-
Πολύ καλή πληροφορία! Thanx!
-
Δεν ξερω απο αξιοπιστιες αλλα σχεδιαστικα και απο αποδοση ο 1.5 κινητηρας ειναι σε αλλο επιπεδο απο τον 1.2. 4κυλινδρος εναντια σε 3κυλινδρο.
-
-
Ο 1.2 130 συγκρίνεται με τον vag 1.0 115. Ο 1.5 είναι πιο πανω. Επίσης ο 1.2 καίει 1-1.5 λίτρα περισσότερο απο τον 1.0 vag, αλλα πανω κατω εχουν ιδια αοδοση στην πραξη. O 1.2 130 ίδιος δεν είναι σε kadjar 3008 και grandland? Ψοφιος δεν είναι σε καμια περίπτωση
-
O ίδιος είναι? Δεν νομίζω. Του Kadjar είναι του QQ + 15 άλογα, του Grandland είναι του PSA (3008).
Πάντως σε όλα τα reviews του Kadjar 1.2 λένε μην τον προτιμήσετε, καλύτερα πετρέλαιο. Ενώ για το Grandland λένε ότι αν και το φοβόντουσαν, ικανοποιεί. Πρέπει να παίζει ρόλο ότι το Opel είναι και πιο ελαφρύ. Έχουν κάνει δουλίτσα εκεί οι ΓαλλοΓερμανοί. -
Εχεις δίκιο άλλος κινητήρας είναι του kadjar πιο ασθενής.. Του psa ο 1.2 πάντως έχει πολύ καλες κριτικες
-
Ποια η αποψη σας για το Tiguan 1.4 tsi?
-
Είμαι σε αναζήτηση αυτοκινήτου, και στρέφομαι σε μεσαίο suv diesel. Από ότι έχω δει , το ASX πρέπει να είναι το φθηνότερο με τετρακίνηση (περίπου 24.000) . Ποια είναι η άποψη σας για αυτό; Υπάρχει άλλο αυτοκίνητο στα 25.000€ με ηλεκτρονικά συστήματα που υποκαθιστούν σε κάποιο βαθμό την τετρακίνηση;
Ευχαριστώ.
-
Υπάρχει και το Duster SPORTIVE 1.5 dCi 110 4x4 με προτεινόμενη λιανική τιμή 17.350 €
Suzuki Vitara 1.6 GL+ DDiS 120HP 4wd diesel 22.090 €
Ssangyong Tivoli 1.6 Diesel (115 PS) Active AWD with Lock 22.340 €
Ssangyong XLV 1.6 Diesel (115 PS) Active AWD with Lock 24.080 € -
Suzuki SX4 S-Cross GL+ 1.4T 4x4 στα 22500€ με το κλειδί στο χέρι
Σε diesel -αν επιμένεις- υπάρχει το ίδιο σε 1.6D GL+ στα 25800€
-
Ο χρήστης Panos_p έγραψε:
Από ότι έχω δει , το ASX πρέπει να είναι το φθηνότερο με τετρακίνηση (περίπου 24.000) . Ποια είναι η άποψη σας για αυτό;Πολύ καλό αυτοκίνητο, αλλά αρκετά παλιό πλέον, με ό,τι αυτό σημαίνει.
-
Ο χρήστης opcast έγραψε:
Επειδή είμαι και εγω στην φαση-σκεψη αλλαγής αυτοκινήτου με κριτήριο το μεγαλο χωρο αποσκευων (500+ λιτρα), suvοειδες για πιο ευκολο μπες βγες κτλ κατα την επισκεψη μου στην εκθεση αυτοκινητου εκανα τεστ στα kadjar,ateca.
Το kadjar(αν και ο χωρος αποσκευων ειναι -500) ενω εσωτερικα μου αρεσε παρα πολυ στην οδήγηση με απογοητευσε μπορω να πω.Μου φανηκε οτι οδηγουσα 'νταλικα', μου εδινε την αισθηση τεραστιου αυτοκινητου.Το εσωτερικο ευρυχωρο και ομορφο για τα δικα μου γουστα.Αλλα γενικα μου εδωσε την αισθηση του 'ξενου'.
Το Ateca το δοκιμασα κυριως για να δω τον 1.0 tsi καθως πιο πολυ ενδιαφερομαι για το karoq.Ουσιαστικα ειναι τα ιδια σχεδον αυτοκινητα με διαφορετικο σηματακι.Το Ateca λοιπον μου εδωσε την αισθηση οτι το οδηγουσα χρονια, οτι ειναι το καθημερινο μου αυτοκινητο.Ουτε 'νταλικα', ουτε τιποτα τετοιο.Ο 1.0 tsi με εξεπληξε θετικα με 3 ατομα μεσα και ανοικτο κλιματισμο.Επισης μου αρεσε το στησιμο του πιο πολυ απο το kadjar καθως ηταν πιο σφιχτο.Έχοντας οδηγήσει κι εγώ το Ateca 1.0 επιβεβαιώνω τα γραφόμενα. Θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή στη κατηγορια και ειδικά με αυτόν το κινητήρα vfm, αφού στην έκδοση style Navi η οποία είναι σχεδόν πλήρης υπάρχει προωθητική και έρχεται στα 21500
Αδικείται από τις πωλήσεις του στην Ελλάδα κατά τη γνώμη μου. Για μένα η seat είναι η πιο οδηγοκεντρικη μάρκα του vag group, με καλή αξιοπιστία και χωρίς να υστερεί σε ποιότητα και άνεση (αν και ο ημιάκαμπτος πίσω το κάνει να αντιδρά πιο έντονα στις ανωμαλίες των ελληνικών δρόμων, οχι όμως ιδιαίτερα ενοχλητικά)Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Εκεινο το ρημαδο sportage μονο εγω το κοιταω ρε παιδια?
Μαλ....ια κανω?
Εχω αρχισει να αγχωνομαι λιγο μηπως μου εχει ξεφυγει κατι... (Μηπως απλα δεν αρεσει σε κανεναν εμφανισιακα? )
Εχει κανεις αλλος αποψη? Ρωταω περισσοτερο για ψυχολογικους λογους γιατι μου φαινεται περιεργο που δεν εχει ασχοληθει κανενας... -
Περιεργη εμφανιση και ακριβες εκδοσεις νομιζω.
-
Κώστα, η εμπορική πορεία ή η γενικότερη απήχηση ενός αυτοκινήτου δε δηλώνει πάντα και την αξία του!Αν το έχεις οδηγήσει και σου αρέσει, αν σου φαίνεται όμορφο&ποιοτικό και αν οικονομικά σου κάνει, τότε προχώρα !
Αν λεγόταν Nissan ή VW Sportage ενδεχομένως να έβλεπες πολύ περισσότερα στους δρόμους αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό για τον υποψήφιο αγοραστή -
Παντως και να του αρεσει καποιου δεν σημαινει οτι θα του βγει καλο,χωρις να λεω οτι ειναι καλο ´η κακο.
-
Ο χρήστης KOSTASAG έγραψε:
Μαλ....ια κανω?
Εχω αρχισει να αγχωνομαι λιγο μηπως μου εχει ξεφυγει κατι... (Μηπως απλα δεν αρεσει σε κανεναν εμφανισιακα? )
Εχει κανεις αλλος αποψη? Ρωταω περισσοτερο για ψυχολογικους λογους γιατι μου φαινεται περιεργο που δεν εχει ασχοληθει κανενας...Κορυφαίο σε αξιοπιστία, χώρους,ποιότητα ,πραγματικό SUV με ψηλη θέση οδήγησης και εμφάνιση θηρίο , αμφιλεγόμενη μόνο η αισθητική του εμπρός μέρους αν και εγώ το βρίσκω ξεχωριστό.
Από τις λίγες φορές που το έχω δει στο δρόμο δείχνει αυτοκινητάρα ειδικά πίσω , ανώτερης κατηγορίας.
Δεν έχω δει την GT line έκδοση του από κοντά αλλά πιστεύω πως θα είναι πιο όμορφο και macho ακόμη και από το Kuga ST line που από κάποιες οπτικές γωνίες δείχνει λίγο ψηλόλιγνο. Και από το Tiguan R line που μοιάζει πιο τετράγωνο επίσης από κάποιες οπτικές γωνίες.
Ασυναγώνιστη σχέση τιμών - εξοπλισμού θεωρώ.
Μοναδικό ίσως μειονέκτημα ο 1.6 ατμόσφαιρα αλλά και πάλι ο εξοπλισμός του είναι επερκεστατος.Στο εξωτερικό νομίζω πως πάει πολύ καλά σε πωλήσεις.
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όχι μη νομίζεις ότι είσαι ο μόνος, και εγώ το κοιτούσα αλλά με κέρδισε άλλο. Ο βασικός λόγος όμως δεν ήταν το αυτοκίνητο σαν αυτοκίνητο αλλά η αδιαφορία της επίσημης αντιπροσωπείας (προ Βασιλάκη εποχή) που ζητούσε ένα εξωφρενικό ποσό για να φέρει την έκδοση του αυτοκινήτου αλλά το σημαντικότερο ότι ΔΕΝ είχε αυτοκίνητο gia ΤΕΣΤ DRIVE στη Θεσσαλονίκη. Κατά τα άλλα νομίζω ότι συγκεντρώνει πολύ καλά στοιχεία για SUV και είναι αρκετά δεμένο και ιδιαίτερο.
-
Ο χρήστης KOSTASAG έγραψε:
Μαλ....ια κανω?
Εχει κανεις αλλος αποψη? Ρωταω περισσοτερο για ψυχολογικους λογους γιατι μου φαινεται περιεργο που δεν εχει ασχοληθει κανενας...Τι έκδοση κοιτάς;
-
Η όψη του είναι λίγο περίεργη .
Εχουμε πλέον περισσότερα στοιχεία για το C3 aircross , όπου οι τιμές είναι σχετικά καλές και με πλούσιο εξοπλισμό .
SUV/Crossovers Forum