Feb 16, 2021, 10:08 AM

regresso wrote:

ALEX19 wrote:

To τουσόν βγαίνει σε τετρακίνητη έκδοση τόσο στο 1,6 βενζίνη με 180hp όσο και στο 1,6 πετρέλαιο με 136hp και οι δύο με ήπια υβριδικό σύστημα. Είναι ξεκάθαρα καλύτερα μοτέρ συν την τετρακίνηση. Το πετρέλαιο είναι ακριβότερο από το κούγκα stline ενώ η βενζίνη φθηνότερη.Οι διαφορές στους εξοπλισμούς είναι αμελητέες, το εσωτερικό όμως του τουσόν είναι σίγουρα πιο μοντέρνο συν το πιο προηγμένο σύστημα πολυμέσων. Για εμένα είναι ξεκάθαρη επιλογή η έκδοση distinctive σε βενζίνη για όποιον μπορεί να διαθέσει μέχρι 35000€ και θέλει ένα κανονικό σουβ

Εγώ βλέπω στο διαμορφωτή βενζίνη 1.6Τ 177PS μόνο μηχανικό κιβώτιο χωρίς υβριδικό σύστημα και χωρίς τετρακίνηση (30k Distinctive) και 1.6D 48V 136PS 4X4 Auto (35k Distinctive + 1K για το acc). Εγώ δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα αγοράσω C - SUV χωρίς αυτόματο κιβώτιο και acc και τα θεωρώ απαραίτητη προυπόθεση για να συγκρίνω τιμές. Επομένως ένα full extra Tucson έχει 36k και το Kuga ST LINE X 1.5 Ecoblue Auto (36k - 1k το test drive bonus= 35k). Δηλαδή και περισσότερα χρήματα έχει εν τέλει το Tucson και ακόμα περιμένω να μου πεις που είναι ο περισσότερος εξοπλισμός έναντι του Kuga.

ΥΓ 1. Συγκρίνω τις ακριβές εκδόσεις που είναι πληρέστερες και τιμολογιακά κοντά.

ΥΓ. 2. Εσύ επιμένεις ότι δίνει υβριδικό σύστημα με βενζίνη, τετρακίνηση και 180PS στα 30k και προτρέπεις να το αγοράσουμε με κλειστά μάτια γιατί είναι ευκαιρία. Δεν υπάρχει αυτός ο κινητήρας που μας λες. Υπάρχει ο 2.0D 48V 185PS 8AT 4X4 ο οποίος είναι δίλιτρος ήπια υβριδικός πετρέλαιο και κάνει κοντά στα 38k αλλά αυτή τη στιγμή έχουμε εξαιρέσει τους δίλιτρους από τη σύγκριση για τους λόγους που προανέφερα.

Eγώ αναφέρομαι στο καινούργιο τουσόν https://www.youtube.com/watch?v=7fBa0qIT20Y. Τα στοιχεία που αναφέρεις αφορούν το παλιό μοντέλο. Υπάρχει κανονικά έκδοση βενζίνης με 1,6 180 ήπια υβριδική με τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο με τιμή με βάση το τιμοκατάλογο λίγο κάτω από 33000€ χωρίς μεταλλικό. Το μόνο που λείπει από το βασικό εξοπλισμό είναι το acc, όλα τα άλλα τα έχει.

Έχεις δίκιο, ο διαμορφωτής έχει ακόμα το παλιό Tucson. Μιλάς για την έκδοση 1.6T 48V Hybrid 180HP 4X4 Distinctive 7 DCT με τιμή 32.790 ευρώ.  Επομένως μιλάμε σε άλλη βάση. Θα το διαβάσω και θα επανέρθω.