-
2 ποσταρίσματα εξίσου κατάπτυστα με ένα προ ημερών. Πρόσεχε μη σου γίνει συνήθεια μόνο.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Καλημέρα! Πίνοντας την πρώτη γουλια από τον καπουτσίνο που μόλις έφτιαξα στην αγαπημένη μου Gaggia μπήκα στο αγαπημένο μου forum. Πριν πάω παρακάτω να πω πως για να πετύχει ένας καλός καπουτσίνο πρέπει να γίνει σωστά, μελετημένα μια συγκεκριμένη ακολουθία πραγμάτων. Ο καφές δεν πρέπει να συμπιεστεί βίαια στο φίλτρο. Θα πρέπει να προηγηθεί μια προθέρμανση της μηχανής για τουλάχιστο 15 λεπτά πριν το φίλτρο με τον φρέσκο τριμμένο καφέ πάρει την θέση του στην μηχανή. Για το αφρόγαλα θα πρέπει να μπει μια κουταλιά τουλάχιστον ζάχαρης σε 50 γραμμάρια φρέσκου αγελαδινού. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στο χρόνο που θα διοχετεύσουμε πλούσιο ατμό στο γάλα και κυρίως στην επιφάνεια αυτού. Η διαδικασία θέλει το πολύ 5 δευτερόλεπτα. Ακολούθως πραγματοποιούμε την εκχύλιση του καφέ και στο καπάκι ρίχνουμε το αφρόγαλα. Εμένα τουλάχιστον τόσο μου παίρνει ώστε να φτιάξω τον καφέ μου κάθε πρωι. 20 Λεπτά. Χρόνος αρκετός να σκεφτώ τι θα κάνω μες την μέρα και πως...
Αφήνοντας τα φιλολογικά που ποτέ δεν ήταν και το δυνατό μου σημείο σκέφτηκα πως θα μπορούσα να απαντήσω με εκφράσεις χαρακτήρων του Μπουκόφσκι ή του Μπορις Βιάν αλλά δεν θα το κάνω... Θα γράψω μόνο αυτό. Η Χ1 στο συγκεκριμένο τεστ που έχει γίνει κατ' επανάληψη για πολλά αυτοκίνητα τα πήγε μούσκεμα πιθανόν λόγω της επιτηδευμένης καθυστέρησης των ηλεκτρονικών της συστημάτων ώστε να παρέχει περισσότερους βαθμούς ελευθερίας στον οδηγό. Δεν υπάρχει τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο από αυτό. Με πολλές 100άδες χιλιάδες χλμ στο ενεργητικό μου και αρκετές εμπειρίες μπορώ να δικαιολογήσω την κακή της συμπεριφορά. Δεν μπορώ να την παραβλέψω.Εξαιρετικό ποστ. Το απόλαυσα και στα δύο σκέλη
-
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
Τρένο στα 76....
Σοβαρό στα 77, αν και χτυπάει τις αριστερές, επανέρχεται στο τέλος.Ποιο Kuga,X1 κ.λ.π... Scrossάρα λέμε!
Πέρα από την πλάκα και το πείραγμα (κι ως κάτοχος του Scross),έχω πει και σε προηγούμενο ποστ,πως το συγκεκριμένο τεστ είναι απλά ενδεικτικό για τον βαθμό παρεμβατικότητας του ESP.Συμφωνώ δηλ. με Σπύρο και Δία κι άλλα παιδιά,που λένε στην ουσία πως σε μερικά αμάξια με πιο παρεμβατικό ESP,το αμάξι φρενάρει για σένα (ο.κ. με πιο απότομο τρόπο,αναλόγως της ρυθμίσεως) δίνοντας ασφάλεια στον καθημερινό οδηγό-που είναι κι η πλειοψηφία άλλωστε- σε ακραίες συνθήκες, ενώ στα αμάξια με λιγότερο παρεμβατικό ESP,επιτρέπει μεν περισσότερη ελευθερία κινήσεων κι ευχαρίστηση στον οδηγό,που όμως για να έχει και τα ανάλογα επίπεδα ασφαλείας στις ακραίες καταστάσεις,χρειάζεται να είναι άνω του μέσου όρου ικανός κι έμπειρος.
-
Ο χρήστης alatar έγραψε:
Σε αυτό το test το 3008 έχει καλυτερα αποτελέσματα από την m2 coupe για ποια x1 λέμε τώρα.Ακριβώς! Και πόσα άλλα παρόμοια παραδείγματα!
-
Καλημέρα! Πίνοντας την πρώτη γουλια από τον καπουτσίνο που μόλις έφτιαξα στην αγαπημένη μου Gaggia μπήκα στο αγαπημένο μου forum. Πριν πάω παρακάτω να πω πως για να πετύχει ένας καλός καπουτσίνο πρέπει να γίνει σωστά, μελετημένα μια συγκεκριμένη ακολουθία πραγμάτων. Ο καφές δεν πρέπει να συμπιεστεί βίαια στο φίλτρο. Θα πρέπει να προηγηθεί μια προθέρμανση της μηχανής για τουλάχιστο 15 λεπτά πριν το φίλτρο με τον φρέσκο τριμμένο καφέ πάρει την θέση του στην μηχανή. Για το αφρόγαλα θα πρέπει να μπει μια κουταλιά τουλάχιστον ζάχαρης σε 50 γραμμάρια φρέσκου αγελαδινού. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στο χρόνο που θα διοχετεύσουμε πλούσιο ατμό στο γάλα και κυρίως στην επιφάνεια αυτού. Η διαδικασία θέλει το πολύ 5 δευτερόλεπτα. Ακολούθως πραγματοποιούμε την εκχύλιση του καφέ και στο καπάκι ρίχνουμε το αφρόγαλα. Εμένα τουλάχιστον τόσο μου παίρνει ώστε να φτιάξω τον καφέ μου κάθε πρωι. 20 Λεπτά. Χρόνος αρκετός να σκεφτώ τι θα κάνω μες την μέρα και πως...
Αφήνοντας τα φιλολογικά που ποτέ δεν ήταν και το δυνατό μου σημείο σκέφτηκα πως θα μπορούσα να απαντήσω με εκφράσεις χαρακτήρων του Μπουκόφσκι ή του Μπορις Βιάν αλλά δεν θα το κάνω... Θα γράψω μόνο αυτό. Η Χ1 στο συγκεκριμένο τεστ που έχει γίνει κατ' επανάληψη για πολλά αυτοκίνητα τα πήγε μούσκεμα πιθανόν λόγω της επιτηδευμένης καθυστέρησης των ηλεκτρονικών της συστημάτων ώστε να παρέχει περισσότερους βαθμούς ελευθερίας στον οδηγό. Δεν υπάρχει τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο από αυτό. Με πολλές 100άδες χιλιάδες χλμ στο ενεργητικό μου και αρκετές εμπειρίες μπορώ να δικαιολογήσω την κακή της συμπεριφορά. Δεν μπορώ να την παραβλέψω.Όντως ωραίο ποστ! Όπως και το ίδιο απολαυστική η δίωρη διαδρομή Γιάννενα-Θεσσαλονικη με την Χ1 μου! Στην αρχή στα βουνά στο Μετσοβο όπου όλοι φοβοντουσαν το χιονι κ τις στροφές και πηγαιναν με 80, ενω η Χ1 ακλονητη στα 140-160 με 4 ενηλικες μέσα και δυο παιδιά. Μετά στις μεγαλες ανηφόρες παρακατω που καποια ομορφα αμαξακια δεινοπαθουσαν να ανεβουν απολαυσα το γκαζι και αποτομη αυξηση ταχύτητας στα 200-220, επειτα η αψογη κυλιση στις ευθειες της Κοζανης, σαν σε μαγικό χαλι και μια μινι κοντριτσα στον περιφερειακο της θεσσαλονικης με ενα Volvo T4 που ακόμη με ψαχνει...
Μόνο όποιος κάτσει πίσω απο το τιμόνι της Χ1 μπορεί να καταλάβει... Οι υπόλοιποι απλα σκεφτονται...
Και κατι ακόμη. Κάποιοι μιλουν για το αμαξι τους και οι λεξεις που χρησιμοποιουν είναι 'εργαλειο, αξιοπιστο'.
Εμείς για να το περιγράψουμε γράφουμε 'απόλαυση'. Αυτη ειναι η διαφορά μας... -
Ανεξαρτήτως του πόσο καλό ή μέτριο είναι το κάθε αμάξι, θέλει προσοχή στο δρόμο και όχι ταρζανιές. Οι ταρζανιές στις πίστες! Άντε μην ανεβάσω καμιά αξονική με διαλυμμένο κρανίο να συνέλθετε.
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης dr.angelo έγραψε:
Ανεξαρτήτως του πόσο καλό ή μέτριο είναι το κάθε αμάξι, θέλει προσοχή στο δρόμο και όχι ταρζανιές. Οι ταρζανιές στις πίστες! Άντε μην ανεβάσω καμιά αξονική με διαλυμμένο κρανίο να συνέλθετε.Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
+1000.
Δυστυχως η ανάγκη αυτοεπιβεβαίωσης του έλληνα οδηγού που πήρε την καινουρια 'αμαξάρα'-υπερατου κ νομίζει οτι οδηγάει Φεράρι ενω ο ίδιος την εχει δει Σούμαχερ , εχει πληρωθεί με πολυ αίμα στην ελληνική άσφαλτο...
-
+1000000 καί στους δύο σας .
-
2 ποσταρίσματα εξίσου κατάπτυστα με ένα προ ημερών. Πρόσεχε μη σου γίνει συνήθεια μόνο. -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Στην αρχή στα βουνά στο Μετσοβο όπου όλοι φοβοντουσαν το χιονι κ τις στροφές και πηγαιναν με 80, ενω η Χ1 ακλονητη στα 140-160 με** 4 ενηλικες μέσα και δυο παιδιά**. Μετά στις μεγαλες ανηφόρες παρακατω που καποια ομορφα αμαξακια δεινοπαθουσαν να ανεβουν απολαυσα το γκαζι και αποτομη αυξηση ταχύτητας στα 200-220, επειτα η αψογη κυλιση στις ευθειες της Κοζανης, σαν σε μαγικό χαλι και μια μινι κοντριτσα στον περιφερειακο της θεσσαλονικης με ενα Volvo T4 που ακόμη με ψαχνει...Βαρυ το εμοτικον αλλα δεν αξιζει κατι λιγοτερο... Και μετα κανεις και κηρυγμα ταχυτητων στο θεμα του χι1 Να μας πεις αν εχει και αδεια πουλμαν το χι1...
Ανεξαρτήτως του πόσο καλό ή μέτριο είναι το κάθε αμάξι, θέλει προσοχή στο δρόμο και όχι ταρζανιές. Οι ταρζανιές στις πίστες! Άντε μην ανεβάσω καμιά αξονική με διαλυμμένο κρανίο να συνέλθετε.
+1000.
Δυστυχως η ανάγκη αυτοεπιβεβαίωσης του έλληνα οδηγού που πήρε την καινουρια 'αμαξάρα'-υπερατου κ νομίζει οτι οδηγάει Φεράρι ενω ο ίδιος την εχει δει Σούμαχερ , εχει πληρωθεί με πολυ αίμα στην ελληνική άσφαλτο...
Τι ειπες τωρα... Για ποιον το γραψες?
-
Ο χρήστης dr.angelo έγραψε:
Άντε μην ανεβάσω καμιά αξονική με διαλυμμένο κρανίο να συνέλθετε.Μην 'Ιαβερίζεις'. Δεν προσφέρει τίποτα.
-
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
Τρένο στα 76....
Σοβαρό στα 77, αν και χτυπάει τις αριστερές, επανέρχεται στο τέλος.
Youtube VideoΔε βρισκω λογο για πανηγυρια Ηρακλη... Μια επιδοση στο μεσο ορο ειδαμε και μακρια απο τα κορυφαια στη τυποποιημενη αυτη δοκιμασια.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Στην αρχή στα βουνά στο Μετσοβο όπου όλοι φοβοντουσαν το χιονι κ τις στροφές και πηγαιναν με 80, ενω η Χ1 ακλονητη στα 140-160 με** 4 ενηλικες μέσα και δυο παιδιά**. Μετά στις μεγαλες ανηφόρες παρακατω που καποια ομορφα αμαξακια δεινοπαθουσαν να ανεβουν απολαυσα το γκαζι και αποτομη αυξηση ταχύτητας στα 200-220, επειτα η αψογη κυλιση στις ευθειες της Κοζανης, σαν σε μαγικό χαλι και μια μινι κοντριτσα στον περιφερειακο της θεσσαλονικης με ενα Volvo T4 που ακόμη με ψαχνει...
Βαρυ το εμοτικον αλλα δεν αξιζει κατι λιγοτερο... Και μετα κανεις και κηρυγμα ταχυτητων στο θεμα του χι1 Να μας πεις αν εχει και αδεια πουλμαν το χι1...
+1000.
Δεν έχω καμία πρόθεση να το προσωποποιήσω. Η θλιβερή πραγματικότητα είναι.
Συμφωνώ όμως ότι η περιγραφή του Αυτοκράτορα όπως γράφτηκε (αν δεν περιέχει υπερβολές) απέχει πολύ από αυτό που λέμε 'ασφαλής οδήγηση' σε δημόσιο δρόμο ακόμα και Ferrari να οδηγούσε, όχι X1. Χιόνι με 160km/h και ταχύτητες 220km/h με την ιδιαίτερα 'επιβαρυντική περίσταση' της παρουσίας παιδιών απλά δεν είναι λογική οδήγηση.
Πιστεύω ότι και ο ίδιος ξαναδιαβάζοντάς το θα το καταλάβει.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Στην αρχή στα βουνά στο Μετσοβο όπου όλοι φοβοντουσαν το χιονι κ τις στροφές και πηγαιναν με 80, ενω η Χ1 ακλονητη στα 140-160 με** 4 ενηλικες μέσα και δυο παιδιά**. Μετά στις μεγαλες ανηφόρες παρακατω που καποια ομορφα αμαξακια δεινοπαθουσαν να ανεβουν απολαυσα το γκαζι και αποτομη αυξηση ταχύτητας στα 200-220, επειτα η αψογη κυλιση στις ευθειες της Κοζανης, σαν σε μαγικό χαλι και μια μινι κοντριτσα στον περιφερειακο της θεσσαλονικης με ενα Volvo T4 που ακόμη με ψαχνει...
Βαρυ το εμοτικον αλλα δεν αξιζει κατι λιγοτερο... Και μετα κανεις και κηρυγμα ταχυτητων στο θεμα του χι1 Να μας πεις αν εχει και αδεια πουλμαν το χι1...
+1000.
Χαλαρώστε! Για Εγνατία μιλάμε... Σιγά τις ταχύτητες..
Εσυ εγραφες για 190 στη σκοτωστρα Αθηνων Πατρων! Πλακα μου κάνεις;;. -
Από το πρωι που έγραψα για τον αγαπημένο μου καφέ, καθώς διαβάζω γράφτηκαν πολλά και γρήγορα χλμ .Να πω την αλήθεια μου κάπου στο μέσο της μέρας ακολούθησε και ένας εσπρέσο φρέντο μέτριος. Ολα καλά ως εδώ. Να ευχαριστήσω τον καλό μου φίλο Νίκο για τα καλά του λόγια και να συνεχίσω λέγοντας πως συμφωνώ με την υπόδειξη του Βασίλη. Ετσι για βράδυ επιλέγω τζιν τόνικ. Όχι κάτι ιδιαίτερο. 50 - 60 ml gordons και άλλα 150 ml tonic. Mia φέτα λεμόνι, 3 παγάκια και έτοιμο. Θα ακούσω λίγη μουσική και θα ρίχνω που και που ματιές στην κουβέντα μας. Στον κατασκευαστή να πω πως θα λάβω σοβαρά υπόψη τις συμβουλές του που αν κατάλαβα σωστά δεν σηκώνουν αντίρρηση. Βασικά καλησπέρα σας.
-
Εμενα μου αρκει που ξεβρακωνεστε ετσι απροκαλυπτα μερικοι μερικοι δω μεσα... Τα συμπερασματα στον αναγνωστη κτλπ... Ειναι ωραια ποστ for future reference...
-
Έχω φυγει σε πίστα (και όταν πας πίστα πας με καλα λαστιχα ανάρτηση φρενα) με λιγότερα χιλιομετρα και παρόλο που δεν είμαι sunday driver πίστεψε το φίλε μου με 190 χλμ δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτε. Πόσο μάλλον όταν οι οδηγικές σου εμπειρίες είναι από τίποτα κορολες.
Καλά οι τέσσερις ενήλικες και το ένα παιδί δεμένα με ζώνες το άλλο παιδί? Κάποιοι πάντως το ψαχνανε σε ατύχημα κάτω από φορτηγο να το βρούνε Όχι τίποτε αλλά βλέπω κάτι τύπους με φορτηγάκια και τέσσερα πέντε παιδιά χύμα μέσα να χορεύουμε. Αλλά συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.
Άμα θέλετε να τρέχετε έτσι αλλάξτε κανα τακακι και μην κάνετε παζαρια. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εμενα μου αρκει που ξεβρακωνεστε ετσι απροκαλυπτα μερικοι μερικοι δω μεσα... Τα συμπερασματα στον αναγνωστη κτλπ... Ειναι ωραια ποστ for future reference...Απλα στο δουλεμα απαντας με δουλεμα...
Σε φόρουμ είμαστε... Μην τα παιρνεις ολα στα σοβαρά... -
Συνεχιζεις...
Θες και καφε στο Αιγιο. Κριμα ειναι να σε ξεφτυλισω και απο κοντα. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Συνεχιζεις...
Θες και καφε στο Αιγιο. Κριμα ειναι να σε ξεφτυλισω και απο κοντα.Ούτε που θα με δεις!!
Μέχρι να ξεκινησεις...θα έχω φτάσει!
SUV/Crossovers Forum