-
Το έβαλα το tapa αλλά μέχρι στιγμής πιο πολύ με μπερδεύει παρά με διευκολύνει...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Το έβαλα το tapa αλλά μέχρι στιγμής πιο πολύ με μπερδεύει παρά με διευκολύνει...Γιατί βρε συ ; δοκίμασες να ανεβάσεις φωτό από το κινητό απευθείας χωρίς άλλο host ;
Ότι θες παντως στη διάθεση σου να βοηθήσω ! -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
υστερα απο 10 μερες μετα την παραδοση του kuga μου και 1600χιλ αξιοθηκα να μπω να γραψω μερικα πραγματακια
εχουμε και λεμε λοιπον απο εξωτερικη εμφανιση η συγκεκριμενη εκδοση με την ηλιοροφη και τ χρωμα magnetic ειναι αυτο που λεμε τουμπανο!το αμαξι φαινεται ενα σπορ suv απο οποια πλευρα και να το δεις βασικα πιστευω πισω με τον διαχυτη τις διπλες εξατμισεις και την αεροτομη οροφης ειναι απο τα ποιο δυνατα του οπτικα σημεια,αλλη μια ομορφη λεπτομερια που στα βιντεο και στις φωτο δεν μου ειχε κανει εντυπωση ειναι οι ζαντες των 18 ιν που δενουν παρα πολυ με αυτη την εκδοση,εσωτερικα τωρα το πρωτο πραγμα που σου κανει εντυπωση ειναι ο εξοπλισμος που ειναι απλα υπερπληρης, μετα η ποιοτητα κατασκευης του ταμπλο και των θυρων μαλακο πλαστικο στις πορτες και σε ολο το πανω μερος του ταμπλο(οχι ομως για τις πισω που ειναι ειναι καλο μεν αλλα οχι σαν τις μπροστα)ευχαριστη αισθηση αφης στο τιμονι που εχει μαλακο δερμα καθως και πολυ ομορφα και φωτιζομενα τα παντελς για το powershift πανω στο τιμονι(γενικα πανεμορφος ο φωτισμος,ειδικα ο κρυφος που φωτιζει ακομα και εμπρος απο τον συνοδηγο πανω απο το ντουλαπακι !)στα καθισματα μου αρεσε που η επενδυση τους(κατι σαν δερμα και αλκανταρα)απλα θα ηθελα καλυτερη πλευρικη στιριξη στα εμπρος,οδηγικα το αμαξι ταξιδεψε εθνικη επαρχιακο ανηφορες στροφες απο ευβοια καλαματα και γυρω γυρω.... σε αυτα τα 1600 χιλ μπορω να πω οτι εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο το ολο συνολο,καταρχην παρολο τις 18αρες ζαντες η αναρτηση εχει την χρυση τομη απορροφαει τα παντα δεν κοπαναει και το βασικο δεν γερνει σαν βαρκα σε στροφιλικια (αν και δεν το ζορισα μιας και στρωνεται ... αλλη πολυ θετικη εντυπωση σε αυτα τα πρωτα χιλ μου αφησε το powershift...δεν κρεμαει πουθενα,τις περισσοτερες αλλαγες δεν τις καταλαβαινεις καν αν δεν δεις το στροφομετρο και οταν χρειαστηκε να προσπερασω γρηγορα σε μια δυο φορες ενιωθες να κατεβαζει ακαριαια και να πεταει εμπρος το οχι και τοσο ελαφρυ αμαξωμα αν και ποτε δεν το εβαλα στο spormode το σασμαν... απο το καυσιμο ο μεσος ορος στο trip ειναι 5,7 με δυο ατομα και με το clima μονιμα ανοιχτο
αυτα σαν πρωτη εντυπωση γενικα εμεινα απολυτα ευχαριστημενος
εχω βαλει λιγες φωτο να μοιραστω μαζι σας απο την πρωτη μερα που το πηρα μαζι μου στην δουλειαhttps://postimg.org/image/shimo7kb9/
https://postimg.org/image/r4lqddvr9/
https://postimg.org/image/5a3mtrv45/
https://postimg.org/image/4kefrpd17/Καλοτάξιδο !
Τούμπανο το περιγράφεις !
Να το χαίρεστε!Τελος μια συμβουλή προς όλους!
Χρησιμοποιήστε ρε παιδιά το Tapatalk. Και ευκολότερο είναι για ποσταρισματα και ανεβάζεις φωτό απευθείας και όχι μέσω τρίτων sites που δείχνουν απευθείας και παντού !σε ευχαριστω πολυ!!
ναι η αληθεια ειναι οτι τοσο καλο δεν το περιμενα...ειδικα στον δρομο μετα απο το cupra πιστευα πως αυτο θα ειναι βαρκα αλλα ειναι ακριβως το αντιθετο
το μοτερ wantone ειναι το 1,5 diesel με τα 120 αλογακια το θετικο του (λογο του powershift) ειναι τα 30 κιλα ροπης, 3+ απο το χειροκινητο
οσο για το ποσταρισμα θα συμφωνισω μαζι σου,ειναι οι πρωτες φωτο που ποσταρω εδω και ψιλοταλαιπωρηθηκα -
Απλά βάζεις το λινκ (direct link) των φωτογραφιών ανάμεσα στο [img]link[img] και εμφανίζονται απευθείας. Πανεύκολο είναι.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Απλά βάζεις το λινκ (direct link) των φωτογραφιών ανάμεσα στο [img]link[img] και εμφανίζονται απευθείας. Πανεύκολο είναι.Πρέπει να βρεις και τον κατάλληλο host και η όλη διαδικασία τρώει χρόνο και από κινητό μέσω browser και όχι app όπως το Tapatalk δεν λέει.
Δοκίμασε το Αλέξανδρε και θα με θυμηθείς -
Σπάνια γράφω από κινητό ή tablet Στέφανε. Δεν με βολεύει να παλεύω με την οθονούλα και τα χαζοπρογραμματάκια των κινητών. Θέλω τα Windows, την 19άρα (22άρα στο γραφείο) μου και το κανονικό πληκτρολόγιο και ποντίκι.
Από κινητό αν είσαι προφανώς και βολεύει πολύ περισσότερο το tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σπάνια γράφω από κινητό ή tablet Στέφανε. Δεν με βολεύει να παλεύω με την οθονούλα και τα χαζοπρογραμματάκια των κινητών. Θέλω τα Windows, την 19άρα (22άρα στο γραφείο) μου και το κανονικό πληκτρολόγιο και ποντίκι.Από κινητό αν είσαι προφανώς και βολεύει πολύ περισσότερο το tapatalk.
Οκ κατανοητό !
Εγώ δυστυχως pc όπως το θέλω και χωρίς κλειδωματα και αποκλεισμούς μόνο σπίτι άρα μόνο ΣΚ. Γι αυτό και παίζω μόνο από κινητό / tablet -
Φανταστικό είναι Γιώργο...να το χαρείς με υγεία και να σου χαρίσει πολλά χαμόγελα!!!
ΥΓ: Από Χαλκίδα είσαι?
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Φανταστικό είναι Γιώργο...να το χαρείς με υγεία και να σου χαρίσει πολλά χαμόγελα!!!ΥΓ: Από Χαλκίδα είσαι?
σε ευχαριστω πολυ!!!2000 χιλ και ειμαι ενθουσιασμενος
οχι ακριβως ειμαι εξω απο την χαλκιδα Αλιβερι -
Κι εγω ειμαι κοντα στα 3.000 χλμ... τα σπάει το αυτοκίνητο!! Καλα χλμ να εχουμε
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης johnkarak έγραψε:
Κι εγω ειμαι κοντα στα 3.000 χλμ... τα σπάει το αυτοκίνητο!! Καλα χλμ να εχουμεSent from my iPhone using Tapatalk
καλοταξιδο φιλε μου να το χαρεις με υγεια!! βλεπω οτι γινομαστε πολλοι οι κατοχοι kuga,στην περιοχη μου αυτο τον μηνα εχω δει ηδη 3 (business ) να κυκλοφορουν...
-
Που να ειχε και κανενα πιο πιασαρικο ονομα,γιατι το κούγκα ακουγεται καπως περιεργα.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Που να ειχε και κανενα πιο πιασαρικο ονομα,γιατι το κούγκα ακουγεται καπως περιεργα.ναι εδω θα συμφωνησω μαζι σου ....οποιος δεν ασχολειται αλλα πραγματα του ερχονται στο μυαλο του
-
Έχει κάνει και χειρότερα στην ονοματολογία η Ford.... https://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Cougar
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Έχει κάνει και χειρότερα στην ονοματολογία η Ford.... https://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Cougarναι το ειχα ξεχασει... βασιζοταν στο μοντεο εποχης,ομορφο για την εποχη του!
δεν εξηγειται αλλιως εκει στην ford εχουν τρελα με τις Cougar.... -
Πήγα χθες να δω από κοντά ένα Business (δυστυχώς βενζινάτο test-drive δεν υπάρχει πουθενά, μόνο το μικρό diesel έχουν) και να πάρω προσφορά, και επ'ευκαιρίας έριξα ξανά μια συνολική ματιά στο όχημα της έκθεσης. Και επειδή όπως το έβλεπα μου φάνηκε μικρός ο χώρος αποσκευών, ψάξαμε με τον πωλητή να επιβεβαιώσουμε τα specs. Πλέον (ή από πάντα ?) όλα τα Kuga έρχονται με μικρή ατσάλινη ρεζέρβα, και ο χώρος αποσκευών είναι 406lt σε σχέση με τα 456lt που είναι με kit επισκευής. Αυτό το νούμερο δεν υπάρχει στο ελληνικό manual -παρά μόνο ως έμμεση διαφορά στην 2θεσια διαμόρφωση- αλλά το βρήκαμε αυτούσιο στο αγγλικό manual.
Βέβαια το γεγονός ότι δεν έχει σταθερό κάλυμμα/εταζέρα (όπως και τα περισσότερα SUV) βοηθάει κάπως τα πράγματα, αλλά δεν μπορώ να μην παρατηρήσω ότι π.χ. ακόμα και η GLA έχει μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ, ενώ σίγουρα το Kuga έχει μικρότερο από την C5 μου (που έχει 460 με κανονική ρεζέρβα). Όπως και να το κάνουμε, είναι σημείο προβληματισμού για μας....
-
Βαλε κιτ
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και εμένα ατσάλινη ρεζέρβα έχει, αλλά με τίποτα δεν μου φαίνεται 400 λτ ο χώρος αποσκευών....χώρεσα μέσα αποσκευές για διακοπές 3 εβδομάδων με γυναίκα (!!) και παιδί (!!!) και με το κάλυμμα κλειστό (!!!!). Χωρίς το κάλυμμα, χωράει απίστευτα πράγματα (βολεύει και η ρύθμιση πλάτης των καθισμάτων). Για εμένα ο χώρος αποσκευών δεν αποτελεί πρόβλημα / μειονέκτημα. Άλλα είναι τα μειονεκτήματα για εμένα.....(μάλλον εντός της ημέρας) θέλω να γράψω αρκετές εντυπώσεις μετά και από τις καλοκαιρινές εξορμήσεις.
-
Την αναζήτηση για το εργοστασιακό νούμερο την κάναμε ακριβώς γιατί μου φάνηκε μικρός ο χώρος, άρα καταλαβαίνετε ότι εμείς τουλάχιστον έχουμε θέμα. Όπως έχω ξαναγράψει, πορτμπαγκάζ και 400αρα μπαγκαζιέρα γεμίζουν τίγκα στις μετακινήσεις μας με τη C5 (όπως και πριν με το CX7), οπότε για μας είναι critical ζήτημα.
Για το kit επισκευής δεν μπορούσε να μου πει σίγουρα ο πωλητής, πιθανότατα να μπορεί να έρθει έτσι (και άρα να πάμε στα 456lt), αλλά αυτό θα προκύψει σίγουρα μόνο αν μπούμε στο σύστημα της Ford για παραγγελία. Θα περιμένω και από σένα Φάνη, μπας και μπορέσω να περιεργαστώ με την ησυχία μου το χώρο αποσκευών, αλλά όπως και να το κάνουμε το νούμερο γίνεται ανεκτό μόνο με kit...
-
Σαν και εμένα είσαι Ace.
Octavia Combi και μπαγκαζιέρα χρειαζόμαστε και πάλι θα την τιγκαρουμεSent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
Ford Kuga