-
Βγαίνει η δίλιτρη Χ1 σε απλό μη μεταλλικό λευκό χρώμα και πλαστικά τάσια στους τροχούς; Γιατί αλλιώς δεν μπορώ να βρω άλλη περίπτωση να σου αρέσει περισσότερο το Kuga.
OK macho η εμφάνιση του Kuga, ταιριάζει πολύ με τον SUV χαρακτήρα του, αλλά η Χ1 είναι σε άλλο επίπεδο, πολύ αρχοντική.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Βγαίνει η δίλιτρη Χ1 σε απλό μη μεταλλικό λευκό χρώμα και πλαστικά τάσια στους τροχούς; Γιατί αλλιώς δεν μπορώ να βρω άλλη περίπτωση να σου αρέσει περισσότερο το Kuga.Σε απλό λευκό ναι...με τάσια όχι!
-
επειδή ξέρω ότι ο τύπος παρκάρει εκεί το kuga συνέχεια θα το βγάλω φωτογραφία την άλλη φορά...χθες βιαζόμουν γιατί είχα ηχογράφηση αμέσως μετά, αλλά την επόμενη φορά...
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Μάλιστα με όλα τα extra που είχε μου φάνηκε τόσο όμορφο που - δεν θα το κρύψω - ότι μου φάνηκε πιο ωραίο από το πιο λιτό λευκό Χ1 μου!
Πιπέριιι...!!!
Υποκειμενικά μου αρέσει τι Kuga (για αυτό και το πήρα), αλλά ΔΕΝ συγκρίνεται με την Χ1 σε εμφάνιση...μακράν ομορφότερη η Χ1. Για εμένα το πιο όμορφο SUV της κατηγορίας της είναι η Χ1, μακράν από όλα τα υπόλοιπα (ΟΚ, ίσως φταίει ότι εχω συνηθίσει / αγαπήσει το σχέδιο των BMW εδώ και 20 χρόνια).Αντικειμενικά όμορφη η Χ1 αλλά υποκειμενικά όχι υπό κάθε γωνία!
Μπροστά και πίσω ναι!
Από το πλαί και ειδικά αν κοιτάς από μπροστά προς πίσω εμένα δεν μου αρέσει τόσο πολύ!
Μέσα η βάση των απλών καθισμάτων απλά παπουδέ (ένα λόγος που θα κρατησω τα καλυμματα, να μην φαίνεται αυτο το χάλια σχήμα και κόψιμο).
Επίσης συντηρητικό και με εργονομικά λάθη το εσωτερικό ενώ το κόψιμο του παραθύρου και εν γένει του πλαισίου των μπροστινών πορτών απλά δεν δείχνει καθόλου μοντέρνο !
Προσωπικά εξακολουθώ να θεωρώ λίγο περισσότερο όμορφο το QQ, απλά το βλέπεις τόσο συχνά που αυτό από μόνο του σου χαλάει την αίσθηση. -
Καλα και την Χ1 δεν την λες σπανια. Ποσες κυκλοφορουν...
-
Μπηκα στο νεο Kuga προσφατα κι εχω μια ειλικρινη ερωτηση - χωρις ιχνος ειρωνιας. Πως την παλευουν οι ιδιοκτητες με αυτη τη τεραστια τυφλη γωνια στις μπροστινες κολωνες; Ακομα και η βαση τους κανει μια περιμετρο στο μπροστα τμημα της κονσολας που δινει μια κλειστοφοβικη αισθηση. Κατα τα αλλα εξαιρετικο αυτοκινητο φανηκε, με χωρους και καλα υλικα αλλα αυτο το σημειο δε μπορεσα να το χωνεψω.
-
Ο χρήστης aekara έγραψε:
Καλα και την Χ1 δεν την λες σπανια. Ποσες κυκλοφορουν...Σε σχέση με το QQ μιλάμε για σχεδόν 4πλάσια ποσότητα ανά έτος
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Μπηκα στο νεο Kuga προσφατα κι εχω μια ειλικρινη ερωτηση - χωρις ιχνος ειρωνιας. Πως την παλευουν οι ιδιοκτητες με αυτη τη τεραστια τυφλη γωνια στις μπροστινες κολωνες; Ακομα και η βαση τους κανει μια περιμετρο στο μπροστα τμημα της κονσολας που δινει μια κλειστοφοβικη αισθηση.Ειλικρινά ούτε που το έχω προσέξει....άρα δεν με έχει ενοχλήσει μάλλον!! Θα το κοιτάξω επι τούτου το ΣΚ (που επιστρέφει το αυτοκίνητο με την σύζυγο από τις διακοπές) και θα επανέλθω.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Μπηκα στο νεο Kuga προσφατα κι εχω μια ειλικρινη ερωτηση - χωρις ιχνος ειρωνιας. Πως την παλευουν οι ιδιοκτητες με αυτη τη τεραστια τυφλη γωνια στις μπροστινες κολωνες; Ακομα και η βαση τους κανει μια περιμετρο στο μπροστα τμημα της κονσολας που δινει μια κλειστοφοβικη αισθηση.
Ειλικρινά ούτε που το έχω προσέξει....άρα δεν με έχει ενοχλήσει μάλλον!! Θα το κοιτάξω επι τούτου το ΣΚ (που επιστρέφει το αυτοκίνητο με την σύζυγο από τις διακοπές) και θα επανέλθω.
Χαλάς την πιάτσα ρε συ Φάνη!
Δίνεις το βασικό αμάξι της οικογένειας στη γυναίκα; -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Χαλάς την πιάτσα ρε συ Φάνη!
Δίνεις το βασικό αμάξι της οικογένειας στη γυναίκα;Δεν κατάλαβες Στέφανε: Το Kuga είναι το βασικό αυτοκίνητο της γυναίκας μου...εγώ το οδηγώ μόνο ΣΚ, κατά 80% το οδηγεί η γυναίκα μου, εγώ κυκλοφορώ με το Panda καθημερινά! Αλλά ναι, εννοείται, όλα τα αυτοκίνητα μου της τα έδινα...εκτός από την Ζ4 που απλά φοβόταν να την οδηγήσει....δεν έχω τέτοια κολλήματα!
Το αυτοκίνητο εδώ και πολλά χρόνια το έχω χρηστικό εργαλείο (ευχαρίστηση από την οδήγηση παραμένει όσο μπορώ), τα οδηγούμε όλοι όλα και μέσα γίνεται χαμός...φαγητά, ποτά, άμμος, παιδική χαρά σκέτη....εάν το δείς εσύ θα φρίξεις!! Στις διακοπές έβαζα στο πορτ μπαγκάζ τα κουβαδάκια, φουσκωτή βάρκα (με λίγα αλάτια και άμμο!!), αξεσουάρ παραλίας κλπ.
-
Αυτο με τα φαγητά με πόνεσε κι εμενα! Χαχα!
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Μιλάω για τη διαμόρφωση στις γωνίες του παρμπριζ με τις κολωνες, ειναι σαν το A pilar να στριβει μπαινοντας μπροστα το οπτικο σου πεδιο
Απ οσα ριβιου εχω δει δεν ειχα διαβασει καποια αρνητικη κριτικη για αυτο αλλα εμενα με ενοχλησε πολυ - ισως ειμαι παραξενιαρης!
-
Περισσότερο μου φαίνεται ότι 'λεπταίνει' το ταμπλό στις άκρες, παρά το ότι στρίβει η κολώνα.
-
Και σε εμένα αυτή την αίσθηση δίνει αλλά ως ¨τελείωμα' δεν είναι ευχάριστο. Όμως και η συνολική εικόνα του ταμπλό μου θυμίζει γενικότερα δημιουργίες της Απω Ανατολής και απέχει πολύ από τα σχεδιαστικά πρότυπα των Ευρωπαίων ανταγωνιστών.
-
Μαλλον γιατι ειναι οχημα που σχεδιαστηκε για την Αμερικανικη αγορα και βασικοι ανταγωνιστες ειναι τα Χιουνται που εχουν παρομοια ταμπλω.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Μαλλον γιατι ειναι οχημα που σχεδιαστηκε για την Αμερικανικη αγορα και βασικοι ανταγωνιστες ειναι τα Χιουνται που εχουν παρομοια ταμπλω.Με το μπαμπάκι σφάζεις Άγη [emoji1]
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Μαλλον γιατι ειναι οχημα που σχεδιαστηκε για την Αμερικανικη αγορα και βασικοι ανταγωνιστες ειναι τα Χιουνται που εχουν παρομοια ταμπλω.
Με το μπαμπάκι σφάζεις Άγη [emoji1]
Ειναι η αληθεια, και δεν το λεω υποτιμητικα γιατι τα Χιουνται εχουν ανεβει πολυ, και εγω δεν θα ειχα προβλημα να οδηγαω ενα. Παντως και τα GM εχουν παρομοια ταμπλο και αυτα για τον ιδιο λογο. Σημειωση, το ταμπλω ειναι αμερικανια οχι ασιατικο.
-
Αν κάνω μια λίστα με τους φίλους μου και τα αυτοκίνητα που οδηγούν, θα πρέπει τις απόψεις μου να τις εκφράζω μόνο για την Χ6, το evoque και φυσικά όλα τα supercars. Έτσι δεν θα πληγώσω ποτέ κανένα. Αμερικανιά ή Ασιατικό πάντως δεν είναι απ΄αυτά τα μέρη...
-
Μέσα στην πόλη δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα σε διασταυρώσεις, αν και έχω κάνει ελάχιστα χιλιόμετρα εντός Αθηνών. Σε επαρχιακό δρόμο όμως σε ανοιχτές και κλειστές καμπές δεν με ενοχλεί καθόλου στο να βλέπω το αντίθετο ρεύμα. Σε αντίθεση με το προηγούμενο αυτοκίνητο (mx-5) που η κολόνα του έπεφτε ακριβώς στο χειρότερο σημείο για μένα. Φυσικά έχει να κάνει απόλυτα με τη θέση του καθίσματος του κάθε οδηγού.
-
Όπως είπα δεν με ενοχλεί καθόλου (αφού δεν το είχα παρατηρήσει καν)....στην 116 με ενοχλούσε ελάχιστα. Ίσως βοηθάει η καλύτερη ορατότητα της υπερυψωμένης θέσης.
ΥΓ: Το ταμπλό εμένα μου αρέσει πολύ...αλλά γούστα είναι αυτά!
Ford Kuga