-
Ποιός κινητήρας πετρελαίου του 3008 είναι αδύναμος ? Ο 100άρης ?
Δες και το Γκράντλαντ .
-
120αρι θα το παρεις, οχι 100αρι αυτο το σασσι.
-
Ο χρήστης mitsos587 έγραψε:
Καλησπερα στην παρεα
Επειδη ειμαι σε φαση αλλαγης της f20 με suv-crossover με εμφαση τους χώρους εχω δοκιμασει τα εξης:bmw x1 ,peugeot 3008,ford kuga.
Το Χ1 το εχω απορριψει λογω χώρων,αρα ειμαι αναμεσα σε 3008 και kuga
Το kuga που δοκιμασα δυστυχως ηταν st line με αποτελεσμα να ειναι πολυ σκληρο στο δρομο και να ψαρευει δεξια αριστερα λογω της διαστασης της ζαντας.Επισης ειχε 11000χλμ και υπηρχαν πολλοι τριγμοι στο εσωτερικο του(ο πωλητης μουπε οτι το χουν ξεσκισει γιαυτο)
Το θετικο του ειναι ο κινητηρας και ο εξοπλισμος του
Εχω οδηγησει επισης το 3008 το οποιο εσωτερικα και εξωτερικα μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο το kuga.επισης ενω ειχε και αυτο καποια χιλιομετρα δεν ακουγοταν κανενας τριγμος παρολο που το 3008 το οδηγησα μονος μου και το πιεσα πολυ περισσοτερο απο το kuga
Τα αρνητικα του ομως ειναι ο αδυναμος κινητηρας(πολυ αισθητη η διαφορα δυναμης) και ο σχετικα φτωχος εξοπλισμος της εκδοσης active
Να σημειωσω οτι με ενδιαφερει πετρελαιο εως 1600 κυβικα και μονο αυτοματο
Οι κατοχοι του kuga εχετε παρατηρησει τριγμους πολλους?Sent from my iPad using Tapatalk
Για να γουστάρεις 3008 gtline (36000 όμως), με το μυαλό Kuga αρκεί να σου κάνει ο χώρος αποσκευών (το μεγαλύτερο μειονέκτημα).
-
Καλησπερα στην παρεα
Επειδη ειμαι σε φαση αλλαγης της f20 με suv-crossover με εμφαση τους χώρους εχω δοκιμασει τα εξης:bmw x1 ,peugeot 3008,ford kuga.
Το kuga που δοκιμασα δυστυχως ηταν st line με αποτελεσμα να ειναι πολυ σκληρο στο δρομο και να ψαρευει δεξια αριστερα λογω της διαστασης της ζαντας.Επισης ειχε 11000χλμ και υπηρχαν πολλοι τριγμοι στο εσωτερικο του(ο πωλητης μουπε οτι το χουν ξεσκισει γιαυτο)
Εχω οδηγησει επισης το 3008 το οποιο εσωτερικα και εξωτερικα μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο το kuga.επισης ενω ειχε και αυτο καποια χιλιομετρα δεν ακουγοταν κανενας τριγμος παρολο που το 3008 το οδηγησα μονος μου και το πιεσα πολυ περισσοτερο απο το kuga
Τα αρνητικα του ομως ειναι ο αδυναμος κινητηρας(πολυ αισθητη η διαφορα δυναμης) και ο σχετικα φτωχος εξοπλισμος της εκδοσης active
Οι κατοχοι του kuga εχετε παρατηρησει τριγμους πολλους?
Sent from my iPad using Tapatalk3008 Kuga και X1 έχουν ίδιες καμπίνες σε χώρους.
Σε πορτ παγκάζ το 3008 έχει 520 λίτρα και η X1 505, ελάχιστη διαφορά. Το Kuga είναι κάτω από τα 500 λίτρα.
Τα 1500άρια diesel 3008 κ Kuga που οδήγησα είναι απλά επαρκή, με το Kuga πιο καλοστημένο στον δρόμο από τα δύο. Χ1 έχω οδηγήσει τις διλιτρες diesel με τα 150 και 190 άλογα, άρα άκυρη η σύγκριση... -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Καλησπερα στην παρεα
Οι κατοχοι του kuga εχετε παρατηρησει τριγμους πολλους?
Sent from my iPad using Tapatalk3008 Kuga και X1 έχουν ίδιες καμπίνες σε χώρους.
Σε πορτ παγκάζ το 3008 έχει 520 λίτρα και η X1 505, ελάχιστη διαφορά. Το Kuga είναι κάτω από τα 500 λίτρα.
Τα 1500άρια diesel 3008 κ Kuga που οδήγησα είναι απλά επαρκή, με το Kuga πιο καλοστημένο στον δρόμο από τα δύο. Χ1 έχω οδηγήσει τις διλιτρες diesel με τα 150 και 190 άλογα, άρα άκυρη η σύγκριση...Εγω αυτο που εκανα σε ολα τα αυτοκινητα ειναι να ρυθμισω το καθισμα του οδηγου εκει που οδηγαω και να κατσω ακριβως απο πισω.
Στο Χ1 τα γονατα μου ακουμπουσαν στο μπροστα καθισμα ενω και στο kuga και στο 3008 ειχα χωρο στα γονατα αρκετοSent from my iPhone using Tapatalk
-
Ειμαι 1.96 και καθομαι πίσω μου και μένει και κενο!
Αν δεν είσαι 2.10 κατι κάνεις λάθος!! -
Απλά δεν καθόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο . Αλλοι θέλουν πιο χαμηλά την πλάτη , άλλοι ψηλότερα και διάφορα άλλα .
Γενικά πάντως τα μεγάλα ύψη έχουν θέμα σε όλα τα αμάξια , αλλά δεν είναι και το μέτρο σύγκρισης .
-
Ισχύει! Επίσης εγώ έχω το κάθισμά μου τέρμα ανεβασμένο για άνεση και καλύτερη ορατότητα, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να είναι ακόμη πιο μπροστά και κοντά στο τιμόνι, εφόσον η στάση του σώματος είναι πιο όρθια.
Τέσπα! Δεν προσπαθώ να σου αλλάξω γνώμη, απλά επειδή έχω εμπειρία και από τα 3 αμάξια, νομίζω ότι έχουν παραπλήσιες σε χώρους καμπίνες. Το kuga υστερεί μόνο σε χώρο αποσκευών. -
Καλησπερα στην παρεα
Επειδη ειμαι σε φαση αλλαγης της f20 με suv-crossover με εμφαση τους χώρους εχω δοκιμασει τα εξης:bmw x1 ,peugeot 3008,ford kuga.Ακριβώς σας εμένα, έδωσα την F20 και πήρα SUV, συγκεκριμένα το Kuga σε βενζίνη. Ιδανικά ήθελα και αυτόματο κιβώτιο (όπως είχα στην F20), αλλά το budget μου δεν έφτανε.
Για το Kuga να σου πώ ότι το έχω 1 χρόνο και έχω κάνει 15.000 χλμ. ΔΕΝ τρίζει τίποτα...είναι όπως την 1η μέρα που το παρέλαβα. Έχω το business, οπότε η ανάρτηση είναι μια χαρά άνετη για εμένα και βασικά ένας από τους κύριους λόγους που το επέλεξα ήταν η άνεση της ανάρτησης και η ποιότητα κύλισης.
Από τα 3 που έχεις παραθέσει, εφόσον κοιτάς μόνο αυτόματο και diesel, θα επέλεγα το 3008 (εφόσον δεν έχεις θέμα με την τιμή του, γιατί θα πάς οπωσδήποτε σε allure ή GT line και θα πρέπει να προσθέσεις και 3-4 έξτρα). Η BMW δεν βγαίνει αυτόματη και diesel στα 1.500 cc. To Κuga δεν το έχω οδηγήσει diesel αυτόματο, αλλά το 3008 που οδήγησα ήταν πιο σβέλτο από το Kuga diesel (1.5) με το χειροκίνητο κιβώτιο. Εάν θες να κινηθείς κάτω από τις 30.000, το Kuga είναι μονόδρομος (προσωπικά θα κοίταζα και το Kadjar με αυτόματο αλλά και το Xtrail).
-
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις.
Φανη δεν θελω να ανεβω πανω απο την εκδοση active στο 3008
Το μονο που εχει επιπλεον το kuga στην business σε σχεση με το 3008 νομιζω ειναι το navi και η καμερα οπισθοπορειας.Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις.
Το μονο που εχει επιπλεον το kuga στην business σε σχεση με το 3008 νομιζω ειναι το navi και η καμερα οπισθοπορειας.Το 3008 στην έκδοση active 100 πρέπει να έχει 5άρι σασμάν σε αντίθεση με το Kuga..
-
To business σε σχέση με το 3008 active έχει επίσης
Active city stop
Θερμαινόμενο εμπρός τζάμιTo 3008 active σε σχέση με το business έχει
Σύστημα επαγρύπνησης οδηγού
Προειδοποίηση για ακούσια αλλαγή λουρίδας
Σύστημα αναγνώρισης ορίου ταχύτητας & προσαρμογής
Ψυχόμενος αποθηκευτικός χώρος
18ρες ζάντες (το grip) -
Η Ακτιβ βγαίνει και στα 100 και στα 120 άλογα . Επιμένω για χειροκίνητο πετρέλαιο στα 120 το Γκράντλαντ στα 25000 στην μεσαία έκδοση Εξπλόρ .
-
Το μονο που εχει επιπλεον το kuga στην business σε σχεση με το 3008 νομιζω ειναι το navi και η καμερα οπισθοπορειας.Σεβαστό αυτό.
Έχουν και άλλες διαφορές, που συνοπτικά είναι περίπου €3.000 σε κόστος έξτρα εξοπλισμού στο 3008.Το Kuga business έχει επιλέον του Active:
- Navi
- Mirror Link
- Φωτιζόμενα σκιάδια
- Εκκίνηση χωρίς κλειδί (είναι τραγικό το 3008 να έχει ακόμα κλειδί)
Όταν είχα πάρει προσφορές, η active μου είχε φανεί φτωχή για €33.000 (ακόμα και η Allure έχει ελλείψεις).
Το 3008 στην έκδοση active 100 πρέπει να έχει 5άρι σασμάν σε αντίθεση με το Kuga..
Τον ενδιαφέρει μόνο το αυτόματο κιβώτιο, οπότε δεν έχει θέμα με το 5αρι.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Η Ακτιβ βγαίνει και στα 100 και στα 120 άλογα . Επιμένω για χειροκίνητο πετρέλαιο στα 120 το Γκράντλαντ στα 25000 στην μεσαία έκδοση Εξπλόρ .στον τιμοκατάλογο το diesel έχει 26,300 x-cite και 27,300 x-plore για το χειροκίνητο
http://www.opel.gr/content/dam/Opel/Europe/greece/nscwebsite/el/22_Pricelists_pdf/GR Pricelists/GR_Grandland_X_MY18.0.pdf -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
αυτόματοομολογουμένως μου διέφυγε..
-
Το να έχει κλειδί το αμάξι δεν το θεωρώ πια μειονέκτημα για λόγους ασφαλείας
-
Καλημερα και παλι,κοιταω μονο αυτοματο και το 3008 με τα 120 αλογα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Το να έχει κλειδί το αμάξι δεν το θεωρώ πια μειονέκτημα για λόγους ασφαλείαςΔεν κατάλαβα τι εννοείς Στέφανε. Ποια ασφάλεια?
Πάντως, έχει καταργηθεί από πολλούς κατασκευαστές το κλειδί (με την έννοια να βάζεις κλειδί στην μίζα)...είναι τραγικό να δίνεις €35.000 για το 3008 και να έχει ακόμα κλειδί και όχι start button.
-
Ειναι οντως ωραιο το start button αλλα το προβλημα ειναι οτι συνεχεια ψαχνεις το κλειδι εαν δεν θες να το χεις στην τσεπη σου
Sent from my iPhone using Tapatalk
SUV/Crossovers Forum