-
το ολο θεμα είναι η δικαιολογια που χρησιμοποιηθηκε για την ταυτοποιηση...
συν το γεγονος οτι δεν χριζουν ολοι οι χρηστες της ιδιας αντιμετωπισηςοσο περι το αν με ξερουν καποιοι απο τους mods-admins what so ever, οχι απλα θα πω οτι 2 φορες εχω παρεβρεθει σε τσιμπουσι των 4τφ οπου και γνωρισα και με γνωρισαν διαχειριστες και οχι μονο του forum...
α και by the way εχω κανει 3 φορες διαγραφη απο το weekly newsletter των 4τ και μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα μου ερχοτανε...για να δουμε θα ερθει και αυτη την τεταρτη?.....
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
johanndelta
Ωραία η τοποθέτηση σου. Και εγώ από παλιά είμαι συντονισμένος με τους 4Τ (μάλλον πιο παλιά από σένα λόγω ηλικίας) αλλά θεωρείς οσφυοκαμψία κάποιος που σου έχει δώσει χώρο να εκφράζεσαι να σου ζητήσει το πιο απλό απ' όλα, δηλαδή να του πεις ποιος είσαι;Οχι βεβαια. Δεν ειναι οσφυοκαμψια αυτο. Ειναι ομως περιορισμος της ελευθεριας, μιας ελευθεριας (για να μη πω καλως εννοουμενης 'αναρχιας') που πρεσβευει το περιοδικο.
-
Μια παρατήρηση μόνο, σε όσους εξάρουν την αγωνιστική πλευρά του 4ΤΦ και το ότι δεν πρέπει να μιλάει κάποιος αν δεν γνωρίζει τα των αγώνων.
Κλασική περιπτωση, κατά την γνώμη μου, που ο πωλητής θεωρεί πως κάνει χάρη στον πελάτη.
Οι αγώνες, και η ύπαρξη των αγωνιζόμενων, δεν θα υπήρχαν αν δεν υπήρχαν οι θεατές. Για τους οποίους πολλοί χορηγοί δίνουν χρήματα ώστε να προωθήσουν τις πωλήσεις τους. Τους ίδιους θεατές που αποθεώνουν πληρώματα ικανοποιώντας την ανάγκη τους για προβολή και αναγνώριση.Αυτό γιατί ναι μεν το 4ΤΦ ξεκίνησε με αγωνιστικές ενότητες και θέματα, αλλά γιγαντώθηκε λόγω των πολλών και καλών μελών τα οποία απέκτησε για τις εκτός αγώνων Ενότητες του. Όπου χρήστες-γνώστες έλυναν προβλήματα και κατέθεταν απόψεις.
Η πιστοποίηση δεν με ενδιαφέρει. Αλλά είναι, τουλάχιστον, παράλογο να απαξιώνονται οι χρήστες/θεατές στο όνομα μιας κακώς εννοούμενης νομενκλατούρας των αγωνιζόμενων.
Αυτά. Και αν με αυτά που γράφω ενοχλώ, μην ασχολείσθε.
-
Πού είσαι εσύ βρε πρόεδρε?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...Η πιστοποίηση δεν με ενδιαφέρει. Αλλά είναι, τουλάχιστον, παράλογο να απαξιώνονται οι χρήστες/θεατές στο όνομα μιας κακώς εννοούμενης νομενκλατούρας των αγωνιζόμενων.Αυτά. Και αν με αυτά που γράφω ενοχλώ, μην ασχολείσθε.
Τους χρήστες/θεατές που τους είδες;
Αφού όλοι που και καλά θέλουν το τόπικ 'Ελληνικοί αγώνες' για να 'γελάνε', παραδέχονται με θάρρος και παρησία ό,τι δεν ήταν ποτέ θεατές των Ελληνικών αγώνων αυτοκινήτου. -
αυτό που με ικανοποιεί εμένα προσωπικά είναι ότι το συγκεκριμένο θέμα έχει πέσει αρκετά κάτω και ελπίζω να κατεβει ακομα ποιο κάτω και να χαθεί στο βάθος του forum
αλλωστε έχουμε να διαβάσουμε τόσα άλλα θέματα. -
για οσους δεν φορανε παρωπιδες αν θελουν ας ακουσουν μια αλλη αποψη - οπτικη γωνια
βαλτε οπου ελληνικοι αγωνες -> πολιτική
και οπου
ελληνες αγωνιζομενοι -> έλληνες πολιτικοίγια ολα υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα μονο και μονο για να επιβεβαιωνουν τον κανονα
-
...Η πιστοποίηση δεν με ενδιαφέρει. Αλλά είναι, τουλάχιστον, παράλογο να απαξιώνονται οι χρήστες/θεατές στο όνομα μιας κακώς εννοούμενης νομενκλατούρας των αγωνιζόμενων.
Αφού όλοι που και καλά θέλουν το τόπικ 'Ελληνικοί αγώνες' για να 'γελάνε', παραδέχονται με θάρρος και παρησία ό,τι δεν ήταν ποτέ θεατές των Ελληνικών αγώνων αυτοκινήτου.Ακόμα κι αν υπήρχαν κάποτε πλέον δεν ασχολούνται. Ο λόγος; Ας κοιτάξουν οι χρήστες αγωνιζόμενοι τον εαυτό τους στον καθρέφτη.
Κατα τα άλλα μπορεί το φόρουμ να ξεκίνησε ως φόρουμ Ελληνικών αγώνων αλλά γιγαντώθηκε ως κάτι άλλο. Δυστυχώς για τους Έλληνικους αγώνες δεν κατάφεραν να προσελκύσουν τους χρήστες των υπόλοιπων ενοτήτων. Έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία αλλά απο όσο φαίνεται δεν τους πολυνοιάζει κι όλας. Οπότε το υποφόρουμ νομίζω πως αξίζει την πορεία του, που είναι ανάλογη με αυτή των Ελληνικών αγώνων -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
...Η πιστοποίηση δεν με ενδιαφέρει. Αλλά είναι, τουλάχιστον, παράλογο να απαξιώνονται οι χρήστες/θεατές στο όνομα μιας κακώς εννοούμενης νομενκλατούρας των αγωνιζόμενων.
Αφού όλοι που και καλά θέλουν το τόπικ 'Ελληνικοί αγώνες' για να 'γελάνε', παραδέχονται με θάρρος και παρησία ό,τι δεν ήταν ποτέ θεατές των Ελληνικών αγώνων αυτοκινήτου.Ακόμα κι αν υπήρχαν κάποτε πλέον δεν ασχολούνται. Ο λόγος; Ας κοιτάξουν οι χρήστες αγωνιζόμενοι τον εαυτό τους στον καθρέφτη.
Κατα τα άλλα μπορεί το φόρουμ να ξεκίνησε ως φόρουμ Ελληνικών αγώνων αλλά γιγαντώθηκε ως κάτι άλλο. Δυστυχώς για τους Έλληνικους αγώνες δεν κατάφεραν να προσελκύσουν τους χρήστες των υπόλοιπων ενοτήτων. Έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία αλλά απο όσο φαίνεται δεν τους πολυνοιάζει κι όλας. Οπότε το υποφόρουμ νομίζω πως αξίζει την πορεία του, που είναι ανάλογη με αυτή των Ελληνικών αγώνωνΚαλά μην παραμυθιάζεσται ό,τι το μεγάλο κομμάτι των εμπλεκομένων στους Ελληνικούς αγώνες αυτοκινήτου (Πληρώματα-οργανωτές-μηχανικοί-θεατές) είναι εδώ στο φόρουμ. Επειδή γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις ούτε ένα 10% δεν είναι εδώ, οπότε αφήστε το καλύτερα.
Και ξαναλέω (από την πλευρά των θεατών μιλάω εγώ) ό,τι οι αγώνες δεν γίνονται μέσα στο φόρουμ, αλλά στα βουνά (κυρίως) και στις πίστες (που λέει ο λόγος δηλαδή).
Δηλαδή όλοι εμείς (για τους θεατές μιλάω πάντα) έχουμε βραχεί μέχρι το κόκκαλο, έχουμε παγώσει απο το κρύο, μας έχει κάψει ο ήλιος, έχουμε ταξιδέψει χλμ και χλμ εποχές που αυτοκίνητα και δρόμοι ήταν καρμανιόλες, έχουμε πληρώσει ακριβά απο την τσέπη μας και όχι μόνο της αγάπης μας αυτή κλπ,κλπ.
Οπότε δεν μπορούμε να μπούμε όλοι στο ίδιο τσουβάλι.
Τι σχέση έχει ο 'θεατής' από τον υπολογιστή με το πραγματικό θεατή που έχει χιλιάδες ένσημα στις 'κερκίδες' των αγώνων δεν μπόρω να καταλάβω.Και ξαναλεώ, μόνο ένα μικρό κομμάτι του χώρου (με ό,τι αυτό σημαίνει είμαστε εδώ) οι υπόλοιποι ούτε ξέρουν που πέφτει το φόρουμ ή δραστηριοποιούνται σε άλλα φόρουμ (xwmatinos.gr)
Επίσης ακούγοντας όλους εσάς που προσπαθείτε να απαξιώσετε την αγωνιστική αρχή αυτού του φορουμ, απόρώ για πιο λόγο το κάνετε.
-
Θοδωρή, μάλλον δεν το είπα καλά.
Οι Ατυποι Κριτές ήταν προϊόν του 4ΤΦ. Θεατές που ενεπλάκησαν.
Στις αρχές του 4ΤΦ ήταν πάρα πολλοί εκείνοι που ήθελαν να μάθουν, να πλησιάσουν. Και την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια βλέποντας το μπάχαλο.
Όσο για το επιχείρημα σχετικά με το ποιός έχει δικαίωμα να μιλάει, να με συγχωρείς, αλλά όσο έχεις 'εσύ', άλλο τόσο έχει και ο οποιοσδήποτε. Το πόσες φορές έχει βραχεί στα βουνά δεν σε διαφοροποιεί από κάποιο άλλο παιδί που δεν έχει την ίδια τρέλα. Και που στο κάτω κάτω της γραφής, τέτοιου είδους επιχειρήματα αυθεντίας είναι που τον απομακρύνουν.Οι αγωνιζόμενοι, και οι 'κολλημένοι' είχαν μια ευκαιρία να προσελκύσουν κόσμο μέσω του 4ΤΦ στους Αγώνες. προτίμησαν να ασχολούνται με το ποιός την έχει μεγαλύτερη. Δικαίωμά τους. Όπως δικαίωμα και όσων τους βλέπουν να κρίνουν και να κατακρίνουν.
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
για οσους δεν φορανε παρωπιδες αν θελουν ας ακουσουν μια αλλη αποψη - οπτικη γωνιαβαλτε οπου ελληνικοι αγωνες -> πολιτική
και οπου
ελληνες αγωνιζομενοι -> έλληνες πολιτικοίγια ολα υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα μονο και μονο για να επιβεβαιωνουν τον κανονα
-
Επίσης ακούγοντας όλους εσάς που **προσπαθείτε να απαξιώσετε **την αγωνιστική αρχή αυτού του φορουμ, απόρώ για πιο λόγο το κάνετε.Δεν χρειάζεται καμία προσπάθεια από μέρους μας.... το έχετε πετύχει μόνοι σας! Και σας επιστρέφω την ερώτηση (ορθογραφημένα) με πραγματική και ειλικρινή απορία. Για ποιο λόγο το κάνετε;;;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θοδωρή, μάλλον δεν το είπα καλά.
Οι Ατυποι Κριτές ήταν προϊόν του 4ΤΦ. Θεατές που ενεπλάκησαν.
Στις αρχές του 4ΤΦ ήταν πάρα πολλοί εκείνοι που ήθελαν να μάθουν, να πλησιάσουν. Και την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια βλέποντας το μπάχαλο.
Όσο για το επιχείρημα σχετικά με το ποιός έχει δικαίωμα να μιλάει, να με συγχωρείς, αλλά όσο έχεις 'εσύ', άλλο τόσο έχει και ο οποιοσδήποτε. Το πόσες φορές έχει βραχεί στα βουνά δεν σε διαφοροποιεί από κάποιο άλλο παιδί που δεν έχει την ίδια τρέλα. Και που στο κάτω κάτω της γραφής, τέτοιου είδους επιχειρήματα αυθεντίας είναι που τον απομακρύνουν.Οι αγωνιζόμενοι, και οι 'κολλημένοι' είχαν μια ευκαιρία να προσελκύσουν κόσμο μέσω του 4ΤΦ στους Αγώνες. προτίμησαν να ασχολούνται με το ποιός την έχει μεγαλύτερη. Δικαίωμά τους. Όπως δικαίωμα και όσων τους βλέπουν να κρίνουν και να κατακρίνουν.
Νίκο
1.Αυτοί που ήθελαν να εμπλακούν ενεπλάκησαν έτσι και αλλιώς όπως ενεπλάκην και εγώ πριν από 30 περίπου χρόνια και χωρίς το φόρουμ. Άλλωστε δεν νομίζω ό,τι υπάρχει κανένας (εντός ή εκτός) που να πιστεύει ό,τι ο χώρος την Ελληνικών αγώνων αυτοκινήτων είναι ηθικά και αγγελικά πλασμένος χώρος. Ένα κομμάτι της κοινωνίας είναι με τις αναλογίες που υπάρχουν και εκεί.- Ο αδαής κάθε δραστηριότας (και όχι μόνο των αγώνων) για μενα έχει δικαίωμα να μιλάει, αλλά δεν έχει δικαίωμα να χλευάζει διαδικασίες που δεν γνωρίζει.
Και εγώ παρακολουθώ και άλλα φόρουμ με δραστηριότητες που δεν κατέχω καλά, συμμετέχω (περισσότερο με απορίες) αλλά ουδέποτε , ακόμα και όταν το θερμόμερο ανεβαίνει (παντού γίνεται αυτό και όχι μόνο εδώ) δεν 'τόλμησα' να πω 'μπράβο ρε παιδιά με κάνατε να γελάσω' ή δεν ζήτησα από το mod να μην 'σβήνει' για να έχω με κάτι να γελάω, γιατί αυτό εκτός του ό,τι είναι προσβλητικό για τους 'συνομιλητές μου' μπορεί και να είναι αποτέλεσμα και των ελλείψεων γνώσεων που έχω για τις δραστηριότητες εκείνες.
Το καλύτερο που έχει να κάνει κάποιος που δεν του αρέσει αυτό το επίπεδο είναι να μην συμμετέχει ούτε σαν αναγνώστης.
Τέλος πάντων ο καθένας έχει την άποψη του.Νίκο, χάρηκα πολύ που τα 'ξανάπαμε' μετά από πολύ καιρό και ελπίζω να είσαι καλά!
- Ο αδαής κάθε δραστηριότας (και όχι μόνο των αγώνων) για μενα έχει δικαίωμα να μιλάει, αλλά δεν έχει δικαίωμα να χλευάζει διαδικασίες που δεν γνωρίζει.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Επίσης ακούγοντας όλους εσάς που **προσπαθείτε να απαξιώσετε **την αγωνιστική αρχή αυτού του φορουμ, απόρώ για πιο λόγο το κάνετε.
Δεν χρειάζεται καμία προσπάθεια από μέρους μας.... το έχετε πετύχει μόνοι σας! Και σας επιστρέφω την ερώτηση (ορθογραφημένα) με πραγματική και ειλικρινή απορία. Για ποιο λόγο το κάνετε;;;
Το ποιό; Το να περιγράφω και στους πιο νέους που δεν το ξέρουν ποια είναι η πραγματική ιστορία αυτού του φόρουμ;
Και συγχαρητήρια για την παρατήρηση επί της ορθογραφίας του 'ποιο', πραγματικά έγραψες!
Ουσιαστική παρατήρηση το δίχως άλλο... -
Κλάιν μάιν ιστορίες για αγρίους. Τώρα τι βλέπει ένας νέος που μπαίνει και διαβάζει; Το αντίστοιχο της 'Ζωής της άλλης' και της 'Λάμψης'. Αυτό αρκεί για να ξενερώσει πολλούς, μεταξύ αυτών και εμένα. Πριν από χρόνια είχα διάθεση να ασχοληθώ με ιστορικά regularity. Ε, βλέποντας τα φαγώματα, μπηχτές κτλ που γίνονται έχασα την όρεξη να ρωτήσω τις 'αυθεντίες'. Για συμμετοχή ούτε λόγος.
-
........Νίκο, χάρηκα πολύ που τα 'ξανάπαμε' μετά από πολύ καιρό και ελπίζω να είσαι καλά!
Καλά είμαι, Θοδωρή. Παρομοίως.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πριν από χρόνια είχα διάθεση να ασχοληθώ με ιστορικά regularity. Ε, βλέποντας τα φαγώματα, μπηχτές κτλ που γίνονται έχασα την όρεξη να ρωτήσω τις 'αυθεντίες'. Για συμμετοχή ούτε λόγος.+1 με το 'πριν χρονια' να γινεται στη δικη μου περιπτωση 'πριν μερες'
Μακαρι να διαψευστω βεβαια...
-
Επίσης ακούγοντας όλους εσάς που **προσπαθείτε να απαξιώσετε **την αγωνιστική αρχή αυτού του φορουμ, απόρώ για πιο λόγο το κάνετε.Δεν χρειάζεται καμία προσπάθεια από μέρους μας.... το έχετε πετύχει μόνοι σας! Και σας επιστρέφω την ερώτηση (ορθογραφημένα) με πραγματική και ειλικρινή απορία. Για ποιο λόγο το κάνετε;;;
Το ποιό; Το να περιγράφω και στους πιο νέους που δεν το ξέρουν ποια είναι η πραγματική ιστορία αυτού του φόρουμ;
Και συγχαρητήρια για την παρατήρηση επί της ορθογραφίας του 'ποιο', πραγματικά έγραψες!
Ουσιαστική παρατήρηση το δίχως άλλο...Όντως εκεί έχουμε ξεπέσει... αλλά μόνο επειδή αλλάζεις κουβέντα και ζητάς ευκαιρία για να το γυρίζεις αλλού. Καμιά ουσιαστική απάντηση απάντηση στην ερώτηση έχουμε;; Η οποία ερώτηση είναι: γιατί οι ίδιοι οι αγωνιζόμενοι και φίλοι ή 'φίλοι' έχετε απαξιώσει τον χώρο των αγώνων και μάλιστα σε ένα χώρο προβολής τους όπως η σχετική ενότητα του φόρουμ.
Στεναχωριούνται μερικοί και παραπονιούνται επειδή κάποιοι τολμάνε να λένε ότι γελάνε με τα των Ελληνικών Αγώνων και ζητάνε σεβασμό χάρη στην ιστορία κλπ του φόρουμ... Τον σεβασμό στον ελεύθερο κόσμο όμως δεν τον απαιτείς, τον κερδίζεις. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Επίσης ακούγοντας όλους εσάς που **προσπαθείτε να απαξιώσετε **την αγωνιστική αρχή αυτού του φορουμ, απόρώ για πιο λόγο το κάνετε.
Δεν χρειάζεται καμία προσπάθεια από μέρους μας.... το έχετε πετύχει μόνοι σας! Και σας επιστρέφω την ερώτηση (ορθογραφημένα) με πραγματική και ειλικρινή απορία. Για ποιο λόγο το κάνετε;;;
Ουσιαστική παρατήρηση το δίχως άλλο...Όντως εκεί έχουμε ξεπέσει... αλλά μόνο επειδή αλλάζεις κουβέντα και ζητάς ευκαιρία για να το γυρίζεις αλλού. Καμιά ουσιαστική απάντηση απάντηση στην ερώτηση έχουμε;; Η οποία ερώτηση είναι: γιατί οι ίδιοι οι αγωνιζόμενοι και φίλοι ή 'φίλοι' έχετε απαξιώσει τον χώρο των αγώνων και μάλιστα σε ένα χώρο προβολής τους όπως η σχετική ενότητα του φόρουμ.
Στεναχωριούνται μερικοί και παραπονιούνται επειδή κάποιοι τολμάνε να λένε ότι γελάνε με τα των Ελληνικών Αγώνων και ζητάνε σεβασμό χάρη στην ιστορία κλπ του φόρουμ... **Τον σεβασμό στον ελεύθερο κόσμο όμως δεν τον απαιτείς, τον κερδίζεις.[/**quote] -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Όντως εκεί έχουμε ξεπέσει... αλλά μόνο επειδή αλλάζεις κουβέντα και ζητάς ευκαιρία για να το γυρίζεις αλλού. Καμιά ουσιαστική απάντηση απάντηση στην ερώτηση έχουμε;; Η οποία ερώτηση είναι: γιατί οι ίδιοι οι αγωνιζόμενοι και φίλοι ή 'φίλοι' έχετε απαξιώσει τον χώρο των αγώνων και μάλιστα σε ένα χώρο προβολής τους όπως η σχετική ενότητα του φόρουμ.
Στεναχωριούνται μερικοί και παραπονιούνται επειδή κάποιοι τολμάνε να λένε ότι γελάνε με τα των Ελληνικών Αγώνων και ζητάνε σεβασμό χάρη στην ιστορία κλπ του φόρουμ... Τον σεβασμό στον ελεύθερο κόσμο όμως δεν τον απαιτείς, τον κερδίζεις.Ωπαααα!!! Φουρκετα...
Σας ζητησε κανεις το σεβασμο; Το εν λογω topic εχει δημιουργηθει λογω της αποφασης της ιδιοκτησιας του φορουμ να επιβαλει την πιστοποιηση σε ενα συγκεκριμενο κομματι του. Στο section αυτο (που αφορα το φορουμ ως συνολο/τεχνικα θεματα κτλ) απλα καποιοι απο εμας προβαλλουμε τις αντιρρησεις μας γι'αυτη την αποφαση γιατι ηδη βλεπουμε οτι τιποτα δεν εχει αλλαξει και οι λογοι για τους οποιους παρθηκε η αποφαση αυτη συνεχιζουν ακαθεκτοι. Το γιατι καποιοι απο το υπολοιπο φορουμ κρινουν οτι πρεπει να μπουν σε αυτη την κουβεντα που δεν τους αφορα ειναι η 'δικη μας απορια' με αυτη τη λογικη.
Κανεις δεν ζητησε τιποτα απο το ιδιο το φορουμ. Το φορουμ υπαγεται στους 4τροχους. Αυτοι εχουν την ιστορια. Το φορουμ ειναι απλα ενα μεσο και τιποτε αλλο. Αν λοιπον καποιος δεν ειναι σχετικος με το θεμα, ας το προσπερασει και ας αφησει τις ειρωνιες και τις...'αποριες'. Ολη η μπουρδελλαδα ειναι για τα πανηγυρια απο πανω μεχρι κατω. Περισσοτερο γελιο βγαζουν αλλα πραγματα.
Και ολο αυτο το πραγμα θα σταματαγε πολυ πιο γρηγορα αν η ιδιοκτησια αποφασιζε να τοποθετηθει, αφου ακομα οι mods ειναι αναρμοδιοι στο ολο θεμα. Απλη λογικη: Το προβλημα συνεχιζει, η λυση δεν ηταν αυτη και αποκλειει καποιους αλλους χρηστες να εκφραζονται. Διπλοι λογαριασμοι (που ειναι το ενα προβλημα) μπορουν να διαγραφουν και διχως την πιστοποιηση και το τυχον απρεπες/συκοφαντικο υφος τακτοποιειται με ενα δικαιο moderation. Αυτη τη στιγμη το φορουμ λειτουργησε στο συγκεκριμενο θεμα με λογικη τροχαιας (βαζουμε μια καμερα) και μη μου πειτε οτι το περιοδικο ειναι υπερ τετοιων πρακτικων...
Αλλαγή πολιτικής πρόσβασης ?