-
Έχουμε συζητήσει άπειρες φορές αυτά τα τεστ και τα αποτελέσματά τους. Σίγουρα δείχνουν κάτι (κυρίως την αποτελεσματικότητα του ESP), αλλά μην τα κάνουμε και Ευαγγέλιο.
-
paraskevas013 wrote:
επειδη ειμαι σε αναζητηση νεου οχηματος,μην ρωτησετε κατηγορια,,επειδη καθε μερα αλλαζω εταιριες και μεγεθος ,επεσε στην αντιληψη μου το συγκεκριμενο,και οτι κριτικη εχω διαβασει εχει να πει τα καλυτερα και πως ειναι στην κατηγορια αν οχι το ποιο γρηγορο ενα απο τα ποιο γρηγορα! οντως μεσα εχω δει το πλαστικο που κυριαρχει οπως το ιμπιζα,,αλλα αν συλλογιστεις οτι ειναι αρκετα οικονομικο στην αποκτηση του λες χαλαλι! διαθετει τα συστηματα ασφαλειας που εχουν ολα τα συγχρονα αυτοκινητα(λωριδες,προπορευομενο οχημα κ,α) καθως και τι καταναλωσεις βρισκεις στην συγκεκριμενη εκδοση(1.5 150)?ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
Εγω ήμουν έτοιμος να το κλείσω μέχρι που είδα το moose test από k77 νομίζω στο YouTube και άλλαξα γνώμη .
Αν θέλεις ρίξε μια μάτια
Απιστευτο η αδυναμία του να μαζέψει τον κώλο του αμαξιου ακομα και στο σλαλομ που ολα το περνανε ακοπα αυτό προς το τελος αρχισε παλι τις ζειμπεκιες. Δεν συζητάμε στα 79 χλμ που αλλα παιρνουν με ασφάλεια αυτου του εφυγαν οι πινακίδες , πλαγιασε τελειως και αν δεν ηταν προετοιμασμενος ο οδηγος και να το είχε κανει εκατοντάδες φορες θα επεφτε πανω στον φωτογραφο. Ακομα και στα 74 χλμ που είναι επιτυχημενα στο πισω καθισμα γίνεται μυλος....
-
tsofras01 wrote:
paraskevas013 wrote:
επειδη ειμαι σε αναζητηση νεου οχηματος,μην ρωτησετε κατηγορια,,επειδη καθε μερα αλλαζω εταιριες και μεγεθος ,επεσε στην αντιληψη μου το συγκεκριμενο,και οτι κριτικη εχω διαβασει εχει να πει τα καλυτερα και πως ειναι στην κατηγορια αν οχι το ποιο γρηγορο ενα απο τα ποιο γρηγορα! οντως μεσα εχω δει το πλαστικο που κυριαρχει οπως το ιμπιζα,,αλλα αν συλλογιστεις οτι ειναι αρκετα οικονομικο στην αποκτηση του λες χαλαλι! διαθετει τα συστηματα ασφαλειας που εχουν ολα τα συγχρονα αυτοκινητα(λωριδες,προπορευομενο οχημα κ,α) καθως και τι καταναλωσεις βρισκεις στην συγκεκριμενη εκδοση(1.5 150)?ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
Εγω ήμουν έτοιμος να το κλείσω μέχρι που είδα το moose test από k77 νομίζω στο YouTube και άλλαξα γνώμη .
Αν θέλεις ρίξε μια μάτια
Απιστευτο η αδυναμία του να μαζέψει τον κώλο του αμαξιου ακομα και στο σλαλομ που ολα το περνανε ακοπα αυτό προς το τελος αρχισε παλι τις ζειμπεκιες. Δεν συζητάμε στα 79 χλμ που αλλα παιρνουν με ασφάλεια αυτου του εφυγαν οι πινακίδες , πλαγιασε τελειως και αν δεν ηταν προετοιμασμενος ο οδηγος και να το είχε κανει εκατοντάδες φορες θα επεφτε πανω στον φωτογραφο. Ακομα και στα 74 χλμ που είναι επιτυχημενα στο πισω καθισμα γίνεται μυλος....
Και στο autotriti που το έκανα , με ίδια ταχύτητα , το θέμα είναι πως και στις 2 δοκιμές αναφέρουν πως πρέπει να μάθεις πως αντιδρά το αμάξι για να καταφέρεις έστω και αυτή την συμπεριφορά , που σημαίνει αν δεν το έχεις το αμάξι θα είναι ακόμη χειρότερα.
Σίγουρα Fanis δεν είναι ευαγγέλιο , αλλά καταλαβαίνεις τι γίνεται με το αμάξι αν χρειαστεί ένας απότομος ελιγμός , οπότε βλέπεις τι γίνεται με το στήσιμο του αυτοκινήτου και τα ηλεκτρονικά του.
Εγώ που βάζω και οικογένεια μέσα , αν και μου άρεσε πολύ το Arona FR 1.5 και είναι σε πολύ καλή τιμή , προτίμησα να αγοράσω το 2008 (άσχετα αν το πούλησα για δικούς μου λόγους) με βάση αντίστοιχες δοκιμές που έβλεπα για όλα τα SUV που υπάρχουν.
Καλά για το Sportage κτλ δεν το συζητάμε
Όπως αντίστοιχα έβλεπα και τις αντίστοιχες δοκιμές σε EuroNcap , αρκετοί μου έλεγα για το Dacia Duster , όταν δείς όπως 3 αστέρια στην ασφάλεια , για εμένα δεν υπάρχει κάτι άλλο να δείς στο αμάξι.
-
Ετσι ακριβως. Οταν βλεπεις πως αντιδρα το αμαξι τόσο απροβλεπτα στα χέρια εμπειρων οδηγων που το έχουν κάνει τοσες φορες και είναι προετοιμασμένοι για το τι θα συμβει φαντάσου να χρειαστεί να κάνει ενας απλός οδηγός παρόμοιο ελιγμό όχι με 74 χλμ αλλά με 60-65. Θα πέσει τετοιος πανικος στην καμπίνα που το τουμπαρισμα ή η εξοδος από δρομο ή η συγκρουση με άλλο όχημα είναι σχεδόν αναπόφευκτες.
-
Ανεδαφικο Tkin73, εδω με ενα χιλιομετρο διαφορα γινεται ο χαμός από την μια δοκιμή στην αλλ , με δέκα λιγότερα χλμ πιθανότατα να μην καταλάβει τίποτα το αυτοκίνητο.
-
Μιλαω για κοινους οδηγους οχι τους δοκιμαστες των τεστ, το αρονα ετσι οπως εφερνε τα πισω μπρος με 74-75 χλμ με οδηγο δοκιμαστη πιστευεις οτι με ερασιτεχνη οδηγο απροετοιμαστο στα 65 θα ειχε καλυτερη συμπεριφορά? Στο πρωτο κοψιμο του τιμονιου και στην προσπαθεια επαναφορας του απο την τρομαρα του θα το τουμπαρε με την μια ετσι οπως ειδαμε να πεταει τον κωλο. Μονο αν ειχες πεθερικά βαρεων βαρων να τα στουμπωσεις πισω σωζεται η κατασταση εδω.
-
Αν έχεις πεθερικά βαρέων βαρών θα δημιουργηθεί τέτοια φύγοκεντρο που θα κάνει σβούρα και θα τερματίσει την δοκιμασία στην αφετηρία και όχι στο τέρμα.
Να σου πω τα ίδια ήταν και τα παλιά Πεζω με την πεταχτουλα ουρα.
Δεν σημαίνει ότι έτσι ήταν σε όλες τις ταχύτητες, αλλά μόνο στο όριο τους.
Σε χαμηλότερες ταχύτητες ήταν ουδέτερα σαν vw, (στο περίπου και πάλι ήταν πιο παιχνιδιάρικα αλλά καταλαβαίνεις τι λεω)
-
Ευτυχως η δικιά μου η πεθερα ειναι μοντελακι δεν εχω τέτοια προβλήματα!!! χιχιχ
-
Και ήρθε η στιγμή και η πάσα που περίμενα.
Λοιπόν, η xantia active το 1998 έκανε το ίδιο τεστ με φουλ γεμάτο με βάρος τα καθίσματα σαν να επέβαιναν 5 άτομα και με φουλ γεμάτο όλο τον χώρο αποσκευών. Όχι σαν το km77 που είναι άδεια από βάρος τα αυτοκίνητα.
Με ένα μέτρο όμως περισσότερο χώρο στη δεύτερη στροφή προς το τέλος της δοκιμής και πέρασε
Με 85 χλμ/ώρα ΧΩΡΙΣ ESP και με 15 ΙΝΤΣΩΝ τροχους με προφίλ μπαλόνι.
-
Εντάξει τώρα μιλάς για την ΧΑΝΤΙΑ , που είναι αμάξι σαν αυτά που αγαπάει ο Δίας....
-
Ξέρει κανείς ποίο είναι το πιο ήσυχο suv στην κατηγορία b-c;
Ψάχνω να αλλάξω το Passat μου και θέλω κάτι αντίστοιχα ήσυχο και ευρύχωρο.
-
X1?
-
Σαν πιοιοτητα κυλισης καλο ειναι, αλλα ακους συναυλια απο τριγμους στα πλαστικά του ταμπλό το καλοκαίρι.
-
DS7, XC40, GLA, CX 30 ?
-
Ds7,
Είδα και από αυτό στον δρόμο.
Άλλο πράγμα. Εντάξει αουντιζει, θα το ήθελα πιο γαλλικό σχεδιαστικά, αλλά τι x1 και παπαουα
-
Μέσα είναι ακόμα πιο χλίδα...
-
Να αναφέρω το 2008 Αllure σαν πρόταση ή θα φάω ντομάτες;
Είδα ότι παίξατε ψηλά σε τιμές (από Passat σε XC40;!) και το 2008 Allure με τα Primacy 4 17' που δίνει, είναι πολύ ήσυχο, και αισθητά φθηνότερο (και μικρότερο βέβαια, αλλά όχι και πολύ μικρό, ώστε να είναι άσχετο με το Passat) από DS7, XC40, GLA, CX 30 και BMW.
Φθηνό C suv με λίγο θόρυβο, νομίζω θα έβαζα και το Sportage.
-
Κάν'το save στις ιστοσελίδες.
-
Με προβληματίζει ο χώρος αποσκευών σε αυτή την κατηγορία( αλλά και οι τιμές απόκτησης....)
Δεν είναι λίγο να πέφτεις από τα 560 λίτρα στα ~500
Μιλάμε για 4μελη οικογένεια+ σκύλος.....
-
Με προβληματίζει ο χώρος αποσκευών σε αυτή την κατηγορία( αλλά και οι τιμές απόκτησης....)
Δεν είναι λίγο να πέφτεις από τα 560 λίτρα στα ~500
Μιλάμε για 4μελη οικογένεια+ σκύλος.....
C5 Aircross, Skoda Kodiaq, κάποιο μεγάλο Γιαπωνέζικο..
Δεν θα κοίταγα Β και μικρά C ούτε για πλάκα, τσάμπα ο χρόνος σου.
Αν έχεις μπάτζετ, τότε τα προηγούμενα - ακριβούτσικα - που ανέφεραν τα παιδιά.
Τι σκύλος; αν επιτρέπεται!
SUV/Crossovers Forum