-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Γενικά στο θέμα σώβρακο παραδέχομαι τον κύριο από κάτω...Φόραγε τη στρινγκάρα του, καραγούσταρε και στην τελική άντε να πάει να του πει κανείς ότι είναι ντιντής...
Το ίδιο βέβαια ισχύει και γι' αυτόν εδώ τον τύπο... και άντε πες του ότι είναι ντιντής άμα γουστάρεις
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το ίδιο βέβαια ισχύει και γι' αυτόν εδώ τον τύπο... και άντε πες του ότι είναι ντιντής άμα γουστάρεις
http://www.joshharris.com/sumo_449573n.jpgνταξ σιγά τα ωά
[τρέχω σίγουρα πιο γρήγορα απ' αυτόν ]
-
Spartan εχω την εντυπωση οτι πουλας και ανδρικα εσωρουχα , ισχυει οτι τα αγοραζουν οι ελληνιδες μαμαδες και οι συζυγοι αντιστοιχα για τα μωρα τους?
ερχονται ανδρες να ψωνισουν?
επισης σαν επαγγελματιας τι θα προτεινες? υπ οψιν το προβλημα ειναι το να ειναι αβολο και ιδιαιτερα να μην σφιγγουν τη μεση.
ως προς τις σκελεες , τις ηξερα μονο απο τις αμερικανικες ταινιες εποχης , αυτες με κουμπια στο πισω μερος.
οταν πηγα πρωτη φορα και γω στο γυναικοχωρι μου σκανδιναβια μερια , και χειμωνα εβλεπα γυναικες αντρες με μπλουντζηνακι και μειον 20 , φοραω και γω και δαγκωσα τοα κ..ι μου στην κυριολεξια δεν το ενοιωθα . ρωταω λοιπον
και τοτε εμαθα για τα ισοθερμικα μακρια εσωρουχα .
απο τοτε εχω μερικα για τις κρυες μερες του χειμωνα και οφειλω να ομολογησω οτι ειναι φοβερα ανετα και δεν με κοβουν.
να ζητησω απο την πεθερα να στειλει σλιπακια και μποξερακια? αν και γι αυτους ειναι η υπερτατη ξεφτιλα να σου παρει αλλος
εσωρουχα.
οπως και ναχει ευχαριστω ολους πειρα μερικες ιδεες. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ότι βγάζει το σουπερμάρκετ σε μποξεράκι χαλαρό και 100% βαμβάκι, γιατί τα @@ είναι όπως τα δισκόφρενα, κρύα και στεγνά αποδίδουν καλύτερα.
Αν ήταν κάρμπον θα απέδιδαν ζεστά! Έχεις μείνει πίσω...
Θα εκαναν θορυβο ομως στις μετακινήσεις!!
Λέτε να έχει βάλει ο Σίγκαλ κάρμπον @@??
Youtube VideoΣε ένα παλιό τεύχος του men's health είχα διαβάσει ότι τα πλέον άνετα είναι τα string και ότι δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με taboo από τον αντρικό πληθυσμό και ότι είναι μια χαρά επιλογή αρκεί να ξυρίσει κάποιος τον κώλο του. Ε μετά δεν το ξαναπήρα... Τι άλλο να σου πώ;
Εγώ θέλω να δω τον μερακλή τον εσωρουχάκια που θα φορέσει πρώτο αυτό το όμορφο το αντρικό αυτό βρακάκι...
Σεμνα!!![mod]Αν και βρίσκω σαφώς πιο ενδιαφέρον να μιλήσουμε για γυναικεία εσώρουχα (με υποχρεωτική φωτό σε κάθε ποστ... ), ας πω κι εγώ την @@ρια μου...
+1, εγώ το έκανα το χρέος μου έστω και έμμεσα
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Εγώ θέλω να δω τον μερακλή τον εσωρουχάκια που θα φορέσει πρώτο αυτό το όμορφο το αντρικό αυτό βρακάκι...
Σεμνα!!![mod]'Αγαλμα !
-
Αυτα ειναι ανετα ανδρικα εσωρουχα
http://www.skinzwear.com/prod_Group.htm ... 0%28Men%29
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
Spartan εχω την εντυπωση οτι πουλας και ανδρικα εσωρουχα , ισχυει οτι τα αγοραζουν οι ελληνιδες μαμαδες και οι συζυγοι αντιστοιχα για τα μωρα τους?
ερχονται ανδρες να ψωνισουν?
επισης σαν επαγγελματιας τι θα προτεινες? υπ οψιν το προβλημα ειναι το να ειναι αβολο και ιδιαιτερα να μην σφιγγουν τη μεση.Koίτα, το ποιοί τα αγοράζουν είναι μεγάλο θέμα. Και οχι μόνο για τα εσώρουχα. Οταν σε κάποια φάση είχα ενα κατάστημα με κλασσικο-μοντέρνα προς αρκετά κλασσικά ρουχα, παρόλο που ηταν αντρικά τα προιόντα, είχα πιο πολλές πελάτισσες παρά πελάτες. Γενικά οι άντρες βαριούνται το ψάξιμο και τα ψώνια...Ειδικά τις δοκιμές...!!! Μη του πεις του τύπου να μπει στο δοκιμαστήριο....!! Ισως λίγο στο βραδυνό-καλό ντύσιμο να βγαίνουν για ψώνια, αλλα για ρουχα casual, εργασίας κλπ, οι περισσότεροι στέλνουν γυναίκες μαμάδες, κλπ....Πόσο μάλλον για τα... βρακιά που απο μια ηλικία και μετά υπερέχει το 'απο μέσα άνεση' και το 'απο έξω εμφάνιση' πάει περίπατο....!! Μπαίνει μέσα η πελάτισσα και σου λέει σλιπ MINERVA κωδ. 1100, Νο 5...! Κονσέρβα φάση τελείως...!
Γενικά πάντως, δεν ήξερα οτι οι gay μόνο ψωνίζουν μόνοι τους τα εσώρουχά τους..!! (ρε μπας και μας δουλεύει κάποιος...;; ). Εμένα τελευταία φορά που μου ψώνισε κατι η μανα μου, ηταν όταν ημουν 15. Να αρχισω να ψάχνομαι...;;
Εκει που διαφοροποιούνται αρκετά τα πράγματα είναι στο πιο νεανικό κοινό (15-30), όπου συνηθως ψωνίζουν μόνοι τους.
Δεν μπορώ να σου συστήσω κάποια προιόντα, παρα μόνο να είναι βαμβακερά. Το βασικότερο είναι αυτό!! Απο κει και περα είναι καθαρά προσωπικό ζήτημα, τί ταιριάζει στον καθενα... -
delete
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αν και βρίσκω σαφώς πιο ενδιαφέρον να μιλήσουμε για γυναικεία εσώρουχα (με υποχρεωτική φωτό σε κάθε ποστ... ), ας πω κι εγώ την @@ρια μου:-Τα αντρικά εσώρουχα πρέπει να είναι πρακτικά πάνω απ' όλα, να πλένονται εύκολα, να είναι άνετα όταν τα φοράς και να βγαίνουν και εύκολα (όταν πρέπει να τα βγάλεις για να ... ).
Μετά από ενδελεχή έρευνα, κατέληξα στα κάτωθι συμπεράσματα:
Υλικό: Βαμβάκι ελαστικό. Τα συνθετικά είναι χάλια μετά από κάποια ώρα. Lycra κλπ εννοώ.
Σχήμα: Μποξεράκι (σε small factor μορφή)
Χρώμα: Σκούρο, μαύρο, γκρι , μπλε άντε και καφέ, τα άσπρα γίνονται χάλια μετά από μερικά πλυσίματα και πρέπει να τα πλένεις και με άσπρα ρούχα και έχω ελάχιστα από δαύτα...
Μάρκα: Έχω διάφορες, οι ακριβές δεν θεωρώ πως αξίζουν τα λεφτά τους. Οι ελληνικές κάνουν δευτεροκλασάτα πράγματα πια, τα φτηνά του Zara (Intimissimi κλπ) είναι όλα συνθετικά, οπότε πλέον τα λεφτάκια (της μαμάς μου... , αλίμονο, οι πραγματικοί άντρες στέλνουν την μαμά τους ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ να τους ψωνίσει εσώρουχα, μόνον οι gay πάνε μόνοι τους! ) τα παίρνουν οι Ιταλοί της Benetton εδώ και κάνα χρόνο, που είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει.Είναι και φτηνά και πολύ καλά, ενώ δεν χαμπαριάζουν ούτε από τα πολλά πλυσίματα. Κάποια έχουν πλυθεί πλέον αρκετές δεκάδες φορές και δεν έχουν πάθει τίποτε.
Οι ελληνικές δεν κάνουν δευτεροκλασσάτα αλλά έχουν συνδεθεί με τα γνωστά άσπρα σώβρακα...σίγουρα κάνουν δευτεροκλασσάτα σε σχέση με τα Armani και τα Calvin Klein αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει πολλά σε επίπεδο σχεδίου και το επίπεδο ποιότητας είναι σταθερά αρκετά καλό σε κάποιες περιπτώσεις. Σε επίπεδο marketing έχουν μείνει πίσω...
Τα intimissimi είναι Ιταλικά και δεν έχουν σχέση με τη Zara...Ξέρατε ότι μέχρι τα μέσα του 19ου αιώνα, δηλαδή μέχρι το 1850, οι γυναίκες δε φόραγαν εσώρουχα;
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Τα intimissimi είναι Ιταλικά και δεν έχουν σχέση με τη Zara...Δε λένε μία ούτε τα μεν, ούτε τα δε... try this:
Ξέρατε ότι μέχρι τα μέσα του 19ου αιώνα, δηλαδή μέχρι το 1850, οι γυναίκες δε φόραγαν εσώρουχα;
Η ιστορία κύκλους κάνει... Και το 2010, αρκετές δεν φορούν
-
Αν ήταν proper σώβρακα porsche θα είχαν το άνοιγμα από πίσω...
-
Τα intimissimi είναι Ιταλικά και δεν έχουν σχέση με τη Zara...
Έχεις δίκιο, τα μπέρδεψα με τα Yamamay, που είναι του ομίλου Ζαρα αν δεν κάνω λάθος πάλι!
Θα επιμείνω πάντως κι εγώ :
Τα intimissimi είναι Ιταλικά και δεν έχουν σχέση με τη Zara...
Δε λένε μία ούτε τα μεν, ούτε τα δε... try this:
Ξέρατε ότι μέχρι τα μέσα του 19ου αιώνα, δηλαδή μέχρι το 1850, οι γυναίκες δε φόραγαν εσώρουχα;
Η ιστορία κύκλους κάνει... Και το 2010, αρκετές δεν φορούν
Ακριβώς, αν και επιμένω πως το στριγκάκι είναι πιο σέξι!
-
Ξέρατε ότι μέχρι τα μέσα του 19ου αιώνα, δηλαδή μέχρι το 1850, οι γυναίκες δε φόραγαν εσώρουχα;Ξέρω ξεφεύγω λίγο αλλά τι έκαναν όταν είχαν περίοδο; Πώς συγκρατούσαν τα πανιά που υποθέτω είχαν αντί για σερβιέτες. Γιατί μη μου πείτε ότι είχαν ταμπόν!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ξέρω ξεφεύγω λίγο αλλά τι έκαναν όταν είχαν περίοδο; Πώς συγκρατούσαν τα πανιά που υποθέτω είχαν αντί για σερβιέτες. Γιατί μη μου πείτε ότι είχαν ταμπόν!
Mια γυναίκα αναπαραγωγικής ηλικίας το 1850 μάλλον δεν θα είχε για μακρές χρονικές περιόδους...περίοδο. Η φυσική κατάσταση τότε είναι η γυναίκα να είναι έγκυος!
Σχετικά με το ερώτημά σου, υποθέτω πως όταν είχαν περίοδο, φορούσαν κάτι για να συγκρατεί τα πανιά. -
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Γενικά οι άντρες βαριούνται το ψάξιμο και τα ψώνια...Ειδικά τις δοκιμές...!!! Μη του πεις του τύπου να μπει στο δοκιμαστήριο....!! Ισως λίγο στο βραδυνό-καλό ντύσιμο να βγαίνουν για ψώνια, αλλα για ρουχα casual, εργασίας κλπ, οι περισσότεροι στέλνουν γυναίκες μαμάδες, κλπ....Πόσο μάλλον για τα... βρακιά που απο μια ηλικία και μετά υπερέχει το 'απο μέσα άνεση' και το 'απο έξω εμφάνιση' πάει περίπατο....!! Μπαίνει μέσα η πελάτισσα και σου λέει σλιπ MINERVA κωδ. 1100, Νο 5...! Κονσέρβα φάση τελείως...!
Μην γενικεύεις...
Σιχαίνονται (πολλοί) να ψωνίζουν και να ψάχνουν ρούχα.
Αν μιλάμε για τεχνολογικά προϊόντα όμως, τα δεδομένα αλλάζουν... Εκεί οι γυναίκες σιχαίνονται να ψάχνουν !Mα δεν γενικεύω, για ένδυση μιλάω κι εγω ακόμη και στο απόσπασμα που παραθετεις.
Οι ελληνικές δεν κάνουν δευτεροκλασσάτα αλλά έχουν συνδεθεί με τα γνωστά άσπρα σώβρακα...σίγουρα κάνουν δευτεροκλασσάτα σε σχέση με τα Armani και τα Calvin Klein αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει πολλά σε επίπεδο σχεδίου και το επίπεδο ποιότητας είναι σταθερά αρκετά καλό σε κάποιες περιπτώσεις. Σε επίπεδο marketing έχουν μείνει πίσω...
Τα intimissimi είναι Ιταλικά και δεν έχουν σχέση με τη Zara...Ακριβώς. Υπάρχουν Ελληνικές εταιρίες με άριστα εσώρουχα που δεν εχουν να ζηλέψουν τιποτα απο τις ξενες !!! Και σε επίπεδο ποιότητας και σε επίπεδο σχεδιασμού, αλλα και σε επίπεδο marketing, για το μέγεθός τους είναι πολύ καλές.
Το χειρότερο εσώρουχο (μποξερ) που έχω φορέσει ηταν ενα Calvin Klein που μου είχανε δωρίσει πριν χρόνια. Στα 10 πλυσίματα βγήκε off....! Aν σκεφθούμε οτι έκανε και κανα 30άρι euro, το value for money πάει μεγάαααλο περίπατο...! -
μποξεράκι χωρίς ταζ δεν νοείται
-
-
cl
καλό υλικό
ωραία εφαρμογή
κρατάει καλα τα @@ρια στη μηχανή
κιμπάρικο... -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Το χειρότερο εσώρουχο (μποξερ) που έχω φορέσει ηταν ενα Calvin Klein που μου είχανε δωρίσει πριν χρόνια. Στα 10 πλυσίματα βγήκε off....! Aν σκεφθούμε οτι έκανε και κανα 30άρι euro, το value for money πάει μεγάαααλο περίπατο...!
Μαλλον θα ητανε Calvin Klein απο την λαϊκή ! εχω και εγω κατι τέτοια μαϊμουδο Clain Main
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Το χειρότερο εσώρουχο (μποξερ) που έχω φορέσει ηταν ενα Calvin Klein που μου είχανε δωρίσει πριν χρόνια. Στα 10 πλυσίματα βγήκε off....! Aν σκεφθούμε οτι έκανε και κανα 30άρι euro, το value for money πάει μεγάαααλο περίπατο...!
Μαλλον θα ητανε Calvin Klein απο την λαϊκή ! εχω και εγω κατι τέτοια μαϊμουδο Clain Main
μάλλον μαιμουδια θα ήταν γιατί τα οριτζιναλ είναι τέρατα αξιοπιστίας...
by the way κοιτάχτε στο ebay για βρακιά ... τα 4 είναι πιο φθηνα από ότι στην ελλάδα το ένα...
ανδρικα εσωρουχα