-
Πήγα και είδα το 2008, και επειδής θέλω να χώσω χοντρά με αυτά που είδα και άκουσα και τώρα δεν έχω χρόνο, θα 'μιλήσω' τις επόμενες μέρες στο δικό του νήμα. Στέι τιούντ που λένε και στο χωριό.
-
Και το C4 και η Corolla που ανακονώθηκαν έχουν ένα παρόμοιο εξόγκωμα στον πίσω προφυλακτήρα.εξυπηρετεί κάποια λειτουργία;
Και το 2008 έχει νομίζω εξόγκωμα στον πίσω προφυλακτήρα. Μήπως αρχίζουν να βάζουν εκεί τις μπαταρίες στα mild hybrid μοντέλα;
-
Ποιά η διαφορά, οπτικά τουλάχιστον Corolla Cross - Rav4 που πωλείται τώρα.
Εμένα στα μάτια μου , μοιάζει το ίδιο ακριβώς μοντέλο.
η Citroen μάλλον το πάει ζευγαρωτά στο σχεδιασμό το θέμα : zx (κλασικό) -C4i('προχωρημένο') - C4ii (κλασικό) - C4iii(προχωρημένο).
-
Ελπίζω να μην είναι αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες.
Είναι δυνατόν να βγάζεις ένα τόσο όμορφο Yaris Cross και μετά να πηγαίνεις και να βγάζεις αυτή την αηδία, το οποίο μάλιστα υποτίθεται ότι βασίζεται σε ένα από τα πιο όμορφα σχεδιαστικά μοντέλα σου;
-
Ελπίζω να μην είναι αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες.
Είναι δυνατόν να βγάζεις ένα τόσο όμορφο Yaris Cross και μετά να πηγαίνεις και να βγάζεις αυτή την αηδία, το οποίο μάλιστα υποτίθεται ότι βασίζεται σε ένα από τα πιο όμορφα σχεδιαστικά μοντέλα σου;
Μέχρι τώρα έχουμε δει μόνο φωτογραφίες κι απ' αυτές κρίνουμε. Δεν έχουν και τόσο μεγάλη εμφανισιακή διαφορά μεταξύ τους τα Yaris & Corolla Cross, στο ίδιο μοτίβο κινούνται οι γραμμές των αμαξωμάτων τους και θα έλεγα πως βασίζονται σε 'υπόλοιπα' σχεδιασμού των μικρότερων SUV της Lexus, σε μικρότερο μέγεθος και λίγο πιο σπορ γραμμές, από εκεί βλέπω να 'αντλούν έμπνευση' οι σχεδιαστές της Toyota.
-
Οδήγησα σήμερα το t Cross με τα 95hp στην απλή έκδοση με χειροκίνητο. Δεν μου άρεσε καθόλου. Μέτρια απόσβεση στις λακκούβες ακόμα και με 16αρες, θορυβώδης ανάρτηση, πολυ μέτρια ποιότητα σε σημείο η πόρτα του οδηγού να τρίζει πάρα πολύ και γενικά σε σταθερότητα και ευθυβολια δεν ήταν τόσο καλό... Ο κινητήρας αναμενόμενα αναιμικος. Το μόνο που μου άρεσε ο ψηφιακός πίνακας οργάνων. Πέρασα από Ford. Το puma πανέμορφο με ικανοποιητικους χώρους (επειδή άκουγα ότι ήταν μέτριοι) αλλά η τιμή παρότι στο σαιτ αναγράφεται στα 20 εκεί πάει 21+. Η peugeot έχει έκπτωση 1800 ευρώ στο 2008.
-
σε όλες τις εκδόσεος έχουν έκπτωση ή μόνο στην active?
-
Οδήγησα σήμερα το t Cross με τα 95hp στην απλή έκδοση με χειροκίνητο. Δεν μου άρεσε καθόλου. Μέτρια απόσβεση στις λακκούβες ακόμα και με 16αρες, .....
Το puma πανέμορφο με ικανοποιητικους χώρους (επειδή άκουγα ότι ήταν μέτριοι) αλλά η τιμή παρότι στο σαιτ αναγράφεται στα 20 εκεί πάει 21+. Η peugeot έχει έκπτωση 1800 ευρώ στο 2008.
Περίεργο για το T-Cross (ΔΕΝ το έχω οδηγήσει), γιατί όλα τα τεστ μιλάνε για το πόσο καλή απόσβεση και ποιότητα κύλισης έχει και άνεση. Για την ποιότητα εσωτερικού, ναι είναι τραγικό!
Τo Puma είναι από €20κ θεωρητικά, αλλά πρακτικά με το μεταλλικό, τα φώτα LED με τον ψηφιακό πίνακα (υποχρεωτικά τα δίνουν στα €434 αντί για 868, δεν υπάρχουν προς το παρόν αυτοκίνητα χωρίς αυτά) και τα έξοδα πινακίδων και προετοιμασίας αγγίζει τα €21κ.
-
επειδή άλλος είναι αγοραστής μπορώ να σου πω ότι στην active με τα 100 άλογα βενζίνη έχει. Στις υπόλοιπες δεν ξέρω. Για το vw έτσι μου φάνηκε. Και αρκετά πλαδαρο. Δεν νομίζω να το έπαιρνα. Το puma πάντως σε μαύρο είναι φοβερό.
-
thanasis82 wrote:
επειδή άλλος είναι αγοραστής μπορώ να σου πω ότι στην active με τα 100 άλογα βενζίνη έχει. Στις υπόλοιπες δεν ξέρω. Για το vw έτσι μου φάνηκε. Και αρκετά πλαδαρο. Δεν νομίζω να το έπαιρνα. Το puma πάντως σε μαύρο είναι φοβερό.
Ιδια γνώμη έχω και εγώ που το έκανα test drive
Έχουμε γνώμη για xceed αυτόματο ?
-
τι γνωμη εχετε για seat arona 1.5 150ps fr! εχω διαβασει πολυ καλα σχολια για crossover! θα ηθελα την γνωμη σας εαν εχετε καποια εμπειρια και πως στεκεται απεναντι στον ανταγωνισμο!
-
τι γνωμη εχετε για seat arona 1.5 150ps fr! εχω διαβασει πολυ καλα σχολια για crossover! θα ηθελα την γνωμη σας εαν εχετε καποια εμπειρια και πως στεκεται απεναντι στον ανταγωνισμο!
Ένας συνάδερφος που έχει αγοράσει το χιλιάρι πριν 1,5 χρόνο περίπου (τετραμελής οικογένεια) είναι αρκετά ευχαριστημένος και έχει εξυπηρετήσει τις ανάγκες του μέχρι τώρα.
Αν θες κάτι πιο εξειδικευμένο, γράψε το να τον ρωτήσω.
-
Εγώ γνωρίζω να σου πω για το dieselaκι.
Μια χαρά αυτοκίνητο αλλά με τα καροτσια και τα τσιμπρακαλα παλι μικρές χώρους έχει.
Δεν μεταφέρουμε παιδια στην Ελλάδα με τα τσιμπρακαλα τους, αλλά ολόκληρες αθλητικές ομαδες
-
Πάρα πολύ γρήγορο, από τα γρηγορότερα της κατηγορίας του, εαν ότι το γρηγορότερο. Επίσης το δίνουν σε εξαιρετική τιμή. Κατά τα άλλα ένα Αρόνα με τα γνωστά θετικά και αρντητικά.
-
έχω κάνει κάποια ταξίδια με Arona diesel, εκτός ότι δεν έπιανε το χειρόφρενο και κινδυνεύσαμε σοβαρά (τελικά έγινε ανάκληση έμαθα), ιστορία που έχω αναφέρει παλιότερα, και όλη την κλασσική πλαστικούρα μέσα, είναι ένα πολύ αξιοπρεπές όχημα και ικανοποιητικό για μία οικογένεια πιστεύω. Καλούς χώρους για το μέγεθός του και χώραγε και ένα μικρό καρότσι τύπου 'μπαστούνι', μου έλειψε το κάτι παραπάνω συνολικά σε αποσκευές και χώρους.
Αρκετούτσικη απόσταση από το έδαφος και σχετικά καλή οδηγική συμπεριφορά, ο πίσω άξονας κοπάναγε συχνά - πυκνά, καλή ποιότητα κύλισης, λίγο περισσότερος θόρυβος πάνω από τα 120.
Πιστεύω ότι είναι και πολύ όμορφο όχημα, ανάλογα την έκδοση.
-
επειδη ειμαι σε αναζητηση νεου οχηματος,μην ρωτησετε κατηγορια,,επειδη καθε μερα αλλαζω εταιριες και μεγεθος ,επεσε στην αντιληψη μου το συγκεκριμενο,και οτι κριτικη εχω διαβασει εχει να πει τα καλυτερα και πως ειναι στην κατηγορια αν οχι το ποιο γρηγορο ενα απο τα ποιο γρηγορα! οντως μεσα εχω δει το πλαστικο που κυριαρχει οπως το ιμπιζα,,αλλα αν συλλογιστεις οτι ειναι αρκετα οικονομικο στην αποκτηση του λες χαλαλι! διαθετει τα συστηματα ασφαλειας που εχουν ολα τα συγχρονα αυτοκινητα(λωριδες,προπορευομενο οχημα κ,α) καθως και τι καταναλωσεις βρισκεις στην συγκεκριμενη εκδοση(1.5 150)?ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
-
επειδη ειμαι σε αναζητηση νεου οχηματος,μην ρωτησετε κατηγορια,,επειδη καθε μερα αλλαζω εταιριες και μεγεθος ,επεσε στην αντιληψη μου το συγκεκριμενο,και οτι κριτικη εχω διαβασει εχει να πει τα καλυτερα και πως ειναι στην κατηγορια αν οχι το ποιο γρηγορο ενα απο τα ποιο γρηγορα! οντως μεσα εχω δει το πλαστικο που κυριαρχει οπως το ιμπιζα,,αλλα αν συλλογιστεις οτι ειναι αρκετα οικονομικο στην αποκτηση του λες χαλαλι! διαθετει τα συστηματα ασφαλειας που εχουν ολα τα συγχρονα αυτοκινητα(λωριδες,προπορευομενο οχημα κ,α) καθως και τι καταναλωσεις βρισκεις στην συγκεκριμενη εκδοση(1.5 150)?ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
Εγω ήμουν έτοιμος να το κλείσω μέχρι που είδα το moose test από k77 νομίζω στο YouTube και άλλαξα γνώμη .
Αν θέλεις ρίξε μια μάτια
-
Το είδα φίλε μου,χάλια μαύρα! Αναθεωρείς ότι έχεις διαβάσει με κάτι τέτοια βιντεακια!
-
Δεν τα είχα δει τα βίντεο αυτά, καλή δουλειά από τους Ισπανούς, by the way, αυτό που με εξέπληξε περισσότερο είναι ότι το C3 Aircross και C5 Aircross τα πήγαν καλύτερα από το Arona (προφανώς) και από το Sportage, 2 αυτοκίνητα πολύ οδηγοκεντρικά, που θα ορκιζόσουν ότι σε μία τέτοια περίπτωση θα τα πήγαιναν καλύτερα από τα μαλακά Citroen.
Το να λέει ότι είναι ίσως το χειρότερο από τα 'πάνω από 100' αυτοκίνητα που έχουν κάνει τεστ, δεν σου εμπνέει και μεγάλη σιγουριά. Επίσης το SsangYong XLV και το παλιό Juke αναφέρει. Το καινούργιο Juke τα πάει πολύ καλά, μάλιστα λίγο καλύτερα από το Capture (έτσι για μέτρο σύγκρισης) στα τεστ τους..
-
Ενδιαφέρον, ιδια πλατφόρμα, 3 διαφορετικές τιμες
C5, 79χλμ
3008, 80χλμ
Grandland X, 81 χλμ
SUV/Crossovers Forum