-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Θεωρείτε τον εαυτό σας 'επώνυμο';
Τα Λώρης, Χασιώτης κλπ δε μου λένε απολύτως τίποτα. Είστε άγνωστοι στο 99% του forum και άδικα θεωρείτε οτι γράφετε επώνυμα απο τη στιγμή που οι περισσότεροι αγνοούν την ύπαρξή σας.
Το μόνο γνωστό όνομα που έχω ακούσει είναι το Κούγιας και μάλλον δεν μιλάτε για τον επώνυμο...Κοιτα infinty, για εσενα αυτοι οι ανθρωποι ηταν και θα μεινουν αγνωστοι οπως για εμενα θα μεινουν αγνωστοι πχ, αθλητες του polo ή της ιππασιας. Αυτοι οι ανθρωποι στο σπορ του αυτοκινητου εχουν ΟΝΟΜΑ και ΠΟΡΕΙΑ. Το θεμα ειναι ο καθενας να στεκει ανταξιος του ονοματος του και των επιτευγματων του. Αν εσυ και καποιοι αλλοι χρηστες δεν εχετε ιδεα απο αγωνες αυτοκινητου ή μαθαινετε (για να μπορειτε να σχολιασετε ευστοχα) ή προσπερνατε γιατι δεν εχει νοημα.
Αυτο που παραμενει παντως ειναι η αποτυχια της πιστοποιησης. Δεν ειναι εκει το προβλημα. Ειναι στο 100% σωστο moderation. Αλλα ειπαμε, η ζωη δεν ειναι δικαιη και θελουμε να ειναι ενα forum;Το οποίο δεν μπορεί να ειπωθεί για τους 'Ελληνικούς Αγώνες', οι αγώνες ήταν ανέκαθεν σημαντικό μέρος της κουλτούρας, ιδεολογιας (ό,τι και να σημαίνει αυτό #2) των 4Τ.
Αληθεια; Aλλα ελεγες πιο πανω...
Δεν καταλαβαίνω για τι μιλάς, για ένα περιοδικό αυτοκινήτου δε λέμε ? Εδώ δεν έχουν ιδεολογία τα κόμματα, θα έχουν τα περιοδικά ? Ας είμαστε ρεαλιστές...
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
κυρια κυρια ο γιαννακης με εβρισε μπροστα στα ατομα της ταξης μου...στα μουτρα μου....επειδη του εβαλα τρικλοποδια την ωρα που ετρεχε μεσα στην ταξη...
να δει το παλιο παιδο τι θα του κανω εγω...θα τον βρισω μπροστα σε ολο το σχολειο στο διαλλειμα την ωρα που αυτος θα ειναι στην τουαλετα...θα του δειξω εγω που ειμαι στο σχολειο απο το νηπιαγωγειο που θα ερθει να μου την πει το νιανιαρο που μολις πηγε 1 δημοτικου
και επειδη η κυρια ειναι φιλη της μαμας μου δεν θα με τιμωρησει
η περιγραφη γεγονοτων και καταστασεων ειναι τελειως συμπτωματικη και δεν εχει καμια σχεση με πραγματικα γεγονοτα και προσωπα....
λεμε τωρα.....
ΝΑ ΧΑΡΩ, ΕΓΩ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ !!!!
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟPIC ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.
ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΙΟΥΛΕΣ ΑΛΛΟΥ.'EL-EM'
οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται..αντε καμια φορα σφιγγεται κιολας
τα περι επιπεδου τωρα τα θυμηθηκατε...?
οι πραξεις και τα γραφομενα σας δεν σας 'δινουν'(σε εισαγωγικα) το δικαιωμα να σχολιασετε το επιπεδο των αλλων απο την στιγμη που δεν εφαρμοζεται πρωτος εσεις αυτα που δεν σας αρεσει να σας 'κανουν'
στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι...αληθεια ποιο τοπικ να κρατησω για τον εαυτο μου? αυτο που δεν εχω δικαιωμα να μπω και να γραψω την γνωμη μου η το παρον.... ?
δεν ειναι ειρωνιουλες...ειναι μια διαφορετικη προσεγγιση της καταστασης που ΕΣΕΙΣ μου δημιουργησατε ως εικονα
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
έχοντας παρευρεθεί, μόνο σε 2-3 αναβάσεις Ριτσώνας και 2-3 σπριντ, τώρα καταλαβαίνω, γιατί οι ελληνικοί αγώνες μου περνούν μια αίσθηση υποκουλτούρας και ελληνικής ταβέρνας.Εγώ είχα συμμετάσχει σε αγώνες trail-ride (ερασιτεχνικοί 4Χ4) και είχα εντυπωσιαστεί από την νοοτροπία και τη μιζέρια (αυτό που περιγράφεις δηλαδή) πολλών οδηγών από τους 'γνωστούς' (λέμε τώρα).
Δε ξέρω τι όνομα και ιστορία έχει ο καθένας, αλλά άτομα που ξεκατινιάζονται, κουτσομπολεύουν και τρώγονται συνέχεια δεν είναι (για εμένα) ιδιαίτερα αξιοπρεπή.
Επίσης πολλά ποστ μπορούν να αντικατασταθούν με την απλή φράση 'ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ?' χωρίς καμία αλλαγή στο νόημα.
-
Μπορεί λόγω ελλείψεως χρόνου να συμμετέχω ελάχιστα στο 4tf προς το παρόν, ωστόσο εύχομαι να μην
επεκταθεί κάτι τέτοιο στις υπόλοιπες ενότητες γιατί είναι μεν προνόμιο η συμμετοχή, είναι δε δικαίωμα η ανωνυμία.Αν λοιπόν επεκταθεί, πολύ φοβάμαι ότι θα γίνω μόνο αναγνώστης & σταδιακά θα χάσω το ενδιαφέρον μου.
Αν γίνει κάτι τέτοιο να γνωρίζετε ότι θα νιώσω ότι απομακρύνομαι από μία καλή παρέα._
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Επίσης ξαναλέω ό,τι όλοι εμείς που γράφουμε εκεί έχουμε ονοματεπώνυμο, άρα γράφουμε ό,τι γράφουμε με απόλυτη ευθύνη των γραφομένων μας. Πόσοι από τους 'αυστηρούς' κριτές του τόπικ είναι διατεθιμένοι να κρίνουν το τόπικ επώνυμως...;
Θεωρείτε τον εαυτό σας 'επώνυμο';
Τα Λώρης, Χασιώτης κλπ δε μου λένε απολύτως τίποτα. Είστε άγνωστοι στο 99% του forum και άδικα θεωρείτε οτι γράφετε επώνυμα απο τη στιγμή που οι περισσότεροι αγνοούν την ύπαρξή σας.
Το μόνο γνωστό όνομα που έχω ακούσει είναι το Κούγιας και μάλλον δεν μιλάτε για τον επώνυμο...Με την έννοιa του celebrity όχι βέβαια. Με την έννοια του ό,τι με γνωρίζουν εκεί μέσα πολλοί από τους συνομιλητές και δεν έχω κανένα πρόβλημα να υπογράψω τα κείμενα μου, βεβαίως!
Τώρα επειδή εσείς δεν γνωρίζεται εμένα και ειδικά του δύο άλλους φίλους που φέρατε για παράδειγμα δεν μου λέει τίποτα!
Για την ιστορία αυτοί οι δύο άγνωστοι είναι γνωστότατοι συνοδηγοί των Ελληνικών αγώνων ο μεν Λώρης έχει καθήσει στο δεξί μπάκετ τωμν μεγαλυτέρων Ελλήνων οδηγών (Ιαβέρης, Βωβός, Κύρκος κλπ κλπ κλπ) ο δε Φάνης Χασιώτης έχει και αυτός την ιστορία του στον χώρο με πολλές-πολλές παρουσίες και μάλιστα έχει πληρώσει με την σωματική του ακεραιότητα την συμμετοχή του αυτή (τι και πως περιτεύει αφου αυτοί που πρέπει να ξέρουν ήδη ξέρουν).
Τώρα αν το 99% του φόρουμ δεν γνωρίζουν δυο πολύ γνωστά μέλη της οικογένειας την Ελληνικών αγώνων αυτοκινήτου είναι πρόβλημα αυτού του ποσοστού και όχι του υπόλοιπου 1%.
Απόρω δε πολλές φορές τι σόι φόρουμ αυτοκινήτου είναι αυτό που το 99% του αγνοεί παντελώς την διοργάνωση που λέγεται Ελληνικοί αγώνες αυτοκινήτου... -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Τώρα αν το 99% του φόρουμ δεν γνωρίζουν δυο πολύ γνωστά μέλη της οικογένειας την Ελληνικών αγώνων αυτοκινήτου είναι πρόβλημα αυτού του ποσοστού και όχι του υπόλοιπου 1%.
Απόρω δε πολλές φορές τι σόι φόρουμ αυτοκινήτου είναι αυτό που το 99% του αγνοεί παντελώς την διοργάνωση που λέγεται Ελληνικοί αγώνες αυτοκινήτου...Το ότι η προβολή του αθλήματος είναι ανύπαρκτη από τα ΜΜΕ δεν βοηθάει. Ναι, δεν είναι ποδόσφαιρο που ο καθένας μπορεί να συμμετέχει από παιδάκι ούτε καν F1 όπου 'είναι πολλά τα λεφτά' και έχει οργανωθεί πολύ καλά το όλο θέαμα. Όμως είναι στο χέρι των αγωνιζόμενων (και σε αυτό των διαχειριστών και εκπροσώπων των σχετικών αθλημάτων) να γίνουν γνωστοί. Αν κάτι τέτοιο σας απασχολεί κινητοποιηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση που σίγουρα δεν είναι η αλληλοκατηγορία ακριβώς στο χώρο που θα μπορούσε να γίνει ένας πολύ καλός χώρος προώθησης. Νομίζω σαν τέτοιος άλλωστε πρέπει να ξεκίνησε και κοιτάξτε που τον φτάσατε.
Παρόλο που το αυτοκίνητο απασχολεί σχεδόν το 100% του πληθυσμού το ελληνικό αγωνιστικό αυτοκίνητο και 1% ενδιαφέροντος αν έχουμε στο φόρουμ είναι παραπάνω από την αναγνώριση που του αντιστοιχεί... Μην ελπίζετε σε παραπάνω. Και αν νομίζετε ότι αξίζει παραπάνω δικαιολογείστε το! Με πράξεις.... κάντε την ενότητα ευχάριστη, ενημερωτική, φιλική, κερδίστε το ενδιαφέρον και τη συμπάθεια του κοινού. Κερδίστε βοηθούς κριτών, κερδίστε θεατές, κερδίστε υγιή ανταγωνισμό.....! -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
έχοντας παρευρεθεί, μόνο σε 2-3 αναβάσεις Ριτσώνας και 2-3 σπριντ, τώρα καταλαβαίνω, γιατί οι ελληνικοί αγώνες μου περνούν μια αίσθηση υποκουλτούρας και ελληνικής ταβέρνας.
Εγώ είχα συμμετάσχει σε αγώνες trail-ride (ερασιτεχνικοί 4Χ4) και είχα εντυπωσιαστεί από την νοοτροπία και τη μιζέρια (αυτό που περιγράφεις δηλαδή) πολλών οδηγών από τους 'γνωστούς' (λέμε τώρα).
Δε ξέρω τι όνομα και ιστορία έχει ο καθένας, αλλά άτομα που ξεκατινιάζονται, κουτσομπολεύουν και τρώγονται συνέχεια δεν είναι (για εμένα) ιδιαίτερα αξιοπρεπή.
Επίσης πολλά ποστ μπορούν να αντικατασταθούν με την απλή φράση 'ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ?' χωρίς καμία αλλαγή στο νόημα.
Εχετε απολυτο δικιο και οι 2 και το προβλημα ειναι οτι ο χωρος δεν προκειται να καθαρισει ποτε. Παντως ετσι γινεται οπουδηποτε υπαρχει σκοπιμοτητα (δλδ σε καθε ανταγωνιστικο αθλημα), ετσι για να δικαιολογουμε τη φαρα μας ως λαος...
Τα trailride τα σπανε, ειδικα απο δεξια...Το ότι η προβολή του αθλήματος είναι ανύπαρκτη από τα ΜΜΕ δεν βοηθάει. Ναι, δεν είναι ποδόσφαιρο που ο καθένας μπορεί να συμμετέχει από παιδάκι ούτε καν F1 όπου 'είναι πολλά τα λεφτά' και έχει οργανωθεί πολύ καλά το όλο θέαμα. Όμως είναι στο χέρι των αγωνιζόμενων (και σε αυτό των διαχειριστών και εκπροσώπων των σχετικών αθλημάτων) να γίνουν γνωστοί. Αν κάτι τέτοιο σας απασχολεί κινητοποιηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση που σίγουρα δεν είναι η αλληλοκατηγορία ακριβώς στο χώρο που θα μπορούσε να γίνει ένας πολύ καλός χώρος προώθησης. Νομίζω σαν τέτοιος άλλωστε πρέπει να ξεκίνησε και κοιτάξτε που τον φτάσατε.
Παρόλο που το αυτοκίνητο απασχολεί σχεδόν το 100% του πληθυσμού το ελληνικό αγωνιστικό αυτοκίνητο και 1% ενδιαφέροντος αν έχουμε στο φόρουμ είναι παραπάνω από την αναγνώριση που του αντιστοιχεί... Μην ελπίζετε σε παραπάνω. Και αν νομίζετε ότι αξίζει παραπάνω δικαιολογείστε το! Με πράξεις.... κάντε την ενότητα ευχάριστη, ενημερωτική, φιλική, κερδίστε το ενδιαφέρον και τη συμπάθεια του κοινού. Κερδίστε βοηθούς κριτών, κερδίστε θεατές, κερδίστε υγιή ανταγωνισμό.....!, αλλα εβαλες δυσκολα. Το θεμα ειναι οτι ως μοναδες, ακομα και αυτοι που διαβαζετε και σας 'ενοχλει' το υφος τους ειναι μια χαρα και μαλιστα καποιες πρωτοβουλιες τους εχουν προσφερει εργο. Αυτο απο το οποιο πασχει εν πολλοις ο ελληνας αγωνιζομενος ειναι μια ελλειψη καλης συμπεριφορας/επιπεδου 'οταν πρεπει' + αδιαφορια για τα κοινα του αθληματος και αυτο το πληρωνει το σπορ και το κρατα τοσο χαμηλα. Θα μου πεις, ' ειναι εξυπνοτεροι οι ποδοσφαιριστες ή οι μπασκετμπολιστες απο τους οδηγους αγωνων; ' Οχι ειναι η απαντηση, αλλα εχουν στις παντος ειδους συνδικαλιστικες/διοικητικες θεσεις του αθληματος πιο 'τσακαλια' με αποτελεσμα να εχουν την προβολη που θελουν. Εμεις αυτο δεν το ειχαμε ποτε, τουλαχιστον τα τελευταια χρονια...
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Αυτο που παραμενει παντως ειναι η αποτυχια της πιστοποιησης.Από που το συμπεραίνεις αυτό ? Επειδή υπήρξε μια αντιπαράθεση ? Ξαναδιάβασε παραπάνω ποιός είναι ο σκοπός της πιστοποίησης (όχι αυτός που νομίζεις, αυτός που είναι στην πραγματικότητα) και πες μου πως αποδεικνύεται η αποτυχία του μέτρου.
(Σε ό,τι με αφορά προσωπικά, δε συμφωνώ με την πιστοποίηση, το έχω γράψει αυτό. Αλλά δε συμφωνώ και με την εκτίμηση σου περί απόδειξης της αποτυχίας)Δεν ειναι εκει το προβλημα. Ειναι στο 100% σωστο moderation. Αλλα ειπαμε, η ζωη δεν ειναι δικαιη και θελουμε να ειναι ενα forum;
Εσύ που είσαι υπεράνθρωπος και ζεις σε έναν ιδανικό και δίκαιο κόσμο έλα να κάνεις 100% σωστό moderation. Οι απλοί άνθρωποι περιορίζονται στα λάθη και στην άδικη πραγματικότητά τους
Το οποίο δεν μπορεί να ειπωθεί για τους 'Ελληνικούς Αγώνες', οι αγώνες ήταν ανέκαθεν σημαντικό μέρος της κουλτούρας, ιδεολογιας (ό,τι και να σημαίνει αυτό #2) των 4Τ.
Αληθεια; Aλλα ελεγες πιο πανω...
Δεν καταλαβαίνω για τι μιλάς, για ένα περιοδικό αυτοκινήτου δε λέμε ? Εδώ δεν έχουν ιδεολογία τα κόμματα, θα έχουν τα περιοδικά ? Ας είμαστε ρεαλιστές...
Είχα προβλέψει αυτό που είπες, ως εκ τούτου δες το μπλέ. Κρίμα που διαβάζεις μόνο αυτά που θέλεις.
Τα περιοδικά δεν έχουν ιδεολογία. Ομως έχουν ιστορία. Και η ιστορία των 4Τ είναι όπως και να το κάνουμε συνυφασμένη με τους αγώνες. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εσύ που είσαι υπεράνθρωπος και ζεις σε έναν ιδανικό και δίκαιο κόσμο έλα να κάνεις 100% σωστό moderation. Οι απλοί άνθρωποι περιορίζονται στα λάθη και στην άδικη πραγματικότητά τους
Το οτι ειμαι υπερανθρωπος απο που το συμπεραινεις; Ξεκολα, κοψε την συγκαλυμενη ειρωνεια και καταλαβε ποιο ειναι το προβλημα μου. Δεν εχει να κανει μαζι σου, εχει να κανει με την αποφαση για την πιστοποιηση. Ολα τα υπολοιπα... Η πιστοποιηση επειδη ακριβως διαβασα, εχει αποτυχει γιατι με το που 'μπουρδελεψε' το φορουμ (δεν με νοιαζει το ποιος, το πως και το γιατι, αλλα το γεγονος) η αντιμετωπιση ειναι η ιδια προ πιστοποιησης. Αληθεια, γιατι δεν βαζετε το ονομα του χρηστη κατω απο το nick; Μονο τοτε θα μιλαμε για πιστοποιηση. Εμενα με νοιαζει να βλεπω με ποιον μιλαω και να με βλεπει και αυτος, οχι να το ξερετε μονο εσεις.-
Κρίμα που διαβάζεις μόνο αυτά που θέλεις.
Οσο μοντεραρετε λιγοτερο απο το 100% ετσι και εγω θα διαβαζω αυτο που θελω εγω. Λυπαμαι... Ετσι κανουν οι υπερανθρωποι, τα 'ανθρωπακια' αρκουνται στο λιγοτερο.
-
Η πιστοποίηση θα περιορίσει τους διπλούς λογαριασμούς.
Μόνο στους αγώνες εμφανίζεται το γελοίο φαινόμενο αρκετοί από τους συμμετέχοντες να μπαίνουν και να γράφουν με 2 ονόματα.
-
Μια διόρθωση: μόνο οι 4Τ (= Administrator) ξέρουν τα ονόματα, όχι οι moderators.
Κατά τα λοιπά, είναι προφανές ότι μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαίνουμε, γιαυτό ας το αφήσουμε καλύτερα. -
[. Αληθεια, γιατι δεν βαζετε το ονομα του χρηστη κατω απο το nick; Μονο τοτε θα μιλαμε για πιστοποιηση. Εμενα με νοιαζει να βλεπω με ποιον μιλαω και να με βλεπει και αυτος, οχι να το ξερετε μονο εσεις.-Μαζι σου κυριε καθηγητα ......
Αυτο περιμενα κι εγω οτι θα εφαρμοζαν , που δυστυχως δεν εχει γινει !!
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Αλήθεια έχει γίνει κανείς από εκεί μέσα ποτέ ban ?
δε θυμάμαι ποιός το ανέφερε πιο πίσω, αλλά όταν κινείσαι στα όρια του κανονισμού, γράφοντας υπαινιγμούς (ασχέτως αν αληθεύουν ή όχι), δεν καταπατάς κάποιο κανόνα και δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα οι mods/admins.
προσωπικά πάντως περιμένω να δω 'ερήμωση' στο συγκεκριμένο topic για διάφορους λόγους.
http://en.wikipedia.org/wiki/Flaming_(Internet)
Flamebait
Flamebait is a message posted to a public Internet discussion group, such as a forum, newsgroup or mailing list, with the intent of provoking an angry response (a 'flame') or argument over a topic the poster often has no real interest in.[5] While flaming can occur as a result of legitimate debates or grievances, flamebait implies the intentional posting of inflammatory rhetoric or images.
As stated, flaming can stem from a variety of issues, including misunderstandings, frustration, and perceptions of unfairness. Of course, one of the most popular motives (from trolls especially) is the desire for attention and for entertainment derived at the expense of others. Posted flamebait can provide the poster with a controlled trigger-and-response setting in which to anonymously engage in conflicts and indulge in aggressive behavior without facing the consequences that such behavior might bring in a face-to-face encounter. In other instances, flamebait may be used to reduce a forum's use by angering the forum users. -
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
βεβαι τωρα παει λιγο αργα το σηριαλ,
φανταζεστε τι θα γινοταν παλιοτερα με Μπεκα, Τριανταφυλλοπουλο, το πολι κ.α. nicknames που τα ξεχνω,
θα χαμε 10σελιδα καθε μερα και απλυτα επι απλυτων.......ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!
ΜΕ ΖΗΤΗΣΑΤΕ.........
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΩΣΥΝΗ ΜΕ ΕΝΑ... 'ΛΟΥ' .... ΠΑΡΑΚΑΛΩ! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μήπως είναι καλύτερο να καταργήσετε εντελώς το Ελληνικοί Αγώνες ; Τo ξεκατίνιασμα εκεί δεν συγκρίνεται ούτε με το χειρότερο τρολιγκ στα υπόλοιπα sections...συν οτι κοντευουν να μας βγουν τα ματια απο την ορθογραφια
-
Μην τα λέτε όλα ρε παιδιά
Αφήστε να έχουμε να γελάμε κα με κάτι -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μην τα λέτε όλα ρε παιδιά
Αφήστε να έχουμε να γελάμε κα με κάτι -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Μαζι σου κυριε καθηγητα ......
Ετσι ειναι το σωστο κυρ Χρηστο, απο την ωρα που επελεξαν τετοια τακτικη, να ξερουμε ολοι τι μας γινεται. Τελος παντων, καλη συνεχεια. Και αν καποιοι θελουν το κομματι 'ελληνικοι αγωνες' μονο για να γελουν, περαστικα και να μην κανουν ονειρα. Να ξερουν οτι η αναλογια καλων/κακων ειναι ακριβως η ιδια οπως και σε ολα τα πεδια στα οποια δραστηριοποιουνται Ελληνες. Επισης ευχομαι το hobby του 'να εχω κατι να γελαω' να μην επεκτεινεται γενικα στη ζωη τους (κουταλο/ημιτσοντοreality και λοιπες τηλεοπτικες φετινες εποποιίες). Αρκετοι μπορει να μη ξερουν καν ορθογραφια, αλλα παλευουν με το τιμονι, τα εργαλεια, τις σημαιες, τις παντος ειδους δυσκολιες του αθληματος (οικονομικες/θεσμικες) και τελικα παρολα τα προβληματα οι αγωνες υπαρχουν και θα υπαρχουν, αρκει καποιοι ελαχιστοι που αγαπουν την αυτοκινηση να μη μενουν στο καλογυαλισμενο τουρμπατο νεας κοπης και στις παραλληλες αντιπαραβολες επιταχυνσεων (λαϊκιστι κοντρες), αντε και σε κανα trackday, αλλα να περνουν στην αλλη πλευρα...
Και να σκεφτειτε οτι με τον κυρ Χρηστο εχουμε 'σφαχτει' ουκ ολιγες φορες εδω μεσα στο παρελθον (και ναι, ζητησα να εφαρμοστει το moderation, εις ματην βεβαια). Πλην ομως συμφωνουμε εδω (και σε παρα πολλα αλλα εννοειται). Κατι λεει αυτο...Λεει οτι τελικα ο καθενας ειναι ο εαυτος του και δε πα να τον πιστοποιησεις κτλ κτλ, ο,τι ειναι να πει, θα το πει. Οποτε αλλου ειναι το προβλημα, αλλα τελικα θελει υπερανθρωπους ( μη φορτωσεις nass ) για αυτη 'την βρωμικη δουλεια που καποιος πρεπει να την κανει'
Ξεκολλατε ρε, θελει πολλη δουλεια το θεμα 'αγωνες'. Το θεμα με το φορουμ ειναι σταγονα στον ωκεανο. Παντως δε θελει και πολυ να πιστοποιηθει ολο το φορουμ (το 'πεταξανε' κιολας πριν καιρο). Γι' αυτο στυλωστε τα ποδια ολοι και αφηστε το δουλεμα, γιατι μπορει να κοντοζυγωνει και η σειρα σας. Και αν αναρωτιεστε 'και γιατι πρεπει να το κανουμε αυτο;' Γιατι τελικα οι 4Τ εχουν ιστορια, εχουν ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ και ολοι πρεπει να το διαφυλαξουμε αυτο. Η εν λογω πιστοποιηση δεν ειναι 100% δημοκρατικη και αυτο δεν ταιριαζει στο 'καστρο των 4Τ'. ( ετσι δεν το ελεγε ο ΚΚ; ) Δεν ξερω για εσας, αλλα εγω εχω φωτο μου σε καροτσακι (δλδ -3 ετων) να κοιτω με γουρλωμενα ματια τις σελιδες του περιοδικου. Εχω τα τευχη φυλαγμενα σε καταλληλο μερος και το ιδιο θελω και για τα παιδια μου και για τα εγγονια μου, αν τους αρεσει η αυτοκινηση ( και οχι 'τα αυτοκινητα' ). Γι'αυτο τα εχω παρει στο κρανιο και τι διαολο, δεν πρεπει να ειμαι ο μονος. Εκτος αν δεν ζητουνται παθιασμενοι αναγνωστες/εραστες της αυτοκινησης αλλα trendy οσφυοκαμπτες που θα τους νοιαζει μονο το 2κινητο SUV τους (ω θεε μου τι παρακμη) να εχει θυρα USB.
-
Με τι γελάτε ρε παιδιά;
Με αυτά που δεν κατανοείτε;
Αφού ο ένας μετά τον άλλο παραδέχεστε ό,τι δεν έχετε καμία γνώση με τα τεκταινόμενα στους Ελληνικούς αγώνες (δεν εννοώ το τόπικ, αλλά τους αγώνες κυριολεκτικά).Γελάτε με κάτι που δεν κατέχετε στο ελάχιστο;
Ε, αυτό μάλλον είναι για γέλια...
-
Μαζι σου κυριε καθηγητα ......
Ετσι ειναι το σωστο κυρ Χρηστο, απο την ωρα που επελεξαν τετοια τακτικη, να ξερουμε ολοι τι μας γινεται. Τελος παντων, καλη συνεχεια. Και αν καποιοι θελουν το κομματι 'ελληνικοι αγωνες' μονο για να γελουν, περαστικα και να μην κανουν ονειρα. Να ξερουν οτι η αναλογια καλων/κακων ειναι ακριβως η ιδια οπως και σε ολα τα πεδια στα οποια δραστηριοποιουνται Ελληνες. Επισης ευχομαι το hobby του 'να εχω κατι να γελαω' να μην επεκτεινεται γενικα στη ζωη τους (κουταλο/ημιτσοντοreality και λοιπες τηλεοπτικες φετινες εποποιίες). Αρκετοι μπορει να μη ξερουν καν ορθογραφια, αλλα παλευουν με το τιμονι, τα εργαλεια, τις σημαιες, τις παντος ειδους δυσκολιες του αθληματος (οικονομικες/θεσμικες) και τελικα παρολα τα προβληματα οι αγωνες υπαρχουν και θα υπαρχουν, αρκει καποιοι ελαχιστοι που αγαπουν την αυτοκινηση να μη μενουν στο καλογυαλισμενο τουρμπατο νεας κοπης και στις παραλληλες αντιπαραβολες επιταχυνσεων (λαϊκιστι κοντρες), αντε και σε κανα trackday, αλλα να περνουν στην αλλη πλευρα...
Και να σκεφτειτε οτι με τον κυρ Χρηστο εχουμε 'σφαχτει' ουκ ολιγες φορες εδω μεσα στο παρελθον (και ναι, ζητησα να εφαρμοστει το moderation, εις ματην βεβαια). Πλην ομως συμφωνουμε εδω (και σε παρα πολλα αλλα εννοειται). Κατι λεει αυτο...Λεει οτι τελικα ο καθενας ειναι ο εαυτος του και δε πα να τον πιστοποιησεις κτλ κτλ, ο,τι ειναι να πει, θα το πει. Οποτε αλλου ειναι το προβλημα, αλλα τελικα θελει υπερανθρωπους ( μη φορτωσεις nass ) για αυτη 'την βρωμικη δουλεια που καποιος πρεπει να την κανει'
Ξεκολλατε ρε, θελει πολλη δουλεια το θεμα 'αγωνες'. Το θεμα με το φορουμ ειναι σταγονα στον ωκεανο. Παντως δε θελει και πολυ να πιστοποιηθει ολο το φορουμ (το 'πεταξανε' κιολας πριν καιρο). Γι' αυτο στυλωστε τα ποδια ολοι και αφηστε το δουλεμα, γιατι μπορει να κοντοζυγωνει και η σειρα σας. Και αν αναρωτιεστε 'και γιατι πρεπει να το κανουμε αυτο;' Γιατι τελικα οι 4Τ εχουν ιστορια, εχουν ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ και ολοι πρεπει να το διαφυλαξουμε αυτο. Η εν λογω πιστοποιηση δεν ειναι 100% δημοκρατικη και αυτο δεν ταιριαζει στο 'καστρο των 4Τ'. ( ετσι δεν το ελεγε ο ΚΚ; ) Δεν ξερω για εσας, αλλα εγω εχω φωτο μου σε καροτσακι (δλδ -3 ετων) να κοιτω με γουρλωμενα ματια τις σελιδες του περιοδικου. Εχω τα τευχη φυλαγμενα σε καταλληλο μερος και το ιδιο θελω και για τα παιδια μου και για τα εγγονια μου, αν τους αρεσει η αυτοκινηση ( και οχι 'τα αυτοκινητα' ). Γι'αυτο τα εχω παρει στο κρανιο και τι διαολο, δεν πρεπει να ειμαι ο μονος. Εκτος αν δεν ζητουνται παθιασμενοι αναγνωστες/εραστες της αυτοκινησης αλλα trendy οσφυοκαμπτες.
johanndelta
Ωραία η τοποθέτηση σου. Και εγώ από παλιά είμαι συντονισμένος με τους 4Τ (μάλλον πιο παλιά από σένα λόγω ηλικίας) αλλά θεωρείς οσφυοκαμψία κάποιος που σου έχει δώσει χώρο να εκφράζεσαι να σου ζητήσει το πιο απλό απ' όλα, δηλαδή να του πεις ποιος είσαι;
Αλλαγή πολιτικής πρόσβασης ?