-
Δυστυχώς όχι , δεν πρόλαβα...
Με βλέπω απο εβδομάδα. -
Καλημέρα σε όλους!
Αύριο θα πάω το αυτοκίνητο για τοποθέτηση αντιηλιακών μεμβρανών (σε όλα τα τζάμια εκτός τα 2 μπροστά και το παρμπρίζ). Από ότι μου είπαν από το μαγαζί για να γίνει η τοποθέτηση πρέπει να βγουν οι πλαϊνοί ταμπλάδες του αυτοκινήτου. Αυτό λίγο με αγχώνει από την άποψη μην τυχόν και αρχίσουν τίποτα τριγμοί στην καμπίνα του αυτοκινήτου. Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία; Σας έχουν παρουσιαστεί τέτοια προβλήματα;
-
Εμένα πάντως που μου έβαλαν (εμπρός - πίσω) στην carglass, δεν χρειάστηκε να ξηλώσουν την ταπετσαρία. Εντύπωση μου κάνει που εσένα σου είπαν ότι χρειάζεται!
-
Ουτε εμενα στη λουμαρ. Το ξηλωμα ειναι λογος για να αποφυγεις την τοποθετηση
-
ευχαριστώ για την πληροφορία παιδιά! είμαι από επαρχία και δεν ήξερα εάν υπάρχει εξουσιοδοτημένος της carglass. Τελικά τον βρήκα και θα πάω εκεί! μου διευκρίνισε ότι δεν βγάζει ταμπλάδες... θα το πάω εκεί! thanks again!
-
Oι μοναδικοί λόγοι που μπορώ να φανταστώ για να βγουν οι επενδύσεις των θυρών είναι, είτε επειδή τα λάστιχα είναι ΤΟΣΟ σφικτά κολλημένα στο τζάμι που δεν μπορεί να εισχωρήσει καν η σπατουλίτσα/squeegee, είτε επειδή θέλουν να κατεβάσουν αρκετά το κάτω μέρος της μεμβράνης και δεν μπορούν να το κάνουν από την 'πάνω πλευρά' (δηλαδή μέσα από τα λάστιχα). Μέχρι στιγμής, σε 7-8 αυτοκίνητα που έχω βάλει μεμβράνες τα τελευταία 14-15 χρόνια, ούτε μια φορά δεν μου έβγαλαν τις επενδύσεις....
-
Απλά ξεκουμπώνουν λίγο το πάνω μέρος και δη σε αμάξια που ξέρουν και δουλεύουν αρκετά!
Δεν βγάζει κανείς το σύνολο της επένδυσης της πόρτας. -
Τελευταία όταν το βάζω τους υαλοκαθαριστηρες στο αυτόματο, δουλεύουν μια πάνω κάτω και όταν σταματήσουν, μένουν λίγο πιο πάνω από τη σκούρα περιοχή του τζαμιού. Όταν τους βάζω στο off κατεβαίνουν ένα σκαλί πιο κάτω, εντός της σκουρης περιοχής. Το έχει παρατηρήσει κανείς;
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Τελευταία όταν το βάζω τους υαλοκαθαριστηρες στο αυτόματο, δουλεύουν μια πάνω κάτω και όταν σταματήσουν, μένουν λίγο πιο πάνω από τη σκούρα περιοχή του τζαμιού. Όταν τους βάζω στο off κατεβαίνουν ένα σκαλί πιο κάτω, εντός της σκουρης περιοχής. Το έχει παρατηρήσει κανείς;Ναι, έτσι λειτουργούν. Αλλά και στο αυτόματο, πάνε κανονικά στην χαμηλή θέση όταν σταματήσει να βρέχει. Μένουν λίγο πιο πάνω για όσο διάστημα λειτουργούν.
-
Έχω την εντύπωση ότι αρχικά δε λειτουργουσαν έτσι. Σήμερα πήγα βελμαρ κι έκανα καλιμπραρισμα αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι. Θα ρωτήσουν και τη Ford motor Hellas και θα μου απαντήσουν τι ακριβώς ισχύει. Πάντως σε όσα αυτοκίνητα είχα αυτόματους υαλοκαθαριστηρες, δεν είχα ποτέ κάτι τέτοιο. Είτε σε αυτόματο είτε στο manual κατέβαιναν αμέσως στο χαμηλότερο σημείο εντός της σκουρης περιοχής
-
Μπορεί να είναι αυτόματο σύστημα για να μη μένουν οι υαλοκαθαριστήρες στο ίδιο σημείο και φθείρονται.Ετσι γινετε στο δικο μου τουλαχιστον.Επισης στο δικό μου Audi όταν δουλεύουν στην αυτόματη λειτουργία δε κατεβαίνουν αμέσως τέρμα κάτω,πρέπει να περάσει λίγη ώρα που δεν έχουν δουλέψει.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
Εμένα λειτουργούσαν έτσι από την αρχή, όπως λεει και ο Κωστής. Δηλαδή όταν λειτουργούν 'παρκάρουν' στο πιο ψηλό σημείο και όταν σταματήσουν, τότε 'παρκάρουν' στο κανονικό. Όταν είναι στην αυτόματη λειτουργεία, πρέπει να περάσουν μερικά λεπτά χωρίς βροχή για να παρκάρουν στο χαμηλό σημείο.
-
Καλησπέρα σε όλους. Μπορεί κάποιος κάτοχος 1.5 ντίζελ να μου πει κόστος σε σέρβις που ενδεχομένως εχει κάνει ή του είπαν από αντιπροσωπεία ;
-
-
Καλησπέρα,
γνωρίζει κανείς τι βάρος μπορεί να φορτώσει κανείς στον χώρο του πορτ μπαγκάς; Δεν αναφέρομαι στην χωρητικότητα σε λίτρα αλλά στο επιτρεπτό βάρος εντός του πορτ μπαγκάς καλύπτοντας όλη την επιφάνεια.
-
Ποιες είναι οι εφαρμογές που δέχεται το Android auto? Πως τις εγκαθιστούμε; Μέσω WiFi?
-
Ο χρήστης tkatsios έγραψε:
Καλησπέρα,γνωρίζει κανείς τι βάρος μπορεί να φορτώσει κανείς στον χώρο του πορτ μπαγκάς; Δεν αναφέρομαι στην χωρητικότητα σε λίτρα αλλά στο επιτρεπτό βάρος εντός του πορτ μπαγκάς καλύπτοντας όλη την επιφάνεια.
Στο manual λογικά θα λέει μεικτό βάρος και μέγιστο επιτρεπτό βάρος ανά άξονα.
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Ποιες είναι οι εφαρμογές που δέχεται το Android auto? Πως τις εγκαθιστούμε; Μέσω WiFi?Οι εφαρμογές που υποστηρίζουν Android Auto και μπαίνουν στο κινητό μας είναι αυτές
https://play.google.com/store/apps/collection/promotion_3001303_android_auto_all?hl=en
και εγκαθίστανται κανονικά από το Google Play store όπως όλες. Κάποιες από αυτές εμφανίζονται στο μενού (πχ. spotify) και κάποιες άλλες απλά πετάνε μηνύματα (πχ. skype) αλλά δεν έχουν μενού (interface). Το waze μόλις πριν λίγο καιρό ξεκίνησε να υποστηρίζει το AA, και αυτό μόνο στις δοκιμαστικές εκδόσεις (beta). Για να κατεβάσεις τις beta ή θα πρέπει να έχει γραφτεί στο πρόγραμμα beta της waze, ή μπορείς να τις κατεβάσεις από εδώ.
http://www.apkmirror.com/apk/waze/waze-gps-maps-traffic-alerts-live-navigation/To android auto είναι και αυτό εφαρμογή που μπαίνει στο κινητό, στο mulitmedia του αυτοκινήτου δεν κάνουμε καμιά εγκατάσταση προγράμματος. Δες λίγο και εδώ
http://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=46738&p=3187522&hilit=android+auto#p3187522 -
Χθες πάρκαρα δίπλα δίπλα σε ένα ανθρακί kuga st line και πραγματικά το ζήλεψα! Το επεξεργάστηκα λεπτομερώς και επειδή είχα ακριβώς δίπλα και το δικό μου έκανα άμεσες συγκρίσεις! Μάλιστα με όλα τα extra που είχε μου φάνηκε τόσο όμορφο που - δεν θα το κρύψω - ότι μου φάνηκε πιο ωραίο από το πιο λιτό λευκό Χ1 μου!
Αξίζει κάθε επιτυχία το αμάξι! -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Μάλιστα με όλα τα extra που είχε μου φάνηκε τόσο όμορφο που - δεν θα το κρύψω - ότι μου φάνηκε πιο ωραίο από το πιο λιτό λευκό Χ1 μου!Πιπέριιι...!!!
Υποκειμενικά μου αρέσει τι Kuga (για αυτό και το πήρα), αλλά ΔΕΝ συγκρίνεται με την Χ1 σε εμφάνιση...μακράν ομορφότερη η Χ1. Για εμένα το πιο όμορφο SUV της κατηγορίας της είναι η Χ1, μακράν από όλα τα υπόλοιπα (ΟΚ, ίσως φταίει ότι εχω συνηθίσει / αγαπήσει το σχέδιο των BMW εδώ και 20 χρόνια).
Ford Kuga