-
Το από πάνω video πρέπει να το δει ο @Storm viewtopic.php?f=15&t=4910&p=3216838#wrap
Τρελές ευκαιρίες τα δημοσιογραφικά/ test drive
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Δεν χρειάζεσαι να πας στα χιόνια για να δεις:
Youtube VideoΟ τύπος αυτός πάντως κάνει τα καλύτερα test Drive.Ηταν πολύ εντυπωσιακό και του sx4
Youtube Video -
Τελικά του έτους!
Επιτέλους και καλύτερη κατηγοριοποίηση!
http://www.seaa.gr/sites/seaa/files/fil ... 12-seg.pdf -
Και για όσους βαριούνται να ανοίξουν το pdf ή προτιμούν την παλιά ταξινόμηση!
- Qashqai : 2578 (215)
- X1: 1523 (236)
- GLA: 1337 (107)
- Kuga: 1038 (58)
- Vitara: 1026 (61)
- Tiguan: 1009 (50)
- C-HR: 989 (88)
- 2008: 879 (30
- Ignis: 878 (56)
- Q2: 787 (54)
- Renegade: 745 (44)
- Duster: 664 (68)
- 3008: 609 (19)
14: Mokka Χ: 504 (24) - SX4: 489 (28)
- Q3: 473 (49)
- C4 Cactus: 399 (17)
- 500X: 351 (27)
- Countryman (NEW): 336 (78)
- Captur: 329 (26)
- GLC-Series: 297 (14)
- Kodiaq: 280 (65)
- XC60: 248 (47)
- Tucson: 243 (13)
- Juke: 216 (27)
- Sportage: 191 (19)
- HRV: 186 (8)
- Crossland X: 185 (37)
- Compass: 182 (39)
- CRV: 172 (44)
- Ecosport: 148 (2)
- XC90: 147 (9)
- Kadjar: 145 (17)
- Sandero: 134 (13)
- X-Trail: 117 (6)
- Ateca: 107 (2)
- JIMNY: 104 (2)
- X3: 99 (4)
- RAV4: 94 (3)
- X5: 78 (1)
- Q5: 77 (4)
- C3 Aircross 75 (12)
- T-Roc: 50 (33)
- Arona 50 (30)
- Grandland X: 50 (9)
- X4: 50 (2)
- ASX: 46 (12)
- Evoque: 44 (2)
- Stonic: 42 (11)
- Range Rover: 40 (2)
- X6: 38 (3)
- GLE-Series 38 (1)
- Macan: 32 (2)
- Wrangler: 32 (1)
- F-Pace: 29 (3)
- NX-Series: 23 (2)
- Stelvio: 23 (2)
- Edge: 22 (21)
-
ΟΚ, αν εξαιρέσουμε τα leasing, το Kuga είναι δεύτερο μετά το ακατανόμαστο ...καλά πάμε
Και λογικό άλλωστε, το πακέτο του Kuga είναι αχτύπητο. Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι το ίσως καλύτερο πακέτο (S-Cross) δεν έχει ούτε τις μισές πωλήσεις
GLC και XC90
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
ΟΚ, αν εξαιρέσουμε τα leasing, το Kuga είναι δεύτερο μετά το ακατανόμαστο ...καλά πάμε
Και λογικό άλλωστε, το πακέτο του Kuga είναι αχτύπητο. Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι το ίσως καλύτερο πακέτο (S-Cross) δεν έχει ούτε τις μισές πωλήσεις
GLC και XC90Εχεις εικόνα για τα leasing και το γραφεις αυτό; ή εικάζεις;
Ανεξάρτητα βέβαια αν και το leasing είναι πια κανονικός τρόπος αγοράς από πολλούς μη χρηστες εταιρικού στόλουΠαντως δεδομένης της καλής τιμής στο business και όσων καλών έχουν κατα καιρο γραφτεί (μέχρι και για διαφήμιση του kuga με κατηγόρησαν στο QQ forum ) και σε σχέση με το QQ που κινείται σε παρόμοιες τιμές/εξοπλισμούς είναι περιέργο το πάνω από double score που τρώει το Kuga.....
Εσύ που το εξηγείς; είναι μόνο η κεκτημένη ταχύτητα του QQ, τα looks ή η ψευδαισθηση ότι αγοράζεις japan;
-
Τι να πω ρε φίλε, τα νούμερα του QQ είναι απλά ανεξήγητα. Για Χ1 και GLA θα πω το κλασσικό, και εγώ τα κοίταγα, αλλά για αντίστοιχο εξοπλισμό, η διαφορά ήταν πάνω από 10Κ€, μην πω 15Κ€ και πείτε ότι υπερβάλλω. Εγώ σαν λογικός άνθρωπος δεν πήγα τόσο ψηλά, ασχέτως αν μπορούσα ή όχι. Αλλά τόσοι πολλοί (περισσότεροι συνολικά από το Kuga) μπορούν να αγνοήσουν το vfm του Kuga, να πληρώσουν παραπάνω και τελικά να έχουν κέρδος.....τι ? Το σήμα ? Γι'αυτό λέω για leasing ή για βασικές εκδόσεις, που εκεί έχει μια λογική 'θέλω να πάρω αστέρι/προπέλα, και τεντώνομαι μέχρι εκεί που μπορώ να το ακουμπήσω τιμολογιακά'
-
ΟΚ, αν εξαιρέσουμε τα leasing, το Kuga είναι δεύτερο μετά το ακατανόμαστο ...καλά πάμεΚαι λογικό άλλωστε, το πακέτο του Kuga είναι αχτύπητο. Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι το ίσως καλύτερο πακέτο (S-Cross) δεν έχει ούτε τις μισές πωλήσεις
GLC και XC90
Το s-cross το εφαγε ο εσωτερικος ανταγωνισμος με το βιτ και οτι ο 1.4 εγινε διαθεσιμος αργα μεσα στο ετος.
Ο οποίος θα ειναι διαθεσιμος και στο βιτ απο το καλοκαιρι (τωρα ειναι μονο στο full extra 4x4 1.4s)
Και αναποδα. πωλησεις του βιτ πανε στο σου-ξου
Το κιου εχει κανει ονομα, δεν χτυπιεται, ειναι το ντηφολτ της αγορας. και αποδεκτο στη κοινη γνωμη της γειτονιας.
για το ληζινγκ να συμφωνησω στα πρεμια, ο μεσος μικροτσουτσουνος παει να φορεσει καποτα αστεροπροπελη με δανεικα.
το κουγκ, αν δεν εκαιγε σαν πλυντηριο-στεγνωτηριο cat c, θα επρεπε να εχει αλλη αναγνωριση. -
Γι'αυτό λέω για leasing ή για βασικές εκδόσεις, που εκεί έχει μια λογική 'θέλω να πάρω αστέρι/προπέλα, και τεντώνομαι μέχρι εκεί που μπορώ να το ακουμπήσω τιμολογιακά'Πέραν των εταιρικών στόλων ή των προσφορών των εταιρειών leasing, υπάρχουν πιστεύω και αυτοί που παρότι θα είχαν τα λεφτά για παραπάνω (μάρκα/κινητήρα/εξοπλισμο) βολέυτηκαν, δεδομένων των συνθηκών, με το entry level για να απολαύσουν τα λίγα πράγματα που δεν μπορείς (ή πιστεύουν ότι δεν μπορείς) να απολάυσουν αλλού ή ενδεχομένως να κάνουν είτε μια αναβάθμιση εικόνας είτε να μην πεσουν παρακάτω από ότι ήταν.
Δηλαδή δεν είναι απαραίτητο να στριμώχθηκαν οπως λες!Εν μέρει και εγώ εκεί ανήκω υπό την έννοια ότι αν και θα μπορούσα να δώσω και πάνω π.χ. από 40Κ δεν θα τα έβγαζα ποτέ στο δρόμο, ούτε κάνω τέτοια χρήση ΙΧ που να δικαιολογεί τη δαπάνη (προτιμώ να έχω 2 αμάξια αντι για 1 για όλα). Αντίθετα και επειδή ακριβώς για εμένα το αμάξι ουδέποτε αποτέλεσε μούρη για να βγάλω πχ πελατες είπα μετά τα 36Κ και τα 2λίτρα του RAV4 να μαζευτώ στα 24 Κ και το 1,5 λίτρο του QQ.
Απλά ο συμβιβασμός στην ποιότητα ήταν τόσο βάρβαρος, που ξαναγύρισα στη χρηματική κατηγορία που έχω συνηθίσει, περιμένοντας την αντίστοιχη παροχή .... χωρίς βέβαια, δεδομένων των συνθηκών, να κάνω και το βήμα παραπάνω και πάντοτε με τους αναγκαίους για την εποχή συμβιβασμούς κυβικών.... -
Μην παραβλέπετε τις μικρές πωλήσεις των μεγάλων σουβ, κάποιος που έχει χρήμα θα προτιμήσει να πάρει ένα φουλ εξοπλισμένο χ1/gla στα 60.000 αντι για χ3/χ5 και glc/gle στα 80.000
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
... Απλά ο συμβιβασμός στην ποιότητα ήταν τόσο βάρβαρος, που ξαναγύρισα στη χρηματική κατηγορία που έχω συνηθίσει, περιμένοντας την αντίστοιχη παροχή .... χωρίς βέβαια, δεδομένων των συνθηκών, να κάνω και το βήμα παραπάνω και πάντοτε με τους αναγκαίους για την εποχή συμβιβασμούς κυβικών....Μεγάλη αλήθεια αυτό. Δε μπορεί να πουλάς ένα φτηνό αμάξι και να περιμένεις να έχεις τη ποιότητα ή τη προσοχή στη λεπτομέρεια ακριβοτερων
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε συζητήσεις με πολλούς, το qq πια είναι συνώνυμο του μη premium suv. Τεράστια επιτυχία διότι κέρδισε σε δύο πεδία, ήταν και εξαιρετικό vfm και σε βολικό timing, όταν οι ανταγωνιστές έτρωγαν βελανίδια. Με την ορμή που έχει αποκτήσει εμπορικά και έχοντας καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού, θα το βλέπουμε για καιρό στην κορυφή τέτοιων λιστών.
-
Εντάξει, για να λέμε και την αλήθεια, το QQ σήμερα -όπως το RAV παλιότερα- είναι το λεγόμενο milk-cow σε οικονομικούς όρους, δηλαδή ο αρχηγός της αγοράς, που έχει πάρει το μεγαλύτερο μερίδιο, είναι ώριμο, προσφέρει όσα χρειάζεται ο αγοραστής, και απλά παράγει ρευστό για τον κατασκευαστή. Απλά οι πωλήσεις, που είναι διπλάσιες από το αμέσως επόμενο μοντέλο, ενώ είναι γνωστά τα διάφορα προβλήματα, δεν κουμπώνουν και τόσο με τη δική μου οπτική στο θέμα 'αγορά αυτοκινήτου'. Τεςπα, να είχαμε να λέγαμε είναι όλο αυτό, παμ'παρακατ'
-
Οι υψηλές πωλήσεις της X1 οφείλονται κατά κύριο λόγο στις εταιρικές πωλήσεις. Απο το Top 15 των μαρκών η Fiat και η Bmw ήταν οι δύο μάρκες με το χειρότερο μερίδιο λιανικών πωλήσεων και τα 3/4 των πωλήσεων τους αφορούν εταιρικές πωλήσεις. Εδώ το σχετικό link: http://www.motori.gr/newsarticle/auto-n ... i-i-toyota
Για όποιον βαριέται να το ανοίξει λέει πως: Στο top 15 του 2017, το καλύτερο μερίδιο στη λιανική το έχει η Ford με ποσοστό 71,88% ( 2.837 μονάδες) και το χειρότερο η Fiat με ποσοστό 24,08% (1.549 μονάδες) και πολύ κοντά η BMW στο 25,89% (823 μονάδες), ενώ είναι οι δύο εταιρίες με τα καλύτερα ποσοστά στις εταιρικές πωλήσεις με τη Fiat στο 75,92% (4.885 μονάδες) και στο 74,11% η BMW (2.356 μονάδες) -
Τα 3 Karoq πώς πουλήθηκαν;
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Τα 3 Karoq πώς πουλήθηκαν;Και τα 3 Karoq ταξινομηθηκαν τον Νοέμβριο. Οπότε μάλλον λόγω της έκθεσης της αυτοκίνησης που ήταν τον Νοέμβριο. Τον Δεκέμβριο δεν ταξινομηθηκε κανένα
-
Ο χρήστης giocitroen91 έγραψε:
Οι υψηλές πωλήσεις της X1 οφείλονται κατά κύριο λόγο στις εταιρικές πωλήσεις. Απο το Top 15 των μαρκών η Fiat και η Bmw ήταν οι δύο μάρκες με το χειρότερο μερίδιο λιανικών πωλήσεων και τα 3/4 των πωλήσεων τους αφορούν εταιρικές πωλήσεις. Εδώ το σχετικό link: http://www.motori.gr/newsarticle/auto-n ... i-i-toyota
Για όποιον βαριέται να το ανοίξει λέει πως: Στο top 15 του 2017, το καλύτερο μερίδιο στη λιανική το έχει η Ford με ποσοστό 71,88% ( 2.837 μονάδες) και το χειρότερο η Fiat με ποσοστό 24,08% (1.549 μονάδες) και πολύ κοντά η BMW στο 25,89% (823 μονάδες), ενώ είναι οι δύο εταιρίες με τα καλύτερα ποσοστά στις εταιρικές πωλήσεις με τη Fiat στο 75,92% (4.885 μονάδες) και στο 74,11% η BMW (2.356 μονάδες)Το ότι κάποιοι αγόρασαν μέσω leasing στις εταιρείες τους ή ως επαγγελματίες το οικογενειακο αμάξι δεν εξομοιώνεται με την πώληση στο rent a car ή με τον εταιρικό στόλο πωλητών.
Το λέω αυτό γιατί οι εταιρείες του παραδείγματος αυτά τα άκρα μας δείχνουν.Ακόμα και το εταιρικό αυτοκίνητο στο υψηλόβαθμο στέλεχος γίνεται μέσω μεγάλης συνήθως επιλογής και ενέχει τόσο υποκειμενικό κριτήριο όσο και πλέον φορολογικό με τις λύσεις με χαμηλη ΛΤΠΦ να έχουν προβάδισμα.
Άρα μην μπερδεύουμε τον τρόπο με τον οποίο ολοκληρώθηκε μια συνηθως συνειδητοποιημένη αγορά (και ξέρω αρκετους) με την αγορά της εταιρείας για τον εαυτό της.
-
Και απογοητευτικά νούμερα για το 3008 τουλάχιστον αε σχέση με τις προσδοκίες του
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Δεν νομίζω ότι είναι απογοητευτικά για το 3008 με τις τιμές που έχει . Το αντίθετο θα έλεγα . Είναι πολύ ψηλά . Αμα αρχίσει και αυτό τα 3χίλιαρα σε εκπτώσεις θα ανέβει και άλλο .
Στο λήζινγκ υπάρχουν μεγάλες διαφορές στο αν θα κρατήσει κάποιος το αμάξι ή θα το επιστρέψει πίσω μετά από 4-5 χρὀνια . Στην δεύτερη περίπτωση παίζουν πολύ οι πρίμιουμ εταιρείες και η τογιότα δίνοντας μεγάλη τιμή επαναγοράς στην εταιρεία λήζινγκ η οποία βγάζει χαμηλότερο μίσθωμα .
-
Εννοείται είναι χαμηλά τα νούμερα του 3008. Δε νομίζω να χαίρονται στη πεζώ. Θυμάμαι που κάποιοι λέγανε για ανέβασμα στις πωλήσεις όσο περνάει ο καιρός και πως είναι νέο μοντέλο....
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
SUV/Crossovers Forum