-
viewtopic.php?f=3&t=45143
Από 1ης Σεπτεμβρίου η ενότητα 'Ελληνικοί Αγώνες' θα παραμείνει κλειστή μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες ταυτοποίησης των usernames με τα ονοματεπώνυμα των χρηστών.
Θα ακολουθήσουν οδηγίες με τον λεπτομερή τρόπο πιστοποίησης των ονομάτων.
Η παραπάνω διαδικασία θα επεκταθεί σταδιακά και στις άλλες ενότητες του φόρουμ.
-
Από 1ης Σεπτεμβρίου η ενότητα 'Ελληνικοί Αγώνες' θα παραμείνει κλειστή μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες ταυτοποίησης των usernames με τα ονοματεπώνυμα των χρηστών.
-
-
θα δινουν και μπαλα ποδοσφαιρου σαν το πλαισιο?
η τζαμπα γραψιμο στο φορουμ? -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=45143Από 1ης Σεπτεμβρίου η ενότητα 'Ελληνικοί Αγώνες' θα παραμείνει κλειστή μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες ταυτοποίησης των usernames με τα ονοματεπώνυμα των χρηστών.
φωτοτυπια ταυτοτητας και ε9 δεν θελουν?
-
σε φαση οπως οταν βγαζεις ταυτοτητα τραβανε μερικοι μαρτυρες και πιστοποιουν οτι εισαι εσυ
στο φορουμ θα το πιστοποιουν αλλοι φορουμιτες... -
Μπορειτε να μου εξηγησετε τι σημαινει αυτη η ανακοινωση??
viewtopic.php?f=11&t=45144#p1962982
Θα μας ζητησουν να υποβαλουμε τα προσωπικα μας στοιχεια????
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
σε φαση οπως οταν βγαζεις ταυτοτητα τραβανε μερικοι μαρτυρες και πιστοποιουν οτι εισαι εσυ
στο φορουμ θα το πιστοποιουν αλλοι φορουμιτες...θα περασουμε απο τα γραφεια του περιοδικου μαλλον
-
Περα απο την πλακα, σε ενα φορουμ τετοιας μορφης ειναι σχεδον αυτοκτονια να δωσεις τα πραγματικα στοιχεια σου, σχεδον ο καθενας με ελαχιστο ψαξιμο θα μπορει να εχει προσβαση σ'αυτα..
εκτος αν ετοιμαζετε καποιο custom φορουμ που θα φτιαξετε οι ιδιοι και θα μπορει να παρεχει καποια σχετικη ασφαλεια σε τετοια προσωπικα ευαισθητα δεδομενα, ξανασκεφτειτε το. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Περα απο την πλακα, σε ενα φορουμ τετοιας μορφης ειναι σχεδον αυτοκτονια να δωσεις τα πραγματικα στοιχεια σου, σχεδον ο καθενας με ελαχιστο ψαξιμο θα μπορει να εχει προσβαση σ'αυτα..E KAI?
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Περα απο την πλακα, σε ενα φορουμ τετοιας μορφης ειναι σχεδον αυτοκτονια να δωσεις τα πραγματικα στοιχεια σου, σχεδον ο καθενας με ελαχιστο ψαξιμο θα μπορει να εχει προσβαση σ'αυτα..
εκτος αν ετοιμαζετε καποιο custom φορουμ που θα φτιαξετε οι ιδιοι και θα μπορει να παρεχει καποια σχετικη ασφαλεια σε τετοια προσωπικα ευαισθητα δεδομενα, ξανασκεφτειτε το.Τεχνικά μιλάς;
Εννοείς σε φορουμ phpbb και τέτοια δεν έχεις σοβαρό επίπεδο ασφάλειας ενω με custom θα έχεις; -
Μπορεί κάποιος υπεύθυνος να μας εξηγήσει το σκεπτικό; Επειδή δεν παρακαλουθώ την ενότητα των ελληνικών αγώνων, εξακολουθεί και γίνεται 'σφαγή' εκεί μεταξύ των συμμετεχόντων; Αυτή είναι η αιτία, η αφορμή ή τίποτα από τα δύο;
Προβλέπω το forum να νεκρώνει αν ζητηθούν τα στοιχεία γενικότερα. Υπάρχει άλλο (γνωστό) forum όπου έχει γίνει κάτι αντίστοιχο;
-
Για τους ελληνικούς αγώνες, καταλαβαίνω γιατί είναι αναγκαίο να γίνει αυτό. Μπαίνουν διάφοροι ανώνυμοι και επιτίθενται σε επώνυμους, προκαλώντας προβλήματα και θέτοντας μία ευθύνη από πλευράς των διαχειριστών του 4TF.
Στο υπόλοιπο forum όμως το βρίσκω μάλλον ανούσιο. Υπάρχει λόγος που έχουμε την virtual ταυτότητά μας και όχι το ονοματεπώνυμό μας εδώ.
Ένα επιπλέον θέμα είναι εάν ζητήσουν να μπαίνει το ονοματεπώνυμο και στις ίδιες τις δημοσιεύσεις, κομμένο ή όχι (π.χ. όπως δίνει μία αντίστοιχη επιλογή το Foursquare να φαίνεται το όνομα ως 'Γιώργος Κ.')
(Ανεξάρτητα απ'αυτό, πάντως, αν όντως πραγματοποιηθεί μία τέτοια διαδικασία ταυτοποίησης, προσωπικά θα ξεκόψω.)
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Υπάρχει άλλο (γνωστό) forum όπου έχει γίνει κάτι αντίστοιχο;Σίγουρα στα Trackmiata και Track Day Special. (Edit: νομίζω ότι το TDS έχει γίνει απλά invite-only, δεν είμαι σίγουρος).
-
άλλο και τούτο
όρεξη έχουν να το κλείσουν μου φαίνεται...
-
Σίγουρα για μερικούς ανθρώπους δεν ενοχλεί.
Εμένα προσωπικά με ενόχλησε όταν οι τεχνικές εκδόσεις τσίμπησαν το email που έχω στο forum και με έβαλαν στις spam-o-λίστες τους.
Γιατί λοιπόν να ξέρουν και το ονοματεπώνυμό μου;
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δεν με ενοχλεί....έχω να κρύψω κάτι ?εκεί είναι το θέμα ;
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
E KAI?
το σπαμ στο ινμποξ ειναι σπαστικο, το ριαλ λαιφ σπαμ ειναι ανυποφορο
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δεν με ενοχλεί....έχω να κρύψω κάτι ?Θα έδινες τα στοιχεία σου σε κάποιον που δεν σου δίνει τα δικά του;
Αν εγω έχω την δυνατότητα να σηκώσω τη βάση του φόρουμ και τα στοιχεία σου μαζί δεν σε ενοχλεί;
οχι πως δεν θα μου έφτανε η ip σου δλδ
Πριν απαντήσεις σκέψου, με ξέρεις; Ξέρεις και όλους τους υπόλοιπους εδω μέσα; -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Δεν με ενοχλεί....έχω να κρύψω κάτι ?
Θα έδινες τα στοιχεία σου σε κάποιον που δεν σου δίνει τα δικά του;
Αν εγω έχω την δυνατότητα να σηκώσω τη βάση του φόρουμ και τα στοιχεία σου μαζί δεν σε ενοχλεί;
οχι πως δεν θα μου έφτανε η ip σου δλδ
Πριν απαντήσεις σκέψου, με ξέρεις; Ξέρεις και όλους τους υπόλοιπους εδω μέσα;Έτσι. Σωστός ο Διονύσης
http://el.wikipedia.org/wiki/Μητροπολίτης_Θεσσαλονίκης_Άνθιμος
Αλλαγή πολιτικής πρόσβασης ?