-
delete
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Και η χαζομάρα που πουλάει η durex μια χαρά footjobs βγάζει.
Ένα παληκάρι στο στρατό μου είχε πει ότι είχε edit [mod] με ελαιόλαδο. Έκανε λέει φοβερή δουλειά...
Απόψεις;Best topic ever...
έλεος ρε, πρέπει να ξεφεύγουμε ΤΟΣΟ πια; Μια χαρά δε γελάγαμε ως τώρα; [Krus]
Ναι αλλα το ελαιολαδο εχει υψηλό ιξωδες , για την εκκινηση θες κατι πιο λεπτόρρευστο
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Ναι αλλα το ελαιολαδο εχει υψηλό ιξωδες , για την εκκινηση θες κατι πιο λεπτόρρευστο5W30?
Κι άμα λαδώσει το underwear? Το θέμα είναι να μην αφήνει λεκέδες. -
Το καλύτερο από όλα αυτά τα πετρέλαια (κυριολεκτικά) που αναφέρθηκαν και πολύ χειρότερο όλων το baby oil που μετά την πράξη αφήνει το πτηνό σαν γλάρο σε πετρελαιοκηλίδα (μπλιαχ) είναι αιθέρια έλαια. Μου είχε πει μια κοπέλα 1-2 συγκεκριμένα (αμυγδαλέλαιο, γαρυφαλέλαιο ή κάτι τέτοιο) που είναι ταμάμ φορ δε μπίζνες.
-
Εγώ απλά να σας επιστήσω την προσοχή και να πω πως όσοι χρησιμοποιείτε λάστιχα θα πρέπει να ξεχάσετε τα έλαια και τα λίπη
-
Μόνιμη γυναίκα και δεν έχετε θέμα...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μόνιμη γυναίκα και δεν έχετε θέμα...Φίξεντ!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Φίξεντ!
Δεν θα σε ζαλιζει με την γκρινια της ,ειναι οικονομικη και η μονη απαιτηση της ειναι ενα κουτακι απο αυτά
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μόνιμη γυναίκα και δεν έχετε θέμα...εγω προσωπικα δε διαφωνω οπως ξερεις, αλλα μεχρι να ρθει ανατομικα στα μετρα σου μπορει να υπαρξουν πολλα προβληματα
δε ξερω αν εχεις ακουστα τη ρηξη χαλινου, ηλεκτρικο νηστερι αν δε κοπει μονομιας (με αναισθητικη ενεση στην ευαισθητη περιοχη), ραμματα ..
Και η χαζομάρα που πουλάει η durex μια χαρά footjobs βγάζει.
Ένα παληκάρι στο στρατό μου είχε πει ότι είχε edit [mod] με ελαιόλαδο. Έκανε λέει φοβερή δουλειά...
Απόψεις;Best topic ever...
έλεος ρε, πρέπει να ξεφεύγουμε ΤΟΣΟ πια; Μια χαρά δε γελάγαμε ως τώρα; [Krus]
απο φιλο μου που το χρησιμοποιησε ως λυση αναγκης , ξερω οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο, δεν εχει διαρκεια απο οσο θυμαμαι
επισης λερωνει κανονικα τα παντα
για βουκολικη φαση ισως μετραει , αλλα γενικα δε θα λεγα οτι ειναι και τοσο καλη ιδεαGetting Started With KY Jelly And Anal Sex
when you think anal sex you should also think KY Jelly
http://www.articlesbase.com/sexuality-a ... 49115.htmlθα θελα!
δυστυχως η πραγματικοτητα ειναι πολυ πιο πεζη
-
Εννοούσα ότι γλυτώνεις τη βάσανο των 'ελαστικών' Γιώργο...
-
τι ειναι αυτα?
-
Μερικοί τα αποκαλούν και σκουφάκια...
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Το χειρότερο εσώρουχο (μποξερ) που έχω φορέσει ηταν ενα Calvin Klein που μου είχανε δωρίσει πριν χρόνια. Στα 10 πλυσίματα βγήκε off....! Aν σκεφθούμε οτι έκανε και κανα 30άρι euro, το value for money πάει μεγάαααλο περίπατο...!
Μαλλον θα ητανε Calvin Klein απο την λαϊκή ! εχω και εγω κατι τέτοια μαϊμουδο Clain Main
Αν δεν εχει ξεχασει κανα μηδενικο κ παλι off δεν βγαινει ,σιγουρα ητανε μαιμου Απιστευτη αντοχη ,τελεια εφαρμογη κ σε προσφορα η στις εκπτωσεις 50-60% 12 ευρω το τεμαχιο .
Απο καλό κατάστημα υποτίθεται, με όλο επώνυμα εσωρουχα κλπ....Αν τελικά ηταν μαιμουδιά, δεν ξέρω....!
-
Έχω κάπου ένα ΒΡ 15-50 κάνει για τπτ?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Έχω κάπου ένα ΒΡ 15-50 κάνει για τπτ?Κάνει ωραία κολοκυθάκια τηγανητά
-
Είναι για υψηλές θερμοκρασίες αυτό, όταν βαράς 8000 σαλ καλοκαιριάτικα.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το καλύτερο από όλα .... είναι αιθέρια έλαια. Μου είχε πει μια κοπέλα 1-2 συγκεκριμένα (αμυγδαλέλαιο, γαρυφαλέλαιο ή κάτι τέτοιο) που είναι ταμάμ φορ δε μπίζνες.Πιθανολογώ αυτά να έχουν και άλλες δράσεις πέραν της λιπαντικής, μεταξύ των οποίων και προωθητικές της επιμήκυνσης της διαδικασίας προς όφελος κυρίως της αυξημένης ηδονής του θήλεος!
Καλό θα ήταν όμως να σκεφτόμαστε και την συμπεριφορά των διάφορων ουσιών σε συνδυασμό με τα εσώρουχα αντρικά (το επαναφέρω στο θέμα μας!) και μη, με τα ρούχα και τα κλινοσκεπάσματα ή τυχόν άλλα υλικά (υφάσματα, κουρτίνες, χαλιά, ξύλο) ανάλογα με την τοποθεσία. Για το λόγο αυτό και επειδή είναι φιλικά προς το latex τα υδατοδιαλυτά όπως το Κ-Υ είναι οι φρονιμότερες επιλογές.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Καλό θα ήταν όμως να σκεφτόμαστε και την συμπεριφορά των διάφορων ουσιών σε συνδυασμό με τα εσώρουχα αντρικά (το επαναφέρω στο θέμα μας!) και μη, με τα ρούχα και τα κλινοσκεπάσματα ή τυχόν άλλα υλικά (υφάσματα, κουρτίνες, χαλιά, ξύλο) ανάλογα με την τοποθεσία. Για το λόγο αυτό και επειδή είναι φιλικά προς το latex τα υδατοδιαλυτά όπως το Κ-Υ είναι οι φρονιμότερες επιλογές.Αυτή η επιστημονική ανάλυση μήπως μπορεί να γίνει λίγο πιο απλή και κατανοητή? Κάτι σε 'το σεξ του χημικού' φέρνει!
Άλλη ουσία στο κρεβάτι, άλλη στον πάγκο της κουζίνας, άλλη στην τραπεζαρία με τραπεζομάντηλο ή χωρίς και άλλη στην παραλία?Και συγνώμη, επειδή το θέμα δημιουργήθηκε για τον μηχανικό που τον κώβει η ραφί στο σώβρακο και όχι για τους μπούλιδες που τους αγοράζουν οι μάνες/γυναίκες τους βρακιά κλπ ειδικές κατηγορίες αντρών και η συζήτηση έφτασε στην τεκνοποίηση ή όχι ... βρέθηκε το ιδανικό? Όχι τιποτα' αλλο! Να τελειωσει και το σέρβις!!!
-
Προτείνω να ανοίξουμε τόπικ 'Γυναικεία εσώρουχα'. Αν οι μοντς αρνηθούν τότε έχουμε κλασικό παράδειγμα άρνησης της ισότητας των δύο φύλων.
-
Καλείται ο χρήστης που είχε τρολάρει στο παρελθόν ως Κυρία Βακαλάου να μπει εκ νέου για να ανοίξει τοπικό ρωτώντας τάχαμου αν ξέρει κάποιος τι εκπτώσεις κάνει ο Αεράκης.
Ευχαριστώ.
ανδρικα εσωρουχα