-
Υπαρχει αραγε καποιο εκτος suzuki με πολυ καλες επιδοσεις σε κινητηρα που να παρκαρει σε λογικα πλαισια ευκοαλα και στην πολη, να εχει υπερπληρη εξοπλισμο με τα παντα ολα στην πιο πλουσια εκδοση του, σωστη παθητικη ασφαλεια, σπορτιφ οδηγικη συμπεριφορα και μια πολυ καλη τετρακινηση με λιγοτερα χρηματα;
Βλεπω στο γιουτιουμπ πως το βιταρα σε πραγματικο τεστ με τα 140 αλογα βενζινη δινει 6-6.5 λιτρα πραγματικη καταναλωση. Εντυπωσιαστικα!
Γενικα στον εσωτερικο ανταγωνισμο της suzuki οντως καλυτερη προταση αυτη του s cross τωρα που το βλεπω.
Το vitara εχει πιο ωραια σχεδιαση ως κροσοβερ αλλα το s cross ειναι ακομα πιο ολοκληρωμενο με αντικειμενικα κριτηρια.
-
Τα κριτήρια που έθεσες δεν αφορούν την πλειονότητα των υποψήφιων αγοραστών.
Το skoda kodiaq 1.4 150 4x4 ambition κοστίζει 27.900. Και είναι suvαρα. Καμία επαφή. Και ας μην είναι αυτόματο ούτε full extra σε αυτή την έκδοση.
Το vitara έχει λογική τιμή σαν τετρακίνητο diesel στην έκδοση GL+ (22 χιλιάρικα). Αν κάποιος είναι πολύ large και θέλει να δώσει τόσα λεφτά για να πάρει full extra vitara, καλορίζικο από εμένα
Για την ποιότητα εντός, τολμώ να πω ότι είναι παρόμοια με του νέου duster και απέχει πολύ από ateka και t-roc (σκληρά πλαστικά μεν αλλά καλύτερο φινίρισμα). Για το karoq δεν το συζητάω...
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Υπαρχει αραγε καποιο εκτος suzuki με πολυ καλες επιδοσεις σε κινητηρα που να παρκαρει σε λογικα πλαισια ευκοαλα και στην πολη, να εχει υπερπληρη εξοπλισμο με τα παντα ολα στην πιο πλουσια εκδοση του, σωστη παθητικη ασφαλεια, σπορτιφ οδηγικη συμπεριφορα και μια πολυ καλη τετρακινηση με λιγοτερα χρηματα;Βλεπω στο γιουτιουμπ πως το βιταρα σε πρ;γματικο τεστ με τα 140 αλογα βενζινη δινει 6-6.5 λιτρα πρ;γματικη καταναλωση. Εντυπωσιαστικα!
Γενικα στον εσωτερικο ανταγωνισμο της suzuki οντως καλυτερη προταση αυτη του s cross τωρα που το βλεπω.
Το vitara εχει πιο ωραια σχεδιαση ως κροσοβερ αλλα το s cross ειναι ακομα πιο ολοκληρωμενο με αντικειμενικα κριτηρια.
χμ...
δειξε το άι πι σου να πιστεψουν οτι δεν εισαι εγω...
λοιπον, οσο και να ψαχνετε, σαν το βιτ το s δεν υπαρχει αλλο, σε αυτα τα φραγκα...
και επιδοσεις εχει - παει οπως περιπου η delta di - και στεκεται στο δρομο και οφ ρόαντ κανει και μαλιστα πολυ...το σκροςς
- δεν υπηρχε οταν πηρα το 1ο εν ελλαντί ες
- και να υπηρχε δεν μου αρεσει η μουρη, κατι σε φακλανέ(τ) φερνει ακομη - το (τ) για τιμησω τη μεγιστη ερ κρος-φακλανα
- εχει πολυ μικροτερες εκτος δρομου δυνατοτητες λογω προβολων (εχει ομως χωρους)
- ακομη και τωρα, δεν εχει το στησιμο του ες. στα τεσσερα.
το ες δεν εχει καμια σχεση με τα αλλα βιτ-σου ξου σε στησιμο στο δρομο. ειναι πολυ σκληροτερο, αμεσοτερο και σχεδον χαμηλο σε συμπεριφορα. ο φιβερ-τζι μπορει να σας επιφωτισει αναλογως. προσσεξτε ρε, δεν λεω εχει καλυτερο στησιμο. αυτα το λεει ο καμμενος. εγω λεω διαφορετικο. αν ειχα παιδακια (οπως ο τζωρτζ ή ο σπυ) μπορει να τους εκανα το μυαλο φραπε με αυτο. εχω τον γομαρη και τη γομαρα ομως. που οταν σηκωνει τον εσωτερικο πισω, παιζουν με τη γκομενα στο κινητο.
αλλα καιει. 8+. φυσικως οταν παλευω να χασω τη δευτεροτριτη ζωή μου κε κριου. (το δευτεροτριτη αφιερωμενο βαζελακια...)
και πλαστικουρα εσωτερικο εχει - που δεν τριζει ομως ακομη και στις ραχουλες που το εχω φτασει. εσωτερικο που πλενεται απο τους πακι στο αυτοματο με ενα σφουγγαρι που πριν εχουν βαλει, εμ ξερετε που, και δεν αφηνει βιολογικο υλικο.
το ειχα παρει μαλιστα αρκετα χαμηλοτερα, αν θυμαμαι καλως 26 κομπλε με εξτρα ρεζερβα-μεγαλο υποβραχιωνιο-φέρινγκ-κιτ προστασιας γυρω-γυρω και δεν θυμαμαι τι αλλο.
το μεγεθος προφανως μετραει - εμενα μου αρεσουν τα μικρα...
γενικα, οσων τα οπτικα ige/igm (το παω καλα πανορμε?) δεν εχουν προβλημα και παρακολουθουν τις γατισιες αλλαγες αυτοκινητων, αυτο φαινεται να ειναι αυτο που φχαριστιεμαι σχεδον οσο τη ντι-άι στο τάρμακ αλλα παει και στη λασπη. το μαλιστα εχει και αρκετο χωρο για τα συνεργα του οφ ρόαντ χωρις να κοβουν απο μπαγκαζ: φτυαρο-αξινο-σι μπι-αλυσιδο-ιμαντο-κλειδο-ινβερτερο-εργαλεια.μεγαλο, ειπα να δοκιμασω και γω μεγεθος, πηρα πριν. μια γαλλιδα. ομορφουλα κιολας.
αλλα το να βγαινω απο το παρκιν το πρωί, να παιρνω το φρεντο απο τη γωνια και μετα να βαζω υβ-υβ-υβ να ευφραίνομαι, το βρηκα σε τουτο. με τη γαλλιδα, σπορ εφ-εμ, νο κόφυ και περιμενα τσαμοπουλο να σκασω χαμογελο.
οκ, κουγκα, πουγκ, τιγκ, κιου-κιου κλπ θα γουσταρα μεν, αλλα δεν νομιζω τοσο. ασε που τετρακινητα εχουν κατι σαρανταρια.
Αρ.Ες.
κυριες, κυριοι και γαλλοφιλοι. και σπυρο.
κανενα σ/κ παμε δια καφεδακιον, να ειδειτε τι εννοω... παρ'ολα τα ολ τέρεν που εχω τωρα...
Αρ.Ες. v1.0.1
τα ματια μου ορούν κρισεις του τυπου 'δεν παει εκτος', 'δεν εχει χωρους' κτλ.
ωρε, το εχετε παει ποτές? ή αναμασατε τα τεστια? φτυστε το κουκουτς
Αρ.Ες. v1.0.2
μεχρι να βαλω το σεντονι βλεπω και να σου και ο αλλος. ναι ρε συ δεν ειναι σκοντα-δωματιο. και? δεν θελουμε ολοι το υπνοδωματιο στο δρομο... και κατι για συγκριση με φαου σε πιγιοτητα... αυτο πες το σε καποιον που δεν ειχε φαου. και δεν εχει το ιμπιθα το καινουργιο. που ολο σφιγγουν και ολο σε παιρνουν στο κινητο. λες και στη μακρης με εχουν γκομενα. οπως προσπαθουσα να βγαλω την ομορφουλα στο φιλιπαιο επι εποχης τσι. που δεν εβγαινε στο τηλεφωνο. για το αμαξωμα που ανεβαινες πεζοδρομιο και αναστεναζε σαν 17χρονη που της πιανεις το βυζί. το τσι με τα μαλακα. τα πλαστικα. -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Εντάξει . Είναι προφανές ότι τα παιχνιδιάρικα σχήματα είναι γιούνισεξ .
Αλλά όπως έχω ξαναγράψει , τα γυναικεία και μάλιστα τα μιλφάρικα αμάξια στο αμέρικα , ήταν τα τσερόκι και το XC 70 , που εδώ θεωρούνταν πολύ αντρικά .
πρωτα γιουvισεξ. μετα διεμφυλικα. μετα γουστα μερακληδικα... ειναι και ψηλο το πι-ες-έι?
0.64 . Παιδικό μου είπαν....
εξαιρετικον. νεε μου. την επομενη κανε και φρη και γραψε μου τον λογο (οχι που εκανες, τη διαιρεση, θυμησου... μηχανικος σημαινει φως). και ντε τριο. και μια φρη τεστο. και ανοιχτο το παραθυρι στο αιρκρος. να σε παιρνει ο ηλιος, να σηκωνει ο αερας τη τριχα και η τριχα το ρολεξ.
πανορμε με ποιους εμπλεξες.... -
Ειναι πολυ ωραιο το karoq χωρις αμφιβολια.
Αλλα ειναι σαν μεγεθος μια κατηγορια πανω απο το βιταρα και σε μηκος και σε φαρδος, συνεπως δεν ταιριαζει στην πραγματικοτητα των ελληνικων μεγαλων αστικων κεντρων.Το 50% + των ελληνικων οικογενειων, στο κοινο δηλαδη που απευθυνονται αυτα τα αυτοκινητα, ζουν σε αστικα κεντρα με τεραστια προβληματα χωρου.
Αρα ως κριτηριο το θεωρω σημαντικο.
Οντως σε λεπτομερειες οπως η ποιοτητα του σασι και η συναρμολογηση φαινεται πως το καροκ μαζι με τα αλλα τα vag ειναι απο τα κορυφαια και η τιμη που το δινουν καλουτσικη. Αλλα περα απο το καλο ταμπλο (που δεν λεω και εμενα μ αρεσουν τα ποιοτικα ταμπλο οπως π.χ το 3008) πως ομως να αγορασει κανεις βασικη εκδοση και οχι τα παντα ολα επιλεγοντας ενα πολυ καλο,πρακτικο για τα ελληνικα δεδομενα, και πιο σπορ αυτοκινητο;
Το ταμπλο του βιταρα ειναι πλαστικουρα....αλλα δεν βρηκα τρελες διαφορς απο τα αλλα. Και στο βιταρα αν πιεσεις τη πλαστικη φασα σκουζει λιγουλακι το ιδιο ακριβως και στο Τroc. Αν κουνησειε το κατω μερος στο ταμπλο κουνιεται λιγα χιλιοστα το ιδιο και στο Τ ροκ.
Γενικα το βιταρα φαινεται να ακουμπαει σε ολους του τομεις ενος συγχρονου οικογενειακου κροσοβερ. Αντε ναι, συμφωνω να προσεφερε τα παντα ολα και του πουλιου το γαλα γυρω στα 26500-27000€ οπως το s cross, θα ταν πιο λογικο. Αλλα στα ματια μου ειναι μια σωστη επιλογη.
Ωραια κ γρηγορη δοκιμη:
Youtube VideoΑπο οτι βλεπω στο ιντερνετ ερχεται σιγα σιγα και το facelift του vitara
Γενικα παντως το να παρει κανεις κροςοβερ με πανω απο 25.000€ χωρις 4χ4 η AWD το θεωρω ψηλοκακη αγορα
Εκτος του 3008 -
Το βιτάρα μου αρέσει και μένα . Γνωστός το πήρε το ντίζελ , φουλ φούλ έξτρα και του πήγε 32000 . Τώρα ταξιδεύει ανά τας Ευρώπας για να ξεχνάει τον πόνο του....
Γάτε μου τα ιατρικά , αν και είμαι ιατροπαίδι και άλλα ιατροσυγγενικά , δεν τα ξέρω και έτσι δεν μπορώ να σε αποκρυπτογραφήσω ...
Επιστρέφοντας στο θέμα των αυτοκινήτων θέλω πάλι να τονίσω ότι αν πας στην Ηπειρωτική Ελλάδα , πλέον το 80-90 % της διαδρομής είναι σε Α/Δ . Αυτή η μεγάλη αλλαγή , κάνει λογική επιλογή την κατηγορία Β σουβ .
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Υπαρχει αραγε καποιο εκτος suzuki με πολυ καλες επιδοσεις σε κινητηρα που να παρκαρει σε λογικα πλαισια ευκοαλα και στην πολη, να εχει υπερπληρη εξοπλισμο με τα παντα ολα στην πιο πλουσια εκδοση του, σωστη παθητικη ασφαλεια, σπορτιφ οδηγικη συμπεριφορα και μια πολυ καλη τετρακινηση με λιγοτερα χρηματα;
Βλεπω στο γιουτιουμπ πως το βιταρα σε πρ;γματικο τεστ με τα 140 αλογα βενζινη δινει 6-6.5 λιτρα πρ;γματικη καταναλωση. Εντυπωσιαστικα!
χμ...
δειξε το άι πι σου να πιστεψουν οτι δεν εισαι εγω...
λοιπον, οσο και να ψαχνετε, σαν το βιτ το s δεν υπαρχει αλλο, σε αυτα τα φραγκα...
και επιδοσεις εχει - παει οπως περιπου η delta di - και στεκεται στο δρομο και οφ ρόαντ κανει και μαλιστα πολυ...το σκροςς
- δεν υπηρχε οταν πηρα το 1ο εν ελλαντί ες
- και να υπηρχε δεν μου αρεσει η μουρη, κατι σε φακλανέ(τ) φερνει ακομη - το (τ) για τιμησω τη μεγιστη ερ κρος-φακλανα
- εχει πολυ μικροτερες εκτος δρομου δυνατοτητες λογω προβολων (εχει ομως χωρους)
- ακομη και τωρα, δεν εχει το στησιμο του ες. στα τεσσερα.
το ες δεν εχει καμια σχεση με τα αλλα βιτ-σου ξου σε στησιμο στο δρομο. ειναι πολυ σκληροτερο, αμεσοτερο και σχεδον χαμηλο σε συμπεριφορα. ο φιβερ-τζι μπορει να σας επιφωτισει αναλογως. προσσεξτε ρε, δεν λεω εχει καλυτερο στησιμο. αυτα το λεει ο καμμενος. εγω λεω διαφορετικο. αν ειχα παιδακια (οπως ο τζωρτζ ή ο σπυ) μπορει να τους εκανα το μυαλο φραπε με αυτο. εχω τον γομαρη και τη γομαρα ομως. που οταν σηκωνει τον εσωτερικο πισω, παιζουν με τη γκομενα στο κινητο.
αλλα καιει. 8+. φυσικως οταν παλευω να χασω τη δευτεροτριτη ζωή μου κε κριου. (το δευτεροτριτη αφιερωμενο βαζελακια...)
και πλαστικουρα εσωτερικο εχει - που δεν τριζει ομως ακομη και στις ραχουλες που το εχω φτασει. εσωτερικο που πλενεται απο τους πακι στο αυτοματο με ενα σφουγγαρι που πριν εχουν βαλει, εμ ξερετε που, και δεν αφηνει βιολογικο υλικο.
το ειχα παρει μαλιστα αρκετα χαμηλοτερα, αν θυμαμαι καλως 26 κομπλε με εξτρα ρεζερβα-μεγαλο υποβραχιωνιο-φέρινγκ-κιτ προστασιας γυρω-γυρω και δεν θυμαμαι τι αλλο.
το μεγεθος προφανως μετραει - εμενα μου αρεσουν τα μικρα...
γενικα, οσων τα οπτικα ige/igm (το παω καλα πανορμε?) δεν εχουν προβλημα και παρακολουθουν τις γατισιες αλλαγες αυτοκινητων, αυτο φαινεται να ειναι αυτο που φχαριστιεμαι σχεδον οσο τη ντι-άι στο τάρμακ αλλα παει και στη λασπη. το μαλιστα εχει και αρκετο χωρο για τα συνεργα του οφ ρόαντ χωρις να κοβουν απο μπαγκαζ: φτυαρο-αξινο-σι μπι-αλυσιδο-ιμαντο-κλειδο-ινβερτερο-εργαλεια.μεγαλο, ειπα να δοκιμασω και γω μεγεθος, πηρα πριν. μια γαλλιδα. ομορφουλα κιολας.
αλλα το να βγαινω απο το παρκιν το πρωί, να παιρνω το φρεντο απο τη γωνια και μετα να βαζω υβ-υβ-υβ να ευφραίνομαι, το βρηκα σε τουτο. με τη γαλλιδα, σπορ εφ-εμ, νο κόφυ και περιμενα τσαμοπουλο να σκασω χαμογελο.
οκ, κουγκα, πουγκ, τιγκ, κιου-κιου κλπ θα γουσταρα μεν, αλλα δεν νομιζω τοσο. ασε που τετρακινητα εχουν κατι σαρανταρια.
Αρ.Ες.
κυριες, κυριοι και γαλλοφιλοι. και σπυρο.
κανενα σ/κ παμε δια καφεδακιον, να ειδειτε τι εννοω... παρ'ολα τα ολ τέρεν που εχω τωρα...
Αρ.Ες. v1.0.1
τα ματια μου ορούν κρισεις του τυπου 'δεν παει εκτος', 'δεν εχει χωρους' κτλ.
ωρε, το εχετε παει ποτές? ή αναμασατε τα τεστια? φτυστε το κουκουτς
Αρ.Ες. v1.0.2
μεχρι να βαλω το σεντονι βλεπω και να σου και ο αλλος. ναι ρε συ δεν ειναι σκοντα-δωματιο. και? δεν θελουμε ολοι το υπνοδωματιο στο δρομο... και κατι για συγκριση με φαου σε πιγιοτητα... αυτο πες το σε καποιον που δεν ειχε φαου. και δεν εχει το ιμπιθα το καινουργιο. που ολο σφιγγουν και ολο σε παιρνουν στο κινητο. λες και στη μακρης με εχουν γκομενα. οπως προσπαθουσα να βγαλω την ομορφουλα στο φιλιπαιο επι εποχης τσι. που δεν εβγαινε στο τηλεφωνο. για το αμαξωμα που ανεβαινες πεζοδρομιο και αναστεναζε σαν 17χρονη που της πιανεις το βυζί. το τσι με τα μαλακα. τα πλαστικα.Προσκυνώ τον τιτανομεγιστοτεράστιο (α λα τσαμό) που προσφέρει τέτοια κείμενα.
gatoz o babas sas... (το πιάσατε το υπονοούμενο).
160.000 km and counting. Δεν είχε βγει το vitara τότες αλλά πάλι το s θα διάλεγα, κι ας είμαι vetara τύπος.
Παρκαρισμένο στο λιβαδάκι στην επίσκεψη για δουλίτσα (έκοβα κάτι τέστια). Τα ιατρικά all the money...
Καληνύχτα σαςΥΓ. Τα σέβη μου κύριε Lap
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
:ysterical: για τους ιταλοπιθηκους και γερμανοπιθηκους+θεση οδηγησης A33 και e36
-
Γρηγόρη στην τελευταία C class που είχε φίλος πάλι γερμανοπίθηκος με τεντωμένα πόδια είσαι για να χωρέσεις .Δεν σας λέω τι έγινε σε νέο Α3 σεντάν ...
Tι να σου πω, εγω ειμαι 1,90μ στα 90κιλα και μια χαρα εχω βολευτει και στην τελευταια c-class, σε εκθεση που την ειδα, αλλα ειδικα και σε Α3 sedan που εχω κατσει αρκετα μεσα, ψαχνοντας για χωροταξικες διαφορες με το sportback (πισω χωροι καλυτεροι στο τελευταιο, λογω οροφης...)
Αντιθετα πχ σε τελευταιο yaris, ενιωθα απο την αρχη την θεση, λες και καθομαι σε σκαμπο και οδηγω με πενταλ να ξεφυτρωνουν απο το πατωμα. Στην μιση ωρα που οδηγουσα, πιαστηκα ολοκληρος.
Περιπου το ιδιο σε 500αρακι. Ευτυχως στο 500Χ η θεση οδηγησης ειναι ισως η καλυτερη που εχω βιωσει σε Ιταλικο. -
Απο τον κολλητο μου που ειναι 1.97 ειναι εντελως διαφορετικος ο τροπος που προσλαμβανει τη θεση οδηγησης ενα υψος ανω του μεσου ορου. Ποτε δε συμφωνησαμε σε κανενα αμαξι.
-
Ετσι είναι βρε παιδιά . Γιατί είναι πολλά και διαφορετικά τα κριτήρια .
Εγώ είμαι 1,94 και 120 κιλά . Είμαι 58 , οδηγώ 40 χρόνια και θέλω να οδηγώ χαλαρά με άνεση και με μεγάλες μωτ , χωρίς να είμαι υστερικός με γκάζι φρένο , αλλά με μεγάλες και ήρεμες αλλαγές τροχιάς όταν χρειάζεται .
Μπορώ να οδηγώ για ώρες , ακόμα και τώρα , αρκεί να είναι από τις 5 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ . Μετά με κουράζει και δεν μου αρέσει .
Εχω οδηγήσει στο εξωτερικό συχνά 800-1000 χλμ σε ένα απόγευμα από τις το μεσημέρι που μας έβγαλε το καράβι μέχρι τον προορισμό μου . ΑΘήνα-Γιάννενα μέσω Κατάρας χωρίς στάση και γενικά θέλω να έχω την πιο άνετη θέση οδήγησης .
Σπανίως πλακώνομαι σε αυξομειώσεις ταχυτήτων , ενώ μέσα στην πόλη μπορώ να είμαι πολύ γρήγορος , γιατί βλέπω μακρυά στα μποτιλιαρίσματα , τουλάχιστον 4-5 αμάξια μπροστά , αν δεν έχω κανένα ψηλό βέβαια και έτσι δεν κλείνομαι πίσω από άλλους όπως γίνεται συχνά από κάτι γρήγορους , που βλέπουν 50 εκ μπροστά από το αμάξι τους μόνο .
Δεν μου αρέσει να οδηγώ με τεντωμένα πόδια , γιατί αναγκάζομαι να έχω περίεργα τα χέρια και αυτό το σκηνικό με κουράζει . Ενώ η οδήγηση με λυγισμένα γόνατα και χέρια και ανοικτά πόδια είναι ξεκούραστη θέση .
Το Α3 σεντάν είναι χαμηλό και το θέμα είναι ότι για να βολευτώ δεν θα χώραγε πίσω μου γυναίκα ύψους 1,65 . Τελικά για να χωρέσουμε οι άντρες μπροστά και οι γυναίκες πίσω , δεν πήγα το κάθισμα όσο πίσω και χαμηλά ήθελα και προφανώς ήταν εντάξει για την μικρή διαδρομή που κάναμε μόνο . Όχι για ταξίδι .
Δεν συζητάω ότι παρ΄ ότι έχουν οι φίλοι μου αμάξια μεγάλα και σχετικά άνετα , ενίοτε και ψηλά , γίνεται χαμός να πάμε ταξίδι ή κοντινή εκδρομή με την C5 . Γιατί το ταξίδεμα της δεν υπάρχει . Χτες φτάσαμε τα 120.000 χλμ . 9 χρόνια πλέον . Μέχρι τώρα μία σωλήνα ψυγείου , αξίας 40 ευρώ , πέραν του σέρβις . Τώρα όμως έχουμε το πρώτο μεγάλο που θα γίνει τις επόμενες μέρες με ιμάντες κλπ . Το μόνο που με πονάει είναι το δίλιτρο , αν και φέτος τελειώνει ο φόρος πολυτελείας και βέβαια οι τιμές των καυσίμων . Όλα αυτά με βάζουν σε σκέψεις , αν θα το αντικαταστήσω και με τι θα το αντικαταστήσω , πάντα με την λογική ότι δεν θέλω να δώσω πάνω από 20-21000 .
Α έχω και την exclusive που πλένει με ζεστό νερό τα τζάμια και τους προβολείς ξένον , ενώ κάθομαι στα δερμάτινα ηλεκτρικά καθίσματα με τις ηλεκτρικές ρυθμίσεις και τις μνήμες ...
-
Λοιπόν παλληκάρια , το έκραζα το αρόνα και τώρα θα το βλέπω συνέχεια , αφού στο γκαράζ της πολυκατοικίας ήρθε ένα τέτοιο εταιρικό και παρκάρει δίπλα μου σχεδόν . Ψηλό φαίνεται . Κοπέλλα το πήρε . Θα την ρωτήσω πως της φάνηκε . Αντικατέστησε ένα v40 .
-
'Αντικατέστησε ένα v40'
Μεγάλη επιτυχία... -
Λοιπόν παλληκάρια , το έκραζα το αρόνα και τώρα θα το βλέπω συνέχεια , αφού στο γκαράζ της πολυκατοικίας ήρθε ένα τέτοιο εταιρικό και παρκάρει δίπλα μου σχεδόν . Ψηλό φαίνεται . Κοπέλλα το πήρε . Θα την ρωτήσω πως της φάνηκε . Αντικατέστησε ένα v40 .Στο τέλος κοίτα που θα το συμπαθήσεις κιόλας [emoji6]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Να σου πω από κοντά μέσα στο πάρκινγκ φαίνεται λίγο καλύτερο . Γιατί το βλέπω από πίσω και αριστερά που είναι η ψηλή του πλευρά . Ακόμα φαίνεται μεγάλο . Βέβαια όπως ξέρετε οι θέσεις μέσα στα υπόγεια πάρκινγκ είναι με τον νόμο του 81 , 225Χ450 οι θέσεις οπότε ένα αμάξι 415 που αφήνει και 40 πόντους μπροστά σχεδόν την καλύπτει , αν και είναι 3Χ5 οι θέσεις που έχω φτιάξει .
-
μπήκα σε μια διαφήμιση εταιρείας λήζινγκ και είδα ότι για κάποια μοντέλα παίζουν καλές προσφορές .
Βέβαια σε σχέση με την δυνατότητα αγοράς με προκαταβολή και δόσεις και μεταπώληση στα 4-5 χρόνια , πάντα πληρώνεις παραπάνω στο λήζινγκ . Ουσιαστικά όσο είναι ο ΦΠΑ των μισθωμάτων .
Δηλαδή σε ένα αμάξι των 20000 € , αντί να το πουλήσεις σαν ανταλλαγή στα 8-10000 , στα 4-5 χρόνια , είναι σαν να το σκοτώνεις στα 4-6000 . Ισως θα ήταν μια καλή λύση να έκλεινες και τιμή δικαιώματος εξαγοράς στο τέλος της μίσθωσης , οπότε θα ήξερες από την αρχή τι ακριβώς κόστος θα είχες .
-
@Criuser
Παντως με βαση και την προηγουμενη δημοσιευση σου, οπου εκανες και αναφορα για την C5, θεωρω οτι για τυχον αντικατασταση, κοιτας σε εντελως λαθος κατηγορια...μεγεθους crossover.Για το Budget που θετεις, το σημειο αναφορας ως προς το τωρινο αυτοκινητο που εχεις, αλλα και τις αναγκες-προτιμησεις σου, πιστευω οτι θα επρεπε να κοιτας πχ το Renault Kadjar 1.2 Tce 130.
Στα 21,190ευρω απ' οτι βλεπω τιμη στην επισημη ιστοσελιδα για την ενδιαμεση εξοπλιστικη εκδοση Expression, η οποια και εχει νομιζω τον εξοπλισμο που χρειαζεσαι.
Εαν μαλιστα δεν βιαζεσαι για αμεση αγορα, το βλεπω πολυ πιθανο, απο τους καλοκαιρινους μηνες μεχρι και πριν το τελος του ετους να υπαρξει περιθωριο αξιολογης εκπτωσης, κατι που θεωρειται σχεδον δεδομενο για την πλειοψηφια της αγορας αυτοκινητου... -
Εχει συνηθισει σε μαουνες και ανετα στο ταξιδι οποτε ο γρηγορης εχει δικιο. Φαινεται οτι πρεπει για τον παππου
-
Γρηγόρη έχεις δίκιο , αλλά δεν θέλω να μπλέξω πάλι σε βενζίνες . Θεωρώ ότι με τις τιμές των καυσίμων και τις καταναλώσεις τέτοιων αυτοκινήτων το ντίζελ είναι μονόδρομος .
Αλλιώς μένω με το υπάρχον που καίει στο ταξίδι 7-8 λ/100 με καλές ταχύτητες λίγο πάνω από τα όρια για να μην έχουμε και άγχος ...
Ακόμα βάζω και ένα υγραέριο όπως έβαλε τώρα ένας φίλος σε ένα τζιπ , δίνω 7-8 κατοστάρικα γιατί έχει πλέον ανταγωνισμό εκεί και ησυχάζω .
Αν πάω σε ντίζελ και σε κανονικό μέγεθος , δηλαδή του Κατζάρ , θα πάω 26-30000 τουλάχιστον και δεν έχω πλέον λόγο και διάθεση να δώσω τόσα .
Αυτό που έχει κάνει την διαφορά στην σκέψη μου , είναι τα πολλά χλμ Α/Δ που πλέον έχουν αλλάξει τα ταξίδια μας σε πολύ πιο ξεκούραστα .
Παππούς δεν είμαι ακόμα , αν και άλλοι συνομήλικοι και λίγο μικρότεροι με κόρες έχουν γίνει . Ασε που ακόμα ανήκω στην δεύτερη ηλικία . Με τις αλλαγές δε των ορίων συνταξιοδότησης η τρίτη ηλικία αργεί ακόμα ...
Πάντως δεν βιάζομαι για άμεση αγορά και προφανώς θα περιμένω . Εχω άλλες προτεραιότητες αυτή την εποχή . Αλλά το παιχνιδάκι για το επόμενο αμάξι είναι διαχρονικό ...
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
'Αντικατέστησε ένα v40'
Μεγάλη επιτυχία...
SUV/Crossovers Forum