταναλωση που μπορει να ειναι 0,5 ποιο αυξημενη -
Εμένα (χωρίς ηλιοροφή) έχει κανονικά κουμπάκι στην πλαφονιέρα που απενεργοποιεί τα φώτα και δεν ανάβουν. Μάλιστα ο φωτισμός του πλήκτρου αλλάζει από γαλάζιος σε πορτοκαλί για να δείξει ότι είναι απενεργοποιημένα τα εσωτερικά φώτα.
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
E καλά, το ξέραμε ότι θα βγειΚαι κάποιες παραπάνω πληροφορίες
2019 Ford Edge ST — it's a sportier Sport, and that’s not a bad thing
Τιμή ακόμα δεν υπάρχει, ούτε συγκεκριμένα specs και επιδόσεις, θα βγει επισήμως στο Detroit, και δυστυχώς κανείς δεν ξέρει ακόμα αν θα είναι μόνο Edge ST (δηλαδή για τις ΗΠΑ) ή θα υπάρξει και Kuga ST (για Ευρώπη)
-
Το αντίστοιχο kuga εκεί είναι το escape. Edge έχουμε και εδώ.
-
Oops, sorry, λάθος link και συσχετισμός για το Escape/Kuga
All-New Ford Kuga / Escape Coming in 2019 With 284 HP RS Model and PHEV
-
Φιλος μου ανακοινωσε τη προθεση να αλλαξει το ματσουντα 6 του, 2001 - 350000km με suv
Χρειαζεται μονο ενα πραμα: αξιοπιστια
Στην αρχη μου ειπε για qq...
Σαν να αλλαζεις τη νοικοκυρα με τρανς... ουτε αυγο ματι...
Προτεινα kuga, ελπιζω να μη τις φαω, εχει και λιγο φατσα κουφοντινα...
Σε ντηζελ...ΑρΕς
α ρε mazda....
ασομαρινε που περασες απο αυτους τους σχιστοματηδες, συγκρινεται? -
Μεχρι τι budget ειναι προθυμος να φτασει?? Μπορει να χτυπησει το διλιτρο Kuga δλδ??
-
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Μεχρι τι budget ειναι προθυμος να φτασει?? Μπορει να χτυπησει το διλιτρο Kuga δλδ??Δεν εχει προβλημα σε budget, μπορει να ειναι πολυ ψηλο. Εχει προβλημα σε κυβικα ομως - κανεις δεν ξερει τι ξημερωνει...
Παντως δεν χρειαζεται ουτε γκαζια, ουτε τετρακινηση... -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Μεχρι τι budget ειναι προθυμος να φτασει?? Μπορει να χτυπησει το διλιτρο Kuga δλδ??
Δεν εχει προβλημα σε budget, μπορει να ειναι πολυ ψηλο. Εχει προβλημα σε κυβικα ομως - κανεις δεν ξερει τι ξημερωνει...
Παντως δεν χρειαζεται ουτε γκαζια, ουτε τετρακινηση...Οταν εννοεις εχει προβλημα σε κυβικα δηλαδη οχι διλιτρο ή το διλιτρο ειναι το ταβανι??
Αν μπορει να φτασει παντως στο διλιτρο αυτοματο Kuga ST-Line ειναι η ιδανικοτερη επιλογη..
edit: προσωπικη επιλογη για μενα εννοω..
-
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Δεν εχει προβλημα σε budget, μπορει να ειναι πολυ ψηλο. Εχει προβλημα σε κυβικα ομως - κανεις δεν ξερει τι ξημερωνει...
Παντως δεν χρειαζεται ουτε γκαζια, ουτε τετρακινηση...Οταν εννοεις εχει προβλημα σε κυβικα δηλαδη οχι διλιτρο ή το διλιτρο ειναι το ταβανι??
Αν μπορει να φτασει παντως στο διλιτρο αυτοματο Kuga ST-Line ειναι η ιδανικοτερη επιλογη..
edit: προσωπικη επιλογη για μενα εννοω..
οχι διλιτρο...
κανεις δεν θελει να ξυπναει βλεποντας ειδησεις τι σκεφτηκαν για να τα παρουν και σημερα... -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
...Προτεινα kuga, ελπιζω να μη τις φαω, εχει και λιγο φατσα κουφοντινα...
Σε ντηζελ...ΑρΕς
α ρε mazda....
ασομαρινε που περασες απο αυτους τους σχιστοματηδες, συγκρινεται?Εξαρτάται τι συγκρίνουμε. Αν κατάλαβα καλά, Kuga με CX5 ? Αν ναι, τότε
α) το CX5 ξεκινάει με αυτογκολ από τα αποδυτήρια, καθώς ντεν έκει αντιπροσωπεία καρντιά μου (άρα πως το φέρνεις, πως το πληρώνεις, τι παίζει με εγγύηση κλπ κλπ)
β) συνεχίζει με δεύτερο αυτογκολ από τα αποδυτήρια, καθώς τα διαθέσιμα μοτέρ είναι λίγα και εκτός Ελληνικής πραγματικότητας
γ) καθώς το σκορ είναι 2-0 πριν την έναρξη, θα πρέπει το CX5 να είναι κλάσεις ανώτερο σε άμυνα και επίθεση, μόνο και μόνο για να ισοφαρίσει. Και δυστυχώς από ότι έχω διαβάσει, δεν είναι κάπου τόοοοοοσο καλύτερο από το Kuga, ίσως και πουθενά να μην είναι ξεκάθαρα καλύτερο.Αν συγκρίνουμε αξιοπιστία γενικότερα του Kuga (ήτοι Ford) με ιάπωνες, τότε εδώ θα δώσω ippon στους τζαπανέζους, αλλά ΜΟΝΟ για τα καθαρόαιμα ιαπωνικά, δηλαδή αυτά που κατασκευάζονται στο νησί.
All that being said, το CX7 θα το είχα μέχρι και σήμερα, αν δεν έσκαγε η ΕΛΜΑ και φυσικά αν δεν είχαμε τα τραγικά φορομπηχτικά από 2011 και εντεύθεν...
-
Κριτικές που είχα διαβάσει και συγκριτικά και video που είχα δει μέχρι πριν 2 χρόνια κατέτασσαν το mazda ως ένα από τα πιο καλοστημένα και απολαυστικά suv της κατηγορίας του!
Ισχύουν τα υπόλοιπα που γράφει ο AMarinos, αλλά μην υποτιμάτε τη Mazda! -
Το ερωτημα βεβαια παραμενει...
ασομαρινε, το θετεις ξεκαθαρα άι θινκ
μαλλον δεν θα ειναι αξιοπιστο το κουγκ οσο ενα mazda π.χ. μετα τη δεκαετια ή 200k km...
ρισκο με τα εισαγωμενα υπαρχει, απο την αλλη οταν η προοπτικη ειναι το βαθος χρονου και οι απαιτησεις σε αξιοπιστια ψηλες, φαινεται οτι μπαινει στο παιχνιδι... παντως οτι mazda θες, απλα το φερνεις ή στο φερνουν και φαινεται να ισχυει και η εγγυηση.
μεγαλο κολλημα αυτο το μπραντ οταν δεν θες να ασχοληθεις με κατι παραπανω απο λαδοξιδα...
ο φιλος, αν και εχει προβλημα με τα 2k+ cc θα εκανε παραχωρηση μονο σε σου ξου πεντε 2.2... -
Κ. σπέρα σε όλους, εγώ πάντως πριν πάρω το kuga είχα για 14 χρόνια το mazda tribute. Σκυλί κυριολεκτικά, με μηχανικά μέρη από ford maverick. Το είχα σκίσει (βουνό αλλά και κουβάλημα) και του είχα βάλει και αέριο. Γενικά τα mazda απροβλημάτιστα αλλά με προβλήματα αντιπροσωπείας. Αν ο κινητήρας δεν ήταν ford θα είχα θέμα με τα service. Με το πρόβλημα του εσωτερικού φωτισμού στο st-line δεν κατάφερε κάποιος να δώσει λύση.Πάντως στις πλαφονιέρες έχει μόνο ένα κουμπί το οποίο απλά ανάβει ή σβήνει το φως όταν είσαι ήδη μέσα. Το manual δεν έχει την περίπτωση του kuga st-line με ηλιοροφή. Δεν έχω καθόλου κουμπιά A,B,C,D. Έχει μόνο 1.
-
Ο χρήστης konpandim έγραψε:
Αν ο κινητήρας δεν ήταν ford θα είχα θέμα με τα service.Κανένα θέμα δεν θα είχες.
-
Ήρθε το φανάρι Xenon , Πέμπτη πρωί θα μπει. Θα προσπαθήσω να βγάλω καλύτερες φωτό, την προηγούμενη φορά είχα ξεχάσει τη ρύθμιση στο slow shutter
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
...μεγαλο κολλημα αυτο το μπραντ οταν δεν θες να ασχοληθεις με κατι παραπανω απο λαδοξιδα...
ο φιλος, αν και εχει προβλημα με τα 2k+ cc θα εκανε παραχωρηση μονο σε σου ξου πεντε 2.2...Να προτείνω τότε κάτι που σκεφτόμουν και εγώ: αν μπορέσει να βρει κάποιο CX7 f/l, μπορεί και με μηδέν χλμ ? Κάθε τόσο ξεμυτίζει και κάποιο από δαύτα. 'Καινούριο', λυμένα όλα τα προβλήματα (κυρίως τουρμπίνα, φρένα), άνετο, γρήγορο, σχετικά χλιδάτο, μόνο μείον τα 2.3, και φυσικά η απουσία αντιπροσωπείας.
-
Το πήρα απόφαση και αγόρασα το hood damper kit για το Kuga μου από το Ρώσο, μόλις έρθει στα χέρια μου και το τοποθετήσω, θα ενημερώσω πως, τι και γιατί
-
Τέλεια Αντώνη!! Αναμένω νέα και φωτογραφίες εναγωνίως!!
Το σκέφτομαι και εγώ πολύ σοβαρά να το αγοράσω.
Ford Kuga