-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Εχει συνηθισει σε μαουνες και ανετα στο ταξιδι οποτε ο γρηγορης εχει δικιο. Φαινεται οτι πρεπει για τον παππουΕχει συνηθισει σε πολυ καλο αυτοκινητο βασικα και τερμα εξοπλισμενο οποτε θες πολλα λεφτα τωρα...
Κριμα να παει σε περιπτερο...μετα απο αυτο αλλα δε μ ακουει. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εχει συνηθισει σε μαουνες και ανετα στο ταξιδι οποτε ο γρηγορης εχει δικιο. Φαινεται οτι πρεπει για τον παππου
Εχει συνηθισει σε πολυ καλο αυτοκινητο βασικα και τερμα εξοπλισμενο οποτε θες πολλα λεφτα τωρα...
Κριμα να παει σε περιπτερο...μετα απο αυτο αλλα δε μ ακουει.Θελει να ακολουθησει τη μοδα ο παππους
-
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Αλλά το παιχνιδάκι για το επόμενο αμάξι είναι διαχρονικό ...Μου άρεσε αυτό!
-
Σήμερα μπήκε ένας φίλος στο C5 . Πήγαμε Αγία Παρασκευή - Αθήνα και πίσω . Επαθε . Αυτός κάτι πόλο και κάτι 116 οδηγεί...
Νονέ για αυτό δεν αλλάζω ακόμα . Αλλά παίζει και αλλαγή του C4 που έγινε 13 ετών πλέον . Αν και με μόνο 75000 χλμ.
-
Κριού έχεις γράψει τα συν και πλην αρκετών crossover γιατί επί της ουσίας κάτι τέτοιο θέλεις να πάρεις. Εάν παιδιά σκυλια δεν σε απασχολεί να χρησιμοποιείς στους υπολογισμούς σου, τότε και λόγω των διαστάσεων σου όπως πολλάκις έχω αντιληφθεί από τα λεγόμενά σου η γκάμα των προσφερόμενων για εσένα και με σχετικά συγκρατημένο κόστος κτήσης δεν είναι δα και μεγάλη. Στην θέση σου όμως οι διαφορές στο χιλιάρικο δεν θα επηρέαζαν την τελική μου απόφαση. Πάντως το aircross κατά την γνώμη μου δεν... Μάλιστα επειδή με τις διαστάσεις έχω την αίσθηση πως κάνω από μέτριους έως καλούς υπολογισμούς θεωρώ πως το suv που θα σου ταίριαζε πρέπει να έχει απόσταση από το έδαφος τουλάχιστον 20 εκ. Τα καθίσματα πρέπει να είναι άνετα και με πλευρική στήριξη αρκετή αλλά όχι τύπου ρεκάρο... Επειδή το έχω φρέσκο στην μνήμη μου θεωρώ πως θα πρέπει να δεις το βιτάρα. Όχι το scross. Όχι επίσης το captur που μάλλον ταιριάζει καθ' ύψος αλλά όχι στα κιλά σου. Από εκεί (ρενώ) θα κοίταγα μόνο το kadjar στην θέση σου. Από το αγαπημένο σου γκρουπ όσο και να το αρνείσαι αν το αρνείσαι τα τιγκ και κόντιακ θα έπρεπε να τα εξετάζεις σοβαρά. Στα υπόλοιπα λίγο πολύ πάντα λόγω σωματοδομής θα έλεγα πως θα αναγκαστείς να κάνεις συμβιβασμούς που θα σε κάνουν να φαίνεσαι σαν κυπρίνος σε γυάλα για χρυσόψαρο.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Σήμερα μπήκε ένας φίλος στο C5 . Πήγαμε Αγία Παρασκευή - Αθήνα και πίσω . Επαθε . Αυτός κάτι πόλο και κάτι 116 οδηγεί...Νονέ για αυτό δεν αλλάζω ακόμα . Αλλά παίζει και αλλαγή του C4 που έγινε 13 ετών πλέον . Αν και με μόνο 75000 χλμ.
Καλα οταν ερθει η ωρα ριξε πρωτα ενα pm, γιατι μαντεψε πιο αμαξι γλυκοκοιταζει πρωτα απ ολα ο πατερας μου για επομενο... Τωρα νταξ το ξερω δε το φανταζοσασταν.. Γιατι 4 χρονια τωρα με τη xsara μετα απο xantia και cx, ε επεσε λιγο βαρυ..
-
Προδοσία μυρίζομαι...
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Κριού έχεις γράψει τα συν και πλην αρκετών crossover γιατί επί της ουσίας κάτι τέτοιο θέλεις να πάρεις. Εάν παιδιά σκυλια δεν σε απασχολεί να χρησιμοποιείς στους υπολογισμούς σου, τότε και λόγω των διαστάσεων σου όπως πολλάκις έχω αντιληφθεί από τα λεγόμενά σου η γκάμα των προσφερόμενων για εσένα και με σχετικά συγκρατημένο κόστος κτήσης δεν είναι δα και μεγάλη. Στην θέση σου όμως οι διαφορές στο χιλιάρικο δεν θα επηρέαζαν την τελική μου απόφαση. Πάντως το aircross κατά την γνώμη μου δεν... Μάλιστα επειδή με τις διαστάσεις έχω την αίσθηση πως κάνω από μέτριους έως καλούς υπολογισμούς θεωρώ πως το suv που θα σου ταίριαζε πρέπει να έχει απόσταση από το έδαφος τουλάχιστον 20 εκ. Τα καθίσματα πρέπει να είναι άνετα και με πλευρική στήριξη αρκετή αλλά όχι τύπου ρεκάρο... Επειδή το έχω φρέσκο στην μνήμη μου θεωρώ πως θα πρέπει να δεις το βιτάρα. Όχι το scross. Όχι επίσης το captur που μάλλον ταιριάζει καθ' ύψος αλλά όχι στα κιλά σου. Από εκεί (ρενώ) θα κοίταγα μόνο το kadjar στην θέση σου. Από το αγαπημένο σου γκρουπ όσο και να το αρνείσαι αν το αρνείσαι τα τιγκ και κόντιακ θα έπρεπε να τα εξετάζεις σοβαρά. Στα υπόλοιπα λίγο πολύ πάντα λόγω σωματοδομής θα έλεγα πως θα αναγκαστείς να κάνεις συμβιβασμούς που θα σε κάνουν να φαίνεσαι σαν κυπρίνος σε γυάλα για χρυσόψαρο.Το έχω δει το βιτάρα . Και μου αρέσει . Αλλά ακόμα και αν δεν το πάρεις τετρακίνητο , αλλά ντίζελ σε τουλάχιστον GL+ περνάει το όριο των χρημάτων και πάλι λείπουν πράγματα .
Φίλος είχε και 15 μέρες το γκραντλαντ στον 1,6 ντίζελ μεσαία έκδοση , χωρις γκριπ , αλλά με νάβι και τα υπόλοιπα . Το αμάξι είναι εξαιρετικό και πλέον παίζει κάτω από 25000 νομίζω ή εκεί γύρω .
Αν λοιπόν ξεφύγω από τα 20-21 θα πάω εκεί τουλάχιστον γιατί έχω και χώρους και πολύ εξοπλισμό .
Σήμερα μπήκε ένας φίλος στο C5 . Πήγαμε Αγία Παρασκευή - Αθήνα και πίσω . Επαθε . Αυτός κάτι πόλο και κάτι 116 οδηγεί...
Νονέ για αυτό δεν αλλάζω ακόμα . Αλλά παίζει και αλλαγή του C4 που έγινε 13 ετών πλέον . Αν και με μόνο 75000 χλμ.
Καλα οταν ερθει η ωρα ριξε πρωτα ενα pm, γιατι μαντεψε πιο αμαξι γλυκοκοιταζει πρωτα απ ολα ο πατερας μου για επομενο... Τωρα νταξ το ξερω δε το φανταζοσασταν.. Γιατι 4 χρονια τωρα με τη xsara μετα απο xantia και cx, ε επεσε λιγο βαρυ..
Αμα έρθει αυτή η ώρα θα το μάθουν όλοι στο gcc .
Προς το παρόν παίζουμε το παιχνίδι ....
-
http://www.seaa.gr/sites/seaa/files/fil ... -2-seg.pdf
Στα crossover c segment πολύ ανεβασμένες οι ταξινομήσεις του Chr και επίσης ξεκίνησε καλά το 3008Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
http://www.seaa.gr/sites/seaa/files/files/2018-2-seg.pdf
Στα crossover c segment πολύ ανεβασμένες οι ταξινομήσεις του Chr και επίσης ξεκίνησε καλά το 3008Sent from my iPhone using Tapatalk
Απιστευτα νουμερα για qashqai κανει πλακα στις πωλησεις..
-
Το karoq μπήκε δυνατά στην αγορά έστω και με 4 μήνες αναμονής.
Πουλήθηκαν περισσότερα toledo από ateca. Ακόμα να πάρουν χαμπάρι την πατάτα που έχουν κάνει στην τιμολόγηση του 2ου. Το ματσάκι το έχασαν από τα αποδυτήρια..
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Πουλήθηκαν περισσότερα toledo από ateca. Ακόμα να πάρουν χαμπάρι την πατάτα που έχουν κάνει στην τιμολόγηση του 2ου. Το ματσάκι το έχασαν από τα αποδυτήρια..Εγώ για Ateca πήγαινα, αλλά μόλις αποφάσισα -αν και το ψυλιαζόμουνα- ότι πρέπει να πάω για τον 1.4, και ειδικά ότι πρέπει να πάρω τη Style, συν 2-3 απαραίτητα extras, και είδα ξαφνικά να πλησιάζω τα 30Κ€ , λέω ευχαριστώ αλλά δεν πάτε καλά, και έδωσα τα λεφτάκια μου ζεστά-ζεστά στη Ford, που με πολύ λιγότερα χρήματα μου έδωσε πολύ περισσότερα
-
Εντάξει μιλάμε το QQ σαρώνει , πρώτο με διαφορά σε ΟΛΟ το segment c συμπεριλαμβανομένων και των μη SUV.
Μιλάμε για φλέβα χρυσού για την Nissan , και το ανανεωμένο είναι ακόμη πιο όμορφο και βελτιωμένο στα σημεία, θα τραβήξει πολύ περισσότερους υποψήφιους αγοραστές.
Ακόμη χαίρομαι πολύ για το CHR , μου αρέσει πάρα πολύ να το βλέπω στο δρόμο , και τελευταία όπου το έχω πετύχει σε εθνική ή επαρχιακό 2-3 φορές πήγαιναν ψιλό σβέλτα οι οδηγοί τους , πράγμα σπάνιο για Toyota !
Αξίζει πραγματικά να πετύχει εμπορικά μόνο και μόνο λόγο του ξεχωριστού σχεδιασμού του που ήταν ρίσκο για την εταιρεία, ώστε να το συνεχίσει και στο μέλλον έτσι , και που φαίνεται πως θα συμβεί και με το νέο Auris που στην πρώτη εμφάνιση εμένα με εντυπωσίασε σχεδιαστικά.Επίσης ακατανόητα τα τόσο υψηλά νούμερα της Α class , μεγάλη αδικία τα χαμηλά νούμερα για Leon και 308 , ειδικά το Leon είναι κορυφαίο σε VFM , και το 308 είναι παντού καλύτερο από το golf σε ποιότητα , χώρους ,σε εκδόσεις με πλουσιότερο εξοπλισμό , επιδόσεις και χαμηλότερες τιμές.
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η Α-κλάσε δουλεύει πολύ σε λήζιγκ και εταιρικά. The power of the star.
Tο 308 δεν πούλαγε όταν βγήκε, γιατί να πουλήσει τώρα? Επίσης, δεν παίζει και πολύ ρόλο αν είναι καλύτερο, αλλά εκλαβάνεται ως τέτοιο από τον υποψήφιο αγοραστή. Με άλλα λόγια η φήμη παίζει πάντα μεγαλύτερο ρόλο από την πραγματικότητα. -
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
μεγάλη αδικία τα χαμηλά νούμερα για Leon και 308 , ειδικά το Leon είναι κορυφαίο σε VFM , και το 308 είναι παντού καλύτερο από το golf σε ποιότητα , χώρους ,σε εκδόσεις με πλουσιότερο εξοπλισμό , επιδόσεις και χαμηλότερες τιμές.Όντως κρίμα , ιδιαιτέρως αξιόλογα και τα δύο, αλλά μην υπερβάλλουμε. Το 308 δεν είναι καλύτερο στην ποιότητα ( απλώς έχει πιο εμπνευσμένο σχεδιασμό),ούτε σε χώρους ( το 308 έχει επιλέξει να έχει πολύ μεγάλο πορτπαγκαζ αλλά έχει με διαφορά τους μικρότερους χώρους πίσω στην κατηγορία), για τις επιδόσεις δεν ξέρω αλλά το 308 έχει μεγάλο σκαλοπάτι σε διάφορα τιμής και απόδοσης μεταξύ τρικυλινδρων και τετρακυλινδρων εκδόσεων.
-
Η α κλασσ ειχε προσφορα 22χιλ η 16d.
Παρα πολυ χαμηλα και με τις νεες τιμες megane, kadjar, capture σχετικα με Ευρωπη.. -
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Απιστευτα νουμερα για qashqai κανει πλακα στις πωλησεις..
Ειναι ο βασιλιας της κατηγοριας ,οπως το golf καποτε... Για να πουλαει θα ναι καλο...
Στα crossover c segment πολύ ανεβασμένες οι ταξινομήσεις του Chr και επίσης ξεκίνησε καλά το 3008Υπαρχουν ανθρωποι ρε πστ μου που ακομα αγοραζουν corsa οταν εχει ολο αυτο τον ανταγωνισμο και καθομαστε και συζηταμε για πωλησεις τωρα...
Κατα τ αλλα η Giulietta πανω απο A3,Leon,308,Pulsar, Civic,Rapid, Ceed Πινακιδωμα μυριζομαι. -
Νονε σ αυτό με το Κορσα έχεις απόλυτο δίκιο !
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Η α κλασσ ειχε προσφορα 22χιλ η 16d.
Παρα πολυ χαμηλα και με τις νεες τιμες megane, kadjar, capture σχετικα με Ευρωπη..Στα B-SUV : το Captur πρώτο σε Ευρώπη, τελευταίο σε Ελλάδα... Δεν μπορώ να το καταλάβω.
http://carsalesbase.com/european-sales-2017-small-crossover-segment/#more-48993
SUV/Crossovers Forum