-
Επαναλαμβάνω, οι περισσότεροι έχετε μαύρα μεσάνυχτα για το χώρο οπότε δεν μπορείτε και να καταλάβετε τι σημαίνουν αυτά που εσάς σας φαίνονται ανέκδοτα.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Επίσης όπως παρακολουθώ ό,τι οι αποβολές από το φόρουμ, έχουν να κάνουν με φορουμίστες που ούτε ξέρουν κατά που πέφτει το 'Ελληνικοί αγώνες' οπότε δεν δικαιολογούνται με τίποτε μερικές αυστηρές κριτικές που διαβάζω για το τόπικ.
Ακριβώς για τους λόγους που περιγράφεις (το θυμάμαι και εγώ το φόρουμ την εποχή που λες με τις 3-4 μόνο ενότητες) οι ενότητα 'Ελληνικοί Αγώνες' είναι θλιβερή.
Είναι μία κλίκα από άτομα με ένα κοινό χόμπι/μεράκι* που επειδή είναι γνωστοί κλπ είναι στο απυρόβλυτο. Αν κάποιος εκτός της 'παρέας' έκανε τα έκτροπα αυτά σε άλλη ενότητα θα είχε τιμωρηθεί/αποβληθεί (που και πάλι υπάρχει τεράστια ελαστικότητα). Στους Ελληνικούς Αγώνες γίνεται το σύστριγγλο και οι διαχειριστές απλά απέχουν.
Κάποιος που θέλει να ενημερωθεί ή να συζητήσει θέματα για αγώνες θα πρέπει να ελιχθεί σε ένα λαβύρινθο μπηχτών, υπονοούμενων, ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ κλπ. Επιλογή των ιδιοκτητών του 4Τ φόρουμ είναι βέβαια, οπότε σεβαστή.
*κοινό χόμπι και μεράκι δεν εννοώ φυσικά τους αγώνες αλλά το ξεκατίνιασμα
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Επίσης όπως παρακολουθώ ό,τι οι αποβολές από το φόρουμ, έχουν να κάνουν με φορουμίστες που ούτε ξέρουν κατά που πέφτει το 'Ελληνικοί αγώνες' οπότε δεν δικαιολογούνται με τίποτε μερικές αυστηρές κριτικές που διαβάζω για το τόπικ.
Ακριβώς για τους λόγους που περιγράφεις (το θυμάμαι και εγώ το φόρουμ την εποχή που λες με τις 3-4 μόνο ενότητες) οι ενότητα 'Ελληνικοί Αγώνες' είναι θλιβερή.
Είναι μία κλίκα από άτομα με ένα κοινό χόμπι/μεράκι* που επειδή είναι γνωστοί κλπ είναι στο απυρόβλυτο. Αν κάποιος εκτός της 'παρέας' έκανε τα έκτροπα αυτά σε άλλη ενότητα θα είχε τιμωρηθεί/αποβληθεί (που και πάλι υπάρχει τεράστια ελαστικότητα). Στους Ελληνικούς Αγώνες γίνεται το σύστριγγλο και οι διαχειριστές απλά απέχουν.
Κάποιος που θέλει να ενημερωθεί ή να συζητήσει θέματα για αγώνες θα πρέπει να ελιχθεί σε ένα λαβύρινθο μπηχτών, υπονοούμενων, ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ κλπ. Επιλογή των ιδιοκτητών του 4Τ φόρουμ είναι βέβαια, οπότε σεβαστή.
*κοινό χόμπι και μεράκι δεν εννοώ φυσικά τους αγώνες αλλά το ξεκατίνιασμα
Δεν είναι λάθος αυτά που λές αλλά είναι αυστηρά. Μην ξεχνάς ό,τι όλα αυτά γίνονται και τυπικά με ονοματεπώνυμο πλέον (άτυπα γινόταν και από παλιά). Το γεγονός του ό,τι είναι γνωστοί όπως λες τους αφήνει περιθώρια για να κινηθούν οριακά μεταξύ τους.
-
Θέλω να πω στους φίλους που τους 'χαλάνε' αυτά που διαβάζουν στο τοπικ 'Ελληνικοί αγώνες' ό,τι:θα ήθελα να μου εξηγήσεις (αν θέλεις) γιατί αναλαμβάνεις την ευθύνη να υποστηρίξεις και να δικαιολόγησης αυτούς που ξεκατινιάζονται εκεί μέσα, και μιλάω μόνο για τις Κατινες που καποτε σεβόμουν για αυτό που έκαναν είτε από την θέση του οδηγου είτε από την θέση του συνοδηγού.
(φυσικά την θέση του σεβασμού έχει πάρει η αηδία)το παρακάτω το έχει γράψει ο Στρατισινο και αφορά τον Σιροκο
'Τα παράτησε στις αρχές της δεκαετίας του ’80 απογοητευμένος με τον τρόπο συντονισμού των ελληνικών αγώνων από την ΕΛΠΑ, και απλώς η ιστορία επαναλαμβάνεται, διαχρονικά και με αποδείξεις'
και εγώ συμπληρώνω πως το ξεκατίνιασμα καλά κρατεί. -
να διευκρινίσω ότι τα αυτά που γράφω δεν αφορούν όλους αυτούς που γράφουν μέσα στους ελληνικούς αγώνες.
αφορούν συγκεκριμένα άτομα που είτε ξεκατινιάζονται είτε ακολουθούν (κατά την γνώμη μου) πεμπτοφαλαγγιτικες μεθόδους για να θίξουν άλλους.
αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων. -
Άμα κάνεις μια βόλτα στα άλλα τόπικ θα δείς να βρίθουν από συκοφαντίες, μπούρδες, βλακείες, ασάφειες, προσβλητικές εκφράσεις, οπαδικές συμπεριφορές, αγραμματοσύνη, έλλειψη σεβασμού για τον συνομιλητή, κλπ, κλπ, κλπ.
Επίσης όπως παρακολουθώ ό,τι οι αποβολές από το φόρουμ, έχουν να κάνουν με φορουμίστες που ούτε ξέρουν κατά που πέφτει το 'Ελληνικοί αγώνες' οπότε δεν δικαιολογούνται με τίποτε μερικές αυστηρές κριτικές που διαβάζω για το τόπικ.είναι άλλοθι το τι κάνουν οι άλλοι; Οι άλλοι μπορεί να είναι 15 ετών. Θα συναγωνιστούν την συμπεριφορά τους οι κατά τα άλλα 'σοβαροί' αγωνιζόμενοι μιας κάποιας μάλιστα ηλικίας ;
Aπό 3-4 ποστς εκεί μέσα, άτομα που έχουν αποβληθεί από το υπόλοιπο φόρουμ ωχριούν μπροστά τους. Πραγματικά όμως!!!
Εν κατακλείδι
Το 4Tforum διαθέτει ήδη και θέμα για ανέκδοτα, αλλά δεν θα το διέθετε αν δεν υπήρχαν οι 'Ελληνικοί αγώνες' για είτε το θέλετε είτε δεν το θέλετε φίλοι μου συνφορουμίτες το 4Τforum γεννήθηκε μαζί με το 'Ελληνικοί αγώνες'!
Για όσους δεν το αντέχουν, κυρίως για όσους δεν το κατέχουν, για όσους θίγονται ή λερώνονται τα αισθητικά τους στάνταρς, έχω να προτείνω να μην περνάνε κάν από εκεί.
Νομίζω ό,τι θα είναι καλύτερο για όλους μας.Θες να μου πεις ότι αν δεν υπήρχε το Ελληνικοί αγώνες δεν υπήρχε περίπτωση να 'γεννηθεί' αυτό το φόρουμ; Γιατί; Είναι το 4τροχοί περιοδικό μόνο για αγώνες και δεν το ξέρω; Το πολύ πολύ να μην είχε δημιουργηθεί το 2002 αλλά το 2004-5 ή 6 κτλ. So what?
Μόνο αυτό: σκέψου τι εικόνα σχηματίζει κάποιος που μπαίνει πρώτη φορά στο 4ΤΦ και διαβάζει το Ελληνικοί αγώνες.
ΥΓ. και μία απορία: αυτοί οι άνθρωποι που βρίζονται έτσι αγωνίζονται τα ΠΣΚ και έρχονται face2face ?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΥΓ. και μία απορία: αυτοί οι άνθρωποι που βρίζονται έτσι αγωνίζονται τα ΠΣΚ και έρχονται face2face ?
και όχι μόνο, ίσως βρεθούν μαζί πάνω στο βάθρο για την απονομή, και μετά θα αγκαλιαστούν για τις καθιερωμένες φώτο, ρε μπας και μας δουλεύουν για να σπάνε πλάκα.
-
EPIC FAIL
διυλιζετε τον κονωπα και καταπινετε την καμηλο...
ζουν αναμεσα μας και εσεις κοιτατε τα αστερια στον ουρανο για να τους βρειτε...
Οι ελληνικοι αγωνες εχουν αυτους που τους αξιζουν...
-
Επαναλαμβάνω, οι περισσότεροι έχετε μαύρα μεσάνυχτα για το χώρο οπότε δεν μπορείτε και να καταλάβετε τι σημαίνουν αυτά που εσάς σας φαίνονται ανέκδοτα.Η κατάσταση αυτή πιστεύεις πως προσελκύει νέα άτομα να ασχοληθούν με τους αγώνες;
Γιατί να δώσει κάποιος χρήματα και να εμπλακεί όταν βλέπει τέτοια φαινόμενα και τέτοιες καταστάσεις; Γιατί να υποστεί όλη αυτή την ανοργανωσιά, τις κλίκες και τις (απαράδεκτες) συμπεριφορές τους;
-
Oι Ελληνικοί Αγώνες είναι η θλιβερή αποτύπωση μιας θλιβερής κατάστασης από ένα χώρο που θα μπορούσε να ήταν όμορφος. Όχι αγγελικά πλασμένος αλλά τουλάχιστον με κάποιες αξίες και ιδανικά. Αφού ζούμε όμως στην Ελλάδα δεν εκπλήσσομαι.
Η πιστοποίηση που πραγματοποιήθηκε είναι νωρίς να κριθεί αλλά κατά πάσα πιθανότητα επιδείνωσε την κατάσταση παρά βοήθησε στην εξυγίανση της.
-
Μα η πιστοποίηση δεν προσέφερε τίποτα για τον εξής απλό λόγο ότι όλοι εκεί είναι ούτως ή άλλως επώνυμοι, οι περισσότεροι τουλάχιστον.
Αλήθεια έχει γίνει κανείς από εκεί μέσα ποτέ ban ?
-
Να απαντήσω σε όλους μαζί.
@elteo
Το φόρουμ θα είχε δημιουργηθεί έτσι και αλλιώς νομοτελειακά, αλλά η ιστορία έγραψε ό,τι το 4tforum δημιουργήθηκε με βασικό αντικείμενο τους αγώνες. Τι να κάνουμε τωρα έτσι έγινε.@Vasgti
Όι αγώνες αυτοκινήτου γίνονται στα βουνά και στις πίστες (έστω και σε αυτές που υπάρχουν) δεν γίνονται στο φόρουμ. Όποιος θέλει να ασχοληθεί θα τον βρει τον δρόμο του, όπως το έβρισκε και τόσα χρόνια πριν γίνει αυτό το φόρουμ (μπορώ να πω και πολύ καλύτερα). Επίσης όποιος θέλει να ασχοληθεί δεν νομίζω ό,τι πιστεύει ό,τι διάλεξε να εμπλακεί με ένα χώρο ηθικό και αγγελικά πλασμένο. Ένα κομμάτι της κοινωνίας είναι και αυτό με τις ίδιες αναλογίες καλού-κακού.@Α 110 ΑLPINE
Δεν υπερασπίζομαι το 'ξεκατίνιασμα' όπως λες, αλλά στους 'Ελληνικούς αγώνες' υπάρχουν και πολύ ωραία θέματα, αλλά κανένας δεν κάνει το κόπο να τα διαβάσει, παρά περιμένουν μόνο να υπάρχει κανένας καβγάς για να κάνουν 'μπανιστήρι'.Για τον Σιρόκο που λες έχω την απορία πόσοι από αυτούς που περιμένουν να γίνει κανένας καβγάς στο τόπικ, γνωρίζουν ποιος είναι ή και ακόμα περισσότερο πόσοι τον έχουν δει σε αγώνα. (δεν αναφέρομαι σε σένα).
Τι θέλω να πω με αυτό.
Οι περισσότεροι που κρίνουν (όχι όλοι) έχουν απλώς μαύρα μεσάνυχτα με τα του χώρου οπότε ξαναλέω αγνοούν βασικά δεδομένα, γεγονότα, καταστάσεις που θα τους ξεδιάλυνε πολλές απορίες.Επίσης ξαναλέω ό,τι όλοι εμείς που γράφουμε εκεί έχουμε ονοματεπώνυμο, άρα γράφουμε ό,τι γράφουμε με απόλυτη ευθύνη των γραφομένων μας. Πόσοι από τους 'αυστηρούς' κριτές του τόπικ είναι διατεθιμένοι να κρίνουν το τόπικ επώνυμως...;
Επίσης έχω και εγώ μια απορία για τους κριτές του τόπικ.
Τι προσπαθείτε όλοι εσείς να καταφέρετε; Να συνετίσετε άτακτα παιδιά; Να αποκτήσετε ασυλία και για τα άλλα τόπικ αντίστοιχη με αυτή που λέτε ό,τι υπάρχει στους 'Ελληνικούς αγώνες';
Να 'καταργήσετε' το τόπικ και να αντικαταστήσετε με άλλο που να ασχολείτε με τις συνταγές της Βέφας;
Κάτι άλλο;
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κάνετε το αυτονόητο.
Μην περνάτε από την γειτονιά αφού έχει 'λασσπόνερα'. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αλήθεια έχει γίνει κανείς από εκεί μέσα ποτέ ban ?
δε θυμάμαι ποιός το ανέφερε πιο πίσω, αλλά όταν κινείσαι στα όρια του κανονισμού, γράφοντας υπαινιγμούς (ασχέτως αν αληθεύουν ή όχι), δεν καταπατάς κάποιο κανόνα και δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα οι mods/admins.
προσωπικά πάντως περιμένω να δω 'ερήμωση' στο συγκεκριμένο topic για διάφορους λόγους.
-
φιλε thvarveris θα περνάω από την γειτονιά με τα λασπόνερα και να είσαι σίγουρος ότι θα την διαβάζω.
και όσο για την απορία σου αν ξέρω τι σημαίνει Σιρόκο το Α110 ALPINE τα λέει όλα.
αλλά να σταμάταγε αυτό που γίνετε θα ήταν πολύ καλό. -
Τι προσπαθείτε όλοι εσείς να καταφέρετε; Να συνετίσετε άτακτα παιδιά; Να αποκτήσετε ασυλία και για τα άλλα τόπικ αντίστοιχη με αυτή που λέτε ό,τι υπάρχει στους 'Ελληνικούς αγώνες';
Να 'καταργήσετε' το τόπικ και να αντικαταστήσετε με άλλο που να ασχολείτε με τις συνταγές της Βέφας;
Κάτι άλλο;
Μην περνάτε από την γειτονιά αφού έχει 'λασσπόνερα'.Προσωπικά δεν μπαίνω ούτε έχω γράψει έστω 1 ποστ εκεί μέσα.
-
@thvarveris : Ουδόλως με απασχολεί προσωπικά τί γίνεται σε εκείνο το συγκεκριμένο υποφόρουμ, κι έχω μεσάνυχτα από ελληνικούς αγώνες, γι αυτό και δεν μπορώ να πω τπτ
Αυτό που με απασχολεί όμως είναι ότι μοστραρίστηκε η ταυτοποίηση σαν μέσο συνετισμού και η πιθανότητα να επεκταθεί και στο υπόλοιπο φόρουμ.
Σου φτάνει αυτό για να πούμε ότι η συγκεκριμένη κίνηση ήταν μια παπαριά καμαρωτή και ότι επίπεδο παρέμεινε το ίδιο άθλιο? -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
φιλε thvarveris θα περνάω από την γειτονιά με τα λασπόνερα και να είσαι σίγουρος ότι θα την διαβάζω.
και όσο για την απορία σου αν ξέρω τι σημαίνει Σιρόκο το Α110 ALPINE τα λέει όλα.
αλλά να σταμάταγε αυτό που γίνετε θα ήταν πολύ καλό.Μα το ξέρω ό,τι γνωρίζεις πολύ καλά, αλλά ειδικώς αυτή η τοποθέτηση σου ήταν αφορμή για να σου πω ό,τι οι περισσότεροι που θίγονται, και κρίνουν έχουν βασικές ελλείψεις γνώσεων με τα του χώρου που τους στερεί την δυνατότητα να καταλάβουν κα την ουσία πολλών αντιπαραθέσεων.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κάτι άλλο;
Μην περνάτε από την γειτονιά αφού έχει 'λασσπόνερα'.Προσωπικά δεν μπαίνω ούτε έχω γράψει έστω 1 ποστ εκεί μέσα.
Αφού δεν περνάς, πως κρίνεις λοιπόν; Ακουστά τα έχεις;
-
Κάτι άλλο;
Αφού δεν περνάς, πως κρίνεις λοιπόν; Ακουστά τα έχεις;
το ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΖΗΣ που δόθηκε link εδώ μέσα σου φτάνει ;
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
@thvarveris : Ουδόλως με απασχολεί προσωπικά τί γίνεται σε εκείνο το συγκεκριμένο υποφόρουμ, κι έχω μεσάνυχτα από ελληνικούς αγώνες, γι αυτό και δεν μπορώ να πω τπτΑυτό που με απασχολεί όμως είναι ότι μοστραρίστηκε η ταυτοποίηση σαν μέσο συνετισμού και η πιθανότητα να επεκταθεί και στο υπόλοιπο φόρουμ.
Σου φτάνει αυτό για να πούμε ότι η συγκεκριμένη κίνηση ήταν μια παπαριά καμαρωτή και ότι επίπεδο παρέμεινε το ίδιο άθλιο?Και εσύ τι φοβάσαι; Μήπως ζητήσουν ταυτοποίηση από όλους και συρικνωθεί το φόρουμ γενικά;
Και το 'Ελληνικοί αγώνες' χρησιμοποιήθηκε σαν δικαιολογία και αφορμή και την ταυτοποίηση αυτή;
Προσωπικά δεν πιστεύω ό,τι το φόρουμ κινδυνεύει από αυτό.
Αλλαγή πολιτικής πρόσβασης ?